|
|
#4951 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III
jedna farba wystarcza na włosy do połowy pleców??
:confus ed: strasznie mnie to zaciekawiło. Nie wiem jak to możliwe, hmmm moze kolor na jaki malujesz jest zblizony do naturalnego i poprostu nie widać potem ttych braków farby albo masz bardzo żadkie włosy...Ja mam swoje naturalne włosy do łopatek to jak je farbowałam, to 2 farby ledwie mi wystarczały, musiałam oszczędnie nakładać. teraz od 2 lat przedłużam włosy i na długość do pupy potrzebne są 4 opakowania. Moja siostra jest fryzjerką, ona maluje mi za free ale przychodzę z własna farbą bo nie chcę nadużywać siostrzanej miłości![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- jedna farba wystarcza na włosy do połowy pleców?? :confus ed: strasznie mnie to zaciekawiło. Nie wiem jak to możliwe, hmmm moze kolor na jaki malujesz jest zblizony do naturalnego i poprostu nie widać potem ttych braków farby albo masz bardzo żadkie włosy...Ja mam swoje naturalne włosy do łopatek to jak je farbowałam, to 2 farby ledwie mi wystarczały, musiałam oszczędnie nakładać. teraz od 2 lat przedłużam włosy i na długość do pupy potrzebne są 4 opakowania. Moja siostra jest fryzjerką, ona maluje mi za free ale przychodzę z własna farbą bo nie chcę nadużywać siostrzanej miłości![]() p.s. a ceny które podajecie są chyba przeciętne. 190 zł to jest normalna cena za taką długość. Zresztą to jest przecież względne, zależy od kondycji włosów |
|
|
|
#4952 | ||
|
Rozeznanie
|
cao, aga3304, melleczka - dziękii
uwielbiam motory i mam ochotę jak najszybciej jakiegoś dosiąść Cytat:
Cytat:
jak zadzwoniłam do TŻ i mamy taka zapłakana i mówię 'zdałam' to coś im się nie zgadzało
|
|
#4953 |
|
Przyczajenie
|
jedna farba wystarcza na włosy do połowy pleców?? strasznie mnie to zaciekawiło. Nie wiem jak to możliwe, hmmm moze kolor na jaki malujesz jest zblizony do naturalnego i poprostu nie widać potem ttych braków farby
albo masz bardzo żadkie włosy...Ja mam swoje naturalne włosy do łopatek to jak je farbowałam, to 2 farby ledwie mi wystarczały, musiałam oszczędnie nakładać. teraz od 2 lat przedłużam włosy i na długość do pupy potrzebne są 4 opakowania. Moja siostra jest fryzjerką, ona maluje mi za free ale przychodzę z własna farbą bo nie chcę nadużywać siostrzanej miłości p.s. a ceny które podajecie nie są aż tak wygórowane. 190 zł to jest normalna cena za taką długość. Zresztą to jest przecież względne, zależy od kondycji włosówprzepraszam za 3 posty tej samej treści. Coś mi się chyba zawiesiło Edytowane przez MultiAwaria Czas edycji: 2010-01-28 o 21:08 |
|
|
|
#4954 | |
|
Zadomowienie
|
No na szczęście rozwiązałam ten problem.. dobrze, że w domu jest drugi laptop i zasilacz pasuje
No to gratulacje ![]() Cytat:
![]() ![]() ja swoich też nie mam zamiaru farbować jak na razie ![]() Ja jestem szczęśliwa już Mam wszystko... Dzisiaj kupiłam kolczyki i branzoletkę A jutro ide do szkoły i chłopaki nosza ławki a potem próba generalna w szpileczkach ![]() ![]() ![]() I w końcu zrobiłam sobie sztuczne paznokcie... Bo mi sie moje połamały dwa dzisiaj... No myślałam, że sie rozplacze tam ... |
|
|
|
|
#4955 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Za niecałe 50 postów nowy wątek Wam też jakoś tak dziwnie wizaż działa?![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4956 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4957 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4958 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4959 |
|
Wtajemniczenie
|
Magdutka cały dzień jutro macie próby? Wrrr... Nie lubię dziewczyn z którymi mój TŻ tańczy poloneza. A tańczy aż z 3 (znaczy oprócz swojej w 3 innych klasach)
|
|
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy Ci przyjdzie sukienka od krawcowej ? ![]() już nie mogę się doczekac aby zobaczyć jak w niej wyglądasz;d
|
|
#4961 |
|
Zadomowienie
|
No rano zabieramy Wam ławki sprzed nosa i krzesełka ;p;p Myślę, że do 10.00 to sie z tym ogarniemy.... A potem próba poloneza w obcasach... Tez ze 3 ... Bo dzisiaj te 2h bylo malo... Ja w sumie tanczylam dzisiaj 4 ( na wf i na religii ;p )
|
|
|
|
#4962 |
|
Raczkowanie
|
4 farby ? ? ? ? to ja nie wiem jak to możliwe. Chodzę do fryzjerki z własną farbą, włosy mam za ramiona delikatnie, nie są cienkie, przeciętna gęstość i 1 opakowanie Garniera spokojnie wystarcza.
|
#4963 |
|
Wtajemniczenie
|
Aneczka jutro dopiero odbieram
![]() Magdutka To możecie zacząć wynosić krzesła i ławki od sali 28 (na 1 lekcyjnej mamy chemie ) Chociaż mi to wszystko obojętne, bo choruję i jutro zostaję w domu. Ale mnie ten wizaż denerwuje Cytować nie mogę
|
|
|
|
#4964 |
|
Zadomowienie
|
No ja też nie mogę... znow się coś wiesza ..
Ja tam ławek nie nosze;p w końcu sie a tych 15 chlopaków w klasie od czegos ;p Ja bd w tym czasie myslec nad czołówka ;p;p W kocu mamy miec mam talenta |
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nazwyczajniej w swiecie mozliwe.... moze uzywasz jakis farb ktore maja mala pojemnosc. ja mojego graniera nie zamienie. a wlosy mam geste... czesto to slysze nawet od fryzjerek wiec chyba prawda w tym jakas jest. co do koloru to ja farbuje na czarny caly czas a swoje wlosy mam sredni braz. tyle ze moja farba sie nie zmywa... ja tylko odswiezam kolor i pokrywam odrosty... gdybym miala wydawac 190zl na farbowanie, chocby te 60 na farbe to bym nie farbowala wlosow.
|
|
#4966 |
|
Raczkowanie
|
eee no ja tez nie mogę cytować
![]() zgadzam się z melleczką ja swoje bardzo grube włosy, lekko przed zapięcie stanika maluje na czekoladę castingiem i wystarcza cały czas maluje na ciemno, więc zazwyczaj są to odrosty, tam pierwsze nakłada mi mama, a potem na resztę włosów i wystarcza spokojnie nie wiem jak można 4 opakowania farby zużyć
|
|
|
|
#4967 |
|
Rozeznanie
|
Dopadła mnie chandra przedstudniówkowa chyba, chociaż Studniówka za tydzień ( JUŻ!! ).
Sukienkę odebrałam od krawcowej, jest okej, chociaż bez Bóg wie jakiej rewelacji. Nie mam butów, jutro po nie jadę, jak nie znajdę, to pójdę na boso. A czemu chandra? Bo nie mam partnera ;( Jakoś do tej pory byłam dobrej myśli, ale dzisiaj doszłam do wniosku, że po prostu nie mam z kim iść. Bo stwierdziłam, że jak już mam iść z "byle kim", to chociaż, żebym z nim jakoś wyglądała na obcasie. Mam kilku potencjalnych partnerów, ale co z tego, skoro na płasko są o kilka cm wyżsi. CHUJ MNIE STRZELI! |
|
|
|
#4968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i podziwiam bo ja na Twoim miejsc pewnie bym się poryczała i wolała nie zdać niż takiego pajaca znosić. nie ma to jak słaba psychika ![]() jaaaki ładny Cytat:
ehh nie wiem co się ze mną dzieje dzisiaj najpierw miałam dobry humor, pouczylam się chemii, troche mi nie szło ale było ok potem nagle stwierdziłam że jestem do niczego a na koniec dnia zaczęła mnie boleć głowa a jak chciałam wstać z łóżka to zrobiło mi się ciemno przed oczami zaczeło mnie strasznie boleć i gdybym nie stała przy drzwiach to bym upadła masakra jakaś...
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
julajta: pokaaaaaaz sukienke
![]() masz duzo kolegow.... zastanow sie z kim bedziesz dobrze sie bawic.... zawsze tez mozesz isc sama... no ale kasy szkoda...
|
#4970 |
|
Rozeznanie
|
Mell, kochanie. Pokażę ją razem z butkami, które jutro kupię (!), bo bez nich nie wracam do domu
![]() No niby mam, ale tak jak powiedziałam, ci najfajniejsi, którzy EWENTUALNIE mogliby ze mną iść są ledwo wyżsi. W sumie mój były TŻ, z którym miałam iść, też był ledwo wyższy, ale nie przeszkadzało mi to. No ale to w końcu był TŻ, nie kolega. |
|
|
|
#4971 |
|
Zadomowienie
|
NIe mam siostry
zawsze mi mama farbowała, Schwarzkopfem. Ale teraz jej nie ma przez jakiś miesiąc, wiec dupa Strasznie mi żal wydać tyle kasy na farbowanie, na pewno tego nie zrobię.. muszę koleżankę poprosić, tylko że mam dość jasne odrosty i się boję, że coś nie równo wyjdzie.. ehh, no przecież tż mi nie zafarbuje albo może szamponem sobie zrobię? jak myslicie? nigdy nie uzywałam szamponów, zawsze tylko farby.. |
|
|
|
#4972 |
|
Wtajemniczenie
|
Julajta
Wiesz... ja mam koleżankę, która idzie z kolegą, który jest równy z nią, a zakłada 9cm szpilki i się nie martwi Na pewno kogoś odpowiedniego znajdziesz
|
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
powodzenia julajta w szukaniu butów
|
#4974 |
|
Zadomowienie
|
to wybierz najfajniejszego i powiedz mu żeby chodził na palcach
ja muszę mojego tż nakłonić żeby się jak najbardziej prostował, bo też niewiele wyższy...
|
|
|
|
#4975 |
|
Zadomowienie
|
Szczescie ze ja nie mam takich problemów
Ja niska, a partner wysoki
|
|
|
|
#4976 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O, dziękuję bardzo! ![]() Cytat:
To mi może jeszcze uwagę zwróci, że mogłam sobie wziąć wyższego ;P
|
||
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie podlamalam
buty ktore byly na mnie za małe (nadal są) strasznie mi się klepią masakra, chyba przez wysoki obcas, studniowka w niedziele, ja mam dwie pary butow kupionych i zadne nie pasuja, najlepsze że juz przeszlam wszytskie sklapy kilkakrotnie po drugie sukienka przestala mi sie podobac, za bardzo strojna i wogole nie sexia po trzecie schodzi mi skora z twarzy i jestem cala czerwona, przez tą pogode podraznila mi sie tak cera nie wiem czy ją uratujepo czwarte nie trzyma mi sie makijaz oczu zreszta nie wiem czy dobrze wychodzi jakis kryzys a stanik zamowilam na allegro mi nie przyszedl, jak jutro nie przyjedzie to...;/nie chce mi sie isc na ta studniowke, moj chlopak bedzie tylko 5cm odemnie wyzszy, wogole widac taka roznice?
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno znajdziesz kogos.... pamietaj.... najwazniejsze to sie dobrze bawic a zawsze mu mozesz powiedziec zeby do zdjecia stanal na palcach albo ty przykucniesz![]() Cytat:
wystarczy kupic specjalny grzebyk do farbowania i na pewno wyjdzie ok
|
|
#4979 | |
|
Rozeznanie
|
A to mi pocieszenie
![]() Cytat:
![]() Nie no ja wiem, żeby się dobrze bawić, ale ****a. Chyba naprawdę doła załapałam. Idę spać. |
|
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Pragnienie - gratuluję!
Ja to bym się wkurzyła i odeszła pewnie :P. Także podziwiam za mocne nerwy . Ja jeszcze nigdy nie farbowałam włosów. Nie mam takiej potrzeby, bo zawsze w wakacje się rozjaśniają od słońca, więc jakaś odmiana jest, zresztą lubię ich naturalny kolor, a też wszystkim się podoba . Poza tym przy tych moich kręciołach to chyba już nie dałoby się z nimi nic później zrobić - tak same z siebie są dosyć suche i nieźle się muszę starać, żeby były w dobrej kondycji, a co dopiero po farbowaniu ... Ferie się kończą .
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.

:confus ed:
albo masz bardzo żadkie włosy...Ja mam swoje naturalne włosy do łopatek to jak je farbowałam, to 2 farby ledwie mi wystarczały, musiałam oszczędnie nakładać. teraz od 2 lat przedłużam włosy i na długość do pupy potrzebne są 4 opakowania. Moja siostra jest fryzjerką, ona maluje mi za free ale przychodzę z własna farbą bo nie chcę nadużywać siostrzanej miłości

jak zadzwoniłam do TŻ i mamy taka zapłakana i mówię 'zdałam' to coś im się nie zgadzało 

ja swoje bardzo grube włosy, lekko przed zapięcie stanika maluje na czekoladę castingiem i wystarcza
niestety nie... Generalnie zdaje u niego średnio 2/10 osób