|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
współczuje Ci, że masz takie problemy ze wzrokiemOj, pisze, pisze tylko teraz jest jest w drodze do Warszawy bo miał z pracy tam jechac i zaczynam się martwic czy nic po drodze się nie stało...bo jak na razie nic nie pisze a wiem, ze kolega go zmienił za kółkiem...a pisał mi, że warunki na drogach są złe
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-27 o 13:21 |
|
|
|
|
|
#4202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi zostaje tylko laserowa korekta za kilka ładnych lat jak mi przestanie rogówka rosnąć... A soczewki się sprawdzają, jak nie musisz nosić cylindrycznych szkieł z tego co wiem...
|
|
|
#4203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby miała powód by go ni lubić,bo np. ją obraził, wyzwał itp. itd. ale nie było nawet takiej możliwości. nie chce go lubić to nie, nic na siłę. Ja na siłę też nie zamierzam się z nią spotykać ![]() Ona nie ma faceta, rozumiem że może być zazdrosna, mój TŻ jest u mnie na pierwszym miejscu, jeśli potrzebowałaby pomocy, pogadania czy coś to bym jej nie zostawiła w potrzebie. No i takie cyrki z nią mam. ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
szuka chyba księcia na rumaku. bo jest łądna. tylko ma trudny charakte. jest bardzo ironiczna. ja rozumiem, jak kiedyś kumplowałam się z taką Natalią, ona znalazła sobie faceta, to ja co prawda się troche odsunęła, nie chciałam chodzić z nimi gdzieś, by nie czuc sie jak przyzwoitka tylko tyle. zresztą kiedyś ta moja "przyjaciółka" spotykała się z kolesiem starszym sporo od siebie. on cos namącił, że niby ja z nim o niej rozmawiałam, co było zwykłym kłamstwe, uwierzyła jemu, mi sie oberwało za nic, potem wyszło że to było oszczrstwo - po tej całej akcji przyjechała z nim po mnie na przejażdżkę. i co? gadałam z nim normalnie, jakby nic sie nie stało. a miałam prawo go nie lubić skoro mnie oczernił. ah szkoda gadać ![]() ps. jestem właśnie u mojego TZtka sami. mmm. ![]() no, to sie odstresowałam, po tym egzaminie. a jeśli chodzi o egzamin to... okaże się w ciągu 2 najbliższych dni
|
||
|
|
|
|
#4204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakbym czytała o sobie i on nim. Ja sie na szczęście wyrwałam po 7 latach, na prawde szkoda życia, oi się nie zmieniają, ten typ tak ma
|
|
|
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
też mam dużą wadę wzroku
![]() ale od niedawna nosze soczewki i super się w nich czuje
|
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
a ja noszę okulary
|
|
#4208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam małą wadę, ale cylinder w prawym ale okulary mam tylko do czytania
|
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4212 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam dzis egzamin z prawa, trzymajcie kciuki, zajrze do Was wieczorem.
|
|
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4214 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama wczoraj nam powiedziałaś, ze i tak zrobisz po swojemu i tego się trzymaj, to Twoje życie i od Ciebie zależy jakie będzie.My tylko wyrażamy swoje zdanie, nie musisz tego wcale brac pod uwage bo my Ciebie do tego nie zmuszamy.
|
|
|
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
madame no wlasnie, przeciez wiesz, ze nie zyczymy ci zle i chcemy zebys byla szczesliwa... Ale ostateczna decyzja i tak bedzie nalezec do ciebie, to TWOJE ZYCIE i nic nam do niego.....
|
|
|
|
|
#4217 |
|
BAN stały
|
No tak, ale jak ciagle slysze jaka jestem glupia i naiwna, ze wierze jak mowi ze mnie kocha, ze po co ja do niego wracam skoro jemu i tak na mnie nie zalezy i ma mnie w dupie. Czuje sie wtedy jak skonczona idiotka.
|
|
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Bo z tego co piszesz niestety takie wnioski wyciagamy... Nie znamy go osobiscie, TY GO ZNASZ i to ty powinnas wiedziec, jak ostatecznie pokierowac swoim zwiazkiem...
Przynajmniej masz pewnosc, ze jestesmy szczere...
|
|
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Madame, ty go znasz najlepiej i sama wiesz czy warto z nim być i czy do siebie pasujecie.
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
gdybym ja stawiała zdanie innych na pierwszym miejscu, to po tej akcji w Sylwestra musiałabym swojego TŻta zostawić, bo wiele osób proponowało mi rozstanie. i po co? skoro teraz od miesiąca jest bardzo bardzo dobrze między nami
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-27 o 15:01 |
|
|
|
|
|
#4220 |
|
Copyraptor
|
Madame, ty to kompletnie nie wiesz czego chcesz, prawda?
![]() Przestań się sugerować naszymi radami, bo widzę, że jesteś na nie bardzo podatna, przy czym nie do końca jesteś do nich przekonana..i tak się miotasz. Weź sobie kartkę, i wynotuj wszystkie plusy i minusy tego związku na chwilę obecną. Nie "bo kiedyś było tak a tak", tylko to, jak jest TERAZ. Wynotuj wszystko szczerze, sama przed sobą. A potem wyobraź sobie obie opcje które masz do wyboru. Wyobraź sobie bardzo plastycznie, puść wodze fantazji. Zostajesz z nim. On się nie zmienia, wciąż traktuje Cię tak jak teraz, ewentualnie staczacie zażartą batalię o to, jak on ma Cię traktować. Może wygrywasz, może on wygrywa. Może jest dobrze, może nie. Ty go znasz lepiej, wiesz, czy się może zmienić, czy nie. Znów przy każdej kłótni się rozstajecie, tym razem JUŻ NA PEWNO. Zostawiasz go. Tęsknisz za nim, bo nagle osoba która w Twoim życiu była pięć lat znika. A może Cię nęka, nie chce Ci dać spokoju. Masz tyle samozaparcia, żeby mu odmówić? Nie dać mu tysięcznej szansy? Odbudowujesz stare znajomości, częściej wychodzisz ze znajomymi, poświęcasz się swojemu hobby. Nie musisz się już przejmować, czy on zadzwoni czy nie, czy "przez pomyłkę wyśle Ci smsa", że znów robi awanturę. Wyłącz wizaż, zrób sobie herbaty, i się nad tym porządnie zastanów. |
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Madame to twoje życie, my dajemy ci tylko przykłady często z naszego doświadczenia. a skoro wiekszosc osób tu ma jedno i to samo zdanie to chyba coś w tym jest. albo sama koloryzujesz i za bardzo przed nami na złego nakreslilas TZa i teraz probujesz sie z tego wyplątac.
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4223 |
|
Raczkowanie
|
Jedna rada.
Zrób jak uważasz. Zrób tak żebyś nie ŻAŁOWAŁA. To jest najważniejsze.
|
|
#4224 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojojoj ![]() ! no widzisz ! super Cytat:
po pierwsze okulary są teraz w modzie soczewki też możesz nosić, moja koleżanki noszą - przyzwyczaiły się bardzo szybko ![]() Cytat:
która rocznica jeśli można? pogratulować tylko ![]() Cytat:
wszystko ma swoje miejsce i czas, niektóre rzeczy dzieją się wyjatkowo szybko, na inne długo czekamy Cytat:
co do Twojego TŻta to bezsensu. Kłótnia bo on się wkurzył i powiedział B E Z N A D Z I E J N E rzeczy. Ale nie możecie się do siebie nie odzywać przez lata |
|||||
|
|
|
|
#4225 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic
Cytat:
Może dlatego tak powiedziała.. Chociaż zachowuje się bezsensu Cytat:
Cytat:
dobrze że Ci już lepiej
|
|||
|
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
uparłam się że chce miec 5 z geografii i będę miała o! nawet niech mi facetka nie mówi że nie będę miała ![]() Cytat:
noszę okulary od 3 klasy podstawówki.. czyli już będzie z 6 lat masakra... na wf to ludzi rozpoznaje po spodenkach a konkretniej kolorze spodenek... a na basen jak jeździłam to dopiero było ludzi nie poznawałam wiem że operacja.. ale to za kilka lat dopiero... masakra..madame... zrób tak jak ci mówi serce. Tylko potem nie narzekaj na co się zdecydowałaś. Wybierasz albo albo. I decydujesz się ty sama. Nikt tego za ciebie nie zrobi. Tylko wybierz to co dla ciebie dobre. nie patrz na niego. patrz na siebie jak ty sie czujesz itd. a tak w ogole to rób co uważasz za stosowne |
|
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem, że kiedy się kogoś kocha to jest cholernie ciężkie. Ale zauważ na czym to wszystko polega. Zadna z nas nie pomoże ci tyle, ile ty możesz sobie pomoc. bo Ty najlepiej wiesz jacy oboje jesteście. Niektórzy ludzie po prostu mają dany tryb życia i nikt im tego nie zmieni, a kłótnie z tekstami o koncu związku są co 3 dni. Pomyśl nad tym związkiem sama, dla siebie. |
|
|
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic
Cytat:
wprawdzie napisał mi że "możemy popisac bo jak na razie kolega prowadzi" ale...to przecież nie jest przymus
|
|
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
yellow 24
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka jak się czujesz? wyzdrowiałaś już?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

współczuje Ci, że masz takie problemy ze wzrokiem

21. 04.2014

powodzenia!! 

po pierwsze okulary są teraz w modzie