Etorebka- część V - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-29, 13:11   #2521
Iduś
Zakorzenienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Iduś piękna rodzinka. Gratuluję zakupów. Zwłaszcza Amberlyn
Mnie dziś wielkie szczęście spotkało. Udało mi się kupić Vivien w sklepie vintage
tą jasną czy czarną Vivien ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 13:13   #2522
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
No i teraz już nie wiem czy szary czy fiolet
Postaram się w weekend wrzucić zdjęcia, może Ci to pomoże Ale z tego co pamiętam, to zdjęcia dziewczyn dobrze pokazały jej kolor

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
To może ich trochę usprawiedliwia, ale z tego co tu dziewczyny wklejały to ponoć tak czy inaczej nie ma już być szarych Andi.
Nie, to ich nie usprawiedliwia. W takim wypadku powinni jak najszybciej kontaktować się z osobami, które dokonały zamówienia, czy zgadzają się na zamianę. To jest nie w porządku Nie dość, ze to trochę wciskanie towaru, który schodzi gorzej, to jeszcze potem robią problemy z kosztami, jak się do nich odsyła. Tak się nie robi
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 13:17   #2523
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Postaram się w weekend wrzucić zdjęcia, może Ci to pomoże Ale z tego co pamiętam, to zdjęcia dziewczyn dobrze pokazały jej kolor
Zdjęcia dziewczyn oglądałam już kilkaset razy więc Twoje również chętnie zobaczę i może w końcu podejmę decyzję

Cytat:
Mnie dziś wielkie szczęście spotkało. Udało mi się kupić Vivien w sklepie vintage
Pokaż zdjęcia
Stary 2010-01-29, 13:19   #2524
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, Haddi do latania na co dzień a nie jest ona zbyt elegancka?
Kupiłam niedawno spódniczkę (załącznik) i chciałam ją nosić ze śliwkową Haddi ale też mi się to jakoś nie widzi
Na pewno będę czekać do marca ale Haddi chciałabym mieć już teraz... Ja to nigdy nie potrafiłam dobierać kolorów

Dziękuję wam dziewczynki za rady Wiedziałam że można na was liczyć
zawsze do usług

Do tej spódniczki jakoś mi się Haddi nie widzi ale na żywo musiałabyś sprawdzić bo monitor przekłamuje kolory
A Haddi mi się wogóle nie wydaje elegancka - tylko taka bardzo dziewczęca Sama nad nią myślę w tym kolorze ... ale tak jak wcześniej pisałam muszę do marca wytrzymać jakoś
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 13:20   #2525
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym się jednak na szarą skusiła; bo gdyby ta fioletowa była granatowa to co innego, jednak fiolet nie jest aż tak uniwersalny jak szary

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 13:22   #2526
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _n_ Pokaż wiadomość
5 przez 10 śledzę wątek ale macie takie tempo, że nie ogarniam no właśnie wielka szkoda, ale cieszę się, że mam chociaż Emilkę tyle dobrego...a kolekcji nie mogę się doczekać, marzy mi się pudrowy jak wielu z Was z resztą
Tak - popieram ładna pudrowa torebka by się przydała ... Coś w kolorze Andi pudrowej ale mniejsze i na ramię

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez natalczak Pokaż wiadomość
Taaadam: oto moja LUPHIA.
Wrażenia: super skórka,gruba,świetny kolor. Wchodzi spokojnie na ramię(nie wiem jak na zimowy płaszcz bo ją formuję jeszcze).
Minusy:
-zatrzask przy tak dużej torebce to porażka,slabo trzyma,gdy torebka jest zapakowana,
-szeleszcząca podszewka.

Ogólnie bardzo mi się podoba. Ma wiele troczków do zmniejszania jej-super. naprawdę warto. I jest meeeeega pakowna. Myślałam,że będzie mniejsza:P
Kolor najbardziej podobny do tego zdjęcia na ramieniu
Duża jest ta Luphia Szkoda że na zatrzask bo kolorek i fason fajny !
Czemu oni tych suwaków żałują
Stary 2010-01-29, 13:22   #2527
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość
No to nieporozumienie z mojej strony, bo oczywiście śledziłam Twoje "smrodkowe" problemy (bo reakcja na te zapachy to rzecz, która nas dwie na tym forum łączy), ale rozumiałam, że pisałaś o innej, a nie o tej czerwonej.Teraz już rozumiem, że chodziło całe czas właśnie o ten czerwony barwnik. Fajnie, że Ci to przeszło. Nie chciałabym Cię tu pozbawiać radości, ale moim zdaniem to może wrócić, jak ulotnią się zapachy mydeł i pachnideł. U mnie tak było. Wietrzyłam czerwoną torebkę (innej firmy),myłam, wypachniałam, nosiłam. Niby przeszło - a potem - ten smród znów wylazł od spodu, spod tych pachnidełek i zaczął mnie zabijać. Czego Ci oczywiście nie życzę. Daj znać za jakiś czas, czy przegnałaś go skutecznie.
Swoją drogą mógłby to jakiś chemik czy technolog wyjaśnić? Fizjolog też, bo ja faktycznie mam torsje od tego, aż zawroty głowy. Nie ma mowy o noszeniu torebki, nawet jak leży w pracy metr ode mnie.
Mam nadzieje, że pozbędę się tego smrodu skutecznie

