|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
|
|
|
|
#2612 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Cytat:
niestety mieszkając w pojedynkę wypłaty nie starczy na studia, na mieszkanie że o jedzeniu nie wspomnę na razie z naszych wspólnych zarobków stać nas tylko na studia TŻ, ja jako że młodsza zacznę studia jak on skończy swojea mieszkanie razem jest po prostu tańsze nasi rodzice i tak nie dawaliby nam kasy, nie ma tu znaczenia czy mieszkamy osobno czy razem, finansowo możemy liczyć tylko na siebie
|
|
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak wciąż bardzo chcę
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczyny
trzymać kciuki za biologię
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dopiero 20 lat i po co mam sie bawic juz w doroslosc?? Mam poki co jeszcze beztroskie chwile, nie mysle co ugotowac na obiad, z czego odlozyc na rachunek. Z TŻ pepowina przypieta nie jestem i mimo, ze mieszkamy w 1 miescie to bywalo, ze sie nie widywalismi z 2 tygodnie. I zyje Bylo ciezko, ale potem jaka radosc z wspolnego czasu![]() Ogolem to mam swoj kat, jest mi dobrze i poki co korzystam z tej chwili. A z TŻ chce zamieszkac i zrobimy to ale dopiero po studiach. Jeszcze dodam, ze bardzo podziwiam zwiazki na odleglosc i to tez jest zupelnie inna sytuacja niz moja-dlatego rozumiem twoje zdanie. (ja nie przetrwalam takiego zwiazku). Jakbysmy z TŻ studiowali w innym miescie niz rodzinnym pewnie zamieszkalibysmy razem bo tak jest wygodniej ![]() A ze mieszkamy w jednym miescie i w tym samym studiujemy nie ma jak zamieszkac razem i korzystamy z "wolnosci"
Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-01-26 o 22:26 |
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), kiedys sie wzielam za porzadne czytanie o tych wszystkich typach. Ale tam jest tyle roznych kombinacji, ze wysiadlam. Zimy Krolewny Sniezki, Zimy Poludniowe, Pozne Jesienie, Ksiezycowe Lata... No cuda wianki jednym slowem. To czego najbardziej szukalam - czyli okreslenie swojego typu, znalazlam ![]() Jak tak patrze na Marcie, to mam wrazenie, ze u niej sie te rude wlosy sprawdzaja na zasadzie kontrasu, bo raczej chlodnym typem mi sie wydaje. Chdiaz wiesz, takie ocenianie gwiazd po zdjaciach, gdzie kazde w innym swietle i na kazdym inaczej wyglada... W kazdym razie bywa roznie, podobno Nocole Kidman wcale nie jest jesienia, jak sie dosc powszechnie mniema, ale latem
|
|
|
|
|
#2617 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u TŻ sprawa się trochę komplikuje bo jego rodzice rozwiedli się w momencie kiedy TŻ wyjechał na pierwsze studia, i nie było mowy o mieszkaniu z rodzicami, musiał iść na swoje, zaczął pracować, nie udało mu się pogodzić tego z nauką i po trzech latach rzucił swój wymarzony kierunek, na szczęście teraz dzięki naszym wspólnym wysiłkom zaczą nowy |
|
|
|
|
#2618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wygoda i ekonomia wspolnego mieszkania swoja droga
|
||
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
noemi, gdyby nie to, że musze wyjechać na studia to pewnie mieszkałabym z rodzicami. a ta czy siak musze się wynieść
![]() Tz kiedyś powiedział,ze u nas problemu ze zmywaniem nie będzie bo będziemy używać... plastikowych sztuców i talerzy
|
|
|
|
#2621 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niestety nie wszystkich rodzice utrzymują po skończeniu 18stki, przynajmniej możesz skupuić się na nauce trochę zazdroszczę, bo ja już w trakcie matury zaczęłam pracować, i od 5 lat nie miałam wakacji |
|
|
|
|
#2622 |
|
Zadomowienie
|
szmyrku, spoko, nazywaj mnie, jak Ci wygodnie (byle bez przesady
)Co do oceniania zdjęć gwiazd - fakt, na niektórych zdjęciach widać, że Marcię umalowali właśnie pod kolor włosów - ciepły podkład, brzoskwiniowy róż. Jednak ja się opierałam na jej zdjęciach "z zaskoczenia", takich typowych codziennych zdjęciach. Marcia na 100% nie jest jesienią wg mnie. Ale czym ona może być nie mam pojęcia. A bardzo by mi to pomogło, bo mam podobną kolorystykę. Tak mi się przynajmniej wydaje. Też mam bladą, lekko różową twarz (co nie przeszkadza jej być troszkę "brzoskwiniową", jak to moja mama kiedyś określiła). Z natury mam dziwaczny kolor włosow, niby popielaty, ale ze złotymi przebłyskami - nie jestem w stanie stwierdzić, czy więcej jest popielatych przebłysków, czy złotych. No i podobno w rudym mi lepiej niż w naturalnym. Wszyscy się zachwycali, kiedy zmieniłam kolor włosów. A o Nicole nawet bym nie pomyślała jako o jesieni. Z zupełnie innym typem mi się jesień kojarzy.
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiamajo ale ja nie neguje mieszkania razem z TŻ. Napewno wam jest cudownie i bardzo gratuluje, ze Tż stanal na nogi mimo ze sytuacja nie byla ciekawa. Ja tez bym pewnie wziela mojego chlopaka do siebie w takiej sytuacji-no ale w niej nie jestem
![]() Tylko po prostu patrze z drugiej strony, ze nie ma co sie sadzic z rodziami o mieszkanie z chlopakiem, bo cale zycie i tak przed nami. Ale i tak mam nadzieje, ze rodzice zrozumieja ze to nie jest nic zlego I nie bedzie szantazu.(moi rodzice nie mieliby nic przeciwko mieszkaniu z TŻ ) |
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba duzo przeszlas...Tak musze powiedziec, ze jest mi bardzo wygodnie w domu. Dla rodzicow to my (ja i brat) jestesmy na 1wszym miejscu. Nie skapia na nas kasy, mamy wszystko co nam potrzeba. Teraz gore chca zrobic tylko dla nas (nasze pokoje, aneks kuchenny, lazienka i salonik) i pewnie dlatego nie chce sie wyniesc z tego gniazdka. Druga sprawa, ze jestem przyzwyczajona do mieszkania w domu, a z TŻ bede zaczynac od poczatku i trzeba bedzie wynajmowac mieszkanie bo nie bedzie nas stac od razu na dom. A ja nie umiem mieszkac w bloku
|
|
|
|
|
#2626 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i nasi rodzice nie mieli absolutnie nic przeciwko naszemu wspólnemu mieszkaniu przez prawie 4 pierwsze lata mieszkaliśmy na stancjach, dopiero od niedawna ,,wynajmujemy,, pokój u moich rodziców , sytuacja jest bardzo wyjątkowa, że tak powiem ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- dobra, koniec już tego narzekania
|
|
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W "codzienne" zdjecia gwiazd tez srednio wierze - dopiero jak na zywo zobacze to moge sie przekonac. Mi sie Marcia kojarzy z jakims poznym latem (ktore nie mam pojecia jak sie fachowo nazywa, wiem, ze istnieje pozna jesien na przyklad), ale ekspertem nie jestem. Bo niby jest chlodna, ale jakas taka ciepla w tym wszystkim
|
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
hehe koniec tych smetow
![]() nikt nie przezyje zycia za nas i najlepiej samemu decydowac ![]() Ide natrzec Palome na skalp Ten zel jest troche klejacy...
|
|
|
|
#2629 |
|
Konto usunięte
|
jeszcze nigdy nie miałam Palomy
jak się spisuje?
|
|
|
|
#2630 |
|
ma zielone pojęcie
|
Dobra dziewuszki, też się do snu zbieram. Jeszcze tylko 3 strony poczekalni na demotach i idę do łóżka (;
Nawet nie wiesz ile tracisz :P
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dobrze! Nakladany na skalp daje uczucie swiezosci, latwo sie naklada. Nawilza, bo juz nie swedzi mnie tak glowa. I w ogole nie tlusci wlosow
![]() Oprocz tego ma jeszcze wiele zastosowan. Bede go dodawac do balsamu, bo mimo, ze swietnie koi skore to dla mnie troche za slabo nawilza. |
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Zeby nie byc goloslowna... Jeszcze raz moj nowy kolor wlosow, tym razem lepiej uchwycony i blizszy prawdzie
![]() A w albumie, miedzy wlosami, nowa ja
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
szmyrk jakie wlosy
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2635 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2636 |
|
ma zielone pojęcie
|
A ja już lecę spać. Trzymajcie się
Standardowo zajrzę do Was rano o nieludzko wczesnej porze :P
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
szmyrk, ale masz oczy
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Paloma ogranicza przetłuszczanie,odbija włosy od nasady, lekko utrwala nistety, trochę matowi.
|
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękny kolor ... chociaż ja bym sie na taki nie odważyła...
|
|
#2639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nakładałabym go na skalp bo ostatnio mam przesuszony ![]() Cytat:
![]() Oglądacie Kubę? Jest Chylińska i Foremniak
|
||
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeżeli rodzic jest przeciwny a dziecko od razu by z sądem wyjechało, bo takie założenie "nic mnie nie obchodzi co o tym myślisz, ale kasa to mi się należy" - to mnie to jakoś zniesmacza i tyle. Normalnym jest, że rodzice jak mogą - to pomogą. Ale jakoś siebie nie wyobrażam w sytuacji, że chcę mieszkać z chłopakiem, a na całe utrzymanie (sumie wspólne nasze) mają płacić nasi rodzice. Po prostu nie. A ja sobie siedzę teraz z Rzepką na głowie, tiruriruriruri.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

zacznę studia jak on skończy swoje
jednak wciąż bardzo chcę

21.06.2014r.
chyba duzo przeszlas...

Ja juz dawno nie bylam blondynka (aczkolwiek, jest to moj naturalny kolor wlosow)