PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-28, 14:10   #511
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
black, czy ty robiłas sobie może tomografię? bo te twoje bóle głowy i szum w uszach może daloby się jakoś zredukować chociaż gdyby się znało przyczynę
wczoraj czacha bolała mnie od zmiany ciśnienia (niestety jestem na wahania ciśnienia wrażliwa )
a dziś t ja sama nie wiem, jak będę miała okazję to rzeczywiście zrobie te badania..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 14:41   #512
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
kto mi pójdzie po coś słodkiego do biedronki?
no właśnie kto pójdzie, bo mi też się chce słodkiego
no, ewentualnie moge skoczyć do żabki, bo blisko jest

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
wczoraj czacha bolała mnie od zmiany ciśnienia (niestety jestem na wahania ciśnienia wrażliwa )
a dziś t ja sama nie wiem, jak będę miała okazję to rzeczywiście zrobie te badania..
faktycznie od ciśnienia może tak być. ale to powinnaś jakieś leki dostać, że w razie czego żeby ci troszkę ulżyło

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 14:42   #513
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
u mnie wlasnie tez chocbym z projektu i cwiczen miala nawet szostke (na UEku mozna dostac 5,5) to i tak mnie to z egzaminu nie zwolni
tez wole miec egzaminy sciesnione, a najlepiej wlasnie co drugi dzien wtedy sie w taki ciag wpada co prawda kilka dni wyjetych z zyciorysu, ale szybko i sprawnie

zrobilam sobie miche zolciutkiej salatki z ananasa, mango, banana i pomaranczy juz czuje, ze jak skoncze jesc to bede miala dosc slodkiego na baaaardzo dlugi czas

dobra, ja sie zmywam milego dnia tudziez owocnej nauki
(ha wychodze z domu, a sniezycy dalej nie ma )
5,5 to nieźle pierwszy raz słyszę żeby na studiach dawali więcej niż 5
a u mnie jest niezła sniezyca pada mokry deszcz bo podniosła się temperatura i idziemy z siostrą lepić bałwana

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość

To szkoda że się nie praktykuje bo byś miała faktycznie trochę luzu kujonku Ja pierwszy raz jestem z czegokolwiek zwolniona więc się jaram
I dziękuję za opinię
hmm.. nie nazwałabym siebie kujonem, może prymusem kujon mi się absolutnie źle kojarzy.. miałam na roku "kujona" ale osoba ta dosłownie wszystko zakuwała dzień i noc a miała o wiele gorsze oceny niż ja.. a to wiarę naprawdę wkurza bo ja nie muszę się wcale tak dużo uczyć, zalezy też na co bo są dla mnie łatwiejsze i trudniejsze zagadnienia, a inni siedzą kilka dni.. chociaż i tak mówia że dużo siedzę nad nauka, jakbym nie miała co w domu roić, no ale cóż ja się z nimi nie wdaję w takie dyskusje, bo wiem ile one siedzą i mam gdzieś co mówią..

dzisiaj dostałam maila od laski z roku, że widzi że ładnie egzaminy napisałam i czy podzielę się notatkami.. taki ironiczny był ten mail uczyłam się po prostu z ksiązki wykładowcy hehe

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Cześć

Faktycznie rozważam zielone winietki i zawieszki
Załączam ich zdjęcie, z tym że zawieszki będę chciała mniejsze i kwadratowe
ładnie ten zelony kolorek wygląda..

kurczę Tośka Ty niedługo za mąż wychodzisz trochę ponad 2 tygodnie wszystko macie już zorganizowane?? piosenka na pierwszy taniec itp ??
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 14:50   #514
gosica502
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny za wszystkie opinie Czyli że biżu ok... "Prześpie się z nią" i jak jutro dalej mi się tak podobac będzie to sobie zamówię

Dobra can't jak wolisz to możesz byc prymuską chociaż dla mnie "kujonek" nie ma złego znaczenia (po nauce na gramatykę kontrastywną nasunęło mi się "negatywnej konotacji" i nie mogłam znaleźc absolutnie żadnego bardziej naturalnego odpowiednika hahaha)
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 14:53   #515
BlackAngel
Adwokat diabła

spadam!
dam znac o sobie jak dotrę do domku..

