offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-27, 23:09   #2851
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Kasza gryczana z miodem?
Pierwsze słyszę...

A lubicie fasolę ?
Ja lubię fasolę białą... taką z masełkiem (wiem, wiem, tłuszcze niezdrowe, ale to raz-dwa w roku jem, ale i tak lubię )
Pewnie Zrób sobie kiedyś. Moja mama jak byłam mała robiła kaszę gryczaną na mleku z miodem. Lubiłam bardzo. Teraz raczej mleka unikam, bo mam alergię (chociaż czasem zdarza mi się w tej kwestii pogrzeszyc ).

Fasolę też lubię. Ale nigdy nie mam motywacji, żeby sobie jakieś danko z nią w roli głównej zrobić. W ciagu tygodnia w trakcie czasu zajęć uczelnianych nie mam czasu na gotowanie za bardzo, dlatego menu mam bardzo okrojone do tego, co da sie zrobic w maks. pół godziny. Po prostu nie mam czasu na to. Ani głowy do tego, żeby pamiętać o namoczeniu fasoli :p
Stary 2010-01-27, 23:10   #2852
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Bardzo poprawia przemianę materii i oczyszcza organizm
o, super
wstawię zaraz coś do albumu
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:12   #2853
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
dzięki chociaż przez tego ananasa troche sie boję zrobić

A ja nie lubię pieprzu, nie używam go wcale, dla mnie on nie daje żadnego smaku poza lekką goryczą a ja gorzkiego nie znoszę
Spokojnie mozesz dodac ananasa do tego
Ja chyba mam bardzo podobny przepis do tego i mama tez dodaje ananas! Potwierdzam, ze jest to pychotka

Ja samego pieprzu nie dodaje, tez nie lubie czuc tylko jego smaku. Ale jak sie miesza z innymi przyprawami to mi bardzo smakuje
Ale ja to jestem bardziej za ostra kuchnia, nie za bardzo lubie lagodnej Jedzenie niedoprawione jest dla mnie mdle.
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:15   #2854
Chatul
ma zielone pojęcie

Dobra, idę spać. Rano znów 5.48 pobudka. Wpadnę jak zwykle o poranku do Was. Wy będziecie sobie wtedy spały jeszcze :P

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
chodź do mnie to Cię nawrócę na przyprawy
Nie, nie. Przyprawy to dla mnie zło. Organizm, który 18 lat przypraw nie znał chyba nie powinien ich poznawać :P

Ale na ogólny kurs gotowania się mogę zapisać do Ciebie
Stary 2010-01-27, 23:17   #2855
19agusia91
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=50424
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-01-27, 23:19   #2856
saming
Zakorzenienie

A ja lubię , taki świeżutki chrupiący chlebek, z masłem i miodem A miód to ja uwielbiam... jak się do niego dobiorę... to przepadłam

ChihPyh, ja sobie robię obiady tak na 2-3 dni, i potem tylko odgrzewam Więc raz mogę poświęcić na to i 1,5h czy tam 2

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:20   #2857
19agusia91
Zakorzenienie

ja miód z czymś, z chlebem za słodki..
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-01-27, 23:22   #2858
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
A ja lubię , taki świeżutki chrupiący chlebek, z masłem i miodem A miód to ja uwielbiam... jak się do niego dobiorę... to przepadłam

ChihPyh, ja sobie robię obiady tak na 2-3 dni, i potem tylko odgrzewam Więc raz mogę poświęcić na to i 1,5h czy tam 2
gorący, chrupiący chleb

ja też gotuję na 2-3 dni
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:27   #2859
n0emi
Zakorzenienie

