![]() |
#4951 |
Przyczajenie
|
Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III
jedna farba wystarcza na włosy do połowy pleców??
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- jedna farba wystarcza na włosy do połowy pleców?? ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. a ceny które podajecie są chyba przeciętne. 190 zł to jest normalna cena za taką długość. Zresztą to jest przecież względne, zależy od kondycji włosów |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | ||
Rozeznanie
|
cao, aga3304, melleczka - dziękii
![]() ![]() uwielbiam motory i mam ochotę jak najszybciej jakiegoś dosiąść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4953 |
Przyczajenie
|
jedna farba wystarcza na włosy do połowy pleców?? strasznie mnie to zaciekawiło. Nie wiem jak to możliwe, hmmm moze kolor na jaki malujesz jest zblizony do naturalnego i poprostu nie widać potem ttych braków farby
![]() ![]() przepraszam za 3 posty tej samej treści. Coś mi się chyba zawiesiło Edytowane przez MultiAwaria Czas edycji: 2010-01-28 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |
Zadomowienie
|
No na szczęście rozwiązałam ten problem.. dobrze, że w domu jest drugi laptop i zasilacz pasuje
No to gratulacje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja jestem szczęśliwa już ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I w końcu zrobiłam sobie sztuczne paznokcie... Bo mi sie moje połamały dwa dzisiaj... No myślałam, że sie rozplacze tam ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Za niecałe 50 postów nowy wątek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4958 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Wtajemniczenie
|
Magdutka cały dzień jutro macie próby? Wrrr... Nie lubię dziewczyn z którymi mój TŻ tańczy poloneza. A tańczy aż z 3 (znaczy oprócz swojej w 3 innych klasach)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy Ci przyjdzie sukienka od krawcowej ? ![]() już nie mogę się doczekac aby zobaczyć jak w niej wyglądasz;d
![]() |
#4961 |
Zadomowienie
|
No rano zabieramy Wam ławki sprzed nosa i krzesełka ;p;p Myślę, że do 10.00 to sie z tym ogarniemy.... A potem próba poloneza w obcasach... Tez ze 3 ... Bo dzisiaj te 2h bylo malo... Ja w sumie tanczylam dzisiaj 4 ( na wf i na religii ;p )
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 |
Raczkowanie
|
4 farby ? ? ? ? to ja nie wiem jak to możliwe. Chodzę do fryzjerki z własną farbą, włosy mam za ramiona delikatnie, nie są cienkie, przeciętna gęstość i 1 opakowanie Garniera spokojnie wystarcza.
#4963 |
Wtajemniczenie
|
Aneczka jutro dopiero odbieram
![]() Magdutka To możecie zacząć wynosić krzesła i ławki od sali 28 (na 1 lekcyjnej mamy chemie ![]() Ale mnie ten wizaż denerwuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Zadomowienie
|
No ja też nie mogę... znow się coś wiesza ..
Ja tam ławek nie nosze;p w końcu sie a tych 15 chlopaków w klasie od czegos ;p Ja bd w tym czasie myslec nad czołówka ;p;p W kocu mamy miec mam talenta |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nazwyczajniej w swiecie mozliwe.... moze uzywasz jakis farb ktore maja mala pojemnosc. ja mojego graniera nie zamienie. a wlosy mam geste... czesto to slysze nawet od fryzjerek wiec chyba prawda w tym jakas jest. co do koloru to ja farbuje na czarny caly czas a swoje wlosy mam sredni braz. tyle ze moja farba sie nie zmywa... ja tylko odswiezam kolor i pokrywam odrosty... gdybym miala wydawac 190zl na farbowanie, chocby te 60 na farbe to bym nie farbowala wlosow.
![]() |
#4966 |
Raczkowanie
|
eee no ja tez nie mogę cytować
![]() zgadzam się z melleczką ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Rozeznanie
|
Dopadła mnie chandra przedstudniówkowa chyba, chociaż Studniówka za tydzień ( JUŻ!! ).
Sukienkę odebrałam od krawcowej, jest okej, chociaż bez Bóg wie jakiej rewelacji. Nie mam butów, jutro po nie jadę, jak nie znajdę, to pójdę na boso. A czemu chandra? Bo nie mam partnera ;( Jakoś do tej pory byłam dobrej myśli, ale dzisiaj doszłam do wniosku, że po prostu nie mam z kim iść. Bo stwierdziłam, że jak już mam iść z "byle kim", to chociaż, żebym z nim jakoś wyglądała na obcasie. Mam kilku potencjalnych partnerów, ale co z tego, skoro na płasko są o kilka cm wyżsi. CHUJ MNIE STRZELI! |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i podziwiam bo ja na Twoim miejsc pewnie bym się poryczała i wolała nie zdać niż takiego pajaca znosić. nie ma to jak słaba psychika ![]() jaaaki ładny ![]() Cytat:
ehh nie wiem co się ze mną dzieje dzisiaj ![]() ![]()
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
julajta: pokaaaaaaz sukienke
![]() masz duzo kolegow.... zastanow sie z kim bedziesz dobrze sie bawic.... zawsze tez mozesz isc sama... no ale kasy szkoda...
#4970 |
Rozeznanie
|
Mell, kochanie. Pokażę ją razem z butkami, które jutro kupię (!), bo bez nich nie wracam do domu
![]() No niby mam, ale tak jak powiedziałam, ci najfajniejsi, którzy EWENTUALNIE mogliby ze mną iść są ledwo wyżsi. W sumie mój były TŻ, z którym miałam iść, też był ledwo wyższy, ale nie przeszkadzało mi to. No ale to w końcu był TŻ, nie kolega. |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zadomowienie
|
NIe mam siostry
![]() ![]() Strasznie mi żal wydać tyle kasy na farbowanie, na pewno tego nie zrobię.. muszę koleżankę poprosić, tylko że mam dość jasne odrosty i się boję, że coś nie równo wyjdzie.. ehh, no przecież tż mi nie zafarbuje ![]() albo może szamponem sobie zrobię? jak myslicie? nigdy nie uzywałam szamponów, zawsze tylko farby.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Wtajemniczenie
|
Julajta
Wiesz... ja mam koleżankę, która idzie z kolegą, który jest równy z nią, a zakłada 9cm szpilki i się nie martwi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
powodzenia julajta w szukaniu butów
![]()
![]() |
#4974 |
Zadomowienie
|
to wybierz najfajniejszego i powiedz mu żeby chodził na palcach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zadomowienie
|
Szczescie ze ja nie mam takich problemów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O, dziękuję bardzo! ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
a ja sie podlamalam
buty ktore byly na mnie za małe (nadal są) strasznie mi się klepią ![]() masakra, chyba przez wysoki obcas, studniowka w niedziele, ja mam dwie pary butow kupionych i zadne nie pasuja, najlepsze że juz przeszlam wszytskie sklapy kilkakrotnie po drugie sukienka przestala mi sie podobac, za bardzo strojna ![]() a po trzecie schodzi mi skora z twarzy i jestem cala czerwona, przez tą pogode podraznila mi sie tak cera ![]() po czwarte nie trzyma mi sie makijaz oczu zreszta nie wiem czy dobrze wychodzi jakis kryzys ![]() nie chce mi sie isc na ta studniowke, moj chlopak bedzie tylko 5cm odemnie wyzszy, wogole widac taka roznice? ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno znajdziesz kogos.... pamietaj.... najwazniejsze to sie dobrze bawic ![]() ![]() ![]() Cytat:
wystarczy kupic specjalny grzebyk do farbowania i na pewno wyjdzie ok ![]()
![]() |
#4979 | |
Rozeznanie
|
A to mi pocieszenie
![]() Cytat:
![]() Nie no ja wiem, żeby się dobrze bawić, ale ****a. Chyba naprawdę doła załapałam. Idę spać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
Pragnienie - gratuluję!
![]() ![]() ![]() Ja jeszcze nigdy nie farbowałam włosów. Nie mam takiej potrzeby, bo zawsze w wakacje się rozjaśniają od słońca, więc jakaś odmiana jest, zresztą lubię ich naturalny kolor, a też wszystkim się podoba ![]() Ferie się kończą ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.