|
|
#4171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
Czemu niby masz być winna? Chodzi o to że on uważa że musi dla Ciebie sprzątać i gotowac?
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty nie chciałaś, więc tak jakby odrzuciłaś przeprosiny. i w jego oczach role się odwróciły. |
|
|
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
Rebel pamietaj
wina zawsze lezy po srodku a mezczyzni maja wielki dar do manipulacji. czesto z ich winy robi sie nasza wina dlatego uwazam ze twardo trzeba stac przy swoim i nie dawac sobą manipulowac
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:17 |
|
|
|
|
#4175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#4176 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
No wlasnie widzisz, ja mowie, ze by sie nie odezwal. Bo on twierdzil, ze to moja wina i ja powinnam sie odezwac. On by sie nie odezwal. On by uznal, ze to koniec. Zapomnialby o mnie i zajal sie swoim nowym zyciem. Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, dopiero co z tżtem się pożegnałam
![]() Nie ma szans, żeby nadrobiła tyle wiadomości
|
|
#4178 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry dziewczyny, wybaczcie, ze wczoraj bez pozegnania, ale internet mi siadl
ah justynka normalnie az zazdroszcze Ci tego uczucia "motylkow" jeden z najmilszych okresow ktory wspominam ze swoim tż |
|
|
|
|
#4179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale kurcze, jeśli mój tż po kłótni byłby w stanie o mnie tak szybko zapomnieć i zająć się swoim życiem jak mówisz, to ja dziękuje za takiego faceta który tak łatwo odpuszcza. A co to, tylko ja mam się zmieniać i walczyć za dwie osoby?
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
To ja! ![]() Dziękuję Miałam jechac na tą gorącą czekoladę z koleżanką, ale są uroczystości w Oświęcimiu z powodu rocznicy wyzwolenia obozu i trasa z Oświęcimia jest zamknięta od 13 do 20 więc pewnie busy też nie będą kursować...I brzuch mnie też boli...
|
|
|
|
|
#4181 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Ech...przyjaciel nazwał mnie w porannym sms'ie "swoją inspiracją"
....
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Madame uwazam ze kogokolwiek wina by nie byla jakby TZ sie nie odezwal po 2-3 dnich to znaczy ze cie NIE KOCHAL. i nie wmawiaj sobie ze jest inaczej bo twoja wina i tak dalej. BOT O NIE PRAWDA. BO JAK SIE KOCH TO SIE ROBI WSZYSTKO ZEBY BYŁO DOBRZE A TWÓJ MA TO JUŻ DAWNO W DUPIE.
|
|
#4184 |
|
Rozeznanie
|
nawet po najgorszej klotni, mysli sie o tej drugiej osobie
wiadomo kazdy musi ochlonac, ale bez przesady.. skoro ktos nie daje znaku zycia to znaczy ze chyba ma ta cala sytuacje gdzies, skoro nie chce sie tego rozwiazac |
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie facet Madame zrobił na zasadzie - wróciła to dobrze, nie wróciła by - też dobrze...
|
|
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta jego milosc o ktorej cie tak zapewnia to co? wyparowałaby? jak ktos mowi ze kocha- to kocha i nie odpuszcza tak łatwo. to gdzie ta milosc skoro dla niego taki bzdecik to juz by bylo rozstanie bo on sie nie odezwie? troche mi sie to kupy nie trzyma;/ ktos kto kocha walczy. wiec moze on nie kocha. tylko tymi slowami chce cie udobruchac? Funiak zgadzam sie. racja.
|
|
|
#4187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No sorry skoro mu wisi to, czy z nim będziesz, czy może z nim nie będziesz, to raczej jest coś nie tak. Nie mówiąc o tym, że takiego co tak myśli już dawno bym kopnęła w dupe zeby zajał się tym swoim "nowym życiem". A ja przebolałabym jakoś i znalazła w końcu kogoś, komu na mnie zależy... -26 stopni! Ja się dzisiaj nigdzie nie ruszam i kisze w domu.
|
|
|
#4188 |
|
BAN stały
|
Niestety on taki jest. Mowi ze nie potrafi walczyc. Ze wszystkim tak ma, nie tylko ze mna. Ktos odpuszcza albo mowi nie to znaczy nie. I koniec. Mowi, ze nawet jak mu zalezy, to nie bedzie walczyl. Nawet z praca tak mial.
|
|
|
|
|
#4189 |
|
Konto usunięte
|
laski zdalam bez poprawek
! cud![]() teraz mam miesiac ferii ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to przykla perspektywa;/ oznacza ze caly czas ty bedziesz musiala walczyc starac sie bo on odpuszcza. ciezko zyje sie z kims jesli masz swiadomosc ze on nie walczyze jak ty sie nie odezweisz to on ma to w d... i nie napisze. ![]() moze ty go tego nauczylas bo zawsze sie odzywalas a moze faktycznie taki on jest
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4192 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
powiedz mu moze, ze Cie to rani i czujesz sie tak jak by mial Cie gdzies ![]() wkoncu chyba nie oczekujesz od niego, ze za kazdym razem bedzie lecial do Ciebie z bukietem kwiatow i przepraszal na kolanach, ale przynajmniej jakies minium z siebie dac.. nawet glupi sms z tekstem "mimo wszystko kocham Cie" czy "szkoda ze tak wyszlo" potrafi podniesc czlowieka na duchu |
|
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny lecę się uczyc, nie piszcie za dużo
![]()
|
|
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo nawet zwykly smses na drugi dzien "co slychac?" tak jest u mnie. tz po klotni na drugi dzien zawsze pisze/dzwoni jakgdyby nigdy nic ;D nie kontynuuje tematu nie rozdrabnia go na czynniki mniejsze on taki juz jest
|
|
|
#4195 |
|
Rozeznanie
|
taa z moim to jest to, ze jak klocimy sie o jakas glupote to nie byl by soba gdyby nie napisal mi tego samego dnia przed snem czegos uszczypliwego
moja znajoma mowi, ze gdy sie klocimy przypominamy dwie przekupy na bazarze ![]() ![]() ![]() E.J. powodzenia w zakuwaniu ![]() ![]() ja mykam dziewczyny na uczelnie 3majcie sie |
|
|
|
|
#4196 |
|
Konto usunięte
|
E.J. dzieki
![]() milej nauki ![]() ciezko bedzie nie pisac kobiety drukuja ze ciezko nadrobic potem
|
|
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalej upieram się przy tym, że jeżeli mu zależy i kocha, to i walczyć by potrafił jakby było trzeba ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- u mnie dobrze chociaż już mnie irytuje, że ja wkuwam, a TŻ się nudzi. jak nie mam czasu to dla niego super okazja by gdzieś wyjść, na jakieś piwko. dodam, że on też powinien się uczyć, bo ma niezbyt ciekawą sytuację na studiach. poza tym w tamtym tygodniu zaszalał robiąc mi dwie niespodzianki, a teraz dalej smęci, nic mu się nie chce, wysyła mi smsy o przebogatej treści (najczęściej są to równoważniki zdań ).może jak się sesja skończy to będzie lepiej. wczoraj TŻ stwierdził, że jemu potrzeba co najmniej +10 stopni na dworze by mógł normalnie żyć
|
|
|
|
|
|
#4199 | |
|
Zadomowienie
|
Byłam u okulisty. Dziewczyny JA ŚLEPNE
![]() O to nawet smsiki Ci rano piszęę ![]() Gratuluje :jupi :Cytat:
Ja myślę tak samo jak Wy. A on sobie bardzo wygodną pozycje usadowił Co będzie w przyszłości w waszym związku? tak samo na wszystko będzie zlewać i nie będzie się starał żeby coś osiągnąć? Musisz z nim o tym pogadać żeby to sprobował zmienić, dla niego też to wyjdzie tylko na dobre
|
|
|
#4200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja nosze tak btw
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... Edytowane przez m a d e i r a Czas edycji: 2010-01-27 o 13:20 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

wina zawsze lezy po srodku a mezczyzni maja wielki dar do manipulacji. czesto z ich winy robi sie nasza wina

ale może dzięki temu wygrali, bo zazwyczaj jak ja oglądam jakiś mecz to Polacy przegrywają 

jeden z najmilszych okresow ktory wspominam ze swoim tż 

21. 04.2014