|
|
#4981 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III
Cytat:
|
|
|
|
|
#4982 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czuje się staro walnęło mi ostatnie -NAŚCIE dzisiaj... porażka... rok starsza a nic nie zmienia sie na lepsze
Edytowane przez bunny91 Czas edycji: 2010-01-29 o 11:44 |
|
|
|
|
#4984 |
|
Raczkowanie
|
pragnienie gratulacje!
Też miałam takiego gbura, ale chyba jednak lepszy był
|
#4985 | |
|
Zadomowienie
|
Julajta bierza najfajniejszego i wzrostem się nie przejmuj
![]() Cytat:
![]() Haha to u nas na stu- grali "ja mam 20 lat, ty masz 20 lat..." a kolega do mnie że my jeż prawie 20, kiedy to zleciało, a ja że zestanę wieczną osiemnachą ![]() Dziewczyny wrzuciłam zdjęcie całej naszej żeńskiej częśći klasy, więc jeśli którejś się skrajnie nudzi to może zajrzeć
Edytowane przez aga3304 Czas edycji: 2010-01-29 o 12:01 |
|
|
|
|
#4986 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja Ci życzę przede wszystkim tej zmiany na lepsze I głowado góry ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Twoja sukienka się najlepiej prezentowała
|
||
|
|
|
#4987 |
|
Raczkowanie
|
aga3304 Olean dziekuje
|
|
|
|
#4988 |
|
Wtajemniczenie
|
Serio ja sama nie chcę kończyć 18. To taka głupia granica i mam wrażenie, że potem, po liceum to już tylko stara bieda
studia, życie...
|
|
|
|
#4989 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Później, wiadomo, dostajemy tylko zmarszczek Ale masz 18 - możesz wiele. Nie palę, nie piję na umór, ale nawet bym nie mogła wyjść ze znajomymi na piwo, bo samo wejście do lokalu jest z dowodami. Mam prawo jazdy, nie męczę się z dojazdami, nie czekam po 2 godz na przystanku tylko siadam w auto i jestem wszędzie szybciutko![]() Więc - osiągamy wiek 18 i na nim zostajemy
|
|
#4990 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a na studia się cieszę mam dosyć liceum poza tym chce sie wyprowadzic z domu |
|
|
|
|
#4991 |
|
Zadomowienie
|
Sto latek Bunny
i nie martw się o nic bd dobrze ![]() ja wlasnie po próbie poloneza ;p troche sie chwialam na początku ale potem to juz lepiej
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4992 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego Bunny
![]() Wszystkim dzisiejszym imprezowiczkom życzę przyjemnej zabawy. Ja również mam dzisiaj studniówkę swego TŻ, ale póki co muszę jeszcze jechać po zaliczenie na uczelnię. Na przygotowania będę miała tylko godzinę
|
#4993 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogólnie wydaje mi się, że liceum to najpiękniejszy wiek
A jakby było piękn ie gdyby nie ta perspektywa matury....
|
|
|
|
#4994 |
|
Raczkowanie
|
sto lat Bunny!!!
![]() moja studniówka ![]() boje się tego wszystkiego macie może jakieś patenty żeby wnieść 'towar'?? Edytowane przez karolajna098 Czas edycji: 2010-01-29 o 12:39 |
|
|
|
#4995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak sala wygląda? No nie doczekam się jutra A teraz piłuję paznokcie Bo za pare godzin przychodzi TŻ, żeby "udowodnić mi, że nie mam powodów do zazdrości"
|
|
|
|
|
#4996 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Minął taki najfajniejszy rok - od połowinek, przez osiemnastki, zamknęliśmy go studniówką. Teraz tylko nauka Żebym chociaż wiedziała na jakie studia chcę iść, miała pasję, cel A tak... chciałabym trwać w takim "zawieszeniu"Stresuje mnie to wszystko bardzo Cytat:
Nic się nie martw Kazdy sie stresuje, a pozniej zabawa jest swietna![]() Mi wniosła sisosta - bo przychodziła na poloneza - a pozniej do odpowiedniej wielkosci torebki ![]() Sporo dzwieczyn po prostu w reklamówce z butami na zmianę ![]() Ale u nas nikomu nie sprawdzali, chłopaki mondzioły nie kupili i w strakci studniówki część poszła kupwać
|
|
#4997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie nie bedzie można wyjść z sali ![]() on zażyczył sobie tatara na naszą studniówkę, a uczniowie i rodzice powiedzieli ze nie, bo nikt tego nie bedzie jadł i bedzie ten tatar |
|
|
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm u nas dyrektor cos sie rzucal tez co do catheringu ale rodzice wogole go nie sluchali, w koncu oni za to wszytsko placa
![]() macie ochrone w szkole? u nas wejscia pilnowali rodzice i nikt nas nie sprawdzal ![]() poza tym jak ktokolwiek moze ci torebke przeszukac? nie moze.... ustawa o ochronie mienia... ja wzielam kopertowke w ktorej mialam tylko chusteczki, puder i aparat a reszte czyli rajstopy, kosmetyki itp mialam w duzej torebce tzn wzielam dwie torebki i w tej duzej byl tez alkohol![]() julajta: pamietam... dzis masz kiecuszke pokazac bo jak nie to... ![]()
|
#4999 |
|
Raczkowanie
|
u nas będzie ochrona, bo mamy studniówkę w wynajętej restauracji, nawet na półmetku była ochrona;/ tydzień przed studniówką powiedział że nie można mieć sukeinek z dekoldem, odkrytymi plecami i błyszczących , to w czym do cholery można w habicie albo golfie?!aaa i jeszcze słyszłąm że nie można w czerwonych sukeinkach ! ale to chyba plotka, bo ja mam czerwoną i nie zamierzam zmieniać !
|
|
|
|
#5000 |
|
Zadomowienie
|
u nas będzie ochrona i do tego sporo rodziców, jeszcze idą tacy, że szkoda gadać
wnieść zamierzam w dużej torebce, ochrona jest dopiero od 18 a wcześniej musimy zrobić próbę poloneza, więc nikt nie powinien sprawdzać
|
#5001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to nieciekawie macie... ale przeciez nie moga wam torebek przeszukac... to niezgodne z prawem... zawsze wydawalo mi sie ze jesli studniowka jest w restauracjhi to nie powinno byc problemu z alkoholem bo wszyscy praktycznie sa pelnoletni no i impreza jest poza szkola.... a z tymi sukienkami to masakra jakas.... nie dosc ze poza szkola to jeszcze wam takie zasady dyktuja... u nas nauczyciele mowili ze gdybysmy zrobili studniowke poza szkola to dyrekcja i oni nie mieliby juz nic do gadania... i moglibysmy robic co chcemy...
|
|
#5002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sala ustrojna w porządku .. chociaż jak dla mnie za mało fioletu.. strasznie biało jest... No ale zobaczymy jak bd wyglądać ze stołami już zastawionymi... bd kolo 17.00 tam bo jeszcze musimy karteczki rozstawić z imionami i nazwiskami... No i my się nie musimy martwić o wnoszenie alkoholu... Pani M. ( główna organizatorka; uczy PO ) p0owiedziała, że ochrona bd tylko patrzeć na zaproszenia a alko nikt nie bd sprawdzał... Co nie znaczy, że trzeba to zrobić umiejętnie i kulturalnie... Zeby nikt nie przyszedł z butlą w ręku... |
|
|
|
|
#5003 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja jest bez ramiączek i w dodatku czerwona U nas chyba nie ma takich głupich wymagań, bo w tamtym roku była dziewczyna w piąknej błyczszącej sukience bez pleców (sukienka jej się później zsunęła i było wida jej stringi ) i z mega dekoltem ![]() Nie no... Głupota ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
Zaproszenie mi się nie mieści do torebki ;/ Ale jakoś dam radę Ja nie mam problemu alkoholu bo z TŻ jesteśmy obstynentami
|
||
|
|
|
#5004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#5005 |
|
Raczkowanie
|
ja nie mam zamiaru do jego zasad się stosować! niech się goni! my płacimy wiec decydujemy, wiadomo że nie przyjdę w sukience zakrywającej ledwo dupę i tak wszyscy sukienki już mają i nikt jego durnych wymagań nie będzie przestrzegał...
|
|
|
|
#5006 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny wszystkiego najlepszegoo!
Ja najchętniej pozostałabym wiecznie 18-latką. No ewentualnie 21-latką, żeby już nie mieć nigdzie z niczym problemów . Ciężko mi się będzie rozstać z liceum ... Jak dla mnie to te ograniczenia co do tego, jaka może być sukienka, a jaka nie, to jest kompletna bzdura :/. Wiadomo, że jest bal, więc są jakby niepisane zasady co do długości sukienki, czy dekoltu itp., ale bez przesady, że np. materiał nie może być błyszczący czy w jakimś kolorze -.-
|
#5007 |
|
Zakorzenienie
|
u nas wystarczylo ze przy wejsciu podalam imie i nazwisko no i klase
rodzice mieli liste, wykreslali kto juz jest gdyby pewnie doszlo do tego ze ktos podszyl sie pod kogos i wszedl na jego miejsce to trzeba by bylo dowody sprawdzac ale bylo ok![]() ja tam u nas nie widzialam nikogo zalanego w zgon moja kolezanka byla bardzo pijana ale nie zalana (weszla do klasy, nalala sobie do takiej wysokiej szklanki polowe wodki, wypila i poszla sie dalej bawic ), moja mama mi za to mowila ze jak byla w lazience to byly tam tak pijane dziewczyny ze bez skrepowania dzielily sie doswiadczeniami seksualnymi
|
#5008 |
|
Zadomowienie
|
No ja tam nie mam zamiaru tak szaleć aż ;p A mój partner to morze wódki może w siebie wlać im nic... Głowe to chłopak ma...
Własnie robię karteczki na stół
|
|
|
|
#5009 |
|
Raczkowanie
|
właśnie odśniezyłam podwórko z siostrą OMG zaraz padnę hahaha a jeszcze musze sprzątnąć pokój, bo wygląeda jakby w nim bomba wybuchła... no no jutro studniówki
|
|
|
|
#5010 |
|
Zakorzenienie
|
Julajta, ja z Tobą pójdę, nic się nie martw
![]() I powiem Wam, że właśnie zaczynam ferie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.

A ten "wysoki przymuł" przypomniał mi mojego byłego 
Czuje się staro walnęło mi ostatnie -NAŚCIE dzisiaj... porażka... rok starsza a nic nie zmienia sie na lepsze
Też miałam takiego gbura, ale chyba jednak lepszy był

a na studia się cieszę mam dosyć liceum poza tym chce sie wyprowadzic z domu

Bo za pare godzin przychodzi TŻ, żeby "udowodnić mi, że nie mam powodów do zazdrości"
A tak... chciałabym trwać w takim "zawieszeniu"