|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
Scio Łącznie za Prenatal Classic(100tabl.) zaWiesiołka(150kaps.) za Mielone siemie lniane(promocja 2 w cenie 1) i za 2 paczki castagnusa(bo ja musze łukac p 2 tabletki bo do szczupłych nie należe heh) w sumie 76zł w tym przesyłka 6,50 podajze heh gdzies zawieruszył mi sie rachunek
hehA co do podpisu to spróbuje jak coś sensownego wymyśle zeby tam wstawić heh ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- eee cos mi nie wychodzi ten podpis juz niby zachowalam go a go dalej ni ma heh no trudno trza sie obyc bez heh---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- hehe normalnie dzis zakrecona jestem teraz widze ze juz podpis sie pojawił fajnie nie bedzie tak pusto w moim poście heh zawsze mi czegos tam brakowało
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też trzymam
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Lolota kciuki!!! Pisz częściej
![]() Scio może on też chce miec owulację ![]() MAGiALENA a co u Ciebie? Ishka to celujcie skutecznie ![]() Weruczek cieszę się, że ktoś mnie rozumie w tej kwestii ![]() A ja mam dzisiaj doła. Pupa mnie na dodatek boli, hemoroidy się znowu odzywają I jeszcze nauka mnie przybija. W weekend 4 egzaminy, a chęci do nauki zero...Czekam ciągle na @, brzuch boli fest drugi dzień,a przyjść nie może, może za dużą dawkę lutki mam, albo egzaminami się stresuję....eh. Na dodatek przetarg dzisiaj przegraliśmy przy którym było dużo przygotowywania.Ogólnie do baniochy dzisiaj |
|
|
|
#814 |
|
Wtajemniczenie
|
Ishka - a w Twoim nowym podpisie: dzień bez Ciebie to jak dzień bez światła??bo nie wiem czy dobrze pamiętam z liceum
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
o, ja pierwsza dziś.
![]() wczoraj (chyba) pisalam, że @ przyszła. ![]() a tak poza tym, to właśnie siedząc z mokrymi włosami i ręcznikiem na nich, popijam mleko.
|
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
|
|
|
|
#817 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki!
Dzisiaj znowu idę na spotaknie, więc tradycyjniev trzymajcie kciuki. Ciekawe, co z tych wszystkich spotkań wyjdzie, bo nic, tylko na nie ciągle łazikuję ![]() ISHKA, mi nadal nie wychodzi ten podpis, znaczy chciałabym taki suwaczek, ale nie umiem:/ Głupi weruczek Lindsley, ale super No widzisz, coś drgnęło MOże będzie teraz coraz fajniej? Świetnie, że pamiętał o kwiatku dla ciebie Co dzisiaj robisz, mamusiu:P?)dzień dobry Scio! Jak humorek? Tity, luz ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- łe, jak mi potrafi ktoś wytłumaczyć, jak zrobić suwaczki, to niech da znać:/ |
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#819 |
|
Zadomowienie
|
oki, to sobie potem poszukam, ech...
lecę się myć
|
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Tity właśnie wyczytałam, ze te ziółka ponoć poprawiają stan żołnierzyków.
Niech pije skoro mu smakują
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
30 min. stałam i czekałam na busa do marketu nerki tylko bolą mnie przez to , nie przyjechał oczywiście tak się dzien zaczął..
|
#822 |
|
BAN stały
|
hejka")
![]() trzyma za was kciuki dziewczyny U MNIE duzo robotki mamy z malo bo maruda z niej ze hoho do tego koleczki sie zaczely jej.... ![]() ![]() pozdrawiam was i caluje |
|
|
|
#824 |
|
Zadomowienie
|
MALGA< hej hej! A my tu ciagle myslimy o tobie
![]() Buziaczki dla ciebie i J![]() Lenka, u mnie jest zamieć śnieżna, jak ja na to spotkanie dojadę... Oliwka, kurcze, strasznie zmarazłaś. Bu, okropnictwo. Bierz termoforek, herbatę i do łóżka! |
|
|
|
#825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś mam w planach sprzątanie... Muszę pomyć z grubsza meble bo już będą je ustawiać, karnisze, żyrandol, kinkiety... Cytat:
dlatego ja już sobie nie wyobrażam życia bez auta...---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Będziesz miała chwilkę to poopowiadaj nam troszkę.. ![]() U mnie wczoraj cały dzień sypało, dziś już nie... Ale z auta mamy co zgarniać Nie wiem jeszcze jak na drogach ale za chwilkę się dowiem
|
|
#826 |
|
Zadomowienie
|
Lindsley, tylko za bardzo się nie przemecz. Aczkolwiek, fajnie sobie układać rzeczy w mieszkanku
![]()
|
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak do końca jeszcze trochę rzeczy zostało do zrobienia... Ale już się nie będzie mam nadzieję tak kurzyć... Najbardziej przerażają mnie okna, muszę je umyć chociaż od środka zanim rolety powieszę
|
|
#828 |
|
Rozeznanie
|
u nas śniegu nie ma, ale jak sie wyjedzie za miasto to porażka ponoć... dróg nie widać, pozawiewało z pól... auta stoją..
Ja też mam dośc juz tej zimy, ciekawe jak to będzie za rok jak to już z wózeczkami będziemy jeździć.. wtedy to chyba z dzieciaczkami na dwór w ogóle nie wyjdziemy ehhe
|
|
#829 |
|
Zadomowienie
|
A może ktoś by ci pomógł? Mycie okien w twoim stanie? Kurcze, ja nie wiem, czy to dobry pomysł mała...
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Mpik, ja będę bez wózeczka i będę wam opowiadać, jak jest na dworze
|
|
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wózków... ja mam zamiar kupić na dużych pompowanych kołach i mam nadzieję, że ze śniegiem sobie poradzi Jeszcze nie wiem czy za okna się zabiorę... Może tak powolutku tylko je przetrę z brudu a nie będę na błysk czyścić... Raczej na pomoc nie liczę...
|
|
#831 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ widze zaczyna mieć ludzkie odruchy, nie zapeszam, ale powinno być lepiej ![]() Awenturyn już kiedyś wklejałam przepis na gofry....Z głowy napiszę: 2 jajka 0,5 szkl cukru łyżeczka proszku do pieczenia 0,5kg mąki woda gazowana (tyle ile trzeba) 0,5 szkl oleju lub 1/3 kostki rozpuszczonej margaryny Lolota w owulkę ładnie celowaliście, tez radze zaczekać i jeszcze raz zrobić test a jak nie to do gina Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() weruczek za spotkanieMalga kolki są okropne, tak sie meczy maleństwo ![]() u nas przez noc sporo napadało, ale chociaż jest trochę cieplej dzieki temu, nie ma już takiego mrozu, ale nie ma tez gdzie tego śniegu już odgarniać
|
|
#832 |
|
Raczkowanie
|
To ja
![]() Kretencja pomogłaś mi ![]() Scio czemu nie, tylko raczej do kina bo z teatrem to byłoby cięzko w przypadku mojego Tża. Do teatru mogłybyśmy się same wybrać bez balastu jak się cieplej zrobi albo na kawke. Podobno ciężko w Echu się na Avatora dostać. Chciałam na 3D iść bo nigdy nie byłam. Tylko czy okularnikom nie przeszkadzają te okulary 3D (one są a gumce czy jak ?? bo przeciez swoich okularów nie zdejmę bo nic bym nie widziała ![]() Lolota mozę test kłamał i za pare dni wyjdą II ![]() Lindsley ty z tymi oknami to poczekaj na TŻ. Dogoń do roboty bo nie możesz się forsować. Abz ja wczoraj miałam goferki były zajesmaczne, chrupiące z owocami mniam Ja mam całkiem inny przepis z netu zresztą wczoraj ściągnięty: sól 1 szczypta jajka 2 szt olej 1/3 szklanki proszek do pieczenia 1 łyżeczka mleko 2 szklanki mąka 2 szklanki Rozgrzać gofrownicę. Wszystkie składniki oprócz białek ubić mikserem na gładką masę. Białka ubić na sztywną pianę i delikatnie wymieszać z ciastem. Malga U mnie padało ( taki paskudny mokry śnieg ) w nocy i z rana, teraz ustało. Drogi okropne aż się boję do domu wracać. |
|
|
|
#833 | |||
|
Zakorzenienie
|
Też, u mnie od rana cały czas pada, w ogóle taka zawieja i beznadzieja za oknem :/. I też mnie to już trochę dobija, bo miałam dziś jechać z bratem na basen a przez tą pogodę on zrezygnował
. Lubię jak jest lekki mrozek i słońce ale tak to niet .Cytat:
. Zresztą tak sobie pomyślałam, że jak Wy aktualnie remont macie to nic dziwnego, że się kłócicie, remonty już chyba są takie streso- i sprzeczko- genne .A ze sprzątaniem nie szalej za mocno, może rzeczywiście sobie chociaż te okna odpuść? Może poproś kogoś z rodziny o pomoc (mamę?). Prawda. Apdejtuj nas Lolotko .Cytat:
![]() . Mam pytanie odnośnie castagnusa- jak będziesz go brała? Zaczynasz od razu? Mój powinien być już lada dzień i tak się właśnie zastanawiam... Cytat:
