|
|
#1411 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
aha a to czym smarujesz chleb jak nie maslem?
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Wtajemniczenie
|
hm i dlugo juz jestes na takiej diecie i jak efekty?
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1415 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie jem slodyczy tez chyba od jakis 3 tyg choc ost zdarzylo mi sie skubnac troche paluszkow i kostke czekolady
ale to az dziwne ze jak tylko przestala jesc tyle slodyczy to moj brzuszek sie zmniejszyl nie wiem czy wplynelo to na moja wage bo nie mam w domu wagi (i dobrze bo nie musze sie stresowac )
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez bym tak chciala ![]() a słodzi herbate?
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
słodziła, teraz jest po ciąży to troszkę przytyła ale i tak wraca juz do formy...
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Rozeznanie
|
a ja przytylam. to wszystko przez duza ilosc siedzenia w ksiazkach, chociaz nie powinnam bo spalamy z BSem
![]() co do ograniczen czy diet: -zdrowo jem - lubie. nie przepadam za fast foodami ociekajacymi tluszcem -nie pije gazowanych napojow, w sumie bo tez nie lubie, no oprocz piwka ![]() -jem duzo owocow -slodycze tylko jak mi brakuje magnezu- czyli zadko, jak jestem kompletnie wykonczona -pije duzo wody, zielonej i czerwonej herbaty-nie slodzonej. -okropnie brakuje mi jakiegokolwiek sportu! po sesji nie dosc ze wymecze BSa w lozku (tudziez w innych miejscach) to go jeszcze wyciagne na basen lyzwy i na siatkowke
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. ale na basen jak najbardziej i trochę poskacze na skakance, ale jak potem cierpię.. ale powiem Wam, że przed chwilą wróciłam z ogrodu i lepiłam mega wielkiego bałwana z moim kuzynem małym i chyba spaliłam jakieś dobre 400 kalorii przy mojej koordynacji wywaliłam się dwa razy na ziemię..
Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-01-28 o 16:27 |
|
|
|
|
#1422 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja poki co regularnie trenuje joge
daje swietne efekty, choc jakos bardzo mi nie zalezy na schudnieciu tylko na wyrzezbieniu figury ![]() I przyznam Wam sie ze ostatnio zakupilam pas do elektrostymulacji miesni abtronic ale na rezultaty musze jeszcze poczekac bo dopiero drugi dzien go uzywam
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
meggara to od jogi się szczupleje?
![]() Ja też na diecie ale takiej 'swojej'. Sama się pilnuje (albo i nie ) bo dzisiaj lody z Tż były. Ostatni egzamin za mną i dzięki Wammm |
|
|
|
#1424 |
|
Konto usunięte
|
Jestem w szoku po tym, co BS zaserwował mi po 4 dniowej nieobecności
Nie dość, że S x3 to jeszcze po pięciu minutach od jednego, był gotów do drugiego
|
|
|
|
#1425 | |
|
BAN stały
|
![]() ![]() Dostałam 5- (21/25 pkt) ![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz co , ja dziś poczułam, ze mnie coś bierze. Mój BS ma katar i go gardło boli,a mieszkamy razem, więc teraz coś mnie próbuje dorwać. A ja się staram nie dać ![]() teraz idę się przespać do mojego BSa, a za jakąs godzinke ładnie go obudzę ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
Gratuluję!
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Mega ja też jestem fanką jogi
trenuje intensywnie. Jest cudowna, aż żałuje, że nie odkryłam jej wcześniej. Świetnie relaksuje. Co do diet, to ja uwielbiam jeść słodyczy, rozkosz nie umiem się pozbyć miłości do nich. Ale ostatnio postawiłam na sport, tylko wiecie jak to jest, ciężko iść na basen przy - 25 stopniach, cieżko w ogóle ruszyć się z łóżka, pozostaje sport łóżkowy
|
#1427 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I gratuluje! [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16789364]Jestem w szoku po tym, co BS zaserwował mi po 4 dniowej nieobecności Nie dość, że S x3 to jeszcze po pięciu minutach od jednego, był gotów do drugiego [/QUOTE]![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie wydaje, że zanudziłabym sie przy jodze chociaż tak do końca to nie wiem jak to wygląda
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16789364]Jestem w szoku po tym, co BS zaserwował mi po 4 dniowej nieobecności
Nie dość, że S x3 to jeszcze po pięciu minutach od jednego, był gotów do drugiego [/QUOTE] a może jakieś szczególiki ? ![]() właśnie skończyłam skakać na skakance.. au.. moje kolana i kostki..
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może nam coś opowiecie? I się skuszę? Bo też planuje zacząć chodzić na basen ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię pływać, choć umiem tylko.. żabką i na plecach
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
też mam w planie basen, jeszcze nie wszedł w zycie
Edytowane przez RedApple Czas edycji: 2010-01-30 o 19:07 |
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chodze tez basen
Raz w tygodniu ale ja pływam caaała godzine:d tylko ja juz nie mam siły to momencik porzerwy, a nie obijam sie tak jak Callanthe![]()
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, wiem. Ja zawsze się obijam. Nawet jak mam iść z psem. Nawet z charakteru jest leniuch.. i śpioch. Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-01-28 o 20:03 |
|
|
|
|
#1435 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja za to umiem tylko zabka plywac nawet na plecach mi nie wychodzi, o kraulu nie wspomne Cytat:
codziennie o 18,30 na zone club leci pol godziny jogi. Dzieki temu sie zaglebilam w to. Zapewne black-bubu bedzie miala wiecej doswiadczenia i cos dopowie.
|
|
|
#1436 |
|
Konto usunięte
|
Szczególiki? OK
![]() Najpierw jak robiłam obiad próbował się do mnie dobierać, ale cała rodzinka w domu, więc może chociaż nie tak na widoku. Ogólnie widać, że baaardzo stęskniony ![]() Potem zamknęliśmy się u mnie w pokoju, był cudowny seks (na boczku, wiecie jak ). Po wszystkim zdążyłam włączyć film, a on już z łapami znowu, co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło, więc tym razem to ja go dosiadłam i kolejny seks, kolejny wielki O. Obejrzeliśmy kilka minut filmu, ja mu "odruchowo" wkładam rękę w spodnie, a tam miejsca już na nią nie ma Spojrzałam na niego, a on niby zawstydzony "No co?", więc jeszcze raz, znowu na boczku.Mrrr... podsumowując, zremisowaliśmy, oboje mieliśmy wielkie O x 3
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale ja chyba nie jestem seksowna.. I to moje 'sadło' też chyba nie.. ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16791888]Szczególiki? OK ![]() Najpierw jak robiłam obiad próbował się do mnie dobierać, ale cała rodzinka w domu, więc może chociaż nie tak na widoku. Ogólnie widać, że baaardzo stęskniony ![]() Potem zamknęliśmy się u mnie w pokoju, był cudowny seks (na boczku, wiecie jak ). Po wszystkim zdążyłam włączyć film, a on już z łapami znowu, co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło, więc tym razem to ja go dosiadłam i kolejny seks, kolejny wielki O. Obejrzeliśmy kilka minut filmu, ja mu "odruchowo" wkładam rękę w spodnie, a tam miejsca już na nią nie ma Spojrzałam na niego, a on niby zawstydzony "No co?", więc jeszcze raz, znowu na boczku.Mrrr... podsumowując, zremisowaliśmy, oboje mieliśmy wielkie O x 3 [/QUOTE]![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Pocieszyć Was pływaczki? Ja w ogóle nie umiem pływać
umiałam jak byłam w podstawówce i zapomniałam muszę się nauczyć...RedApple pokażesz nam fikujśną bieliznę? ![]() Orlica szalejecie ja bym nie mogła tyle razy w domu pełnym rodzinki
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie umiem za dobrze pływać, żabką sobie radzę, na plecach nie lubię, a kraul..:co jest:
|
|
|
|
#1440 |
|
Rozeznanie
|
Callanthe, zaprosilam Cie do przyjaciol
![]() ja sobie dobrze w wodzie radze roznymi, nawet 'kombinowanymi' metodami plywania
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.

(i dobrze bo nie musze sie stresowac

. ale na basen jak najbardziej i trochę poskacze na skakance, ale jak potem cierpię..

super 

wiem, wiem. Ja zawsze się obijam. Nawet jak mam iść z psem.
). Po wszystkim zdążyłam włączyć film, a on już z łapami znowu, co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło, więc tym razem to ja go dosiadłam i kolejny seks, kolejny wielki O. Obejrzeliśmy kilka minut filmu, ja mu "odruchowo" wkładam rękę w spodnie, a tam miejsca już na nią nie ma