|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Cytat:
![]() ![]() ![]() dobry wybór kurcze - spać by trzeba iść
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Dziekuje kochana
Cytat:
A polskiej piekarni bardzo zazdroszcze ![]() Dziekuje Tez bym chetnie poszla spac, ale sie caly dzien obijalam i teraz musze pisac prace zaliczeniowa |
|
|
|
|
#2673 |
|
ma zielone pojęcie
|
A ja zgodnie z obietnicę odzywam się rano :P
Bezsensowne lekcje dzisiaj mam i ledwo mam motywację żeby do szkoły iść :P Ale za to włosy są świeże, mimo że myłam je w niedzielę
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie się Włosomaniaczki podziały?
cicho tu i spokojnie, normalnie nie jak na offtopie![]() Kochan jesteś a tu od razu takie męczarnie Cytat:
widać blask włosów i jedno piękne oko |
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jak Ty to robisz Chatul? moje ostatnio bardzo szybko się przetłuszczają![]() Zaliczyłam piątkowe koło na piątkę, a że miał podnosić ocenę o jeden za prezentację to może nawet kolejny celujący wpadnie no i jestem zwolniona z egzaminu
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Dymuś wymiatasz
![]() moja sesja kończy się w walentynki więc jeszcze trochę pracy przede mną
|
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja teoretycznie też(zaczyna się dzisiaj ), ale dwa z czterech egzaminów już za mną, a z trzeciego jestem zwolniona przede mną badania empiryczne do magisterki - tak jakoś do 14. muszę je wreszcie zrobić, więc też nie planuję nudy i odpoczynku ![]() W TVleciała jakaś reklama biura podróży.. jak ja bym chciała włożyć letnią sukienkę, japonki mam już dość tej zimy
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też wciąż marzę o wiośnie i lecie dziś pracuje w domu, więc skorzystam z okazji i chyba nałożę sobię amlę (bo chcę ją jak najszybciej zużyć |
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A oprócz tego jeszcze zaliczenie jednego przedmiotu... w piątek... i hm, chyba tyle. Tak czy siak, "trochę" do nauki jest. Zwolnień z egzaminów nie ma I dzień dobry, jestem głodna, zaspana i lecę na uczelnię.
|
|
#2680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj nałożyłam taką bardzo słuszną porcję joanny na głowę - wytarzałam w niej włosy i chyba im się spodobało fajne dzisiaj są
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
|
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
bry
ja się nie odzywam, bo nie dość , że w pracy jest co robić, to jeszcze wkurzyłam się , bo nagle , jak spod ziemi, wyrosły informacje dot. zaliczeń i jakiś prac , referatów i egzaminów z rynków finansowych i kapitałowych trzeba napisać pracę i ją zreferować. oczywiście jak się o tym dowiedziałam, to już praktycznie wszystkie tematy są zajęte i zostały jakieś kupowate wolne... tzn mam nadzieję, że ten, który wybrałam jest wolny... nie ma przy nim niczyjego nazwiska, więc uważam go za wolny... napisałam już maila do całej grupy , że ten temat biorę ja! jak ktoś go jeszcze wybrał, a nie dał znać przede mną , to ma pecha niniejszym oświadczam, że hardcore'owy tydzień czas zacząć
|
#2683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, farmacja fajna, ale dostać się ciezko ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Blonduś, poradzisz sobie
||
|
|
|
#2684 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez zapuszczam wloski od jakiegos czasu
i zostało mi tak jeszcze z 10 cm do pełnego zadowolenia niestety koncówki lekko zniszczone dlatego czesto podcinam wloski Dzisiaj w ramach eksperymentów popsikałam wloski mlekiem takim zwyklym tłustym wlałam mleko do buteleczki z atomizerem i na wloski zobaczmy co z tego wyjdzie nie wiem czy któras z was tak robila hehe No a na porost wlosów bardzo bardzo polecam maseczke Seboradinu Nano efekt w czerwonej buteleczce i tabletki drożdżowe
|
|
|
|
#2685 | ||
|
Zakorzenienie
|
dymka, to u Ciebie są jakieś celujące?
![]() U mnie jest kilka przedmiotów, z których nie ma wyższej oceny niż 4.0, bo prowadzący nie uznają ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Mniam, pokrzywka mniam,mrrrrrr
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę, chciałam zobaczyć, ile by mi wyszło, gdybym na BU zamówiła tylko parę najpotrzebniejszych rzeczy - 92zł
|
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
tak samo zareagowałam na tą cenę
Cytat:
mi sie zawsze wydaje ze to wszystko takie tanie a średnio za zamówienia z mazideł/ZSK płacę ok. 60-80 zł szmyrk, ja właśnie "choruję" na takie karmelkowe włosy np. miodowy blond albo karmel...
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
jyyli, mogę jutro użyć Placentę?;d O ta myślę, jak tak wyszło z tą pojemnością to mże Ci trochę odlać?
|
|
|
|
#2690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) choć oczywiście funkcjonują tylko na kilku przedmiotach są też takie przedmioty gdzie na 5 umie wykładowca, na 6 - Bóg, a studentom pozostaje zakres od 2 do 4 właśnie mamy taki przedmiot z francuzem...póki co najwyżej 3,5![]() Cytat:
![]() ![]() Waxa moje też lubią Dziękuję Fajnie by było jakbyś do poznania trafiła ![]() Jakoś popsuł mi się humor... ech...
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja sie melduję tylko w nowej części - tradycyjnie. Kurczę, ostatnio nie mam na nic czasu - na wizaż tez nie..
![]() Włosy nadal zapuszczam. Rosną jak szalone po toniku Garnier Neril - wychodzi coś około 2 cm na miesiąc. Pozdrawiam wszystkie szalone Zaspuszczalskie
|
#2692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jak nie masz nic przeciwko, to możesz mi odlać odrobinkę na spróbowanie![]() Dymko, u mojej kuzynki na zajęciach z fotografii jest właśnie tak, że na 6 umie Bóg, na 5 nauczyciel, na 4 to ci uczniowie może będą umieli po studiach, a cudowna, idealna praca jest warta tylko 3 Straszne moim zdaniem, tym bardziej, że kuzynka robi piękne zdjęcia, a same tróje ma---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Ja znikam na zabiegi na zapalenie ścięgna Achillesa, piszcie dużo, ale w granicach rozsądku
|
||
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Jyyli, to jak znajdę jakieś opakowanie to Ci prześlę
Tylko muszę poszukać. w sumie, niedługo mi sie Yung kończy, jesli mi się uda wpakować ja do tego wąskiego otworu ![]() Ja miałam takiego od geografii. Uczyłam sie,w domu umiem wszytko,a na sprawdzianie materiał z koziej trąby i3.A na geografie potrafiłam się nawet tydzień kuć i dobrze umiałam.
|
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które miały staż
![]() Dowiedziałam się w Urzędzie Pracy od pani (która swoją droga miała piękne długie włosy ), że fundusze na staże pojawią się na początku marca. Ja następne spotkanie w Urzędzie pracy mam przewidziane dopiero na początku kwietnia Czy jet szansa, że ja się na staż załapię? Wypełniłam takie małe oświadczenie, że chcę odbyć staż, poinformowała mnie pani, że należy mi się pół roku tego stażu. Jak to jest z tymi stażami? Wszystkie zaczynają się powiedzmy od marca czy to odbywa się w turach np. część zaczyna od marca, część od kwietnia, część od maja, itp. Motylek kiedyś wspomniała, że mogę czekać aż PUP sam wyśle mnie na staż albo szukać na własną rękę i wtedy pracodawca wysyła imienny wniosek do PUP o przyjęcie mnie na staż. To samo powiedziała mi pani w urzędzie Boję się, że mnie przegapią albo o mnie zapomną albo że będę czekać nie wiadomo ile Staż to moja jedyna droga ratunku ![]() Żeby nie było całkowitego offtopu to napiszę, że włosy mam wyjątkowo niefajne Marzę tylko o tym by je ściąć. Ale poczekam do początku marca chociaż.
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę zrobić zamówienie z BU, albo mazideł... hydrolaty, olejki, no i oleje... hm hm.
I coś na porost włosów kupić, czemu mi tak wolno mają rosnąć niby nooo... Idę sobie omleta zrobić.
|
#2696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moj wlosy po tym "psikaniu" sa strasznie sztywne nalozyłam na koncówki jeszcze olej kokosowy jeszcze troche i zmyje zobaczymy ![]() Co do pudrów z BU tez bym chetnie zamowila ale samego pudru sie nie oplaca a jak chciałabym kupic TYLKO najpotrzebniejsze rzeczy tez wychodzi cena 80 zł hehe I co do pudrow czytałam ze bambusowy jest polecany dla osob którym sie facjata swieci (np mi ) ale rownie dobrze mozna tez skrobie nalozyc wiec ja bym wzieła perlowy albo diamentowy bo podobno baaardzo wygladza ma sie taka aksamitna rozswietlona cere ale tak jak mowie wiem to tylko z opini innych ![]() Ja z mazideł jak narazie zamowilam sobie kilka rzeczy ale wiem ze to nie beda moje jedyne zakupy Mam kreatyne do wlosow smierdzi jak nie wiem...ale na wlosy naprawde działa
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
, obudziłam się dziś o 11.30 teraz czuję się jak zwłoki, dobrze, że mam dziś wolne bo jestem nie do życia, chyba mam za niski ciśnienie albo po prostu jestem mega leniem, co jest bardziej prawdopodobneCytat:
, ja na szczęście też mam już wszystko pozalicznestrasznie brakuje mi ruchu na świeżym powietrzu, słońca, ciepłego wiatru, zieleni ostatnio mam przez to lekkiego doła, bo ile można siedzieć w domu
|
|
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Kaiu, ja mam ferie i siedzę cały czas w domu
![]() Taka pogoda, ze naprwdę, nie chce mis ie wychodzić. i nawte nie mam dojazdów, bo na czas ferii wycofali kilka autobusów. I jak np pojade do miasta o 10 to powrót dopiero po 15:30
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam taką dziką ochotę pójść pobiegać, ale jest za zimno jak dla mnie, a nie mam ciepłych dresów... Chcę już wiosnę.
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja tez juz chce wiosne Jeszcze tylko przeczekac luty i pewnie zrobi sie sloneczniej...Asiulka mysle, ze cie nie pomina, ale fajnie ze juz cos z tym robisz. Ja dalej nie moge sie zebrac w sobie, zeby osc do urzedu... Caly czas licze ze znajde inna prace A i mam plan na wiosne, zeby nauczyc sie jezdzic rowerem hihi bo nie podobaja mi sie moje nogi Za malo ruchu...
Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-01-27 o 12:47 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

cicho tu i spokojnie, normalnie nie jak na offtopie
a tu od razu takie męczarnie
moje ostatnio bardzo szybko się przetłuszczają
mam już dość tej zimy

21.06.2014r.
), że fundusze na staże pojawią się na początku marca. Ja następne spotkanie w Urzędzie pracy mam przewidziane dopiero na początku kwietnia
Boję się, że mnie przegapią albo o mnie zapomną albo że będę czekać nie wiadomo ile
, ja na szczęście też mam już wszystko pozaliczne