Kiedyś kupiłam, czerwone buty (na bazarku ... no ale spodobały mi się takie "inne") i tez strasznie śmierdziały Na szczęście smród ulotnił się bezpowrotnie.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 13:34   #2528
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Poszaleli...
A jak

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
O matko! Maggie jesteś niezastąpiona! Bardzo dziękuję, teraz już na pewno wiem, że jej nie chcę

A teraz prywata Trzymajcie kciuki, bo właśnie wysłałam na zaliczenie ważną pracę, od której sporo zależy. Please
nie ma sprawy ... mam pamięć fotograficzną i kojarzyłam że widziałam gdzieś tą Jeisę i się odnalazło zdjęcie ... Ale przez to całe "śledztwo" z Jeisą znów się zakochałam w tej morskiej I teraz ja będę musiała kupić Jeisę - więc nic w przyrodzie nie ginie ...
Myślałam że ona jest zielona butelkowa jak Ana, ale okazuje się że to jesdnak morski odcień a na takim mi zależy bo w sklepach nic w tym kolorze nie ma teraz tylko dylemat - czy czekać do marca ???

A co do prywaty - trzymam kciuki
Stary 2010-01-29, 13:38   #2529
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość
No to nieporozumienie z mojej strony, bo oczywiście śledziłam Twoje "smrodkowe" problemy (bo reakcja na te zapachy to rzecz, która nas dwie na tym forum łączy), ale rozumiałam, że pisałaś o innej, a nie o tej czerwonej.Teraz już rozumiem, że chodziło całe czas właśnie o ten czerwony barwnik. Fajnie, że Ci to przeszło. Nie chciałabym Cię tu pozbawiać radości, ale moim zdaniem to może wrócić, jak ulotnią się zapachy mydeł i pachnideł. U mnie tak było. Wietrzyłam czerwoną torebkę (innej firmy),myłam, wypachniałam, nosiłam. Niby przeszło - a potem - ten smród znów wylazł od spodu, spod tych pachnidełek i zaczął mnie zabijać. Czego Ci oczywiście nie życzę. Daj znać za jakiś czas, czy przegnałaś go skutecznie.
Swoją drogą mógłby to jakiś chemik czy technolog wyjaśnić? Fizjolog też, bo ja faktycznie mam torsje od tego, aż zawroty głowy. Nie ma mowy o noszeniu torebki, nawet jak leży w pracy metr ode mnie.
kwestia smrodu przy intensywnych kolorach to bardzo zła jakość barwnika używają tych najtańszych, dlatego tak śmierdzą... przy torebkach droższych, mimo, że mają podbne kolory nic nie śmierdzi, bo używają barwników innej jakości... niestety... wyobrażacie sobie ten smród w sklepie, gdyby torebki też wydzielały taki odór? nikt by nie wszedł do niego, a tym bardziej nie zainterswał się taką "pachnącą" torebką :d
Stary 2010-01-29, 13:39   #2530
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarssa Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi, Dziewczynki- czy mi się zdaje - bo wnioskuje tak z przegladanych zdjęc wklejonych w katalogu na wizazu- ze nie było jeszcze w etorebkowej karierze jakichś modeli na łancuszkach albo pikowanych , takich chanelkowych ?
Nie było - a szkoda Przydałyby się pikowane jakieś i na łańcuszku
Stary 2010-01-29, 13:39   #2531
natalczak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Tak - popieram ładna pudrowa torebka by się przydała ... Coś w kolorze Andi pudrowej ale mniejsze i na ramię

