Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-26, 21:56   #4081
KochajMniie
Zadomowienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Urządził sobie pieprzony konfesjonał i stwierdził, że nie ma we mnie wsparcia, że zawsze bronię rodziców i brata , że musi mi gotować, sprzątać a ja go wykorzystuję i jest uwiązany bo ze mną mieszka, dlatego musi ze mną być

Palant.
o hoho jak on się poświęca to może jeszcze ołtarzyk sobie niech zażyczy Pan i Władca.
Teraz tu uważam że przesadził. można sie złościć i mieć zły humor po kłótni z rodzicem no ale bez przesady.
wszystko można w nerwach powiedzieć ale takie coś, że jest uwiązany bo z Tobą mieszka..

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
U mnie w porządku, właśnie TŻ wyszedł, jest dobrze miedzy nami
A u Ciebie?
Aaa no to super

u mnie też..

Cytat:

Nie idę na ten głupi casting, za mało głupia jestem, a może wprost przeciwnie? nie lubię zwracać na siebie uwagi i nie chcę tego robić.
masz iść i nie marudź! i tak już duuuzy krok zrobiłaś do tego że wysłałaś zdjęcie itd, stresowałaś się, denerwowałaś i teraz tak łatwo zrezygnujesz? :Przytul:
Stary 2010-01-26, 22:02   #4082
Funiak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kika17 Pokaż wiadomość
Mniej wiecej Was nadrobiłam.
Szatanica faceci w nerwach uwielbiaja wyrzucac wszystkie brudy i gadaja co im ślina na jezyk przyniesie, bez zastanowienia, a potem aa to było w nerwach, nie bierz tego do siebie itp skąd ja to znam, choc walcze z tym, najlepszy sposób? totalna ignoracja, nie oddzywam sie nic a nic, widzi ze mnie to nie rusza to konczy swoje glupie gadanie.
Byłam dzis u TŻta nie widzielismy sie tydzien, bo ja bylam na pare dni w Zakopanym na nartach, bylo bardzo milo, widzialam ze sie stesknił :p przywiozlam mu maly prezent, bardzo sie ucieszyl, a w czw bedziemy swietowac 4 lata razem, nie dociera do mnie, że to juz tyle :P
ja tydzien temu w czwartek mialam 4 rocznice, podobno po 4 latach zwiazku zostaje tylko przyzwyczajenie i ja to chyba zaczynam odczuwac milo widziec ze ktos tego nie doswiadcza jednak
Funiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 22:02   #4083
Myszunia19
Zakorzenienie

Szatanica ja tez mysle ze powinnaś iść ja sie chętnie bym z tobą zamieniła
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 22:05   #4084
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Wiadomo sytuacja mocno niemiła;/
Mój też w nerwach mówi dużo za dużo czasami, jak widzę , że się rozkręca to mówię mu wprost,,Idź się facet ogarnij , wróć i możemy rozmawiać, jak nie masz na kim się wyżyć to na dwór, pare kółek wokół domu i nerwy Ci opadną"

Nie umiem sluchać nieuzasadnionej krytyki.
zawsze to od mamy słyszę gdy przyjdę do domu nabuzowana ale przyznam zawsze działa

Cytat:
Napisane przez Funiak Pokaż wiadomość
a mowi sie, ze to baby najpierw gadaja, robia awanture a dopiero potem mysla
moj to zawsze cos mi powie popatrze na niego krzywo on: o co ci chodzi? ja na to: no to powtórz to się przekonasz o co.. popatrzy sie przeanalizuje to co powiedział i po chwili: ale wiesz że ja najpierw myślę a potem mówię i tym mnie zawsze rozwala... no bo jak najpierw mówic potem myśleć? ja sie nauczylam w jezyk gryzc.. i mowic tylko to co ludzie chca slyszec

a mnie rutyna zimowa dopadla wrrrrrrrrrrrrr.... jak ja tego nienawidzę. Wydaje mi się wtedy że nikogo nie kocham, nie tesknie, wszystko mnie boli humor mam zjechany... bosze.. i przez to mi sie rozpadl jeden zwiazek.. Boże daj by ten pozostal...
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 22:05   #4085
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
Szatanica ja tez mysle ze powinnaś iść ja sie chętnie bym z tobą zamieniła
Idź za mnie, tylko jak coś biorę laptopa

Hm, zastanawiam się, czy on ma coś z głową? o.O
Kichnęłam, a on nagle "Na zdrówko" i w ogóle, czy to nie on przed chwilą stwierdził, że jestem okropna i źle go traktuję? Po cholerę mi zdrowia życzy

Wybuchnę, a taką miałam ochotę na seks

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 22:05   #4086
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Heloł zaraz Was nadrobię tylko najpierw napiszę, że u mnie było super jednak oglądaliśmy "Jeźdźca bez głowy" (bo jak się potem okazało "Dziecko Rosemary" nie ma ani lektora wgranego ani napisów ) potem na necie odcinki tego serialu "Pingwiny z Madagaskaru (wie może ktoś czy da się je jakoś ściągnąc? z jakiej stronki? ) I tak....chciał miec bliski kontakt to miał... ale spokojnie, nic strasznego się nie działo, po prostu jak oglądaliśmy te pingwiny to mu położyłam głowę na ramię a co mi tam nawet jemu to się spodobało a ja nie czuje, żadnych tam wyrzutów sumienia czy czegoś podobnego
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 22:08   #4087
szatanica1989
Zakorzenienie

Aa, jeszcze mi warzywa na patelni zrobił i przyniósł, powiedziałam, że nie jestem głodna. Nie chcę żeby się czuł wykorzystywany, potem będzie jęczał, że mi gotować musi.

Piszę.
Stary 2010-01-26, 22:10   #4088
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
haha jak to pierwszy raz widziałam to płakałam ze śmiechu
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 22:10   #4089
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Idź za mnie, tylko jak coś biorę laptopa

Hm, zastanawiam się, czy on ma coś z głową? o.O
Kichnęłam, a on nagle "Na zdrówko" i w ogóle, czy to nie on przed chwilą stwierdził, że jestem okropna i źle go traktuję? Po cholerę mi zdrowia życzy

Wybuchnę, a taką miałam ochotę na seks
Jakieś rozchwianie dzisiaj ma kiepski dzień,
chciał się zrewanżować za wyżycie się na Tobie..

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Heloł zaraz Was nadrobię tylko najpierw napiszę, że u mnie było super jednak oglądaliśmy "Jeźdźca bez głowy" (bo jak się potem okazało "Dziecko Rosemary" nie ma ani lektora wgranego ani napisów ) potem na necie odcinki tego serialu "Pingwiny z Madagaskaru (wie może ktoś czy da się je jakoś ściągnąc? z jakiej stronki? ) I tak....chciał miec bliski kontakt to miał... ale spokojnie, nic strasznego się nie działo, po prostu jak oglądaliśmy te pingwiny to mu położyłam głowę na ramię a co mi tam nawet jemu to się spodobało a ja nie czuje, żadnych tam wyrzutów sumienia czy czegoś podobnego
Ooo to widzę że baaaardzo przyjemny wieczorek
to super
Stary 2010-01-26, 22:11   #4090
justynkavip
Zadomowienie

no, więc tak Kochane. Dobry Wieczorek wszystkim widzę, że u niektórych z Was burzliwie.

Co do mojego wczorajszego spotkania z M.
umówiliśmy się o 20 na Nowym Świecie i poszliśmy do jednej z knajpek. na początku było średnio, bo nastąpił moment ciszy, ale myślę, że bardzo fajnie go przełamaliśmy. Rozmawialiśmy non stop przez 3h o wszystkim, dosłownie. Patrzyliśmy sobie w oczy, przekomarzaliśmy się o jakieś głupotki, powiem Wam, że czułam się przy Nim jeszcze bardziej dojrzała, ale z drugiej strony bawiliśmy się jak dzieci i jesteśmy leniuchami i to totalnymi dużo się śmialiśmy, uśmiechaliśmy i jak wyszliśmy to mnie odprowadził, dał swoja czapkę żeby mi w główkę nie było zimno, zanim dojechałam, już miałam smsa czy dojechałam i że jeszcze raz dziękuje mi za spotkanie.

ach.
Tak jakby Ci chodziło o nic.
#Kora
justynkavip jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 22:14   #4091
szatanica1989
Zakorzenienie

Nie interesuje mnie jego rozchwianie, siedzi cały dzień w domu i jeszcze jazdy ma, to ja zapierdzielałam po mieście na uczelnię niczym pingwin po biegunie północnym z przymarzającym do ust szalikiem, to ja musiałam o 8.00 rano zdać ciężki przedmiot ustnie, to ja miałam zajęcia do 16.30, więc to JA powinnam być rozchwiana On siedział na el doopie i nic nie robił, nie wiem co go mogło rozchwiać, chyba przewiew w pokoju.

Piszę.
Stary 2010-01-26, 22:14   #4092
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkavip Pokaż wiadomość
no, więc tak Kochane. Dobry Wieczorek wszystkim widzę, że u niektórych z Was burzliwie.

umówiliśmy się o 20 na Nowym Świecie i poszliśmy do jednej z knajpek. na początku było średnio, bo nastąpił moment ciszy, ale myślę, że bardzo fajnie go przełamaliśmy. Rozmawialiśmy non stop przez 3h o wszystkim, dosłownie. Patrzyliśmy sobie w oczy, przekomarzaliśmy się o jakieś głupotki, powiem Wam, że czułam się przy Nim jeszcze bardziej dojrzała, ale z drugiej strony bawiliśmy się jak dzieci i jesteśmy leniuchami i to totalnymi dużo się śmialiśmy, uśmiechaliśmy i jak wyszliśmy to mnie odprowadził, dał swoja czapkę żeby mi w główkę nie było zimno, zanim dojechałam, już miałam smsa czy dojechałam i że jeszcze raz dziękuje mi za spotkanie.

ach.
Aa to fajnie czyli udało Ci się pokazać mu że jesteś dojrzała
To kiedy następne spotkanie?
Stary 2010-01-26, 22:16   #4093
Funiak
Rozeznanie

Cytat:
Aa, jeszcze mi warzywa na patelni zrobił i przyniósł, powiedziałam, że nie jestem głodna. Nie chcę żeby się czuł wykorzystywany, potem będzie jęczał, że mi gotować musi.
chlopak, zaluje, moze wlasnie przemyslal to co powiedzial
Funiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 22:18   #4094
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:

ach.

a ile lat ma nowy tz? i jak go poznalas? (moze pisalalas ale nie zauwayzlam w tym natloku wszystkich postow) to dopiero poczatki wiec zazdroszcze ci tych skorotnkow i motylkow w brzuszku kiedy to bylo

a z exem cisza? zero kontaktu?

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 22:19   #4095
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
moze Mandy sie na nas obrazila
Dziewczyny, na nikogo się nie obraziłam Przepraszam, że bez słowa odeszłam, ale internet mi wolno chodził.
Wszystkie macie rację, ja to wiem.
Olałam go, tak jak radziłyście. W międzyczasie szedł się milion razy zabijać, a gdy widział, że nawet mu nie odpisuję, zaczął gadać, jaki to jest beznadziejny, i że ja na niego nie zasługuję, bo on nie daje nic dobrego.
Troszkę jestem spokojniejsza i nie przeżywam już tego w tym momencie tak bardzo, a to dzięki Wam. Przez ostatni tydzień cierpiałam, a teraz już nawet nie mam czym płakać.

Dziękuję Wam
Stary 2010-01-26, 22:23   #4096
justynkavip
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
a ile lat ma nowy tz? i jak go poznalas? (moze pisalalas ale nie zauwayzlam w tym natloku wszystkich postow) to dopiero poczatki wiec zazdroszcze ci tych skorotnkow i motylkow w brzuszku kiedy to bylo

a z exem cisza? zero kontaktu?
nie jest TŻtem póki co ma 25lat i jest pianistą. muzykiem w pełnej krasie podobnie jak ja. Ja śpiewam On gra. poznaliśmy się na jednej z prób i zdobyłam numer, napisałam i jakoś tak doszło do spotkania

co do exa. jestesmy razem w klasie, wiec widzimy sie. ale nie bylo mnie ani w piatek ani w poniedzialek w szkole (lenistwo ) , więc mnie nie widział. nie odzywaliśmy się do siebie w ogóle przez ostatni tydzień. dzisiaj zatańczyliśmy razem poloneza i chwalił, że ładnie wyglądam w nowej kurtce i butach, ale mnie to już nie ruszało. to były jego pierwsze słowa do mnie od tygodnia.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

a motylki w brzuszku... ach
#Kora
Stary 2010-01-26, 22:24   #4097
kika17
Wtajemniczenie