Stary 2010-01-28, 15:00   #516
Aaś
Zakorzenienie

Słuchajcie jaki szajs. Zepsułam komputer firmowy tzn nawet nie że zepsuła, po prostu sie wyłączył i ani w te ani we wte dysk podobno padł (i to ten na którym wszystkie dokumenty były) dobrze że u nas sami nformatycy to właśnie siedzą i dumają

Ale to nie jest najlepsze. Najlepsze jest to że to mój drugi pracowy komputer zepsuty w ciągu roku
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 15:07   #517
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Słuchajcie jaki szajs. Zepsułam komputer firmowy tzn nawet nie że zepsuła, po prostu sie wyłączył i ani w te ani we wte dysk podobno padł (i to ten na którym wszystkie dokumenty były) dobrze że u nas sami nformatycy to właśnie siedzą i dumają

Ale to nie jest najlepsze. Najlepsze jest to że to mój drugi pracowy komputer zepsuty w ciągu roku
oj asia asia, coś cię sprzęty nie lubią ale wiesz jak się to mowi: złośliwość rzeczy martwych

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-28, 15:23   #518
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

ale pogoda, tak kiepsko się dziś jechało mi na to szkolenie, że nie wiem
ale juz w domu i tak mi się spać chce, że chyba muszę sobie zrobić drzemkę, na ciśnienie nie reaguje jakoś specjalnie, ale podobno w ciągu ostatnich 2dni tak drastycznie spadło, że może to przez to

ja się pochwalę, ze zdałam za 1 razem prawko dokładnie 22 maja, dzień po 18 urodzinach, jeszcze na tymczasowym dowodzie (rany nawet nie liczę ile to lat temu było) swojego autka nie mam, ale śmigam raczej bez problemów (niestety mam jeden mandat na koncie i 6 punktów)

Lain
bardzo ładne te Twoje zaproszenia, aż sobie zapisałam linka, ale powiedz mi jak je Ty oceniasz jak je już zobaczysz

Aaś zdolniacha z Ciebie

Kasia mam jakiegoś marsa w szafce, leży juz z dobre pół roku mogę Ci podesłać

Goszia biżuteria ładna te drugie kolczyki bardziej mi do tej bransoletki pasują i obowiązkowo takie właśnie długie, wiszące jeśli chcesz mieć włoski spiete

Tosia mam nadzieje, że z Twoim zdrowiem dobrze ślubem Cie nie będę dziś straszyć, bo sama wiesz że to tak niedługo

idę sie położyć, choć na chwile bo zasnę normalnie zaraz

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 15:50   #519
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Heh dzięki Samoa
Ja właśnie bym sobie mogła teraz kupic tą biżu bo mam trochę takich trochę luźnych pieniążków które pewnie wydam na pierdoły jakieś jeśli sobie nic potrzebnego nie kupię
no to koniecznie kupJa może sie skusze na te kolczyki, ale najpierw chcę zmierzyć w Madonnie i znac opinię dziewczyn czy im sie podoba

Cytat:

Faktycznie rozważam zielone winietki i zawieszki
Załączam ich zdjęcie, z tym że zawieszki będę chciała mniejsze i kwadratowe
o zamówilam próbki zaporszen od tej dziewczyny na all i bardzo szybko wyslala i były calkiem ładne(nadruk w środku mi sie nie podobal tylko), ale na winietki i zawieszki to wg mnie super pomysł

Ekhm...kupiłam piekarnik i płytę indukcyjną
No i dopiero co wrócilam i zasiadam do naukiA wieczorem jeszcze na aqua aerobic jadę będzie krucho jutro
Stary 2010-01-28, 16:06   #520
gospella
Wtajemniczenie

cześć
pobieżnie podczytalam, prawko zdalam za drugim razem, jeżdżę od 5 lat non stop i dziś armagedon w L. śneig ślizgawica, totalny syf.

siedzę w robocie.
ale odebrałam obrączki śliczne
bedziemy mieli winietki- pomysł tatusia mego- będzie rozkładał, bo ja ręki do tego nie przyłoże

w ogóle winietkowa wersja mini- kupimy prosty karton i się wydrukuje, wystarczy mi stresu przy planowaniu kto gdzie ma siedzieć

jestem wymordowana, spodnie mam znowu ciasne- czas rzucić makarony i słodycze

byłam dziś na szkoleniu - masakra a 1 marca egzamin druga masakra.

i ten śnieg, czy to się nie skończy

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
No i dopiero co wrócilam i zasiadam do naukiA wieczorem jeszcze na aqua aerobic jadę będzie krucho jutro
gratulacje zakupu,
ja po wczorajszym basenie lekko chora jestem
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 16:20   #521
lain
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie śnieżyca jest i to masakryczna :wow: przed chwilą dopiero wyjrzałam przez okno
a u mnie sniezycy dalej brak ale nie narzekam, bo jeszcze dzis wychodzimy na aero, wiec wolalabym bez takich atracji

Cytat:
no nie tak do końca, to zależy z kim się ma wykąłdy i ćw i można dostać 6 bo ja dostałam i byłam zwolniona z egzaminu
a to, ze mozna dostac 6 to ja nie zaprzeczam, bo juz dostalam pare razy, nawet z egzaminu mowie tylko, ze u mnie ani na jednym ani na drugim kierunku nie ma ani zerowek ani zwolnien z egzaminu za dobra ocene

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

Lain
bardzo ładne te Twoje zaproszenia, aż sobie zapisałam linka, ale powiedz mi jak je Ty oceniasz jak je już zobaczysz
TZ lada chwila tu bedzie to moze zaraz cykne fotki i Wam wkleje no chyba, ze nie zdaze, bo niedlugo jedziemy na aero to pozniej wieczorem ewentualnie zrobie sesje foto

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
5,5 to nieźle pierwszy raz słyszę żeby na studiach dawali więcej niż 5
daja, ale bardzo rzadko a 'dzieki' temu 5,5 najnizszy prog na stypendium naukowe tez jest odpowiednio wysoki (4,4)

Cytat:
a nie wolalas zwyklej plyty gazowej?
ja jak bede robic swoja kuchnie to piekarnik wezme elektryczny, ale plyte obowiazkowo gazowa zawsze to jak bedzie awaria sieci energetycznej to sobie na gazie cos jeszcze mozna ugotowac w sumie niby taka wyjatkowa sytuacja, ale nieszczescia chodza po ludziach

o TZ przyjechal :
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 16:32   #522
asiulek1705
Wtajemniczenie

Hello!Ja tylko na chwilę. Działo się coś ciekawego pod moją nieobecność?
Zapisałam się dzisiaj na makijaż ślubny i próbny (dowiedziałam się, że mam za jasne brwi....., no ale przyciemnią mi trochę), oraz na paznokcie (ku memu ogromnemu zaskoczeniu pani pochwaliła me paznokcie, dla mnie to szok). Byłam też w kwiaciarni, lepsze wrażenia niż po wczorajszej wizycie u konkurencji. Dziewczyna sympatyczna, tylko się trochę podłamałam, bo ona też nie do końca była w stanie mi powiedzieć czy pod koniec sierpnia będą mieć kwiaty niebieskie/fioletowe....Fioletowe raczej tak. No chyba że będą mi farbować, ale przecież są kwiaty naturalnie w takich kolorach, chociażby eustomy czy frezje...W każdym razie miesiąc przed wystarczy jak przyjdę, najlepiej z jakimiś zdjęciami.
Dziewczyny dziękuję za wypowiedzi odnośnie mojej sukni Lusi to święta racja aby nie sugerować się na 100% zdjęciami z neta
Aaś
suknię odbiorę na 1,5 tyg. przed ślubem. Wymiary zdejmą mi w lipcu, pierwsza przymiarka początkiem sierpnia, także muszę uzbroić się w cierpliwość. Mój TŻ żałuje, że nie wie jeszcze jaką suknię wybrałam, śmieje się, że to najpilniej strzeżona tajemnica w kraju

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-01-28 o 16:42
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 16:41   #523
madmuazelle
BAN stały

No wreszcie w domku. Teraz pije kawke capucino z posypką czekoladową,zajadam pączka i nadrobie zaleglości.

Black,tez tak mam. Jak ciśnienie spada,zbiera się na deszcz,to jestem niedość że zmaulona,to głowa mnie boli. :/

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-28 o 16:45
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 16:42   #524
agator74
Rozeznanie

czesc
ja juz wrocilam od rodzicow, mamy teraz mnoooostwo jedzenia, pare minut mi zajelo planowanie gdzie co wcisnac w lodowce
i pieska rodzicom zostawilismy bo mi sie nie chce z nia w te sniezyce wychodzic
i moj chrzesniak dzis byl u moich rodzicow, w kwietniu skonczy 2 latka taki kochany i nie chcial mnie wypuscic i tylko z agatka chce spac, do agatki na raczki, aguska z nim ma sie bawic i sie tak slodko przytulal, hmm wrodzil sie do chrzestnej nie ma co, bo bystrzacha z niego
a i dostalam od tzcika telefon i teraz go rozkminiam

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 16:44   #525
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ale odebrałam obrączki śliczne
bedziemy mieli winietki- pomysł tatusia mego- będzie rozkładał, bo ja ręki do tego nie przyłoże

w ogóle winietkowa wersja mini- kupimy prosty karton i się wydrukuje, wystarczy mi stresu przy planowaniu kto gdzie ma siedzieć

gratulacje zakupu,
ja po wczorajszym basenie lekko chora jestem
pokaz obrączki

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a nie wolalas zwyklej plyty gazowej?
ja jak bede robic swoja kuchnie to piekarnik wezme elektryczny, ale plyte obowiazkowo gazowa zawsze to jak bedzie awaria sieci energetycznej to sobie na gazie cos jeszcze mozna ugotowac w sumie niby taka wyjatkowa sytuacja, ale nieszczescia chodza po ludziach
nie wolałabymPoza tym i tak nie mam gazu w mieszkaniu, więc miałam wybór albo elektryczna albo indukcyjna a indukcyjna jest lepsza, bo pobiera 20% mniej energii i szybciej się na niej gotuje, więc jest większa oszczędnośćPoza tym nic sie nie przypali nawet jak wykipi i można elegancko to umyć, także jest to bardzo wygodneA gazowa kuchenke trzeba czyścić, ruszty sa obtłuszczone i te metalowe elementy i trzeba by to w kółko czyścić, zeby wyglądało ładnie a komu się chce, póki nowe to człowiek czyści a później czasu nie ma. TAkie względy higieniczne i estetyczne przemawiają za indukcjąA zużycie energii jest porównywalne.
A jak nie będzie prądu to trudno, ile tego prądu może nie być - godzinę? To jakbym miała paść z głodu to po bułke do sklepu skoczę

Ale jestem szczęśliwa
Stary 2010-01-28, 16:50   #526
agator74
Rozeznanie

a prawko mam, we wrzesniu bedzie 5 lat
o matko kiedy to zlecialo, a zdalam za pierwszym razem
ide chyba poprasowac, trzeba wczuwac sie powoli w te klimaty
i zostało równe 7 miesięcy

Kubuś jest już z nami 19.03.2012

Edytowane przez agator74
Czas edycji: 2010-01-28 o 16:52
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 16:55   #527
BlackAngel
Adwokat diabła

Aaś, zdolna jesteś
Ja już jestem w domku..

Stary 2010-01-28, 17:00   #528
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
Zgadza się 7 miesięcy i będziemy żonkami
Stary 2010-01-28, 17:00   #529
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Tosieńka, cieszę sie bardzo że z Twoim zdrówkiem już lepiej

ładny ten zielony zestawik szczególnie zaproszenie mi się podoba
Dzięki za miłe słowa

Zastanawiam się po cichutku czy nie kupić jeszcze kilku małych, przezroczystych świeczników i zielonych tealightów do nich i nie postawić ich na stołach

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Współczuję
Podobno wczoraj ciśnienie spadło o 40 hPa

Kiedyś często miewałam takie bóle głowy, ale ostatnio na szczęście mnie nie męczą.

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ładnie ten zelony kolorek wygląda..

kurczę Tośka Ty niedługo za mąż wychodzisz trochę ponad 2 tygodnie wszystko macie już zorganizowane?? piosenka na pierwszy taniec itp ??
To co nie było załatwione tydzień temu, nadal nie jest

Może podpowiedzcie jakieś piosenki z fajną muzyką i tekstem (najchętniej po ang.) takie do pobujania/walca angielskiego

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Tosia mam nadzieje, że z Twoim zdrowiem dobrze ślubem Cie nie będę dziś straszyć, bo sama wiesz że to tak niedługo
Dzięki za łaskawość

Samoa fajnie, że zaproszenia w porządkunie muszę się o winietki martwić
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-28, 17:04   #530
aicila
Rozeznanie

fajne te skale ocen macie na uczelniach. u nas ani 5,5 ani 6 z zaliczeń ani egzaminów nie ma, więc jestem troszkę zdziwiona, że u was takie coś jest możliwe... zresztą na co komu takie oceny? mi tam 5 w zupełności wystarcza no chyba, że któraś z was chce na uczelni zostać...

Aaś tak to jest, jak wizażuje zamiast pracować

gospella ja też podpisuję się pod prośbą Samoa, pokaż obrączki

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 17:20   #531
ultraradiola
Wtajemniczenie

a ja dzisiaj robiłam porządek w dokumentach i co widzę na prawku (czysty zbieg okoliczności ) dziś mam 3 lata jak śmigam autkiem tzn jak zdałam egzamin

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 17:27   #532
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:

Może podpowiedzcie jakieś piosenki z fajną muzyką i tekstem (najchętniej po ang.) takie do pobujania/walca angielskiego
Toska nie wiem czemu ale moja ulubiona piosenka w rytmie walca angielskiego to ta:
http://www.youtube.com/watch?v=f0TXOAeu6Gc
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 17:27   #533
blackrose4u
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny
kurcze tu już kolejna część, a niestety nie mam czasu teraz siedzieć przy kompie sesja i te sprawy ale dzisiaj uzyskałam dwa wpisy jutro egzamin ale chyba poucze się na poprawkę nawet nie mamy kiedy iść z TŻ do tego proboszcza w sprawie organisty...ach

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-28, 17:35   #534
chilanes
Zakorzenienie

toskaKrk bardzo fajne te winietki, nie chcę Cię pospieszać, ale powinnaś je już zamówić, bo 2 tygodnie do ślubu zostały i w sumie nie ma czasu na gdybanie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie mi jaką biżuterie kupić do ecru sukni z serduszkowatym dekoltem ??
Muszę zacząć się pomału rozglądać lepiej będzie wyglądać złoto czy srebro ??
złoto wygląda lepiej do ecru sukni,a le to kwestia gustu

Wstawiam fotkę butów, przyszły dzisiaj, są ok, choć jak dla mnie mogłyby być głębsze Ale nie jest źle, bałam się, że wogóle nie będą pasowały
Stary 2010-01-28, 17:40   #535
Ahsa
Raczkowanie

a ja mam problem. Mój Tż wrócił od fotografa i oznajmił, że pani fotograf w cenę wliczyła nam podziękowania dla rodziców w formie ramki ze zdjęciem ślubnym zrobionym w studio w dniu ślubu. Niezbyt mi się widzi ten pomysł bo ślub na 16, fotograf 15 km od naszej miejscowości więc ciężko będzie cię wyrwać wcześniej na foto. Poza tym niezbyt podoba mi się ten pomysł. Co myślicie, a raczej jakie wy macie pomysły na podziękowania?
Ahsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 17:52   #536
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Wstawiam fotkę butów, przyszły dzisiaj, są ok, choć jak dla mnie mogłyby być głębsze Ale nie jest źle, bałam się, że wogóle nie będą pasowały
no to super, że ci pasują
mogę prosić na pw namiar na sprzedawcę?

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 18:15   #537
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny trzymajcie kciuki dzisiaj moze tz uda się lepsza pracę złapac czeka na telefon :błaga:

Cytat:
p.s. jedna kreska potwierdzona, @ przyszła
Super

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
I mam wrażenie że jestesmy jedyne na tym wątku bez prawka
Ja nie mam I nie mam zamiaru mieć

Cytat:
Dziewczyny oczywiście w ramach "żeby tylko" (się nie uczyc) stwierdziłam że może się wezmę za wybieranie ślubnej biżuterii, myślę o kolczykach i bransoletce jakiejś i póki co to mi się podoba coś takiego:
Bransoletka: http://allegro.pl/item891293338_supe..._karnawal.html

i kolczyki te:
http://allegro.pl/item891292767_dlug...ieczorowe.html
albo te:
http://allegro.pl/item891293773_swar..._kolczyki.html

co o tym myślicie do mojej kiecki? Dla tych które nie wiedzą jaką mam kieckę zdjęcie w załączniku
Super biżu. Kolczyki te drugie bardziej mi się podobają. Nawet je sobie dodałam do zakładek, w razie gdyby te moje okazały się za krótkie

Cytat:
dziewczyny powiedzcie mi jaką biżuterie kupić do ecru sukni z serduszkowatym dekoltem ??
Muszę zacząć się pomału rozglądać lepiej będzie wyglądać złoto czy srebro ??
Złota będzie bardziej pasować do ecru

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Zgadza się 7 miesięcy i będziemy żonkami
Gratulacje

Cytat:
Do pobujania fajna jest Alicia Keys np. If I ain't got you (możliwe, ze to bedzie piosenka na nasz pierwszy taniec). Rozważaliśmy też I turn to you Aguilery, ale ma jakiś dziwny rytm

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ładne Tylko faktycznie mogłyby być trochę głębsze

Kosmos z nadrabianiem Was Nie wiem czy mi się wszystko zacytowało, ale już nie będę sprawdzać TŻcik miał wczoraj i dziś wolne i ja też, więc sobie leniuchowaliśmy razem
Złożyłam dziś wniosek na dowód i okazało się, że w tym roku nie trzeba za niego płacić

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-01-28 o 18:17
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-28, 18:17   #538
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
No teraz się czuję jak pełnoprawna PMka
Kupiłaś nową czy wypożyczasz?

Cytat:
no to koniecznie kupJa może sie skusze na te kolczyki, ale najpierw chcę zmierzyć w Madonnie i znac opinię dziewczyn czy im sie podoba

o zamówilam próbki zaporszen od tej dziewczyny na all i bardzo szybko wyslala i były calkiem ładne(nadruk w środku mi sie nie podobal tylko), ale na winietki i zawieszki to wg mnie super pomysł

U mnie w domu nie ma wogóle gazu, mieszkamy tam jakieś 10 lat i tylko raz (odpukać) zdarzyła się sytuacja że naprawiali linię elek.-więc luzik
Moi rodzice nie chcieli gazu w domu, więc nie ma i uważam to już za naturalne. Osobiście jakoś nie podobają mi się kuchenki gazowe Płyta indukcyjna jest ładna i łatwiejsza w utrzymaniu czystościDobry zakup

A tak poza tym to nie wiem co u Was bo nie mam czasu nadrabiać skrobania
[jak zazwyczaj ostatnio]

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 18:53   #539
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ahsa Pokaż wiadomość
a ja mam problem. Mój Tż wrócił od fotografa i oznajmił, że pani fotograf w cenę wliczyła nam podziękowania dla rodziców w formie ramki ze zdjęciem ślubnym zrobionym w studio w dniu ślubu. Niezbyt mi się widzi ten pomysł bo ślub na 16, fotograf 15 km od naszej miejscowości więc ciężko będzie cię wyrwać wcześniej na foto. Poza tym niezbyt podoba mi się ten pomysł. Co myślicie, a raczej jakie wy macie pomysły na podziękowania?
ja bym zrezygnowała, nikt jej o taką "przysługę" nie prosił.
Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
no to super, że ci pasują
mogę prosić na pw namiar na sprzedawcę?
jasne, zaraz wyślę
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

[...]
Ładne Tylko faktycznie mogłyby być trochę głębsze

Kosmos z nadrabianiem Was Nie wiem czy mi się wszystko zacytowało, ale już nie będę sprawdzać TŻcik miał wczoraj i dziś wolne i ja też, więc sobie leniuchowaliśmy razem
Złożyłam dziś wniosek na dowód i okazało się, że w tym roku nie trzeba za niego płacić
przeżyję chyba
Stary 2010-01-28, 19:08   #540
201701300931
Konto usunięte

chilanes bardzo ładne butki i najważniejsze, że pasują Widać obie miałyśmy szczęście

Co do bólów głowy... Ja się niestety męczę z takowymi od dobrych 15 lat albo i dłużej. Czasami wiem, od czego się biorą, czasami tak same z siebie. Dzisiaj na przykład mnie trzeci dzień boli głowa, mimo nałykania się tabletek w pierwszy dzień. Tomografię miałam robioną i nic mi nie jest... Jedyny plus, że jak zrobiłam odwyk od tabletek, to jakoś jest lepiej, nie boli aż tak często (wcześniej normą było kilka razy w tygodniu, a raz w miesiącu taki ból, że wymiotowałam) i jest trochę lżej. Chociaż jak dowali, to jest kiepsko... I boję się, że mnie to złapie w dzień ślubu
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości