|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
|
|
|
|
|
#4443 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Coś takiego nie przejdzie, bo ja chcę się z nim na jutro umówić Takie coś to można napisać jak się chce w ostatniej chwili spotkać ![]() Cytat:
Chcę po prostu nauczyć go umawiania się ze mną wcześniej, a nie informowania mnie o spotkaniu 30min przed nim. Cytat:
Tak naprawdę to sama doskonale o tym wiem, że tak powinnam postąpić. Ale oczywiście potrzebowałam potwierdzenia ![]() No koleżanki coś mówiły o jakimś piwie jutro, ale gdyby on się dzisiaj ze mną umówił to nie muszę na nie iść ![]() Chyba później jak będziemy rozmawiać spytam tylko czy jutro ma jakieś zaliczenie. Może się domyśli, żeby powiedzieć coś o spotkaniu, może nie. Dam radę
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zgadzam się z cholerką, na serio umów się gdzieś z koleżankami
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
KOKO ale bedzie Ci trudno.
moj TZ pisal. raczej dzis nie wpadnie- zapracowany. Zobaczymy sie dopiero w przyszłym tygodniu...
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
nawet na filmie się dziś nie umiem skupic....---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4450 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
I ja myślę, że umówienie się z koleżankami na piwo to dobry pomysł. Bo jak mu raz czy drugi "przepadnie" okazja do zobaczenia się, to się nauczy. Możesz to nazywać jak chcesz, również "tresowaniem", ale prawda jest taka, że grunt, żeby było skuteczne. Bo on ją wytresował tak, że siedzi i się denerwuje, czy on zadzwoni się umówić czy nie. A jak zadzwoni, to w 30 minut się musi wyszykować na nadejście jaśnie pana. To też nie jest fair.
|
|
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może źle to napisałam. Gdybym nazwała to, że usiłuję zmienić jego nawyki, które mi nie odpowiadają byłoby lepiej? ![]() Nie mam czasu zbytnio wdawać się w dyskusję. Ja go nauczyłam tego, że jestem na każde jego zawołanie, więc ja go muszę tego oduczyć.
|
|
|
#4453 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdaję sobie doskonale sprawę, że ja go tego nauczyłam. To teraz mogę go nauczyć wcześniejszego umawiania się czyż nie? ![]() I nie mam do nikogo pretensji. I nie dziwię mu się, że on tego nie zmienia. Po co ma zmieniać, jak jestem na każde jego skinienie. Chcę tylko, aby już tak nie było.
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem z siebie dumna bo skręca mnie ale jeszcze nic nie napisałam do przyjaciela
może to głupie ale jestem z tego dumna ![]() :brzyda l:
|
|
|
|
|
#4456 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, byłam z koleżanką w Carrefourze, na pogaduchy. Oczywiście ładnie ułożyłam sobie włosy, ale jak tylko wyszłam to wiatrzysko tak buchnęło mi w twarz, że odrazu pożałowałam, że chciałam pięknie wyglądać
jest tak zimno, że już mnie to wkurza! cholerka - świetny tytuł. ![]() ja czekam do wieczorka, coby do M. napisać, bo właściwie, to nawet nie powiedziałam mu jak świetnie mi się z Nim spędziło czas dziś zamierzam to nadrobić.dziś jakiś małolat podszedł do mnie i koleżanki w centrum handlowym i robił wywiad z nami :P apropo's chodzenia po supermarkecie całymi rodzinami
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro mowisz, ze ten sposob jesli zly to, co radzisz? Ja na miejscu Koszki probowalabym zrobic to samo. Bylam dzis u okulisty - wszystko ok, wada taka sama. A tak straaaaasznie chcialam miec nowe czerwone oprawki (nosze okulary do komputera i tv)A zaraz uciekamy z TZ do ginekologa
|
|
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko czasem też chciałabym, żeby to on zaproponował spotkanie. teraz jak nie chodzi na zajęcia to sam proponuje ![]() myślę, że powinnaś go spytać dzisiaj. "tresowanie" odłóż sobie na następny raz. po co masz się męczyć skoro tak bardzo się za nim stęskniłaś?
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-28 o 18:39 |
|
|
|
|
|
#4459 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo może on też jest tak stęskniony, że bardziej go to nauczy umawiac się wcześnie? przynajmniej 1 dzień wcześniej?
|
|
|
|
|
|
#4461 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Wcale się na Ciebie nie rzuciłyśmy, nie bardziej, niż ty na nas i nie, uważamy, że nie masz racji. A przynajmniej nie całościowo.Skoro uważasz, że "takie gierki nie powinny mieć miejsca", to co proponujesz? Jakie rozwiązanie? |
|
|
|
|
|
#4462 |
|
Zadomowienie
|
Przestańcie
Zaraz wyjdzie, że jestem jakąś terrorystką i tresuje swojego chłopa Mi przeszkadza, że nie mogę się z nim konkretnie umówić nawet kilka godzin przed potencjalnym spotkaniem. On tego nie rozumie, bo wie, że kiedy by do mnie nie napisał to ja jestem zwarta i gotowa, żeby się z nim spotkać. Dlatego rozmowa tutaj nie pomaga. A prawda jest taka, że wiele razy rezygnowałam ze spotkania np. z koleżankami, bo myślałam, że się spotkamy a on nagle mówił, że jednak się nie spotkamy. Wiem, że to mój błąd. Ja na nikogo winy nie zwalam. Ale wydaje mi się, że jeżeli kilka razy zobaczy, że nie zawsze jestem wolna dla niego, to następnym razem pomyśli, żeby powiedzieć mi wcześniej o spotkaniu. Nie widzę w tym nic złego. I to też nie chodzi o to, że ja mu odmówię spotkania dla zasady. Mam propozycję od koleżanek jutro, jednak z nimi widuję się często. Jego nie widziałam już dość długo. Gdyby dzisiaj mi powiedział na pewno czy się jutro spotkamy czy nie i mniej więcej o której, mogłabym to wszystko pogodzić. Np. z nim się spotkać po południu z koleżankami wieczorem.
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerą rozmowę - po raz kolejny. Nic rozsądniejszego nie przychodzi mi do głowy... Poza tym nie rozumiem, dlaczego to on decydował zawsze o terminie spotkania (randki). Dla mnie to niepojęte, że od niego wszystko w tym zwiazku zależy. Jeśli mozna spytac Koszkaa- ile macie lat i jak długo jesteście razem?
|
|
|
|
|
#4464 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Czyli czekaj. Zalecasz po raz kolejny coś, co wcześniej nie poskutkowało. A w dodatku mówisz, że to niepojęte, że od niego wszystko w związku zależy, ALE - jak Koszka chce coś zmienić, to tresuje sobie chłopa, i tak nie powinno być? |
|
|
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
yhh.. widza ostra wymiana zdan
![]() ![]() Ja jestem tego zdania, ze koszka dobrze robi, tzn., ja bym tak samo postapila, ale nie wiem czy to dobre rozwiazanie...Wazne, zeby zadzialalo
|
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale jak widać ja się nie znam... |
|
|
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
o rany dziewczyny spokojnie.
no mimo wszystko popieram jednak cholerke. ja sama mysle ze zastosowalabym tą taktyke gdyby nie to ze moj tz jest non stop rozchwytywany a ja siedze w domu. wiec w tym wypadku sie dostosowuje. ale jak mi sie nie raz nie da to nie jest z tego tragedia. a np w osttnio niedziele bylam z nim na 15 umowiona na zdjecia w plenerze i on poustawial sobie wszystko tak zeby ze mna pojechac a ja zasnelam o 1 i juz nie slyszalam tel. i nie pojechalismy. i myslicie ze była wojna? absolutnie nie.
|
|
#4468 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Ale zrozum, że rozmowa NIE DZIAŁA. Przecież gdyby działała, to by nie było tej całej afery I nie wiem czemu to nazywasz tresurą - w ten sposób każdą zmianę przyzwyczajeń by można było nazywać tresurą.Przecież proszenie się o coś x razy - brak tego czegoś - awantura = tresura. Bo się chłop uczy, że jak nie zrobi, to będzie wojna, więc zaczyna robić To nie są gierki - właśnie o to mi chodziło kiedy mówiłam, żeby naprawdę się umówiła ze swoimi znajomymi. Żeby to nie było na zasadzie "piszczę tu ze smutku i tęsknoty ale się z Tobą NIE zobaczę", tylko żeby facet sobie uświadomił, że skoro on nie raczy dać znać wcześniej, to ona sobie czas zaplanuje inaczej. |
|
|
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze po prostu nie pasuje tu do Was ze swoim podejsciem do związków....
|
|
|
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

jesli to czytasz 

21. 04.2014 

nawet na filmie się dziś nie umiem skupic....

może to głupie ale jestem z tego dumna

bo może on też jest tak stęskniony, że bardziej go to nauczy umawiac się wcześnie? przynajmniej 1 dzień wcześniej?