|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
muszę uważać czego sobie życzę, bo ostatnio wszystko zaczyna mi się spełniać. Miałam dzisiaj poprawiać sprawdzian. Nie uczyłam się za dużo, ale dobra, może jakoś by mi poszło. Większość osób się wyłamała, zostałam tylko ja i kolega. No i tak mówię do niego, że w sumie dobrze by było jakby nauczycielka nie mogła zostać na konsultacjach, bo niewiele umiem. Koniec lekcji, czekam na nauczycielkę, a ta mówi, że niestety nie może zostać, bo idzie do lekarza. ![]() Podobnie było na tym próbnym egzaminie zawodowym. Mówię do koleżanki, że mam cichą nadzieję, że zepsują się komputery . Co prawda komputery się nie zepsuły, ale w klasie, w której pisałam przestała działać drukarka, na komputerach nie zapisał się najważniejszy dokument, a w ferie informatyk chce sformatować wszystkie komputery na sali, więc nie wiadomo czy i jak sprawdzą nam te prace ![]() No i tak przez te konsultacje uciekł mi autobus, więc poszłam z koleżanką i tym chłopakiem do sklepu z bielizną po pończochy- wczoraj kupiłam sobie rajstopy, ale mamuśka stwierdziła, że nie są ładne i muszę kupić pończochy, bo ładnie podwiązka na nich wygląda ![]() Kolega wychodzi do sklepu i mówi: "ale dziwnie się czułem w tym sklepie. Wszędzie cycki (w sensie staniki), a ja nie wiedziałem na co się patrzeć" Cytat:
|
|
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() apropo kłamania, to sobie przypomniałam o naszej koleżance klasowej, która ciągle ściemnia - ona nadrabia normę kłamania 3 razy dziennie przez kobiety
|
|
|
|
|
#2973 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bry, Żbikole ;**
Cytat:
![]() Cytat:
Naprawdę, lepiej jestem w stanie rozplanować sobie dzień gdy nie muszę iść do szkoły, bo tam tak naprawdę niektóre lekcje są, byleby być. i nic się nie robi. Coś na zasadzie: jeśli macie coś do odrobienia z innego przedmiotu, to odrabiajcie, byleby cicho było.A tak, wszyscy już od razu się garną do odrabiania... ![]() Ja w II sem. nie będę przejmować się w ogóle frekwencją, będę chodzić tylko na te lekcje, które mają sens. Czas maturzysty jest zbyt cenny, żeby go marnować. ![]() Cytat:
Cytat:
Spokojnie. ;** to nie Ty jesteś odpowiedzialna za to, jak ten polonez wyjdzie, to zrozumiałe, że chcesz, by było jak najlepiej [sama chciałam i się denerwowałam, że moja klasa taka nierozgarnięta momentami], ale to tylko polonez. *** Byłam na mieście z TŻem - co to się dzieje! Masakra śnieżna. Byliśmy w urzędzie pracy i są dość ciekawe oferty pracy za granicą - np. we Francji obok Disneylandu w barze szybkiej obsługi - ok.5000zł miesięcznie odjąć wyżywienie i zakwaterowanie [co wychodzi stosunkowo tanio, bo kwatera jest zapewniona przez szefa, tylko trzeba za nią płacić ze swojej pensji], świetna oferta, gdybym znała język... a tak to co z tego, że jestem w stanie powiedzieć jakieś tam żetę, czy inne znane z filmów bonżury? ![]() W bibliotece wypożyczyłam sobie książki do prezentacji na ustną - nie ma to tamto, biorę się do roboty. I zaprowadziłam TŻa do moich dziadków pierwsze starcie mamy już za sobą z pozytywnym efektem końcowym ![]() Edit: mam książkę o francuskiej kurtyzanie i tak mi się spodobała, że przeczytałam już 70str. [czemu ja sobie wybrałam temat na ustną o dziw.kach?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-28 o 16:55 |
||||
|
|
|
#2974 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mój do tej pory się wstydzi. To znaczy przyznał mi się kiedyś, że chciał mi kupić ładną bieliznę, ale wstyd go pokonał. Teraz twierdzi, że mógłby kupić bieliznę, ale jakoś ciągle się wykręca przed zakupami
|
|
|
|
|
#2975 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie pamiętam, żebym pisała jakieś gwiazdki ![]() pisałam całe wyrazy.. dziwne. Cytat:
poproś o lato ![]() ![]() Cytat:
?
|
|
#2976 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Femme fatale w literaturze.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2978 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16785148]ogólnie to zasypało mnie. z resztą wszystkich;p. do szkoły jakoś dojechałyśmy.ale droga-maskara.zawiane wszędzie.zaspy.niewiem gdzie jeżdzą te wszystkie pługi.[/QUOTE]
Pługi wyjeżdżają dopiero, jak przestanie padać śnieg, więc wiecie Cytat:
![]() My braliśmy z Optivumu, zapisywaliśmy w .deklaracja, ale można też było .pdf Jak chcesz, to poszukam Ci, jak to wyglądało ![]() Nie mów, że nie ma kto ![]() Cytat:
![]() Mój odwrotnie nie muszę prosić, już biegnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ----- Wiecie co, uciekłam od rodziców "bo nie będę znowu marnowała godziny na Klan i Majkę"
|
||||
|
|
|
#2979 |
|
Zadomowienie
|
to niech przychodzi szybciej
![]() "wieje bardzo" to brzydki wyraz? ![]() fajny temat
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-01-28 o 17:48 |
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz poszukać EDIT: już znalazłam w googlach ![]() ma kto, ale eeeem... klanu nie obejrzysz ?jak je połączysz to brzydki brzydki juuż nie udawaj, że to nie specjalnie!
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-01-28 o 18:07 |
|
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż śnieg z rana tata dawno odgarnął... ![]() Ale jakby co, to proszę: http://aplikacje.vulcan.pl/maturzysta/Start.aspx ![]() Ale co? ![]() Nooo ale teraz już Majkę oglądają zawsze tata tak przeżywa, że początku Majki nie obejrzy, no ale Klanu szkoda |
|
|
|
|
#2984 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Polsatu nie mam ale coś tam zobaczę, jak np mecze są
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, właśnie przez tą stronę ale sprawdziłam, tylko przecinka mi brakowało w temacie, więc chyba bez znaczenia sprawa ![]() no samo to, że ma kto nie wystarcza, jeszcze trza teges śmieges, żeby było o co się bać, iż moje zniechęcenie do mięsa ma jakiś grubszy powód ![]() hahahah juz się nie łuczysz? ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
a tyle lat już klanu nie widziałam! pamiętam jak z mamą oglądałam, jak mała byłam o, pierwsza miłość! obejrze sobie, mimo, że miałam się umyć i zając biologią ![]() wczoraj tez miałam takie plany, to w końcu przed 10 do niej usiadłam, a o 22:30 już spałam ![]() ale w szkole skonczyłam, żeby nie było, że taki leń ze mnie patentowany
|
||
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tatuś na bieżąco odśnieża całe podwórko ![]() No nie wiem, co by pani polonistka powiedziała? ![]() Nie gadaj... xD Nie, robię z Wami spaaam bo miałam obczaić równanie fali płaskiej, bo w moim repetytorium takich cudów nie ma i jakoś na wizaż trafiłam ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- I gardło mnie znowu boli ![]() Jutro pójdę na solarium i się wygrzeję
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-01-28 o 18:22 |
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja polonistka? nic bardzie się boję o tych w cke ![]() nie wiedziałaś ![]() ja też zawsze jakoś trafiam na wizaż dziś weszłam na taki wątek... o błędach - z radami, żeby nie popełnić błędu, który ktoś już popełnił, i był właśnie, żeby nie wchodzić na wizaż tylko na 15 minutek, na chwilkę, tylko jednego posta sprawdzić, bo zostanie się na 2 godziny ile ja już razy ziemniaki spaliłam przez to a można na solarium jak się chorym jest? żeby Ci się zimno nie zrobiło, bo osłabienie + słońce uważaj |
|
|
|
|
#2989 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Można powiedzieć, że masz Polsat jak wiatr wieje z dobrej strony ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2990 | |
|
Zadomowienie
|
5 miesięcy to dużo
![]() tęsknie za zielenią trawy Cytat:
![]() nie specjalnie , serio serio ![]() napisałam ten akt oskarżenia, teraz przepisuje go do zeszytu i muszę się pouczyć, bo jutro sprawdzian mam z literatury współczesnej
|
|
#2991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej mówiłam, jaki mam, to nikt nie zwrócił uwagi. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiecie jak TŻ dziś do mnie powiedział? Mój Ty Bambusku.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-28 o 21:01 |
|||
|
|
|
#2992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Te kotki, słonka i kochania to rzeczywiście przereklamowane są. Pomyśleć, że kiedyś to się listy długie pisało, a o swojej kobiecie tak pięknie wypowiadało (Baczyńskiego wiersze do Barbary Kutfa. Przerwa w meczu. Jak oni grają dzisiaj . Niby ten awans już zapewniony, ale żeby aż tak ? Gubienie piłki średnio co 3 minuty jest normalne? Nie no. Inaczej to sobie wyobrażałam. Oni potrafią grać, więc czemu tego nie robią? Brak ambicji? Nie sądzę. Oby coś się ruszyło w drugiej połowie. ![]() Zła jestem, zła, zła, zła.
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie oglądam meczy, jestem jakaś antysportowa. nerwów też sobie oszczędzam w ten sposób. ![]() Naprawdę tak źle jest?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2994 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Źle. Chyba mieli zły dzień. No trudno. Oby z Chorwacją grali swoje, tak jak to potrafią...
|
|
#2995 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba będzie trzeba się wybrać do lekarza...od niedzieli leże w łózku i albo gorączka albo brzuch boli. dziś chciałam wstać z łózka to mi sie ciemno zrobilo i nogi sie pode mną ugieły mam nadzieje ze minie do poniedziałku...
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Marta, wiem. Jak mówiłam, przestało mi zależeć. Musiałam się uzewnętrznić i wyrzucić swoją złość.
![]() Cytat:
Uła. ![]() ---------------- Zabieram się za chemię. I matmę muszę dokończyć. Położę się spać koło 1.oo, tak czuję.
|
|
|
#2997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie mam cyfry+, a co za tym idzie canal+ ![]() Cytat:
i później przewracamy się na łóżku, łaskoczemy i mnie polizał po czole ![]() i mówi :"jak ja jestem Tż, to Ty jesteś moje OC.. Oblizane Czoło". myślałam, że zejdę to jest dopiero romantyzm! Cytat:
racja, ja teraz na bieżąco, bo tutaj tylko sport. ![]() i non stop o tym gadają Tż i współlokator.. i płaczą albo się cieszą
|
|
#2998 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj, to idź lepiej do tego lekarza. Cytat:
Ja też mogłabym tylko o sporcie. Tak się cieszę, że ferie mi się zaczynają równo z Olimpiadą Jestem zakochana w Lisie Germano, a dokładniej w jej piosence "La parade" Idę do książek .
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry Podusiaki ;**
Cytat:
Weronika, bo mi nie zacytowało - "mam w du.pie małe miasteczka" jest świetne.
|
|
|
|
#3000 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie śmiej się ze mnie ![]() Bambusku Cytat:
to jest wyjątkowo irytujące, zawsze wszystko koloryzuje, ściemnia, idiotycznie się tłumaczy ze wszystkiego... taka... co to nie ja.już nam się z dziewczynami rzygać od tego chce. ot co. do lekarza marsz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Aczkolwiek z kompleksami może to i ma coś wspólnego. O tym co ona opowiada można by książki pisać. A najgorsze, że już o tym jej mówiłyśmy i coż. Po roku jest jeszcze gorzej. Albo może nas to jeszcze bardziej wkurza. Bo ile można? A dla niektórych to przykre... Bo swoją fajność uzyskuje kosztem innych... Nie znam, zaraz posłucham ![]() Cytat:
![]()
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

muszę uważać czego sobie życzę, bo ostatnio wszystko zaczyna mi się spełniać. 

.

Spokojnie. ;** to nie Ty jesteś odpowiedzialna za to, jak ten polonez wyjdzie, to zrozumiałe, że chcesz, by było jak najlepiej [sama chciałam i się denerwowałam, że moja klasa taka nierozgarnięta momentami], ale to tylko polonez.
Masakra śnieżna. Byliśmy w urzędzie pracy i są dość ciekawe oferty pracy za granicą - np. we Francji obok Disneylandu w barze szybkiej obsługi - ok.5000zł miesięcznie odjąć wyżywienie i zakwaterowanie [co wychodzi stosunkowo tanio, bo kwatera jest zapewniona przez szefa, tylko trzeba za nią płacić ze swojej pensji], świetna oferta, gdybym znała język... 

godziny na Klan i Majkę"
juuż nie udawaj, że to nie specjalnie!
ale teraz już Majkę oglądają 

I matmę muszę dokończyć. Położę się spać koło 1.oo, tak czuję.