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Duża jest ta Luphia Szkoda że na zatrzask bo kolorek i fason fajny !
Czemu oni tych suwaków żałują
Ona jest ogromna-formowalam ja z 5 sportowymi bluzami a jeszcze mialam miejsce. Fajne w niej jest to ze ma te sznurki pod zatrzaskiem i jak nie jest na maksa wypakowana to mozna je zaciagnac i wtedy nie ma mozliwosci włozenia reki do srodka i calkiem fajnie wyglada. I ma takie troczki z przodu i z boku takze mozna sobie regulowac jej wielkosc. No tylko ten zatrzask-ale powiem Ci,ze mozna to przezyc:P Za chwile ide z nia na miasto wiec premiera
I te okucia sa tak delikatnie zlote,takie jasne,naprawde fajna jest No i zapłaciłam za nią 44 zł razem z przesyłka,wiec nie majątek
natalczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 13:40   #2532
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym brałą fiolet - wydaje mi się że najładniej z tych wszystkich wygląda a szara jak dla mnie za jasna jest ... Chociaż na lato ? ale śliwka bardziej uniwersalna - na teraz i na wiosnę super
Stary 2010-01-29, 13:46   #2533
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym brałą fiolet - wydaje mi się że najładniej z tych wszystkich wygląda a szara jak dla mnie za jasna jest ... Chociaż na lato ? ale śliwka bardziej uniwersalna - na teraz i na wiosnę super
A mi z kolei się ta szara bardziej podoba

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-29, 13:46   #2534
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie buty chcę czarne ... i tak ma czarny pasek z jakimiś świecidełkami
to jednak podtrzymuje swoje zdanie czarna kopertkowa

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 13:48   #2535
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Ok wklejam kolejne fotki ... ufff więcej nie robie .
Mam nadzieję, że widać tą różnice w kolorach SImon i Elvie

edit. przekopiuje moją wczorajszą wypowiedź odnośnie Saphire, Simon i Amberlyn.
Jak zdjęcia dołączą do katalogu to może te opisy komuś pomogą podjąć decyzję

brązowa Saphire - przede wszystkim bardzo ładny kolor, podobny do Amberlyn.
Skórka jest świetnej jakości - typowo gładka (inna niż u Andi, Simon, Elvie ...), mięciutka.
Torebka zarówno wypchana jak i z małą zawartością nie traci fasonu i dobrze sie układa.
Bez problemu wchodzi na ramię na tych rączkach - nie potrzeba doczepiać paska
Jest zdecydowanie z typu tych "dużych" torebek, bardzo pojemna .
Podszewka jest koloru bardzo ciemnego brązu, nieszeleszcząca
Ogólnie jestem pod wrażeniem

beżowa Simon - także bardzo mi się podoba. Świetny kolor trudny do określenia.
Jest trochę ciemniejsza od Elvie i tak jak mówiłam wpada w beż, a Elvie w szarość.
Eko-skórka bardzo fajna, przyjemna w dotyku, mięsista i jak wy to nazywacie "porowata" ? .
Trochę się już rozprostowała, więc na chwile wyjęłam z niej rzeczy i powkładałam swoje drobiazgi. Zarówno wypchana jak i z kilkoma rzeczami w środku nie traci kształtu, świetnie się układa.. Według mnie nie nadaje się do noszenia na ramieniu, ponieważ te rączki są zbyt krótkie, ale zawsze można doczepić pasek . Ja ją zamierzam nosić na przedramieniu bo tak wygląda super . Oprócz tego zamek na magnes mi nie przeszkadza .
Wydaje mi się, że nie będzie dobra do szkoły jeżeli ktoś nosi ksiązki/zeszyty/teczki A4, ponieważ się nie zamknie. Wejdzie za to na pewno kilka książek i zeszytów A5 i trochę większych. Jak na torebkę tych rozmiarów jest naprawdę pojemna .
Podszewka jest jasna, również nieszeleszcząca.

Amberlyn - fajna, na pewno zachwyca fasonem bo przypomina kuferek .
Kolor jest bardzo ładny, brąz jaki lubię. Skórka jest gruba, a spodziewałam się czegoś cieńszego - miłe zaskoczenie . W dotyku jest "dziwna" - nie pytajcie czemu tak uważam bo naprawdę nie wiem jak to określić. Można powiedzieć, że inna niż wszystkie torebki jakie dotąd kupiłam na etorebce . Jest na pewno bardzo pakowna, oprócz moich klamotów zmieściłam tam również rzeczy na w-f (1 rok studiów ) i prezent dla TŻ-ta .
Dobrze wygląda zarówno wypchana jak i prawie całkiem pusta.
Można ją założyć na ramię, ale jeżeli jest wypchana to myślę, że jest to trochę niewygodne.
Ja ją noszę na przedramieniu i w ręku . Jedyne do czego mogę się przyczepić to tak jak już wspominałam ciężko chodzący zamek i szeleszcząca podszewka.
Iduś robisz najlepsze zdjęcia torebek na Wizażu

Simon mnie powaliła - śliczna jest ! i widzę że się wyprasowała ?

Pozostałe nabytki też piękne ... A kolory udało Ci się super uchwycić - widać różnicę mimo że na zdjęciach etorebki Elvie i Simon są w identycznym kolorze ... U Ciebie widać która to beż a która szara bardziej .
Dzięki
Stary 2010-01-29, 13:48   #2536
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma sprawy ... mam pamięć fotograficzną i kojarzyłam że widziałam gdzieś tą Jeisę i się odnalazło zdjęcie ... Ale przez to całe "śledztwo" z Jeisą znów się zakochałam w tej morskiej I teraz ja będę musiała kupić Jeisę - więc nic w przyrodzie nie ginie ...
Myślałam że ona jest zielona butelkowa jak Ana, ale okazuje się że to jesdnak morski odcień a na takim mi zależy bo w sklepach nic w tym kolorze nie ma teraz tylko dylemat - czy czekać do marca ???

A co do prywaty - trzymam kciuki
Czyli i tak wychodzi po równo Myślę, że ona się utrzyma, bo wątpię, że to jakiś bardzo chodliwy model jest.
I nie dziękuję

Cytat:
Kolory to chyba naprawdę kwestia tego, co się ma w szafie Mi by ten fiolet zupełnie nie pasował. No, do pojedynczych rzeczy może, a szara praktycznie do wszystkiego
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 13:49   #2537
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tą z Mizensy ??? Czy oryginał ?
Tak czy siak - fuksa mialaś
Stary 2010-01-29, 13:54   #2538
kali765
Zakorzenienie

Cytat:

zawsze do usług

Do tej spódniczki jakoś mi się Haddi nie widzi ale na żywo musiałabyś sprawdzić bo monitor przekłamuje kolory
A Haddi mi się wogóle nie wydaje elegancka - tylko taka bardzo dziewczęca Sama nad nią myślę w tym kolorze ... ale tak jak wcześniej pisałam muszę do marca wytrzymać jakoś
Raczej z tą spódniczką nie będzie fajnie wyglądać
Ach chyba ją wezmę... najwyżej sprzedam

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
ja bym się jednak na szarą skusiła; bo gdyby ta fioletowa była granatowa to co innego, jednak fiolet nie jest aż tak uniwersalny jak szary
Oo Gdyby była w granacie to od razu ją biorę no tak tylko już mam szare torebki a fioletowej ani jednej

Cytat:
te nasze dylematy żeby ludzie mieli tylko takie problemy jak ja

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
to jednak podtrzymuje swoje zdanie czarna kopertkowa
Mam czarną, bez żadnych cekinów, ćwieków taka prosta i pojemna

Iduś - mam pytanie. Będziesz nosić Simon przez pół? Ładnie tak wygląda?
Stary 2010-01-29, 13:54   #2539
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Ona jest ogromna-formowalam ja z 5 sportowymi bluzami a jeszcze mialam miejsce. Fajne w niej jest to ze ma te sznurki pod zatrzaskiem i jak nie jest na maksa wypakowana to mozna je zaciagnac i wtedy nie ma mozliwosci włozenia reki do srodka i calkiem fajnie wyglada. I ma takie troczki z przodu i z boku takze mozna sobie regulowac jej wielkosc. No tylko ten zatrzask-ale powiem Ci,ze mozna to przezyc:P Za chwile ide z nia na miasto wiec premiera
I te okucia sa tak delikatnie zlote,takie jasne,naprawde fajna jest No i zapłaciłam za nią 44 zł razem z przesyłka,wiec nie majątek
To rzeczywiście jest ogromna jak 5 bluz zmieściła Fajny pomysł z tymi troczkami - trochę to zabezpiecza przed kradzieżą - na ale suwak mogli dać ...
A co do ceny - to tanio za nią dałaś - więc warto
Napisz jak się na mieście spisała
Stary 2010-01-29, 13:55   #2540
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
tą jasną czy czarną Vivien ?
Czarna

Cytat:
Zdjęcia dziewczyn oglądałam już kilkaset razy więc Twoje również chętnie zobaczę i może w końcu podejmę decyzję

Pokaż zdjęcia
Jak dostanę z powrotem zrobię

Cytat:
Ale tą z Mizensy ??? Czy oryginał ?
Tak czy siak - fuksa mialaś
Mizensy. Chciałabym oryginał ale mnie nie stać,nawet używane są za drogie
P.S. Pytanko czy Vivien miała dołączony długi pasek?

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-01-29 o 14:29
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 13:57   #2541
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Kolory to chyba naprawdę kwestia tego, co się ma w szafie Mi by ten fiolet zupełnie nie pasował. No, do pojedynczych rzeczy może, a szara praktycznie do wszystkiego
W mojej szafie dominuje kolor czarny,biały, szary i brązowy
Stary 2010-01-29, 13:58   #2542
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wróciła czarna Ana.
oo pewnie duzo os sie ucieszy i szybko zniknie bo w kolorze czarnym z etorebki jest najladniejsza

Cytat:
Promocja Tygodnia :

Yesmi czerwona - cena : 49zł

blee

Cytat:
Taaadam: oto moja LUPHIA.
Wrażenia: super skórka,gruba,świetny kolor. Wchodzi spokojnie na ramię(nie wiem jak na zimowy płaszcz bo ją formuję jeszcze).
Minusy:
-zatrzask przy tak dużej torebce to porażka,slabo trzyma,gdy torebka jest zapakowana,
-szeleszcząca podszewka.
calkiem clakiem ale co za duren w takiej duzej torebce wstawil zatRZASK

Cytat:

A teraz prywata Trzymajcie kciuki, bo właśnie wysłałam na zaliczenie ważną pracę, od której sporo zależy. Please
3MAMY

Cytat:
Ok wklejam kolejne fotki ... ufff więcej nie robie .
Idus sliczne fotki Simon ale Elvie tez kusi

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Dziękuję za fotki Teraz widzę różnicę w kolorze Elvie i Simon Obie fajne ale biorę Elvie i nie zmieniam zamówienia
Paula czmeu Elvie? ja zdecydowałąms ie na Simon bo jest bardziej bezowa szarej torebki juz niechce

Zakochana
Stary 2010-01-29, 13:58   #2543
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Iduś robisz najlepsze zdjęcia torebek na Wizażu

Simon mnie powaliła - śliczna jest ! i widzę że się wyprasowała ?

Pozostałe nabytki też piękne ... A kolory udało Ci się super uchwycić - widać różnicę mimo że na zdjęciach etorebki Elvie i Simon są w identycznym kolorze ... U Ciebie widać która to beż a która szara bardziej .
Dzięki
Dziękuję bardzo .
No Simon z godziny na godzinę się prostuje niedługo myślę, że będzie już zupełnie ok.
Tylko zastanawiam się gdzie ją wsadzić żeby się przypadkiem znowu nie pogniotła

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-29, 13:59   #2544
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
co Ty gadasz za ile pokaz fotki??? pliss ja tak tesknie za Vivien

Zakochana
Stary 2010-01-29, 14:05   #2545
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki to sklep "vintage" ?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 14:18   #2546
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jaki to sklep "vintage" ?
Sklep z rzeczami używanymi(tak taki lumpeks)

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 14:24   #2547
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Iduś - mam pytanie. Będziesz nosić Simon przez pół? Ładnie tak wygląda?
O dziwo musze Wam powiedziec, ze Simon to pierwsza torebka, ktora mi sie podoba na tym dodatkowym pasku . Fajnie wygąda zarówno przez ramię, jak i po skróceniu paska na ramieniu, a w ręku to już w ogóle

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Idus sliczne fotki Simon ale Elvie tez kusi
Paula czmeu Elvie? ja zdecydowałąms ie na Simon bo jest bardziej bezowa szarej torebki juz niechce
No właśnie coś czułam, że zostanę źle zrozumiana. Elvie nie jest szara. Ona też jest beżowa, ale to raczej chłodniejszy odcień wpadający w szary. Simon to ciepły beż .
A typowo szarą torebką jest Emilka i Andi

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-29, 14:26   #2548
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Sklep z rzeczami używanymi(tak taki lumpeks)
aa kurcze a juz chcialam poprosic zebys mi kupila z aiel ja upolowałas? albo nie mow nei doluj

Zakochana
Stary 2010-01-29, 14:28   #2549
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję bardzo .
No Simon z godziny na godzinę się prostuje niedługo myślę, że będzie już zupełnie ok.
Tylko zastanawiam się gdzie ją wsadzić żeby się przypadkiem znowu nie pogniotła
najlepiej powiesić
Stary 2010-01-29, 14:31   #2550
magicgirl
Raczkowanie

Ehhh... mnie też dopadła mizensowa choroba
Na razie kupiłam szarą anę. Teraz chcę kupić jakąś czarną ale zupełnie nie wiem na którą się zdecydować tyle tam piękności

Edytowane przez magicgirl
Czas edycji: 2010-01-29 o 14:33 Powód: byk
magicgirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości