Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-27, 21:28   #811
Ishka
Zadomowienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

Scio Łącznie za Prenatal Classic(100tabl.) zaWiesiołka(150kaps.) za Mielone siemie lniane(promocja 2 w cenie 1) i za 2 paczki castagnusa(bo ja musze łukac p 2 tabletki bo do szczupłych nie należe heh) w sumie 76zł w tym przesyłka 6,50 podajze heh gdzies zawieruszył mi sie rachunek heh

A co do podpisu to spróbuje jak coś sensownego wymyśle zeby tam wstawić heh

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

eee cos mi nie wychodzi ten podpis juz niby zachowalam go a go dalej ni ma heh no trudno trza sie obyc bez heh

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

hehe normalnie dzis zakrecona jestem teraz widze ze juz podpis sie pojawił fajnie nie bedzie tak pusto w moim poście heh zawsze mi czegos tam brakowało
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 21:40   #812
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weruczek Pokaż wiadomość

LIndlseyka, kurcze, martwię się o ciebie:/ Nie wiem, jak by cię tak wesptrzeć. Poszukam dla ciebie może jakiegoś fajnego cytatu: Hmm? Może JR 29,11 : jestem bowiem świadomy zamiarów, jakie co do was mam, zamiarów pełnych pokoju a nie zguby, by zapewnić wam przyszłość jakiej oczekujecie".
Kurcze, wiem, że trudno w to uwierzyć, ale wszysto MUSI się wyprostować. Mam nadzieje, że twój tż zobaczy, jak wielkim skarbem dla niego jesteś
Dzięki Weruczku Już trochę lepiej... Tz się stara... Nawet mi kupił przy okazji zakupów ot tak narcyza w doniczce - kiedyś chciałam sobie kupić i pamiętał... Już niedługo się ten remont skończy - obiecał mi kiedyś że "po" zabierze mnie na randkę taką ą i ę, no zobaczymy...
Cytat:
Napisane przez Lolota Pokaż wiadomość
dziękuje kochane za Wasze kciuki
Ja też trzymam

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:07   #813
Tity
Zakorzenienie

Lolota kciuki!!! Pisz częściej
Scio może on też chce miec owulację
MAGiALENA a co u Ciebie?
Ishka to celujcie skutecznie
Weruczek cieszę się, że ktoś mnie rozumie w tej kwestii
A ja mam dzisiaj doła. Pupa mnie na dodatek boli, hemoroidy się znowu odzywają I jeszcze nauka mnie przybija. W weekend 4 egzaminy, a chęci do nauki zero...Czekam ciągle na @, brzuch boli fest drugi dzień,a przyjść nie może, może za dużą dawkę lutki mam, albo egzaminami się stresuję....eh. Na dodatek przetarg dzisiaj przegraliśmy przy którym było dużo przygotowywania.Ogólnie do baniochy dzisiaj

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:40   #814
Starlett
Wtajemniczenie

Ishka - a w Twoim nowym podpisie: dzień bez Ciebie to jak dzień bez światła??bo nie wiem czy dobrze pamiętam z liceum

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 07:32   #815
MAGiALENA
Zakorzenienie

o, ja pierwsza dziś.

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
MAGiALENA a co u Ciebie?
wczoraj (chyba) pisalam, że @ przyszła.
a tak poza tym, to właśnie siedząc z mokrymi włosami i ręcznikiem na nich, popijam mleko.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 09:04   #816
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dzień dobry.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 09:53   #817
weruczek
Zadomowienie

Cześć dziewczynki!
Dzisiaj znowu idę na spotaknie, więc tradycyjniev trzymajcie kciuki. Ciekawe, co z tych wszystkich spotkań wyjdzie, bo nic, tylko na nie ciągle łazikuję
ISHKA, mi nadal nie wychodzi ten podpis, znaczy chciałabym taki suwaczek, ale nie umiem:/ Głupi weruczek
Lindsley, ale super No widzisz, coś drgnęło MOże będzie teraz coraz fajniej? Świetnie, że pamiętał o kwiatku dla ciebie Co dzisiaj robisz, mamusiu:P?)
dzień dobry Scio! Jak humorek?
Tity, luz

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

łe, jak mi potrafi ktoś wytłumaczyć, jak zrobić suwaczki, to niech da znać:/
weruczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 10:02   #818
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
łe, jak mi potrafi ktoś wytłumaczyć, jak zrobić suwaczki, to niech da znać:/
wpisz w google "suwaczki". i tam wyskoczą strony. na nich sa dokładne instrukcje.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 10:09   #819
weruczek
Zadomowienie

oki, to sobie potem poszukam, ech...
lecę się myć
Stary 2010-01-28, 10:27   #820
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Tity właśnie wyczytałam, ze te ziółka ponoć poprawiają stan żołnierzyków.
Niech pije skoro mu smakują

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-28, 10:40   #821
Ollliwka
Zakorzenienie

cześć
30 min. stałam i czekałam na busa do marketu nerki tylko bolą mnie przez to , nie przyjechał oczywiście tak się dzien zaczął..
Stary 2010-01-28, 10:43   #822
Malga19
BAN stały

hejka")

trzyma za was kciuki dziewczyny

U MNIE duzo robotki mamy z malo bo maruda z niej ze hoho do tego koleczki sie zaczely jej....

pozdrawiam was i caluje
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 11:07   #823
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Malga, a jak się czujesz?

Dziewczyny, u was też tyle śniegu?? Mnie już dobija ta zima:/
Stary 2010-01-28, 11:18   #824
weruczek
Zadomowienie

MALGA< hej hej! A my tu ciagle myslimy o tobie Buziaczki dla ciebie i J
Lenka, u mnie jest zamieć śnieżna, jak ja na to spotkanie dojadę...
Oliwka, kurcze, strasznie zmarazłaś. Bu, okropnictwo. Bierz termoforek, herbatę i do łóżka!
Stary 2010-01-28, 11:22   #825
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Lindsley, ale super No widzisz, coś drgnęło MOże będzie teraz coraz fajniej? Świetnie, że pamiętał o kwiatku dla ciebie Co dzisiaj robisz, mamusiu:P?)
Jest tak sobie ale nie źle... Wczoraj na spokojnie rozmawialiśmy - każdy powiedział swoje racje ale do porozumienia nie doszliśmy i pewnie nigdy nie dojdziemy bo ja nie ustąpię a on nie przyzna, że źle robi... Generalnie on uważa że wszystko jest ok i dziwi się że ja chodzę bez humoru...
Dziś mam w planach sprzątanie... Muszę pomyć z grubsza meble bo już będą je ustawiać, karnisze, żyrandol, kinkiety...
Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
cześć
30 min. stałam i czekałam na busa do marketu nerki tylko bolą mnie przez to , nie przyjechał oczywiście tak się dzien zaczął..
dlatego ja już sobie nie wyobrażam życia bez auta...

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
hejka")

trzyma za was kciuki dziewczyny

U MNIE duzo robotki mamy z malo bo maruda z niej ze hoho do tego koleczki sie zaczely jej....

pozdrawiam was i caluje
Cześć
Będziesz miała chwilkę to poopowiadaj nam troszkę..

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
U mnie wczoraj cały dzień sypało, dziś już nie... Ale z auta mamy co zgarniać Nie wiem jeszcze jak na drogach ale za chwilkę się dowiem

Michaś
Stary 2010-01-28, 11:24   #826
weruczek
Zadomowienie

Lindsley, tylko za bardzo się nie przemecz. Aczkolwiek, fajnie sobie układać rzeczy w mieszkanku
Stary 2010-01-28, 11:31   #827
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Lindsley, tylko za bardzo się nie przemecz. Aczkolwiek, fajnie sobie układać rzeczy w mieszkanku
Układać to jeszcze nie będę... Na razie czeka mnie brudna robota Bo tak do końca jeszcze trochę rzeczy zostało do zrobienia... Ale już się nie będzie mam nadzieję tak kurzyć... Najbardziej przerażają mnie okna, muszę je umyć chociaż od środka zanim rolety powieszę

Michaś
Stary 2010-01-28, 11:31   #828
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

Cytat:
u nas śniegu nie ma, ale jak sie wyjedzie za miasto to porażka ponoć... dróg nie widać, pozawiewało z pól... auta stoją..

Ja też mam dośc juz tej zimy, ciekawe jak to będzie za rok jak to już z wózeczkami będziemy jeździć.. wtedy to chyba z dzieciaczkami na dwór w ogóle nie wyjdziemy ehhe
Stary 2010-01-28, 11:33   #829
weruczek
Zadomowienie

A może ktoś by ci pomógł? Mycie okien w twoim stanie? Kurcze, ja nie wiem, czy to dobry pomysł mała...

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Mpik, ja będę bez wózeczka i będę wam opowiadać, jak jest na dworze
Stary 2010-01-28, 12:27   #830
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
u nas śniegu nie ma, ale jak sie wyjedzie za miasto to porażka ponoć... dróg nie widać, pozawiewało z pól... auta stoją..

Ja też mam dośc juz tej zimy, ciekawe jak to będzie za rok jak to już z wózeczkami będziemy jeździć.. wtedy to chyba z dzieciaczkami na dwór w ogóle nie wyjdziemy ehhe
No wiesz... z pierwszym akapitem to się chyba nie zgodzę bo... do tz-a pracy jest 7km z czego ok 4km to droga przez wioski (co prawda krajowa) i jest czarna, można śmigać... A jak tylko wjeżdżam do miasta to już strach w oczach... Niby ulica po dwa pasy w jednym kierunku, wyjazdowa, a błota pośniegowego tyle, że strach skręcać na skrzyżowaniu
Co do wózków... ja mam zamiar kupić na dużych pompowanych kołach i mam nadzieję, że ze śniegiem sobie poradzi
Cytat:
A może ktoś by ci pomógł? Mycie okien w twoim stanie? Kurcze, ja nie wiem, czy to dobry pomysł mała...
Jeszcze nie wiem czy za okna się zabiorę... Może tak powolutku tylko je przetrę z brudu a nie będę na błysk czyścić... Raczej na pomoc nie liczę...

Michaś
Stary 2010-01-28, 12:45   #831
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
A wgl Tz zapytał teścia co z tym drugim pokojem, czy robi zaraz remont... No i on chce dopiero jak się ciepło zrobi (czyli nie wiadomo kiedy, zima ma być dłuuuuga)
TŻ pewnie łatwiej będzie z teście pogadać niż tobie, że przeciez nie powinien robić remontu jak dzidzia będzie w domu, wiadomo co znaczy remont. Moze chociaz w marcu/kwietniu by zrobił żeby zdążyć
TŻ widze zaczyna mieć ludzkie odruchy, nie zapeszam, ale powinno być lepiej

Awenturyn już kiedyś wklejałam przepis na gofry....Z głowy napiszę:
2 jajka
0,5 szkl cukru
łyżeczka proszku do pieczenia
0,5kg mąki
woda gazowana (tyle ile trzeba)
0,5 szkl oleju lub 1/3 kostki rozpuszczonej margaryny

Lolota w owulkę ładnie celowaliście, tez radze zaczekać i jeszcze raz zrobić test a jak nie to do gina

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
No i co najwazniejsze dzis 9dc i moj Mąż przyjeżdza juz w piatek..co oznacza ze w tym cyklu beda ostre staranka heh
no to macie spore szanse w tym cyklu

Cytat:
Może JR 29,11 : jestem bowiem świadomy zamiarów, jakie co do was mam, zamiarów pełnych pokoju a nie zguby, by zapewnić wam przyszłość jakiej oczekujecie".
tak jest, tylko czasem coraz trudniej nam w to wierzyć

Cytat:
hehe normalnie dzis zakrecona jestem teraz widze ze juz podpis sie pojawił fajnie nie bedzie tak pusto w moim poście heh zawsze mi czegos tam brakowało
a co znaczy twój podpis??

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
W weekend 4 egzaminy, a chęci do nauki zero...Czekam ciągle na @, brzuch boli fest drugi dzień,a przyjść nie może, może za dużą dawkę lutki mam, albo egzaminami się stresuję....eh. Na dodatek przetarg dzisiaj przegraliśmy przy którym było dużo przygotowywania.Ogólnie do baniochy dzisiaj

weruczek za spotkanie

Malga kolki są okropne, tak sie meczy maleństwo

Cytat:
u nas przez noc sporo napadało, ale chociaż jest trochę cieplej dzieki temu, nie ma już takiego mrozu, ale nie ma tez gdzie tego śniegu już odgarniać

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 13:38   #832
olayya
Raczkowanie

To ja

Kretencja pomogłaś mi musiałabym tylko jeszcze tż przekonać do mojego pomysłu kupna takich puf bo wczoraj jak mu wspomniałam to nie była ani za ani przeciw. Zastanawialiśmy się jednak nad tym czy będą wygodnie siedząc przy ławie?? Bo cierpimy na brak miejsca do siedzenia w wypadku większej imprezki a zależy nam na komforcie naszych gości

Scio czemu nie, tylko raczej do kina bo z teatrem to byłoby cięzko w przypadku mojego Tża. Do teatru mogłybyśmy się same wybrać bez balastu jak się cieplej zrobi albo na kawke.
Podobno ciężko w Echu się na Avatora dostać. Chciałam na 3D iść bo nigdy nie byłam. Tylko czy okularnikom nie przeszkadzają te okulary 3D (one są a gumce czy jak ?? bo przeciez swoich okularów nie zdejmę bo nic bym nie widziała

Lolota mozę test kłamał i za pare dni wyjdą II

Lindsley ty z tymi oknami to poczekaj na TŻ. Dogoń do roboty bo nie możesz się forsować.

Abz ja wczoraj miałam goferki były zajesmaczne, chrupiące z owocami mniam

Ja mam całkiem inny przepis z netu zresztą wczoraj ściągnięty:
sól 1 szczypta
jajka 2 szt
olej 1/3 szklanki
proszek do pieczenia 1 łyżeczka
mleko 2 szklanki
mąka 2 szklanki
Rozgrzać gofrownicę. Wszystkie składniki oprócz białek ubić mikserem na gładką masę. Białka ubić na sztywną pianę i delikatnie wymieszać z ciastem.

Malga Jak się czujesz, doszłaś już do siebie po porodzie? Biedna mała z tymi kolkami.

U mnie padało ( taki paskudny mokry śnieg ) w nocy i z rana, teraz ustało. Drogi okropne aż się boję do domu wracać.

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 13:49   #833
virginia
Zakorzenienie

Cytat:
Też, u mnie od rana cały czas pada, w ogóle taka zawieja i beznadzieja za oknem :/. I też mnie to już trochę dobija, bo miałam dziś jechać z bratem na basen a przez tą pogodę on zrezygnował . Lubię jak jest lekki mrozek i słońce ale tak to niet . A jutro jedziemy na kulig, mam nadzieję, że będzie lepsza pogoda .

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Dzięki Weruczku Już trochę lepiej... Tz się stara... Nawet mi kupił przy okazji zakupów ot tak narcyza w doniczce - kiedyś chciałam sobie kupić i pamiętał... Już niedługo się ten remont skończy - obiecał mi kiedyś że "po" zabierze mnie na randkę taką ą i ę, no zobaczymy...
I ja widzę, że coś drgnęło, ale narazie cicho-sza, zeby nie zapeszać . Zresztą tak sobie pomyślałam, że jak Wy aktualnie remont macie to nic dziwnego, że się kłócicie, remonty już chyba są takie streso- i sprzeczko- genne .
A ze sprzątaniem nie szalej za mocno, może rzeczywiście sobie chociaż te okna odpuść? Może poproś kogoś z rodziny o pomoc (mamę?).

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
wszystkie trzymamy kciuki, prawda dziewczyny?!
Prawda. Apdejtuj nas Lolotko .

Cytat:
A mi dzisiaj przyszla wkońcu paczuszka z witaminkami castagnusem i olejkiem z wiesiołka...i hmm u mnie pisze na tym wiesiołku ze maja jednak 500mg tego oleju a na necie wyczytałam ze maja tylko 350mg ale to dobrze bo taniej w sumie wyszlo niz oeparol. No i co najwazniejsze dzis 9dc i moj Mąż przyjeżdza juz w piatek..co oznacza ze w tym cyklu beda ostre staranka heh ale nie bede nic liczyła tylko poprostu sie cieszyła ze wkońcu jest przy mnie ciesze sie podwójnie bo 14 lutego wyjezdzamy na mały urlopik w góry ciesze sie jak małe dziecko juz nie umiem sie doczekac Pozdrawiam wszystkie dziewczynki gorąco w ten mroźny dzionek całusy
To jesteśmy na podobnym etapie cyklu (u mnie dziś 10dc),wygląda na to, że w tym samym czasie będziemy się starali .
Mam pytanie odnośnie castagnusa- jak będziesz go brała? Zaczynasz od razu? Mój powinien być już lada dzień i tak się właśnie zastanawiam...

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
Olayya, Scio -- o tak, Avatara polecam na walentynki - jest i wątek romantyczny
Ja też się dołączam, i też polecam, nie tylko na Walentynki zresztą. A wczoraj czytałam, że nakręcą porno Avatara .

Dzień dobry wszystkim
Wczoraj przepadłam z kretesem na forum dla zakręconych (włosy) i planuję dziś wyskoczyć do drogerii, może wypróbuję coś z polecanych przez dziewczyny produktów? W ptk. ścinałam włosy, ale jestem średnio zadowolona z fryzurki, tzn. nie jest najgorzej, ale mogła mi je lepiej wycieniować ale już się chyba z nią przemęczę, póki zima i można poratować się czapką . A póki co zamierzam nabyć jakieś (mam nadzieję, dobre) produkty do stylizacji.
A może po drodze do drogerii wstąpię na jakieś ciuszki?
Pogoda do ale nawet to mnie nie odstraszy . A jak uznam, że drogi przejezdne to i na basen się wybiorę.
A tak na marginesie poproszę o zmianę terminu mojej ostatniej miesiączki na 19.01. na 1ej str. wątku.
Zmykam,
miłego dnia!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 14:52   #834
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez olayya Pokaż wiadomość

Scio czemu nie, tylko raczej do kina bo z teatrem to byłoby cięzko w przypadku mojego Tża. Do teatru mogłybyśmy się same wybrać bez balastu jak się cieplej zrobi albo na kawke.
Podobno ciężko w Echu się na Avatora dostać. Chciałam na 3D iść bo nigdy nie byłam. Tylko czy okularnikom nie przeszkadzają te okulary 3D (one są a gumce czy jak ?? bo przeciez swoich okularów nie zdejmę bo nic bym nie widziała .
Mój akurat chętnie chodzi do teatru, choć nigdy nie chodził, tylko ze szkołą i raz go wzięłam i polubił, bo jemu się wydawało, ze to taakie nudy (nie dziwie się jak w szkole dzieci ciągają na antygonę, albo dziady), my pszliśmy na Zabawy na powórku. Dramat na małej scenie, gdzie aktor jest na wyciągnięcie ręki. Zrobiło to wrażenie na moim TZ (na mnie nie po tym jak byłam w Łodzi na Wyzwoleniu, gdzie widownia siedzi za kulisami, a aktorzy grają na widowni - to dopiero było)

A okularkami się nie martw, ja też niestety ślepa i byłam w krakowie w Imaxie i tam dawali takie duze okulary i spokojnie można zaołżyć jedne na drugie

Za godzine wraca małż a tu nie ma obiadu, niestety ale sąsiad mnie zalał i do tej pory sprzątałam.

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-28, 15:13   #835
Tity
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, ja mam dzisiaj narzekania ciąg dalszy. Pupa dalej boli, ale dostałam jakieś specyfiki w aptece, może pomogą. Brzuch dalej boli i nie ma @. Zaraz mi się drugie opakowanie lutki skończy jak tak dalej pójdzie.... W ogóle pogoda dzisiaj do pupy, zawiało nieźle. Aha i jeszcze samochód nam się zepsuł, ale to już wczoraj. Dzisiaj może będzie na chodzie. Ciutkę się rano pouczyłam, jak mąż wróci to chyba "ostro" się zabieramy bo jednego przedmioty wcale nie ruszyliśmy, a tu już pojutrze Za to przechodzę na dietkę zdrową, żeby te jelitka podreperować. Lekkie jedzonko zdrowe z błonnikiem, no i w ramach tego zrobiłam dziwną sałatkę, która okazała się być bardzo dobra:
3 awokado
3-4 kiwi
2-3 łodygi selera naciowego
wszystko skropić cytryną i oliwą
posolić i popieprzyć troszkę
Bardzo ciekawa w smaku muszę przyznać

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 15:34   #836
weronia83
Rozeznanie

Ja też pierwszy raz byłam w kinie 3D i to był AWATAR na moje okularki nałożyłam ich i jakoś sie trzymały
Mój TŻ nałożył tylko te od 3D a swoich nie nałożył i on trierdził potem że tam nie było prawie żadnych efektów 3D a jak miał ten ślepota coś zobaczyć
Stary 2010-01-28, 15:37   #837
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olayya Pokaż wiadomość
Lindsley ty z tymi oknami to poczekaj na TŻ. Dogoń do roboty bo nie możesz się forsować.
Nie no dziś się za okna nie zabieram... Wyszorowałam meble- z tyłu i po bokach (one mają tyle lat co ja ale się nam podobają i musiałam je do ładu doprowadzić - nie były chyba ruszane od 20lat tak to jest jak nie ma kobiety w domu ) no i się zmęczyłam... Sobie odpoczywam na wizazu teraz
Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
I ja widzę, że coś drgnęło, ale narazie cicho-sza, zeby nie zapeszać . Zresztą tak sobie pomyślałam, że jak Wy aktualnie remont macie to nic dziwnego, że się kłócicie, remonty już chyba są takie streso- i sprzeczko- genne .
A ze sprzątaniem nie szalej za mocno, może rzeczywiście sobie chociaż te okna odpuść? Może poproś kogoś z rodziny o pomoc (mamę?).
Jeszcze się dziś pokłóciliśmy przez tel ale o coś zupełnie innego, a już było całkiem dobrze... Stanęło na zawieszeniu broni... Chyba go dziś zapytam czy mnie wgl jeszcze kocha bo traktuje jak wroga a nie żonę... O każdą pierdółkę trzeba walczyć.
Okna może siostra... w wt ma do mnie wpaść ale to nic pewnego Mamy nie poproszę, głupio by mi było prosić żeby jechała 40km zrobić coś co może Tz tylko mu się nie chce...

Michaś
Stary 2010-01-28, 15:44   #838
weruczek
Zadomowienie

Dziewczynki dzięki za kciukersy, jeszcze jutro o 1600 mam spotkanko, ale powiem wam, ze teraz to tylko czekaie mi zostalo: co z tego wszystkiego wyjdzie...
Virginia, su[per plan. Ja tez powinnam zrobic cos z moimi wloskami, ale jakos nie mamm pomyslu...
Scio, moj tez lubi teatr A jak to cie sasiad zalal? A bardzo?
Tity, smacznie wyglada ten twoj przepis Mniam!
Lindsley, aj cie podziwiam za to sprzatanie...Ech, czemu on tak z toba walczy? Nie rozumeim:/

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

ale chce juz wiosne!!
Stary 2010-01-28, 15:50   #839
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Nie, plama na suficie jest. No i mnóstwo wody na ziemi. Całe szczęście wyczaił to mój kociak, bo ja to w życiu bym nie zauważyła, a tak to poszłam zobaczyć co ona tam robi w tej łazience, cały czas. Wchodzę i chlup. W ogóle nad nami mieszka straszny gbur. Jak go widzę to mam ochotę

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-28, 16:25   #840
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Lindsley, aj cie podziwiam za to sprzatanie...Ech, czemu on tak z toba walczy? Nie rozumeim:/

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

ale chce juz wiosne!!
Nie wiem, może mu ktoś kiedyś nagadał, żeby się nie dał pod pantofel wcisnąć i myśli że to na tym polega, żeby ciężarnej żonie nie pomagać Nie wiem... Czasem trudno mi go już zrozumieć...

Też chcę już wiosnę!!

Michaś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości