|
|
#4021 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
Cytat:
![]() A co się stało?
|
|
|
#4022 |
|
Konto usunięte
|
mandy on cie nie szanuje jak mozesz z nim byc
|
|
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
kochajmnie u mnie bez klotni narazie
![]() mandy olej do, no prosze cie, szkoda czasu na niego ![]() haha cholerko niezle z ta sucza wyszlo
|
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa Ciebie nie było jeszcze w tamtej części.
tak w skrócie mówiąc. moja "przyjaciółka" bez konkretnej przyczyny powiedziała do mnie: "nie lubię Twojego TŻta, nigdy go nie lubiłam, jakby on był na imprezie z okazji Twoich urodzin w tamtym klubie, nie przyszłabym w ogóle" ![]() to tak baaaaaardzo skrótowo, bo było już dużo wcześniej sporo co najmniej dziwnych sytuacji
|
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4026 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(jak chcecie to wam pokaże na klubie to zdjęcie) Cytat:
![]() Mandy nie wiem czy podziwiać Cię za anielską cierpliwość, czy palnąć, za popisowe uzależnienie od faceta... ja bym go już dawno z trzy razy za przeproszeniem za jaja pod sufitem powiesiła a Ty to ZNOSISZ?! Bez przesady, wszystko wszystkim... Przestań się zadawać z dzieckiem i go niańczyć. Czas dorosnąć. EDIT: Reb, już się robi
"Bronić się przed namiętnością, czy ślepo jej ulec? Co jest mniej niszczycielskie? Nie wiem" Edytowane przez Fenrira Czas edycji: 2010-01-26 o 18:42 |
||
|
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
właściwie brakuje mi babskich plotek, więc cieszę się, że mam chociaż Was
![]() po sesji jest tydzień przerwy, dzisiaj dostałam zaproszenie do moich bliźniaków - na noc albo nawet dwie możliwe, że w ogóle nie będę spała jak będą krzyczały, ale pogadam sobie z ich mamusią, jest mase do opowiadania ![]() teraz się złożyło, że w mojej miejscowości już praktycznie znajomi mają swoje życie, są mężate, dzieciate, żonaci hehe a znajome ze studiów to w Bydgoszczy są
|
|
|
|
|
#4028 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwiazdeczka i w ogóle wszystkie dziewczyny, jakby ktoś miał ochote popisać na gg to jestem chętna
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#4029 |
|
Konto usunięte
|
ja tam chcialabym miec dziecko
![]() od wakacji jak sie mala opiekowalam mam taki silny instynkt ze o matko. ale nierozsadnie by bylo teraz i wogole
|
|
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
ooo Fen ale pojechałaś
ale dobrze może Mandy zmądrzeje... oby nie było za późno
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
mój numer gadu wrzucam na klubik nasz
w razie co ![]() odezwijcie się kto ma ochotę, jak mi się uda to jeszcze dzisiaj się odezwę, i łądnie Was zapiszę, tymczasem borym lasem - uciekam, uczyć się
|
|
|
|
|
#4032 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to teraz coś się ona odzywa do Ciebie probuje to naprawić?Cytat:
![]() Cytat:
pokaż pokaż Cytat:
![]() o właśnie gg ja też chętna
|
|
|
#4033 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestes pewna? swoim zachowaniem i wypowiedziami na forum przekonalas mnie ze chocby milczal miesiac to po miesiacu mu wybaczysz bo on ci slodko powie ze Cie kocha i jestes swietna na zone i ze teraz bedzie juz ok ![]() Mandy, brak slow. jestes piekna mloda kobitką a dajesz sie pomiatac jak niewolnik. Twoj tż upadla cie do poziomu glona bagiennego a ty na to pozwalasz. odnosnie mnie i tż to moje kochanie wlasnie jedzie do kumpli ogladac meczyk i piwkowac a ja siedze w ksiazkach i gdzie tu sprawiedliwosc
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-26 o 18:56 |
|
|
|
|
|
#4035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajnie tak tak miło się robi jak słyszę że planuje wakacje, pojechac nad wodę albo z moimi starszymi w góry na nockę miło...a ja zbieram się uczyc znowu |
||
|
|
|
|
#4036 |
|
Wtajemniczenie
|
cześc kochane
![]() Ale sie kiepsko dzis czuje . Najgorsze jest to, ze mam tyle do nauki, ze dzis chyba nie pojde spac a jutro caly dzien wkuwania . Ale pojutrze mega ciezki ustny z Rzymu . Jestem tak wsciekla, dodatkowo wypilam litr energetyzujacego napoju i NIC mi nie pomoglo. Chce mi sie spac jeszcze bardziej Ide kochane
|
|
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny skasowalam nk swoją zeby ex nie pisal no i zakladam swoj pazurkowy blog
|
|
#4038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
to wstawie na klubie
![]() zostawcie wpis to na razie prowizorka no i podkreslam ze dopiero sie ucze
|
|
#4041 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ostatnio chciałam odejść, poszło o smsy od jednej koleżanki, prosiłam, żeby mi mówił o nich, nie powiedział, poczułam się okłamana...prosił, obiecywał, zostałam...ale powiedziałam, że musi minąć kilka dni zanim ja się otworzę...jakby mi wyjechał, że muszę się starać bardziej bo go zraniłam zbierałby szczękę z podłogi dziewczyno, dlaczego sobie to robisz? jest tylu fajnych facetów na świecie! to TY do niego wróciłaś a nie on Ci łaskawie wybaczył
|
|
|
#4042 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
umarłam. Cytat:
|
|
|
#4043 |
|
Konto usunięte
|
Red 3 maj sie
|
|
|
|
|
#4044 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jak zapatrujecie się na doradzanie koleżanek Tż przy kupnie prezentów dla Was? Przy czym koleżaneczek nie znacie..
Moja sistra dziś zrobiła o to awanturę swojemu..Myśle, że niepotrzebnie. |
|
|
|
|
#4045 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wiadomo, ze nie wiem jakby to bylo gdybym z nim byla, jak sie jest w zwiazku z kims inaczej sie patrzy na ta osobe i niektore cechy ktore sie uwielbialo nagle zaczynaja irytowac a wiem ze Igor od wakacji nie jest juz z ta swoja dziewczyna i wiem tez, ze podpytywal o mnie mojego przyjaciela on dobrze wie, ze miedzy mna a moim chlopakiem roznie sie uklada a wczoraj mimo, ze tak dlugo sie nie widzielismy, rozmawialo nam sie tak jakby tej przerwy w widzeniu sie nie bylo ![]() a moj TZ dalej sie nie odzywa i ja sie juz nie odezwe dzisiaj do niego
|
|
|
|
|
|
#4046 |
|
Rozeznanie
|
Doradźcie mi na forum, bo Tż widział ostatni jak siedziałam na wizażu i nie chcę tu o TYM pisać.
|
|
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
Mandy, prosisz o opinie, a potem kompletnie nie odpowiadasz na to, co dziewczyny Ci pisza.
U mnie wszystko w porzadku, zaraz zaczynamy ogladac mecz z TZtem I w koncu mamy zamiar "nadrobic" nasza rocznice. Bedziemy oblewac bialym winem
|
|
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
ZDAŁAM METAFORĘ
Całą noc nie spałam, przewalałam się w łóżku i powtarzałam sobie, że nie umiem i nie zdam, ale zdałam Jutro ten głupi casting ![]() I jeszcze się z Tżem pokłóciłam, nie wiem nawet o co się wkurzył, takie rzeczy powiedział, że nie mam ochoty nawet patrzeć na niego http://www.sesja.neostrada.pl/image023.gif ja jestem cały czas na tym etapie, i na tym: http://www.sesja.neostrada.pl/image024.gif
|
|
#4049 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyobrażałabym sobie że pewnie 'taaa za***isty sposób, pewnie mi chce bielizne kupić, może ona przymierzy i mój oceni' boszsz, żyć bym nie dała sobie i jemu.![]() Ale naprawdę to nie byłabym z tego powodu zadowolona nie mogł poprosić jakiejś wspólnej znajomej, która zna Twoją siostre a nie takCytat:
![]() i się tam nie kłócić! ![]() ![]() ![]() A ja sama sobie oglądam..
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
moze Mandy sie na nas obrazila
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

ale może rzeczywiście pojadę sobie do Bydgoszczy na kawę do kumpeli, a jak TŻ skończy mecze, to odbierze mnie z Bdg i do mnie wtedy pojedziemy 

21. 04.2014 

a to teraz coś się ona odzywa do Ciebie probuje to naprawić?
. Ale pojutrze mega ciezki ustny z Rzymu