![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: PROSTYTUCJA za czy przeciw
Cytat:
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobnie odsylanie do googlowania. Powolujesz sie na statystyki, to je podajesz, albo uznaje, ze robisz cholewe z geby. Jeszcze bede za Ciebie szukac rzekomych statystyk ![]() Jak nie Twoja rola jest przekonywanie i dostarczanie danych, to przestan bezpodstawnie pisac o jakis statystykach. Ciach bajera.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
Edytowane przez Tomekmiodek Czas edycji: 2010-01-27 o 14:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyciagając wnioski na temat ubrań myślałam,ze jesteś bardziej błyskotliwy w ocenie ludzi. przeczytaj wypowiedź DOBREJ RADY,a potem moją i wywnioskuj czym się zajmuję. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-01-27 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Byłam prawie pewna,że fryzjerką jesteś :P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
według twojej oceny, jaki procent twoich klientek to prostytutki? i jeszcze jedno czy myślisz ze tancerki gogo to tez paracujace dziewczyny? pytam dlatego ze bardzo czesto dziewczyny zaczynaja się prostytuować właśnie od pracy w gogo. zależny mi na twojej odpowiedzi, dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
panie pracujące w agencjach są bardziej otwarte niż "cichodajki". czasem rozmawiamy sobie o tej pracy,więc jakąś tam wiedzę posiadam. nie wiem,czy tancerki sprzedają swoje usługi sexualne,bo nie jestem ich prześcieradłem.one,także mówią czego potrzebują np.włosy do tańca erotycznego z wężem. ![]() miałam klientkę burdel-mamę,ktora prowadziła interes z synem,oraz transesualistę po operacji narządów płciowych. najciekawszą moją kolientką jest pani po 50-tce,ktora pracuje w salonie sado-maso-ona to ma ciekawe przeżycia ![]() troche tego było. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-01-27 o 15:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Daruj sobie takie teksty, tym bardziej, ze jak widac tylko umiesz na nie jezyk strzepic a nie podac materialy na ktorych opierasz swoje twierdzenia. Nie bedziesz mnie tu pouczal co ja wnosze do tematu i strofowal. Nie wiem za kogo sie uwazasz, ale albo podasz zrodla/konkretne statystyki albo przyjmujemy, ze sobie wypisujesz kocopoly i to sie bedzie w tym temacie przewijac.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
dosyć ciekawa praca
nieco pobieżna, ale dla autorki wątku może być przydatna ![]() http://www.sciaga.pl/tekst/56199-57-...i_wsrod_kobiet |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Definicja pojęcia przez typologię zakresu i funkcji może budzić zastrzeżenia odnośnie jej poprawności Wydaje się jednak, że każda inna próba definicji (np. przez denotację czy definicja analityczna) " to jakiś automatyczne translator? for fuck sake Dane na temat populacji są w tym artykule mocno zaniżone, na dzisiejszy dzień tylko w Niemczech pracuje 350,000 a 150,000 to kobiety zagraniczne. w całej EU zakłada się ta liczbę na około 600000 tylko to trudno policzyć bo nie wszędzie prostytucja jest legalna. np w Polsce różne źródła podają różne liczby, bo niema rejestru tylko szacunkowe dane. Jak zalegalizujemy to dowiemy się o skali zjawiska Edytowane przez Tomekmiodek Czas edycji: 2010-01-27 o 18:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wybacie,ale nie mogłam sie powstrzymać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Człowieku jakie ty prace pisałeś skoro wg powyższej wypowiedzi o metodologii pojecie masz zerowe? Raczej ta twoja praca naukowością nie pachniała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wiesz to po co głowę zawracasz ![]() Wiadomo, że dawanie tyłka może być łatwiejsza dla niektórych niż metodologia badań ![]() Co kto lubi w sumie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
nie hoduje pszczół TomekMiodek to projekt klienta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
I dlatego masz taki nick i link w podpisie? Ciekawe, ciekawe...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
a jednak
![]() co za różnica ile kobiet,a ile nie.czy tu liczby są ważne?ważne są kobiety i ch odczucia sprawiające ,że sięgają do takiej pracy,oraz klienci korzystający z ich usług. dopóki będą klienci,dopóty będa prostytutki. ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- kokieciarz ![]() nie,zastanawiam się ile masz lat,bo czasem dziwnie piszesz... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
jest to australijska firma testująca polski rynek, mam kontrakt do końca roku, ale zapraszam content na tej stronce będzie poruszal ciekawe tematy, sam sie wciagnolem, produkty na bazie miodu kosmetyki i takie tam zapraszam. Personalizacja strony "tomekmiode" ułatwi promocje i dialog z visitorsami, ta strona ma zaledwie 4 tygodnie i już w tej chwili ludziska pisza maile.przez udzial w tym wątku tylko wczoraj wygenerowałem 50 kilka wizyt z tego wątku
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- dziwnie pisze hm, nie wiem wydaje mi się ze się dożo uczę i idzie mi co raz lepiej ale takie poczucie 100% po polsku to jeszcze troche, Powracając do tematu prostytucji to naprawdę ostatnie 2 lata spędziłem na tym temacie i wydaje mi się ze wiem co pisze i rozumiem ten problem Edytowane przez Tomekmiodek Czas edycji: 2010-01-27 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Ha. przeczytałam całość
![]() TmargoT, o co chodzi z tymi gatkami?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie raczej chodzi o sens twoich słów. najpierw piszesz czysto ,ładnie i składnie,potem udaje błędy.wysnuwasz psychologiczne domysły,a nie potrafisz sobie poradzić z rozmówcą (domyślasz się,kim sa klienci po ubiorze,a nie potrafisz doczytać,czym się zajmuję).zapytany o swoją wiedze podpisujesz się badaniami ,a nie podajesz źródeł swojej wiedzy,później zachowujesz się dziecinnie piszac,że : Cytat:
![]() masz konto TOMKAMIODKA,od którego się odcinasz mówiąc,że to klient-to co ukradłes mu życie i personalia?podszywasz się pod kogoś kim nie jesteś?wydaje mi się,że to karalne ![]() pomimo,że jestes barwną postacią tu na wątku i wiele uchodzi ci na sucho,to chciałabym,abyś odpowiedział mi na moje zarzuty |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z mojej strony nie padają zarzuty.pytałeś,więc odpowiedziałam.tak na marginesie,czasem trzeba być odpowiedzialnym za swoje słowa i nie zawsze nasze wiadomości musza być prawdziwe .trzeba liczyc się z tym ,że w dyskusji ktoś będzie chciał je podważyć,lub zweryfikować |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.