Dzień dobry wszystkim Wczoraj przepadłam z kretesem na forum dla zakręconych (włosy) i planuję dziś wyskoczyć do drogerii, może wypróbuję coś z polecanych przez dziewczyny produktów? W ptk. ścinałam włosy, ale jestem średnio zadowolona z fryzurki, tzn. nie jest najgorzej, ale mogła mi je lepiej wycieniować ale już się chyba z nią przemęczę, póki zima i można poratować się czapką . A póki co zamierzam nabyć jakieś (mam nadzieję, dobre) produkty do stylizacji. A może po drodze do drogerii wstąpię na jakieś ciuszki? ![]() Pogoda do . A jak uznam, że drogi przejezdne to i na basen się wybiorę.A tak na marginesie poproszę o zmianę terminu mojej ostatniej miesiączki na 19.01. na 1ej str. wątku. Zmykam, miłego dnia!
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A okularkami się nie martw, ja też niestety ślepa i byłam w krakowie w Imaxie i tam dawali takie duze okulary i spokojnie można zaołżyć jedne na drugie Za godzine wraca małż a tu nie ma obiadu, niestety ale sąsiad mnie zalał i do tej pory sprzątałam.
|
|
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, ja mam dzisiaj narzekania ciąg dalszy. Pupa dalej boli, ale dostałam jakieś specyfiki w aptece, może pomogą. Brzuch dalej boli i nie ma @. Zaraz mi się drugie opakowanie lutki skończy jak tak dalej pójdzie....
W ogóle pogoda dzisiaj do pupy, zawiało nieźle. Aha i jeszcze samochód nam się zepsuł, ale to już wczoraj. Dzisiaj może będzie na chodzie. Ciutkę się rano pouczyłam, jak mąż wróci to chyba "ostro" się zabieramy bo jednego przedmioty wcale nie ruszyliśmy, a tu już pojutrze Za to przechodzę na dietkę zdrową, żeby te jelitka podreperować. Lekkie jedzonko zdrowe z błonnikiem, no i w ramach tego zrobiłam dziwną sałatkę, która okazała się być bardzo dobra:3 awokado 3-4 kiwi 2-3 łodygi selera naciowego wszystko skropić cytryną i oliwą posolić i popieprzyć troszkę Bardzo ciekawa w smaku muszę przyznać
|
|
|
|
#836 |
|
Rozeznanie
|
Ja też pierwszy raz byłam w kinie 3D i to był AWATAR na moje okularki nałożyłam ich i jakoś sie trzymały
![]() Mój TŻ nałożył tylko te od 3D a swoich nie nałożył i on trierdził potem że tam nie było prawie żadnych efektów 3D a jak miał ten ślepota coś zobaczyć
|
#837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to jest jak nie ma kobiety w domu ) no i się zmęczyłam... Sobie odpoczywam na wizazu teraz Cytat:
Okna może siostra... w wt ma do mnie wpaść ale to nic pewnego Mamy nie poproszę, głupio by mi było prosić żeby jechała 40km zrobić coś co może Tz tylko mu się nie chce...
|
|
#838 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki dzięki za kciukersy, jeszcze jutro o 1600 mam spotkanko, ale powiem wam, ze teraz to tylko czekaie mi zostalo: co z tego wszystkiego wyjdzie...
Virginia, su[per plan. Ja tez powinnam zrobic cos z moimi wloskami, ale jakos nie mamm pomyslu... Scio, moj tez lubi teatr A jak to cie sasiad zalal? A bardzo?Tity, smacznie wyglada ten twoj przepis Mniam!Lindsley, aj cie podziwiam za to sprzatanie...Ech, czemu on tak z toba walczy? Nie rozumeim:/ ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- ale chce juz wiosne!! |
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, plama na suficie jest. No i mnóstwo wody na ziemi. Całe szczęście wyczaił to mój kociak, bo ja to w życiu bym nie zauważyła, a tak to poszłam zobaczyć co ona tam robi w tej łazience, cały czas. Wchodzę i chlup. W ogóle nad nami mieszka straszny gbur. Jak go widzę to mam ochotę
|
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem... Czasem trudno mi go już zrozumieć...Też chcę już wiosnę!!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

heh
heh

I jeszcze nauka mnie przybija. W weekend 4 egzaminy, a chęci do nauki zero...Czekam ciągle na @, brzuch boli fest drugi dzień,a przyjść nie może, może za dużą dawkę lutki mam, albo egzaminami się stresuję....eh. Na dodatek przetarg dzisiaj przegraliśmy przy którym było dużo przygotowywania.Ogólnie do baniochy dzisiaj 

tak się dzien zaczął..

dlatego ja już sobie nie wyobrażam życia bez auta...

?? bo przeciez swoich okularów nie zdejmę bo nic bym nie widziała
były zajesmaczne, chrupiące z owocami mniam
tak to jest jak nie ma kobiety w domu