|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
|
|
|
|
#722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dlaczego nie chcesz od razu wielka obraza. Trzeba późnbiej tłumaczyc ręcznie Hehe...
|
|
#723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam na onecie, że wczoraj był najgorszy dzień w roku więc może dlatego mamy takie nastawienie bojowe do Tz-ów...
Ja dziś miałam się wyrwać z domku ale... jedna koleżanka zajęta, druga chyba też bo tylko powiedziała że nie może rozm i oddzwoni, samej mi się nie chce nigdzie jechać Szukam rolet na okna i kurcze drogie są... Może mi ktoś podpowie czy lepsza w kasetce czy bez? Wydaje mi się, że te bez będą się kurzyć i ogólnie lepiej chyba z kasetką wyglądają... Do tego czy z prowadnicami czy z żyłką? A może w marketach taniej będzie niż na all??
|
#725 |
|
Rozeznanie
|
Nie znam sie na roletach, wiec ci nie pomoge
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
lindsley u mnie w domu króluja rolety takie kupowane w markecie, montowane do ściany nad oknem. Te mocowane do okna są ok, ale czasem jest problem jak roleta wypadnie z prowadnicy, bo sie pozagina i ciężko to ponownie tam wcisnąć. Chociaz moja siostra ma takie juz chyba 3 rok i z tego co wiem to nie narzekają, moze to kwestia obchodzenia sie z nimi
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Rolety w kasetkach ładnie wyglądają, ale czasami jak się materiał odklei to kombinować trzeba. Mamy w domu chyba wszystkie rodzaje i najlepiej sprawdzają się takie z żyłką, bo nie latają jak jest przeciąg.
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam, robię sobie obiad.
Co do seksu, to ja akurat się nie zgadzam, wcale nie musi być dla mnie cały dzień miły )A jeszcze Wam powiem, że wczoraj skorzystaliśmy z tego, że szwagierka moja była w Łodzi dużym samochodem i zaciągnęliśmy ją do sklepu stacjonarnego, gdzie można kupić ecopufy. No i... żeby zaoszczędzić na przesyłce, kupiliśmy sobie od razu dwa ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Halo, jest tu ktoś?
RAZEM OD 5.03.2000. Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2010-01-26 o 14:43 |
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
laski teraz sie prosze spowiadac co ktora kuuje swojemu mezowi na Walentynki bo ja nie mam pojecia bylam dzisiaj na miesicie i kupilam ogromniasta kartke ale nie wiem co do niej dokupic,myslalam mize zeby zrobic album ze zdjeciami od poczatku jak sie poznalismy do teraz ale nie wiem czy to mu sie spodoba
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic nie kupuję bo nie obchodzimy z mężem walentynek.
Ale elcia, pomysł z albumem bardzo sympatyczny
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- A jak się Elcia czujesz?
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
lindsley dobrze dzisiejsza noc przespalam wieczorkiem znowu zaczynali m isie robic niedobrze ale wypilam miete i przeszlo wiec sie wyspalam,a poki co nie mam rzadnych objawow zblizajacego sie porodu wiec czekam na piatkowa wizyte w szpitalu
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam....
Kochane jestescie, ze pamietalyscie tez o moich urodzinach Tity biedny kicius lepiej sie juz czuje ? za koloMoze wysnilas sobie swoj porod ![]() Pamietam ta akcje z tesciowa i rocznica Jasiulku kociak boski pewnie dlatego ktos ja wyrzucil ![]() ![]() Marthinisa w sumie to nie bylo trudne, bo mialam cc i moglam "zazadac" zeby sie urodzila w poniedzialek, a nie we wtorek ![]() Lindsley ojjjj szkoda, ze sie nie udalo z SR.Ale musisz co jakis czas dzwonic, bo moze ktos zrezygnuje Lenka pewnie ze warto.SR to fantastyczna sprawa !! Ollliwko a ja solarium ![]() Scio link o porodach ![]() ![]() Twoja babcia mnie rozwalila Weruczku ![]() i ![]() ![]() : kciuki: Gratki dla siostry i przyszlej cioci BordAna dziekuje kochana za eska Smutne opowiesci zwierzaczkowe.A kicia bardzo podobna do mojego kocura Elcia mi sie wydaje, ze chyba irole dali dobry termin.Bo tak cos mi sie kojarzy, ze Ty chwilke po mnie testowalas Lindsley przepraszam, ze nie odpisywalam od razu.Ale jak dostalam eska w czasie snu, to pozniej czesto zapominalam odpisac i robilam to z opoznieniem - wybacz ![]() Kretencja sa prywatne szpitale, w ktorych sa takie warunki jak na filmiku i maja umowe z NFZ !!!! Tylko musisz oczywiscie jakos duzo wczesniej sie z nimi umowic, ze bedziesz tam rodzila.Oplaca sie chyba tylko polozna, jak chcesz ja miec na "wylacznosc".Koszt zalezy od szpitala, wiem, ze ceny sa rozne od 300 -1000zl Kasiula witaj ![]() Tity CC odradzam Danika witaj ![]() Hehe to ja przebijam Kretencje - 28,skonczone No i Lu sie obudzila
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
elcia ja przyszłemu mężowi nic nie kupuje bo mi zapowiedział ,że na te głupie modne walentynki nie chce prezentów żadnych
poza tym tydzień wcześniej ma urodziny ![]() aldii z góry przepraszam jeśli to pytanie nie na miejscu , ale czy Twój TŻ pomaga Ci przy Lu?był w szpitalu przy Was?
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-01-26 o 17:04 |
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Aldii
Też nie pisałam za często żebyś troszkę spokoju miała![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- A jak tam Lu... Poopowiadaj ciotkom troszkę o małej
|
#736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może w tym roku pójdziemy sobie do knajpki na deser jakiś. A pomysł z albumem fajny. Jeśli myślisz, że się ucieszy to zrób. Ładną pamiątkę będziecie mieli.Cytat:
I faktycznie pierwszy wolałabym naturalnie, ale jak będzie okulistka zadecyduje...No czekam ciągle na opowieści.....Lu śpij tam grzecznie i daj mamie napisać
|
||
|
|
|
#737 | ||
|
Rozeznanie
|
witajcie
u mnie ziiiiiiiiimno za dnia było -12 i słoneczko a teraz mam -11 a mówią,że mrozik odpuszcza ![]() lindsley no tak piwko najlepszym lekarstwem a co do zakupów to poszalej sobie a co ![]() co do rolet to polecam w kasetce i koniecznie z prowadnicami Tity no tak trzeba działac weruczek podoba mi się nowa nazwa wątku Mpik82 masz racje na przytulanki trzeba zasłużyć czasem po całym tygodniu padam na mordke (mój tz jest tylko na weekendy) i zdaża się tak,że mimo iz tesknie i brakuje mi jego to po kolacji,lampce winka i miłej,ciepłej kąpieli zasypiam a mój Tz nawet mnie nie dotknie (choć wcześniej rozbiera mnie wzrokiem )Cytat:
kretencja ecopufy pochwal się elcia pomysł z albumem super ![]() ja jeszcze nie mam pomysły na prezent a mój Tz pewnie znowu kupi mi jakiś ciuszek a mi się marzy coś z biżuterii Cytat:
|
||
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Awenturyn, takie jak ten: http://www.ecopuf.pl/p,mega-sako,24.html
Jeden ciemnobrązowy, jeden beżowy (tak naprawdę to on jest kremowy). Są BOSKIE!
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
kretencja pierwsze zakupy do nowego M poczynione - pięknie!
Cytat:
Ewentualnie jakiś sex ![]() No a wy będziecie pewnie już z synkiem to zapomnicie i tak o Walentynkach Zjadłam właśnie 3 gofry, moja ciężarna siostra miała ochotę więc piekłam, pyszne były
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Nie mam czasu ostatnio pisać,taki zaganiany czas przed feriami.... Nie dam rady Was nadrobić więc tylko.. abz-GRATULACJE!!!! i witam wszystkie nowe staraczki Aldii-Lu jest cudowna !! U nas młyn,brakuje na wszystko czasu,doba ma za mało godzin ![]() We wtorek przyjeżdża mężuś i będziem działać...z jakim skutkiem..? Czas pokaze
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2010-01-26 o 19:29 |
|
|
|
#741 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za to dla siebie już wypatrzyłam prezent bo na drugi dzię mam imieniny i kazałam mu gre komputową kupić "king's bounty wojownicza księżniczka" i będe z potwarami walczyć
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() My walentynek też nie obchodzimy...ale może w tym roku mężuś mnie zaskoczy, kto wie może na jakąś kolacyjkę wsykoczymy, o jakichś większych przytulankach mowy nie bedzie bo jak znam życie nadejdzie @ :/W pracy dziś odbijało szefom, cieżki dzien...chetnie jutro bym tam nie poszła, na szczescie jutro środa a jak to mawiają Anglicy - it's downhill from Wednesday ![]() Kretencja -- super te pufy, pasowałyby mi do wystroju ale mój portfel nie byłby szcześliwy
|
|
|
|
#743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#744 |
|
Wtajemniczenie
|
kretencja - fajnie wyglądają te pufy
![]() aldii - czemu odradzasz cc? U nas prezenty walentynkowe to zwykle jakieś słodkości - oboje uwielbiamy ale w tym roku chyba nawet nie będzie mnie w walentynki w domu, bo wyjeżdżam na szkolenie.Mam dość tych mrozów! zanim dotrę do domu z pracy wieczorem to mam już całe zdrętwiałe ręce, nie mogę drzwi kluczem otworzyć....
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie obraziłabym się jakby mi TZ przyniósł jakiegoś kwiatulca. W ogóle popsztykałam się dziś ze znajomą z grupy na studiach, jakie ona ma myślenie, jak 15 latka. Ale opowiem Wam jutro, bo zamarzam i wskakuje pod kołdrę. Dobranoc |
|
|
|
|
#746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki, aj tylko na chwile
TŻ obronił się na 5!! A ja mam dużo pracy na tym stażu. Szkoda tylko, że jest troch taka ciężka atmosfera na zajęciach, ale spoko, jakoś bedzie. ![]() Lindlsey, już lepszy humor? Ech, Kakusia już do nas w ogóle nie zagląda ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Lindsleyko, wielki przytulak Może zaraz wróci i cię przeprosi z kwiatkiem? Na pewno się pogodzicie. Ale póki co ściskacz!
|
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Kakusia miała egz dziś i wgl się nie odzywała dopiero wieczorem... Jeszcze pewnie tu zajrzy.... Cytat:
![]() No z kwiatkiem na pewno nie.. Raz że by nie pomyślał, dwa że nie ma skąd go wziąć... Taaa pogodzić to się będzie chciał jak mu będzie trzeba 4 litery zawieźć jutro do pracy bo on nie będzie pks-em jeździł, najwyżej "weźmie auto i pojedzie sam" - to jego słowa..
|
|
#749 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, Lindsley,a co on tyle pije? Zawsze tak było czy teraz z okazji tego remontu tak zaczął? Może niech ktoś z nim pogada?
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- ha, zostałam saqma, no to spadam, trzymajcie kciuki bo jutro o 11 spotkanie na stażu, a o 1500 spotkanie o pracę again Buźka! |
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Remont się skończy i wiem, że przyjadą jego koledzy z UK. I się nie obędzie bez picia... Już nie mówię ile kasy na to idzie...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

dlaczego nie chcesz od razu wielka obraza. Trzeba późnbiej tłumaczyc ręcznie
Hehe...

i ogólnie lepiej chyba z kasetką wyglądają... Do tego czy z prowadnicami czy z żyłką? A może w marketach taniej będzie niż na all??

za kolo

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a co do zakupów to poszalej sobie a co
a mi się marzy coś z biżuterii