Moj pradziadek mial kiedys pasieke.
I niedawno w starym domu w piwnicy dziadkowie postawili piec (bo wczesniej ogrzewali tylko duzym piecem). Piwnica nie byla wylana betonem. I trzeba bylo troche podkopac. I okazalalo sie, ze w ziemi zakopane sa baniaki miodu. Pradziadek z jakichs przyczyn zakopal te baniaki. No i teraz mamy wieeeeloletni miod Mi on juz uszami wychodzi.
Stary 2010-01-27, 23:27   #2860
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Ja zwykle tez robie od razu na dwa dni obiad, bo chyba bym sie nie wyrobiła inaczej. W tym semestrze w srody w ogole nie jadałam obiadu nawet, bo miałam zajecia od rana do wieczora z jedna 1,5h przerwą, a podczas takiej przerwy jest zwykle milion innych spraw do załatwienia niż jedzenie. We wtorki i czwartki tez kiepsko z czasem było, nie ma mowy o poswiecaniu 2h na gotowanie. W poniedziałki tez średnio było z czasem. A w łikendy mnie taki leń ogarniał, że naprawde starałam sie wszystko robic jak najmniejszym wysiłkiem :p

Jesli chodzi o jedzenie, to sie zle odżywiam, nieregularnie i w ogole - wiem o tym, ale nie jestem w stanie na chwile obecna tego zmienic. Jedyny czas, kiedy chce mi się eksperymentowac w kuchni, to kiedy wracam na dłuzej do mojego domu rodzinnego. Jak tam jezdze to zapominam o uczelni i wszystkich obowiazkach. Wtedy gotowanie mi sprawia przyjemność. Tak na codzień, teraz - nie bardzo :p
Stary 2010-01-27, 23:37   #2861
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Ale się kulinarnie zrobiło Ja właśnie zjadlam jogurt malinowy i dodalam do niego musli z Biedronki, pycha

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
a są tu fanki kaszy?
Gryczaną lubię, czasem jem z pieczarkami i popijam kefirem

Manna też się liczy? bo tą też lubię.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:38   #2862
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ale się kulinarnie zrobiło Ja właśnie zjadlam jogurt malinowy i dodalam do niego musli z Biedronki, pycha

Gryczaną lubię, czasem jem z pieczarkami i popijam kefirem

Manna też się liczy? bo tą też lubię.

O manne tez lubie

(jak sie gada o jedzeniu od razu czuje sie glodna)

Agusia szybko ci rosna wlosy
Stary 2010-01-27, 23:43   #2863
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
ja miód z czymś, z chlebem za słodki..
ha, ja uwielbiam z zieloną herbatą.
Kasze to moją pożywka codzienna dosłownie ze wszystkim.

Cytat:
A ja kiedyś zawsze soliłam ogórki i pomidory - teraz już nie potrafię, bo mi sól zabija smak warzyw
Osobiście sole tylko ziemniaki stare ;/ są takie mdłe. To tylko jak mi się nie chce gotować i korzystam z tego co mama robi.

Polecam kobietki sos sojowy ciemny dodany do wszystkiego zmienia smak. np. jajko na twardo 2-3 krople do tłuszczu. Lub jako marynata: oliwa z oliwek, sos sojowy, curry, bazylia. Pychotka :d

/znowu wróciłam ;p piękna mapka Jestem z Jastrzębie Zdroju jak coś ;p taka wieś .

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 00:09   #2864
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Moj pradziadek mial kiedys pasieke.
I niedawno w starym domu w piwnicy dziadkowie postawili piec (bo wczesniej ogrzewali tylko duzym piecem). Piwnica nie byla wylana betonem. I trzeba bylo troche podkopac. I okazalalo sie, ze w ziemi zakopane sa baniaki miodu. Pradziadek z jakichs przyczyn zakopal te baniaki. No i teraz mamy wieeeeloletni miod Mi on juz uszami wychodzi.
o rany, niesamowite

ja jeszcze lubię sos indyjski, coś jak sojowy ale z melasą

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

dobranoc głodomory
Stary 2010-01-28, 00:13   #2865
saming
Zakorzenienie

Zostałam tu saaama... nie ma z kim spamować

Stary 2010-01-28, 01:14   #2866
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
A ja bym mogła mieszkać za granicą. Jak byłam w 2008 roku w Niemczech 2 tygodnie, to było mi bardzo dobrze - ludzie jacyś tacy uśmiechnięci, w KAŻDYM sklepie miła obsługa, wszędzie niesamowicie przystojni faceci i tak śliczne Turczynki, że nawet ja się za nimi oglądałam No i faceci za mną gwizdali na każdym kroku, może to dlatego tak mi się tam podobało
Tylko nie do francji. Tam ludzie są jeszcze bardziej gburowaci niż w Polsce.

Nie jest tu do końca pięknie. Poszłam dziś do dużej drogerii (taki większy Rossman) na włosowe zakupy. Miałam nadzieje znaleźć coś ciekawego, a tu wielkie rozczarowanie. W Polsce w kiosku jest większy wybór. Głupiego jedwabiu nie mają. Następnym razem zrobię fotkę, bo półka włosowa na serio wygląda jak spożywczy za komuny.
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Teraz mam w głośnikach Kamelot
Ja słucham głównie rocka, metalu i muzyki klasycznej. I nie czuję żeby to był wielki rozrzut :P

SORRY?! Oho, zaraz ktoś tutaj będzie pisał 1000 razy na kartce "Już nigdy nie będę pisząc do Chatul stosować w zdaniu napisanym po polsku, słów zapożyczonych z języków obcych, jeżeli mają one swój odpowiednik w moim języku rodzimym" :P
Rock, metal i klasyka nie mogą bez siebie istnieć (takie jest moje skromne zdanie)

Tu wpadłabyś w załamanie nerwowe. Funkcjonuje już coś co nazywa się Ponglish. Spolszczanie słów angielskich i zangielszczanie polskich.
Najciekawsze jest to, ze zjawisko to najbardziej rozpowszechnione jest wśród osób nie znajacych dobrze angielskiego, świeżo przybyłych.
Bawi mnie reakcja takich osobników jak zwróci się im uwagę. W 100% przypadków jest to "a jak inaczej można to powiedzieć" Jak to po miesiącu się języka zapomina.
Najpopularniejsze zwroty to: mam offa, jadę na holideja, kupuję trawelkę, siedzę w liwingrumie.

Choć ja ostatnio telewizji w Polsce nie rozumiem. Tyle nowych słówek się pojawiło, zapożyczonych niby z języka angielskiego, tyle że większość z nich w angielskim ma zupełnie inne znaczenie.

Cytat:
no liściasta zdecydowanie lepsza, w torebkach to same odpady są

właśnie piję zieloną, liście się tak rozwinęły że wypełniły połowę kubka
pamiętajcie żeby zalewać ja wodą o temperaturze 80C
Mama moja gdzieś wyczytała, że zieloną można zalewać 2 razy, a potem z liści zrobić sałatkę
Cytat:
Napisane przez gubis Pokaż wiadomość
zamierzam się sugerować tym przepisem: http://www.kuchnia.o2.pl/przepisy/ob....php?id_p=4775 będzie dobrze?
Cytat:

za mało przypraw w tym przepisie dodaj jeszcze kumin, kolendrę, pieprz , chilli, oregano, słodką i ostrą paprykę, no i koniecznie przed smażeniem obtocz w ziarnach sezamu
a i zamiast koperku ja daję natkę pietruszki, i robię sos curry do tego
Tak jak kasia mówi. Ja do falafli robię sos miętowy. Jogurt, czosnek i mięta utarta w moździerzu na pyłek. Ja biorę tyle czosnku , że paszczę wykręca. Wszystko razem zmiksować, na płynny sos i maczać falafle
Cytat:
A ja kiedyś zawsze soliłam ogórki i pomidory - teraz już nie potrafię, bo mi sól zabija smak warzyw
Nigdy nie przyprawiałam warzyw, z tych samych względów.
Cytat:
a są tu fanki kaszy?
Każda kasza, poza gryczaną
Cytat:
A lubicie fasolę ?
Ja lubię fasolę białą... taką z masełkiem (wiem, wiem, tłuszcze niezdrowe, ale to raz-dwa w roku jem, ale i tak lubię )
Każde strączkowe.
Cytat:
TŻ ostatnio zrobił coś pysznego, mianowicie zrobił głębokie nacięcia w bagietce, powsadzał w nie kawałki masła, dodał przypraw, polał oliwą i zapiekł
Ja w te nacięcia jeszcze czosnek wkładam.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

Edytowane przez kocurzyca
Czas edycji: 2010-01-28 o 01:17
kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 01:36   #2867
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Rock, metal i klasyka nie mogą bez siebie istnieć (takie jest moje skromne zdanie)
Całkowicie się z tym zgadzam. I właśnie najbardziej ciągnie mnie do tych gatunków (chociaż w sumie to wolę trash metal tylko, bo death metal, i ogólnie growl jako wokal nie przemawiają do mnie... ), a ostatnio non stop słucham Black River - polski zespół rockowy, ale no ŚWIETNY jest. Czemu Polska ma tak mało DOBRYCH zespołów to ja nie wiem...

Stary 2010-01-28, 01:41   #2868
kocurzyca
Zakorzenienie

Polska, ma dobre zespoły tylko się o nich publicznie nie mówi. Kiedyś jeszcze były jakieś niekomercyjne stacje radiowe, a teraz lipa. Można się czegos dowiedzieć od znajomych znajych itd.
W normalnych stacjach tylko jakieś śmiecie, a w RMF to chyba od 10 lat te same płyty puszczają

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 01:48   #2869
saming
Zakorzenienie

Dla mnie obecne stacje radiowe - to tylko "zabijacze" muzyki. Nie potrafię tego słuchać, nie znoszę wprost, i pozostaje dowiadywanie się od znajomych, bądź samem wyszukiwanie i słuchanie na kompie czy coś...

Stary 2010-01-28, 09:19   #2870
dymka
Zakorzenienie

Znów mi od rana smaka robicie
Uwielbiam wszelkie kasze - gryczaną, pęczak, jaglaną, mannę też jadam kasze i brązowy ryż dużo, dużo częściej niż ziemniaki A miodek też kocham cały sercem i żołądkiem (właśnie wcinam biały twaróg odrobiną miodu posmarowany)

Wróciłam do domu wczoraj po pierwszej, zasnęłam po trzeciej... jeszcze to spadające na łeb na szyję ciśnienie - nie wiem jak się zmobilizuję dzisiaj do nauki
Stary 2010-01-28, 09:21   #2871
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie mozesz dodac ananasa do tego
Ja chyba mam bardzo podobny przepis do tego i mama tez dodaje ananas! Potwierdzam, ze jest to pychotka

Ja samego pieprzu nie dodaje, tez nie lubie czuc tylko jego smaku. Ale jak sie miesza z innymi przyprawami to mi bardzo smakuje
Ale ja to jestem bardziej za ostra kuchnia, nie za bardzo lubie lagodnej Jedzenie niedoprawione jest dla mnie mdle.
no właśnie ja lubię ostrą - ostrą a nie gorzką wszystkie curry i chili uwiebiam
Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Ja zwykle tez robie od razu na dwa dni obiad, bo chyba bym sie nie wyrobiła inaczej. W tym semestrze w srody w ogole nie jadałam obiadu nawet, bo miałam zajecia od rana do wieczora z jedna 1,5h przerwą, a podczas takiej przerwy jest zwykle milion innych spraw do załatwienia niż jedzenie. We wtorki i czwartki tez kiepsko z czasem było, nie ma mowy o poswiecaniu 2h na gotowanie. W poniedziałki tez średnio było z czasem. A w łikendy mnie taki leń ogarniał, że naprawde starałam sie wszystko robic jak najmniejszym wysiłkiem :p

Jesli chodzi o jedzenie, to sie zle odżywiam, nieregularnie i w ogole - wiem o tym, ale nie jestem w stanie na chwile obecna tego zmienic. Jedyny czas, kiedy chce mi się eksperymentowac w kuchni, to kiedy wracam na dłuzej do mojego domu rodzinnego. Jak tam jezdze to zapominam o uczelni i wszystkich obowiazkach. Wtedy gotowanie mi sprawia przyjemność. Tak na codzień, teraz - nie bardzo :p
zawsze mnie zadziwia jak ktoś może być tak bezmyślny i tak ułożyć plan ze studenci nawet czasu na jedzenie nie mają ja na szczęście miedzy zajęciami mam co najmniej 15 min. przerwy

I jestem pierwsza dziś !!!!
edit: jednak dymka mnie ubiegła o 2 min.

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2010-01-28 o 09:22
viki1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 09:22   #2872
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Polska ma bardzo dobre zespoły, ale chyba nikt o tym nie chce wiedzieć. Przykład: Behemoth (może średnio dobry jak dla mnie), który jest znany na całym świecie, w USA to wielkie gwiazdy, ich płyty są na listach bestsellerów, a w Polsce stali się troszkę znani dzięki romansowi Nergala z Dodą (co jest swoją drogą obrzydliwe, nie wyobrażam sobie, jaki musi być mężczyzna, żeby lubić dotykanie silikonowych piersi i całowanie ust zrobionych z jadu kiełbasianego czy innego świństwa)

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 09:24   #2873
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
a wiesz że godzinę przed i po czerwonej herbacie nie powinno się jeść, bo inaczej nie działa
czytałam, że czerwoną herbatę*powinno pić się godzinę przed jedzeniem (wtedy utrudnia wchłanianie się tłuszczy z pożywienia) a godzinę po jedzeniu powinnno pić się zieloną herbatę podobno taki duet jest bardzo skuteczny nie wiem-nie próbowałam, bo nie bardzo lubię czerwoną herbatę

Cytat:
Bez niczego, ja tam lubię Odzwyczaiłam się już od jogurtów/serków/maślanek słodkich i owocowych, teraz wszystko naturalne
też jem tylko naturalne....smakowych nie tykam

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
a z brzuszkiem to mierzyłam dzisiaj i około 4 cm mi ubyło
wow super! a w jakim czasie?

agusia, rzeczywiście sporo urosły

poza tym Dzień Dobry
u mnie zero stopni
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 09:33   #2874
malina19
Zakorzenienie

Hello
Właśnie wróciłam do domu, zaliczyłam egzamin ustny, teraz tylko muszę czekać na wyniki pisemnego i już mam ferie:j upi::ju pi::jup i:
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 09:36   #2875
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Polska ma bardzo dobre zespoły, ale chyba nikt o tym nie chce wiedzieć. Przykład: Behemoth (może średnio dobry jak dla mnie), który jest znany na całym świecie, w USA to wielkie gwiazdy, ich płyty są na listach bestsellerów, a w Polsce stali się troszkę znani dzięki romansowi Nergala z Dodą (co jest swoją drogą obrzydliwe, nie wyobrażam sobie, jaki musi być mężczyzna, żeby lubić dotykanie silikonowych piersi i całowanie ust zrobionych z jadu kiełbasianego czy innego świństwa)
http://demotywatory.pl/513996/Nergal...n-dostac-Nobla.
kurcze jeszcze jeden taki fajny był ale nie mogę znaleść...
Stary 2010-01-28, 09:37   #2876
201607180946
Konto usunięte

Witam się ale u mnie sypie, istna zamieć, rano musiał odgarniać pług bo samochody się zasypały
Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość

Mama moja gdzieś wyczytała, że zieloną można zalewać 2 razy, a potem z liści zrobić sałatkę

Tak jak kasia mówi. Ja do falafli robię sos miętowy. Jogurt, czosnek i mięta utarta w moździerzu na pyłek. Ja biorę tyle czosnku , że paszczę wykręca. Wszystko razem zmiksować, na płynny sos i maczać falafle
.
zieloną nawet trzy razy, z czego drugie zalanie jest najzdrowsze
ale o sałatce z fusów nie słyszałam

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Polska, ma dobre zespoły tylko się o nich publicznie nie mówi. Kiedyś jeszcze były jakieś niekomercyjne stacje radiowe, a teraz lipa. Można się czegos dowiedzieć od znajomych znajych itd.
W normalnych stacjach tylko jakieś śmiecie, a w RMF to chyba od 10 lat te same płyty puszczają
zgadzam się w 100%

Cytat:
Dla mnie obecne stacje radiowe - to tylko "zabijacze" muzyki. Nie potrafię tego słuchać, nie znoszę wprost, i pozostaje dowiadywanie się od znajomych, bądź samem wyszukiwanie i słuchanie na kompie czy coś...
jak wyżej
Stary 2010-01-28, 09:38   #2877
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
Hello
Właśnie wróciłam do domu, zaliczyłam egzamin ustny, teraz tylko muszę czekać na wyniki pisemnego i już mam ferie:j upi::ju pi::jup i:
eh ja mam dopiero o 16 egzamin... o ile mnie nie zasypie zupełnie
Stary 2010-01-28, 09:41   #2878
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Hello
super
Stary 2010-01-28, 09:47   #2879
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Hello
gratuluję
ale Ci super ja 14 lutego mam strasznie trudny egzamin no i jeszcze pare kół i zaliczeń przed sobą no i prace do napisania
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 09:49   #2880
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Pomidory z bazylią, a ogórek ze szczypiorkiem rządzą
jeszcze z porą jest pyszny

Cytat:
Ja zjadłam dziś 3 kawałki czekolady. Ale nie z mojej winy. Leżała sobie grzecznie w szafce, nie kusiła, a jakiś wstrętny neandertalczyk zostawił ją rozbebeszoną na stole! No co miałam zrobić?
ja ostatnio przez te egzaminy zaś trochę podjadłam czekolady al od dzisija mogę spokojnie z niej zrezygnować, (wogóle jakoś wczasie zaliczeń sesji jesm masę jedzenia)

Cytat:
a są tu fanki kaszy?
no pewnie że są wszytkie rodzaje lubię

Cytat:
A fasole tez lubie Najbardziej w zupie, albo do obiadu cala w straczkach+podsmazona bulka tarta
jeszcze taka fasolka po bretońsku palce lizać

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
czytałam, że czerwoną herbatę*powinno pić się godzinę przed jedzeniem (wtedy utrudnia wchłanianie się tłuszczy z pożywienia) a godzinę po jedzeniu powinnno pić się zieloną herbatę podobno taki duet jest bardzo skuteczny nie wiem-nie próbowałam, bo nie bardzo lubię czerwoną herbatę
dobrze wiedzień, ostatnio piję w ciągu dnia i zieloną i czaerowną a od jutra dojdzie do tego jeszcze pokrzywa (dzisiaj połykam ostatnia tabletkę skrzypovity)

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
eh ja mam dopiero o 16 egzamin... o ile mnie nie zasypie zupełnie
może do tego czasu bedą odśnieżone ulice, ja miaalm szczescie że tata mnie zawiózł na ten egzmin bo podejrzewam ż miałabym duże trudności z dotarciem na niego

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
gratuluję
ale Ci super ja 14 lutego mam strasznie trudny egzamin no i jeszcze pare kół i zaliczeń przed sobą no i prace do napisania
ja już teraz mam 2 tyg lenistwa nawet troszkę więcej bo 2 tyg i 3 dni
ale już nei wiem co z robię z tym czasem wolnym, ostatnio tylko się uczyłma teraz
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości