|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Dziewczyny, sto lat mnie tu nie było!
Która mnie jeszcze pamięta? ![]() Widziałam na nk, że Kasia ma już dzidziula A jak reszta? Co u Was?
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
a i się nie pochwaliłam. Po tygodniu dopiero wczoraj odebrałam wyniki WR i jestem zdrowa
|
|
|
|
#4533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to trzymamy kciuki, napewno dasz radę i zawsze to kaska z tego bedzie ale mi się niechce pracować, lenia mam a do 18 jeszcze daleko...
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4535 | ||
|
Zakorzenienie
|
heh... nadal w trasie, wraca w piatek w nocy codziennie dzwoni, ale na wstepnie mówie, że ciągle jestem zła i że nie przejdzie mi bez poważnej rozmowy, raz nawet wkurzyłam sie i wygarnęłam mu wszystko, chyba trochę przemyślał... zobaczymy jak wróci.... dziś byłam u takiej babki-szeptuchy.... pomaga ludziom z różnymi problemami, chorobami i nie tylko.... pomodliła się za nas i przez 9 dni mam robic takie cos specjalnego w domu , a jak nie będzie nic lepiej to mam przyjechać znów za 3 tygodnie... Cytat:
po kolorkach nie ma wątpliwości, że dziewucha będzie... ojej aż zazdroszczę trochę ![]() Cytat:
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4537 | ||
|
Zakorzenienie
|
wowwww to ja poprosze :P
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aa z mezem pogadaj naprawde to bedzie wazne... poczytalam troche na necie o tych szeptuchach.. niezle;D
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-01-28 o 15:46 |
||
|
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogadamy na pewno, tesknię za nim strasznie już, ale ciągle jestem zła ....
|
|
#4539 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze że nic Ci nie jest.
|
|
#4540 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Ty tak długo bez wizażu wytrzymałaś? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
gold-fish akurat teraz bylam by pomogla w teh sytuacji
|
#4542 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
o fuj!!! ale w swojej pracy na początku tez miałam kontakt z ludzmi, ktorzy mieli problemy z utrzymaniem higieny i to bardzo duzE!!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() mam ten sam problem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ile bierze za porade??
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
i na co masz nadzieję? czego byś chciała?
a mozesz napisać co masz przez te 3 tyg. robić czy to jakaś tajemnica? ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Emilia, moi teściowie mieszkają od nas ponad 200 km Moja mama w tym samym mieście. W głowie mi się to nie mieści, żeby odmówili nam kasy. Przykre to...
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
emilia no i piekny obiadek. Gratuluje pracy. Zawsze gorsz wpadnie.
![]() Co do tesciowej - nasi mieszkaja 15 minut pieszo od nas. Z uwagi na to ze mieszkali kiedys na naszym mieszkaniu, i maja naszych sasiadow za przyjaciol. Jak ida do nich - lub jak tesciu idzie, to wpadnie, sie w progu przywitac. Tesciowa sama zadko wpada. Po po 16 raczej z domu nie wychodzi. Jak nie pracowalam, i jak byla w okolicy to wpadala na siku na 15 minut i szla dalej ![]() U nas czesciej dzownia, co mnei czasem wkurza. jak tesciu sie potrafi zirytowac ze po 2 sygnalach tz nie odbiera Jakby byl niewolnikiem telefonu. Ale gdyby byla taka sytuacja jak u was z ta kartą i brakiem chleba. To raz ze tesciowa dalaby nam cos od siebie z lodowki a dwa ze nawet przy debecie jaki maja, pozuczyliby kase. zwlaszcza ze przeciez bysmy oddali ![]() Nic tylko zagrysc zeby i isc dalej przez zycie. ![]() strippi no pokoik pierwsza klasa. Ale ten dywan! boski! |
|
|
|
#4545 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo juz zwykle mielone mi sie przejadlo aaa no i pokoj sliiiczny Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciasto marchewkowe ktroe zrobilam wczoraj wyszlo przepyszne polecam![]() strippi fajny ten pokoik ![]() egorska85 a nie macie tam polskich przychodni? ja mieszkam w Irlandii i tutaj mamy kilka polskich przychodni i nawet jedna klinike ,tam bez problemow robia USG.Podziwiam ja nigdy bym sie nie zdecydowala na dziecko na obczyznie ![]() misqa szeptucha to tak jak wrozka? pierwszy raz slysze w ogole to slowo mnie sie kojarzy z czarownica
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-01-28 o 18:41 |
|
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
oj to nie zadna wrozka, ani czarownica tylko tak na nia mowia, bo jak sie modli za kogos to szepcze a nie mowi głośno i tak zostało
![]() a ile bierze...ile kto da, 10, 20 zł... ode mnie nie chciala nic brac, ale uparłam sie i zostawiłam
|
#4548 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha84 bardzo chętnie sprzedam
![]() Iwka28 też się cieszę,że jest ok Gold-fish dobra, dobra ![]() India83 dziękuję ![]() Kliwia a dziękuję, dziękuję![]() Zaaaabcia super super MisQa oby pomogła |
|
|
|
#4550 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
Strippi śliczny pokoik
|
|
|
|
|
#4551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() kciuki trzymałam, jak mu poszło? dzięki a więc ruszaj do fryzjera![]() nie, ale dziękuje ![]() Cytat:
jakaś relacja ze ślubu na wkupiny by się zdała![]() Cytat:
Cytat:
dobrze, że się w końcu włączyłaś do wątku![]() super, moje gratki ![]() sto lat a może i dłużej, gdzie się podziewałaś? |
|||
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak to kolko sie zamyka ,nie mieszkajac w wawie nie masz praktycznie szans na prace.Mysle ze w stolicy nie jest az tak zle z praca
|
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Misqua ja tez kilka razy praktykowałam takie ala'czarodziejki
![]() tzn raz jak była chora i babka leczyła ziołami (wyleczyła mnie |
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...oczywiście jestem pierdoła mi nie pozaznaczałam cytatów...
Będę pisać tematami a nie nickami bo teraz nie wie kto co pisał :P Schab ja też kiedyś nie chciałam robić tradycyjnych kotletów. Miałam duże te kawałki takie dorodne, rozbiłam je jak na kotlety z tym że dość cienko i wtedy były naprawdę duuuuże. Wzięłam plaster szynki i sera żółtego. Położyłam to na to posolone i popieprzone mięsko i zwinęłam w ciasny rulon. Panierowałamjak kotlety w mące jajku i bułce podwójnie, wtedy tak się mięsko nie kurczy. Smażyłamz czterech stron w sumie z 10 minut. Potem przełożyłam do rondla , przykryłam pokrywką i zrobiły się takie chrupnie i mięcutkie... były naprawdę pyszne. Egorska ja Cię pamiętam z wątku kieleckiego ![]() Strippi super pokoik i też czekam na link do dywaniku ![]() Praca Tż- gratuluję. Madzik witaj miło mi
|
|
|
|
#4555 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat naszego nie ma bo model jest tyko mniejszy my mamy 140/200 http://allegro.pl/show_user_auctions...922209&p=1&p=0 gatunkowo super mięciutki i dość gruby w sklepach o 150zł drożej wychodziły podobne dywaniki, bo szukaliśmy. Cytat:
)dzieki dzieki ciesze sie ze go kupilismy Cytat:
a mielone w tej wersji pycha dziekiii dzieki )Cytat:
![]() http://allegro.pl/show_user_auctions...922209&p=1&p=0 link do dywanow od ktorego kupilam
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć pindy
Stęskniłam się te 8 godz w pracy ![]() Cytat:
Strippi piękny pokoik stwórz mi taki nie no... czasy dziecinady się dawno skończyły... ![]() ![]() Dzisiaj baba do mnie podchodzi i się pyta "gdzie te przyprawy gyrosa z reklamy?? bo reklamują w telewizji!" "pani ja nie oglądam telewizji" A w ogóle jak to się stało, że jednego dnia doszły 3 pmki? 3 w 1 ta?
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4559 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
Słyszałam, ze dopytujecie o mnie i bardzo mi miło z tego powodu. Niestety długo mnie nie było, bo mój mąż w pierwszy dzień po świętach miał wypadek w pracy w sumie nic poważne, ale przez miesiąc był na chorobowym i trzeba było się nim trochę zająć, a potem do tego wszystkiego zepsuł nam się komputer i trochę trwało zanim go naprawiliśmy. Przez ten miesiąc pewnie ze 100 stron naprodukowałyście więc nie dam rady nadrobić, ale powiem Wam, że u mnie wszystko dobrze Dzidzia rośnie i dobrze się rozwija w brzuszku i zaczął się 15 tydzień Już brzuszek troszeczkę widać ja przytyłam 5 kg, ale na szczęście nie widać tego jeszcze aż tak. Póki co mieszcze się do starych spodni ale ciążowe wkrótce trzeba będzie zakupić Mam nadzieję, że mój mąż już nic w pracy nie nawyrabia i będę mogła Was regularnie odwiedzać
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo juz dziewczyny sie martwily czy wszystko u Ciebie wporzadku ![]() Super ze dzidzia rosnie zdrowo Nie narabiasz stron wiec napewno nie wiesz ze watek powiekszyl nam sie o nastepna dziecinke ( Kashier urodzila no i Domi tez ) no i niektore z PM zafasolkowaly ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

)))))Razem z mężem mieszkamy w UK i tu będziemy rodzić.Muszę Wam powiedzieć,że powoli zaczynam się stresować!!!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Więc do niej pojechaliśmy bo na tamten adres przychodzi korespondencja i ja mówię do mężulka,że ma się nie prosić i że jak nie chce dać to nie. Mąż zabrał tylko list i kasy nie wziął--ja w ogole nie poszłam---zostałam w samochodzie, bo aż mną trzęsło aby jej coś powiedzieć.ŻENADA!!!Tż jest bardzo zdołowany,ze ona jest taka,że hula po imprezach a dla nas nie ma ani grosza i najlepsze ,ze jej pomaga dziadek, bo TŻ ma dostęp do jej konta i wczoraj zauważył,ze dziadek jej przelał 1000 zł, a nam nawet na chleb nie da