![]() |
#1321 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
przecież tyle się np o wszystkim mówi w mojej szkole, a efektów brak- chyba w kazdej szkolle tak jest...
![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny trzymacie olej kokosowy w lodówce?
bo ja nigdy nie trzymałam, a teraz przyszedł z mazideł i na opakowaniu pisze "przechowywac w lodówce" |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, ja nigdy nie trzymam w lodówce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Daj znać jak ta Bielenda ![]() Cytat:
Nie trzymam.
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
no to ja tez nie bede trzymć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Wtajemniczenie
|
a ja się nie mogę doczekać mojego kokosa
![]() ![]()
#1327 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żartujesz? kurierzy o takiej porze?
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
Hej, przywitać się przyszłam
![]() I powiedzieć, że już naprawdę mam dosyć tej zimy i śniegu - no ile można? ![]() Chociaż można powiedzieć, że ten śnieg uratował dziś mojego TZ'a przed odwołaniem lekcji w szkole prywatnej bo dzieciaki w gimnazjum wymyśliły sobie dzisiaj dyskotekę a on jako jeden z nielicznych facetów miał nakazane na niej być i pilnować :kwaśny: Ale dyrektorka zestrachała się opadów śniegu (to jest gimnazjum na wsi, więc wiadomo jak tam z odśnieżaniem) i przełożyła dyskotekę na wcześniejszą godzinę - TZ zmył się wcześniej i udało mu się zdążyć i na korki i na lekcje ![]() Swoją drogą współczuję mu strasznie siedzenia na tych (często niepotrzebnych) radach pedagogicznych (na których więcej gadania o pierdołach bo paniusie wyrwały się z domu od męża i dzieci) i zebraniach, no i dyskotekach - nie dość, że nikt za to oczywiście nie zapłaci bo to należy do obowiązków nauczyciela to musi poświęcać na to swój czas wolny i przy okazji przepadają mu pieniądze, które by w tym czasie zarobił. A już najgorsze jest urządzanie tych rad i zebrań nie w dni, kiedy wszystkim pasuje tylko wtedy kiedy pasuje to psiapsiółom dyrektorki ![]() No to sobie popsioczyłam ![]() Właśnie pożeram orzeszki w karmelu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Wtajemniczenie
|
nie ładnie
![]() ja od dziś do 14 lutego będę żyła bez słodyczy + rowerek i brzuszki ![]() ![]()
![]() |
#1332 | ||
Zakorzenienie
|
Haha
![]() A ciekawe gdzie moje minerały są ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Wtajemniczenie
|
Finlora, Twój tż jest nauczycielem?
![]() Niby nic, dzięki ![]() Własnie zjadłam mandarynkę, ale to owoc, więc na zdrowie ![]() I powidz potem jak się spisują ? ![]() zakochałam się w tej torebce: http://etorebka.pl/s03.php?f=0101 Muszę ją mieć ![]() ![]()
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1336 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio rozstałam się z flat topem i formułą intensive ![]() ![]() wolę formułe matte albo 0-glo i LHK ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja się jednak nie odchudzam ![]() a kilogramy z dnia na dzien rosną ![]() Cytat:
![]() porażka co się w tych szkołach dzieje a jak wdac tyczy sie to uczniów jak i nuaczycieli ![]() czego uczy twój TŻ? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A można użyć rozświetlacza na zwykły podkład? Myślisz, ze może się jakoś zważyć albo coś? Podkład mam raczej dobry, zwłaszcza na policzkach sie nie świeci ani nic. Wiem, że lepiej spróbowac, ale chciałabym właśnie dzisiaj użyć, tylko nie wiem czy warto ryzykowac? ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-01-29 o 16:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolory podkladów tam nadają się dla najjaśniejszych porcelanek dlatego nie trzeba wybierac tych najjaśniejszych jak w drogerii ![]() ![]() nie kumam o co chodzi z tym rozświetlaczem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Zakorzenienie
|
Cześć !
A ja dla odmiany wszystkie kosmetyki bez konserwantów {w tym i oleje} trzymam w lodówce. Dwa dni temu padł mi komputer. Jakaś mądrze nazwana płytka zbuntowała się. Pojechał do naprawy. Wróci w tygodniu. Wyciągnęłam z czeluści domowych jakiś zastępczy. Ale ... szlag mnie trafia na jego "prędkość". Ostatkiem sił powstrzymuję się, żeby nie pirzgnąć nim o ścianę. Pan "komputerowiec" obiecał, że coś tam do niego dołoży i będzie szybszy. Przez tą ciapowatość maszyny nie mogę tak jakbym chciała posiedzieć tu z Wami. Każde "otwarcie" strony to parędziesiąt sekund. Szlag człowieka trafia. Maski parafinowej jeszcze nie używałam, bo nie mogę nigdzie bawełnianych rękawiczek kupić. W sklepach same "lureksowe". Jak się okazało - skarpet bawełnianych też nie mam. Same wełniane. Śnieg uniemożliwił mi wyjście z domu - uwięziona jestem. Jak się może trochę przetrze - pojadę i kupię bawełniane skarpetki. Pozdrawiam . |
![]() ![]() |
![]() |
#1340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi mi o użycie rozświetlacza/różu mineralnego na zwykły drogeryjny podkład ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Mirelka, a Ty używałaś tych minerałów intensive z flat topem na mokro czy sucho? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() aczkolwiek ja raz nałożyłam puder wykonczeniowy mineralny na zwykły podkład i mi sie pozbrylał ![]() ![]() i na sucho i na mokro ![]() aplikacja na mokro u mnie się nie sprawdza, bo mi się od razu zbryla ![]() na sucho lepiej, ale wiem, ze moze byc lepiej ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-01-30 o 13:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pół godziny temu z pracy wróciłam, kiedy wychodziłam świeciło słoneczko i było nawet ciepło - ucieszyło mnie to bo do autobusu do domu miałam ponad godzinę więc akurat dziś pogoda sprzyjała spacerom. Ale jak już godzinę później stałam na przystanku i czekałam na autobus było straasznie zimno ![]() Cytat:
![]() U mnie niestety to nie przejdzie, wiem z doświadczenia ![]() Jak wracam z pracy jestem zbyt zmęczona, żeby ćwiczyć, a rano z kolei zbyt zaspana, poza tym nie wyobrażam sobie wstawać godzinę wcześniej, żeby poćwiczyć ![]() Cytat:
![]() Niby ktoś może powiedzieć, że nauczyciel pracuje tylko 18 godzin w tygodniu i jeszcze ma tyle wolnego, ale nikt nie liczy już tych godzin ile musi poświęcić właśnie na takie beznadziejne rady, zebrania itd - a poświęca tak naprawdę swój własny czas. Cytat:
![]() Zazwyczaj jak wychodzi rano z domu to wraca ok 20-21 ![]() ![]() Zastanawiam się tylko ile mu jeszcze starczy zdrowia na tyle pracy zanim wykończy się fizycznie i psychicznie. Bez obrazy dla uczniów ![]() Ja teoretycznie też powinnam być nauczycielem (jeśli ktoś nie wie albo nie pamięta - skończyłam germanistykę) ale jak TŻ opowiada mi co się czasami dzieje u niego w szkole (mam na myśli zachowanie uczniów) to mi się odechciewa ![]() ![]() Miłego popołudnia ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-01-30 o 15:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aw gimnazjum to juz w ogóle porazka... ile razy nauczycielki płakały przez uczniów w gimnazjum ![]() w LO jest lepiej, a ale w tecnikum LP i zawodówkach to tez porazka ![]() Cytat:
![]() a puder natural z EDM cię nie zmatowi, ew. koalin ![]() ja się musze zaopatrzyc w formułe matte a kryje się korektorami ![]() mintem na zaxczerwienione lica "cudnie kryje" i inrtensive fair zmieszanym z multi-taskingiem na pojedyncze niedoskonałosci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Wydaje mi się również, że dobrze dobrałam kolor, a kto tam ich wie ![]() Cytat:
Dziś bez kompa jak bez ręki i nie da się inaczej... Ja tylko na wakacjach bez tego wytrzymuję, ale jak się da - to zaglądam. Nie wiem, czy pamiętacie, jak na lotnisku nie wytrzymałam, jak tylko znalazłam stanowiso z dostępem do sieci ![]() Karolino, co za samokrytyka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mirelka, jak nakładasz mint, to nie jesteś zielona po nim? Może dasz radę wrzucić, jak to wygląda przed/po nałożeniu? Te minerały to dla mnie chyba jednak za trudne. A mi wczoraj przyszedł wózek i dziś wyrwałam się wreszcie z domu na wypasione zakupy ![]() Tzn kupiłam tylko maskę do włosów, bo była w promocji i... bolerko ---> które było miłością od pierwszego wejrzenia. W dodatku ostatnie i mój rozmiar, więc nie mogłam się wsytrzymywać z zakupem, jak to zawsze mam w zwyczaju. I stwierdziłam, że to może lepiej, że nie mam teraz okazji za bardzo na zakupy latać, bo bardzo, bardzo dużo rzeczy mi się podoba. W przeciwieństwie do lat poprzednich, kiedy wszystko wydawało mi się po prostu okropne ![]() ![]() ![]() Tyle pięnych, klasycznych sukienek - w sam raz do pracy na powrót bym miała... No, ale teraz muszę oszczędzić na te bluzki ![]() Na kiecki muszę poczekać do wyprzedaży.
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zapomniałam dodać, że z wyłączeniem kulturalnych Włosomaniaczek z tego wątku ![]() A mi strasznie wizaż muli, jak odpisuje w wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez myślałam, ze bedzie lepiej kryła ![]() ![]() nic mi nie mów tez sobie musze go zamówic, bo juz dziewczyny go chwaliły, ale mam inne wydatki ![]() Cytat:
![]() ja mam policzki różowe, czoło i brode białą a szyje żółtą, czyli potrzebuje żółci Cytat:
![]() nie jestem zielona... jak nałoże sam mint to i owszem, ale jak na to zaaplikuje podkład i puder wykonczeniowy to wszystko gra ![]() kochana teraz ci nie wrzucę, bo moja cera jest w opłakanym stanie ![]() ![]() chcesz zdjęcie bez makijazu i z pełnym makijażem czy bez makijazu i z mintem? bo jak z samym minetm o będzie zilono ![]() ja tez muszę oszczędzac, ale cos mi nie idzie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1350 | |
|
Mi też przymula od kilku dni.
Dzisiaj jeszcze w miarę, ale wczoraj i przedwczoraj - kiepsko. ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
![]() O tym champragne też słyszałam, że ładny ![]() Może kupimy jeden do podziału ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.