GG do kika17

Cytat:
Napisane przez Funiak Pokaż wiadomość
ja tydzien temu w czwartek mialam 4 rocznice, podobno po 4 latach zwiazku zostaje tylko przyzwyczajenie i ja to chyba zaczynam odczuwac milo widziec ze ktos tego nie doswiadcza jednak
Ostatnio był taki kryzys, że totalna rutyna, ja juz mialam wrażenie że tak naprawde to nie ma miłości tylko jest przyzywyczajenie, ale przeszło, jako lekarstwo moge polecic przerwe w spotykaniu sie kilka dni/tydzien trzeba sie stesknic a potem jest juz inne podejscie.
kika17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 22:25   #4098
KochajMniie
Zadomowienie

Żałuje, ale przesadził. Dobrze zrobiłaś z tym jedzeniem!

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Dziewczyny, na nikogo się nie obraziłam Przepraszam, że bez słowa odeszłam, ale internet mi wolno chodził.
Wszystkie macie rację, ja to wiem.
Olałam go, tak jak radziłyście. W międzyczasie szedł się milion razy zabijać, a gdy widział, że nawet mu nie odpisuję, zaczął gadać, jaki to jest beznadziejny, i że ja na niego nie zasługuję, bo on nie daje nic dobrego.
Troszkę jestem spokojniejsza i nie przeżywam już tego w tym momencie tak bardzo, a to dzięki Wam. Przez ostatni tydzień cierpiałam, a teraz już nawet nie mam czym płakać.

Dziękuję Wam
No Mandy to dobrze, że tak do tego podchodzisz! oby dalej tak zostało, a jak nie to poczytaj sobie to wszystko co Ci pisałyśmy

Edit: napisałam coś w klubie proszę pomozcie przesadzam jak zwykle?

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-26 o 22:29
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 22:27   #4099
Myszunia19
Zakorzenienie

Mandy trzymie kciuki zebys byla jeszcze silniejsza
Szatanica tekst o el doopie mnie rozwalil
E.J no to swietnie a on sie nie silil na jakies hmmm dotkniecie czy cos?
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 22:27   #4100
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
nie jest TŻtem póki co ma 25lat i jest pianistą. muzykiem w pełnej krasie podobnie jak ja. Ja śpiewam On gra. poznaliśmy się na jednej z prób i zdobyłam numer, napisałam i jakoś tak doszło do spotkania

co do exa. jestesmy razem w klasie, wiec widzimy sie. ale nie bylo mnie ani w piatek ani w poniedzialek w szkole (lenistwo ) , więc mnie nie widział. nie odzywaliśmy się do siebie w ogóle przez ostatni tydzień. dzisiaj zatańczyliśmy razem poloneza i chwalił, że ładnie wyglądam w nowej kurtce i butach, ale mnie to już nie ruszało. to były jego pierwsze słowa do mnie od tygodnia.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

a motylki w brzuszku... ach

zdradz nam tajemnice jak to zrobilas ze tak szybko wyleczylas sie z milosci do exa? przepraszam z etak mecze i pije do niego ale jestem pod wielkim wielki ogromnym wrazeniem Tego jak potrafilas szybko zapomniec. tu pisalas posty zapewniajac o wielkiem milosci wybaczalas mu tyle nawet chwile zawachania a teraz nagle nie minal tydzie no moze ciut wieceja ty tak pozbieralas sie. milosc sie wypalila? czy to nowy towarzysz spotkan tak dziala?

Motywacja 100%

Stary 2010-01-26, 22:28   #4101
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Uffff....już.....

szatanica na pewno powiedział te słowa w złości i tak nie uważa ale to nie zmienia faktu, że nie miał prawa potraktować Cię jak worek treningowy...

Myszka jestem z Ciebie dumna za usunięcie tego konta na nk

oh Mandy chyba czas wymienić faceta na nowy model?

KochajMniie oj bardzo przyjemny..ech...:aniolek : co ten facet ze mną wyprawia...:brz ydal:
Stary 2010-01-26, 22:31   #4102
MadameButterfly6
BAN stały

Hej Wam. Zlinczujcie mnie, prosze. Wiem, jestem glupia
Zadzwonilam do niego, bo naszly mnie chore mysli, ze on jest w tej Warszawie, ze moze cos mu sie stalo. No i on byl wielce obrazony, ze nie ma ze mna o czym gadac oczywiscie uslyszalam, ze nie musze mu nic wyjasniac, bo on tego nie potrzebuje juz...
No to powiedzialam mu, ze przyjde i pogadamy jak ludzie, bo widze, ze inaczej nie da rady...
Przyszlam, oczywiscie TZ lezy wielce ofochany. Ze nie musze mu juz nic mowic... Bo umawialam sie, ze wezme jego, ze wroce za godzine. I ze moglam zadzwonic do niego, ze sie spoznie i nie byloby problemu, a ja go olewalam caly wieczor, wiec sie wkurzyl i uwaga... pojechal do tej Warszawy do brata ciotecznego pociagiem i wrocil o 7 rano prosto do pracy... Na szczescie siedzieli w domu i pili piwo.
Ok, z jednej strony rozumiem TZ, ze sie wkurzyl, tez bym sie wkurzyla. Ale wytlumaczylam mu wszystko, ze nie ebdzie tak, ze ja bede sie widywala tylko z nim. Powiedzial, ze nie ma pretensji, ze wychodze bez niego, zebym tylko mowila z kim i o ktorej mniej wiecej bede albo chociaz dawala znaki zycia...
Ja mu powiedzialam, ze ciesze sie, ze pojechal sobie do brata sie odstresowac i ze na dobre mu to wyszlo. On mi odpowiedzial, ze wcale nie bylo fajnie, bo on wolal byc wtedy ze mna...
Mowil, ze dobrze, ze sie odezwalam, bo on by tego nie zrobil. Juz by sie nie odezwal (tak, czyli znam go za dobrze niestety...). Bo to ja odwalilam, bo moglam sie troche inaczej zachowywac. Powiedzialam mu, ze ze znajomymi bede wychodzic bez niego, a na wieksze imprezy gdy beda brali osoby towarzyszace to ja wtedy tez go bede brala.
A i oczywiscie siedzial w pracy i non stop zerkal na telefon czy sie odezwe, a tu co chwila jaka promocja przychodzila a on mial nadzieje ze to ja Ale i tak by sie nie odezwal, bo to moja wina byla. Tak, jak zwykle...
No i niby bylo ok, ale jednak cos we mnie siedzialo. Nie chcialam sie przytulac ani nic. Bo on oczywiscie jak zwykle po klotni sie robi strasznie wylewny. I powiedzialam mu, ze to nie byl powod do zerwania, ze co z tego ze dzis mi mowi, ze mnie kocha i chce ze mna mieszkac jak za dwa dni znowu mi napisze, ze to juz koniec. Ze mam dosc, ze kazda klotnia to dla niego perspektywa konca zwiazku. I ze ja go wiecznie mam przepraszac i wyjasniac wszystko... On stwierdzil, ze no jak jest moja wina to co on ma sie odzywac. Ze jakby byla jego to on by sie odezwal ale jak jest jego to nie ma mowy, zeby on sie pierwszy odezwal... I w ogole zaczal mnie glaskac, ze czemu my sie musimy non stop klocic, ze przeciez sie kochamy, zebym sie juz na niego nie gniewala i takie tam.
Eh, zla jestem. Nie wiem czemu. Chyba na siebie najbardziej. Powiedzialam, ze jemu nic widac zeby zalezalo na tym zwiazku i ze jest mi przykro. nie chcialam, zeby mnie odprowadzil. Wyszlam od niego sama. No i on od razu jak tylko doszlam do akademika cos tam pisal, ale juz poszedl spac. Musze sie ze wszystkim przespac. I powiedzialam mu, ze moze bysmy sobie przerwe zrobili, ze dobrze by nam to zrobilo. A on do mnie , ze niedawno jeszcze chcial przerwy, ale juz nie chce. Ze on tak nie wytrzyma i ze on moglby ze mna spedzac 24h na dobe
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 22:32   #4103
justynkavip
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
zdradz nam tajemnice jak to zrobilas ze tak szybko wyleczylas sie z milosci do exa? przepraszam z etak mecze i pije do niego ale jestem pod wielkim wielki ogromnym wrazeniem Tego jak potrafilas szybko zapomniec. tu pisalas posty zapewniajac o wielkiem milosci wybaczalas mu tyle nawet chwile zawachania a teraz nagle nie minal tydzie no moze ciut wieceja ty tak pozbieralas sie. milosc sie wypalila? czy to nowy towarzysz spotkan tak dziala?

Droga Kamilo. W momencie kiedy się rozstawaliśmy (w nocy, bo nocowałam u Niego) myślałam sobie, że nigdy z nikim innym jeśli nie z Nim. Czarna rozpacz, płacze, żale. M pojawił się w moim życiu już wcześniej, ale był bo był. Nagle zdałam sobie sprawę z tego, że moim celem będzie dążenie do szczęścia i pokazanie exowi, że zrobił błąd. Zainteresowałam się bliżej M. i tak świetnie nam się rozmawiało, ze poczułam, że to moja bratnia dusza. Poczułam motylki i zauroczyłam się. Dziś nawet jak ex mnie trzymał za rękę podczas poloneza to już nic nie czułam. Za to On chyba zauważył, że ktoś się pojawił w moim życiu.
#Kora
Stary 2010-01-26, 22:33   #4104
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
E.J no to swietnie a on sie nie silil na jakies hmmm dotkniecie czy cos?
Nie bardzo, jest taki troche nieśmiały ale jak nachylałam głowę w jego stronę bo tak mam w czasie rozmowy jak siedze z kimś ramie w ramie to sam automatycznie swoją przysuwał tak by się zetknęły...Najlepiej bo jak pocierałam jego ręce by mu zagrzac bo miał je takie lodowate to w pewnym momencie...palce zaczeły się nam splatac
Stary 2010-01-26, 22:35   #4105
kamila2006
Zakorzenienie

to mu chyba marnie zalezy skoro by sie pierwsyz nie odezwal. meska duma jest dla niego wazniejsza niz milosc? chce byc z toba 24h na dobre ale odezwac sie co u Ciebie juz nie łaska. Madame probujcie skoro juz jest dobrze to probujcie... ale wiesz ze łatwo nie bedzie. ciezki czlowiek z tego twojego tż. niezmienny niereformowalny nieugiety.

Motywacja 100%

Stary 2010-01-26, 22:37   #4106
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

to dobrze

u mnie nic ciekawego.. dlatego za bardzo nie pisze co u mnie ale wczoraj pisałam ze mi troche smutno.. siedzę tylko w domu i dalej tak sie czuje nie chce mi sie nic kiedyś byłam taka "aktywna" ... wszystko robiłam a teraz siedzę w domu i przespałabym cale życie.. yh.. co sie na tym świecie dzieje

ale z TZ wszystko ok.. tylko to mnie cieszy.
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 22:40   #4107
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Hej Wam. Zlinczujcie mnie, prosze. Wiem, jestem glupia
Zadzwonilam do niego, bo naszly mnie chore mysli, ze on jest w tej Warszawie, ze moze cos mu sie stalo. No i on byl wielce obrazony, ze nie ma ze mna o czym gadac oczywiscie uslyszalam, ze nie musze mu nic wyjasniac, bo on tego nie potrzebuje juz...
No to powiedzialam mu, ze przyjde i pogadamy jak ludzie, bo widze, ze inaczej nie da rady...
Przyszlam, oczywiscie TZ lezy wielce ofochany. Ze nie musze mu juz nic mowic... Bo umawialam sie, ze wezme jego, ze wroce za godzine. I ze moglam zadzwonic do niego, ze sie spoznie i nie byloby problemu, a ja go olewalam caly wieczor, wiec sie wkurzyl i uwaga... pojechal do tej Warszawy do brata ciotecznego pociagiem i wrocil o 7 rano prosto do pracy... Na szczescie siedzieli w domu i pili piwo.
Ok, z jednej strony rozumiem TZ, ze sie wkurzyl, tez bym sie wkurzyla. Ale wytlumaczylam mu wszystko, ze nie ebdzie tak, ze ja bede sie widywala tylko z nim. Powiedzial, ze nie ma pretensji, ze wychodze bez niego, zebym tylko mowila z kim i o ktorej mniej wiecej bede albo chociaz dawala znaki zycia...
Ja mu powiedzialam, ze ciesze sie, ze pojechal sobie do brata sie odstresowac i ze na dobre mu to wyszlo. On mi odpowiedzial, ze wcale nie bylo fajnie, bo on wolal byc wtedy ze mna...
Mowil, ze dobrze, ze sie odezwalam, bo on by tego nie zrobil. Juz by sie nie odezwal (tak, czyli znam go za dobrze niestety...). Bo to ja odwalilam, bo moglam sie troche inaczej zachowywac. Powiedzialam mu, ze ze znajomymi bede wychodzic bez niego, a na wieksze imprezy gdy beda brali osoby towarzyszace to ja wtedy tez go bede brala.
A i oczywiscie siedzial w pracy i non stop zerkal na telefon czy sie odezwe, a tu co chwila jaka promocja przychodzila a on mial nadzieje ze to ja Ale i tak by sie nie odezwal, bo to moja wina byla. Tak, jak zwykle...
No i niby bylo ok, ale jednak cos we mnie siedzialo. Nie chcialam sie przytulac ani nic. Bo on oczywiscie jak zwykle po klotni sie robi strasznie wylewny. I powiedzialam mu, ze to nie byl powod do zerwania, ze co z tego ze dzis mi mowi, ze mnie kocha i chce ze mna mieszkac jak za dwa dni znowu mi napisze, ze to juz koniec. Ze mam dosc, ze kazda klotnia to dla niego perspektywa konca zwiazku. I ze ja go wiecznie mam przepraszac i wyjasniac wszystko... On stwierdzil, ze no jak jest moja wina to co on ma sie odzywac. Ze jakby byla jego to on by sie odezwal ale jak jest jego to nie ma mowy, zeby on sie pierwszy odezwal... I w ogole zaczal mnie glaskac, ze czemu my sie musimy non stop klocic, ze przeciez sie kochamy, zebym sie juz na niego nie gniewala i takie tam.
Eh, zla jestem. Nie wiem czemu. Chyba na siebie najbardziej. Powiedzialam, ze jemu nic widac zeby zalezalo na tym zwiazku i ze jest mi przykro. nie chcialam, zeby mnie odprowadzil. Wyszlam od niego sama. No i on od razu jak tylko doszlam do akademika cos tam pisal, ale juz poszedl spac. Musze sie ze wszystkim przespac. I powiedzialam mu, ze moze bysmy sobie przerwe zrobili, ze dobrze by nam to zrobilo. A on do mnie , ze niedawno jeszcze chcial przerwy, ale juz nie chce. Ze on tak nie wytrzyma i ze on moglby ze mna spedzac 24h na dobe
Ma do powiedzenia tylko tyle ->
Stary 2010-01-26, 22:40   #4108
KochajMniie
Zadomowienie

Madame mógłby tą swoją dume schować go kieszeni i się odezwać. Dziwne.. zależy mu na Tobie, kocha Cię, to powinien się raczej starać o Ciebie, chociaż jednego sms napisać.
A nie wiem czemu on całą wine zwala na siebie, a siebie oczyszcza ze wszystkiego. On jest święty
Dobrze, że tak wszystko z nim obgadałaś, powiedziałaś na spokojnie, ciekawe co będzie jak się teraz będziesz chciała z kimś spotkać mam nadzieje, że będzie normalny.

Cytat:
Nie bardzo, jest taki troche nieśmiały ale jak nachylałam głowę w jego stronę bo tak mam w czasie rozmowy jak siedze z kimś ramie w ramie to sam automatycznie swoją przysuwał tak by się zetknęły...Najlepiej bo jak pocierałam jego ręce by mu zagrzac bo miał je takie lodowate to w pewnym momencie...palce zaczeły się nam splatac
Oo no proszę jakieś przyciąganie czy co zadziałało?

Proszę napiszcie coś (klub)

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-26 o 22:41
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 22:43   #4109
justynkavip
Zadomowienie

a czemu mnie nie ma w klubie? <zakłopotany>
#Kora
Stary 2010-01-26, 22:44   #4110
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
to dobrze

u mnie nic ciekawego.. dlatego za bardzo nie pisze co u mnie ale wczoraj pisałam ze mi troche smutno.. siedzę tylko w domu i dalej tak sie czuje nie chce mi sie nic kiedyś byłam taka "aktywna" ... wszystko robiłam a teraz siedzę w domu i przespałabym cale życie.. yh.. co sie na tym świecie dzieje

ale z TZ wszystko ok.. tylko to mnie cieszy.
Może to chandra... ponieważ się gubie to Tobie zmarł ostatnio dziadek?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości