PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-29, 14:04   #631
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Ale pada.. widziałyscie!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 14:07   #632
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Ale pada.. widziałyscie!
u mnie przestało
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 14:09   #633
agator74
Rozeznanie

Kurczę dziewczyny podziwiam was ze wy juz macie sukienki, buty, nawet obraczki tyle czasu wczesniej
A co do zaproszen to u mnie daje sie tak 2-3 miesiace wczesniej. Ostatnio znajomi dali nam z miesiac wczesniej ale duzo wczesniej nas zapraszali tylko nie mieli czasu nam dac tych zaproszen wiec dla mnie nie bylo problemu i jesli ja tez tak bede miala ze swoimi zaproszeniami to dam znac co i jak a juz tak oficjalnie damy kiedy bedziemy mieli mozliwosc

dziewczyny jak myslicie pomogla wam cos belissa? Bo ja jak jestem w domu to biore zwykla a jak w wawie to hydro ale od paru dni. I ciekawa jestem czy wiac jakies efekty u was,
u mnie na przemian raz slonce, raz pochmurno i snieg

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 14:34   #634
gosica502
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16796521]Gosia, a poszukasz i jak znajdziesz prześlesz ??

[/QUOTE]
Guśka już ci miałam szukac kiedy odkryłam że miałam format jak mi sie komp zepsuł, chyba nie mam tej piosenki.. próbowałam szukac na wrzucie ale też nie znalazłam :/

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
A zamówiłaś już? Jak Ci je przyślą to daj znać, czy na żywo tez takie ładne są
Jeszcze nie Martoolka, zamówię je chyba w niedzielę/poniedziałek rano

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Dobry
Gosia trzymam kciuki za ostatni egzamin
Dzięki centi Powiem Ci że egzamin sam w sobie masakrą nie był tylko już się martwiłam że się na niego spóźnię... Bo 2 wypadki były po drodze i były wahadełka.. masakra

Idę odpocząc godzinkę bo później jeszcze korki mam... Matkooo
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 14:36   #635
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
Kurczę dziewczyny podziwiam was ze wy juz macie sukienki, buty, nawet obraczki tyle czasu wczesniej
A co do zaproszen to u mnie daje sie tak 2-3 miesiace wczesniej. Ostatnio znajomi dali nam z miesiac wczesniej ale duzo wczesniej nas zapraszali tylko nie mieli czasu nam dac tych zaproszen wiec dla mnie nie bylo problemu i jesli ja tez tak bede miala ze swoimi zaproszeniami to dam znac co i jak a juz tak oficjalnie damy kiedy bedziemy mieli mozliwosc

dziewczyny jak myslicie pomogla wam cos belissa? Bo ja jak jestem w domu to biore zwykla a jak w wawie to hydro ale od paru dni. I ciekawa jestem czy wiac jakies efekty u was,
ja też duzo nie mam załatwione
A co do belissy to nie wiem ja dopiero 10 dni biorę: Ale mam nadzieję, że efekty jakieś będą
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 14:39   #636
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
A w kwietniu na święta chcielibyśmy cześć juz rozdać.
my wlasnie rodzinie chcemy rozdac w swieta wialkanocne wszyscy beda w miare zebrani w jednym miejscu, wiec mysle, ze kwestia 4 dni i bedzie 60 zaproszonych osob a znajomym pewnie zaczniemy dawac gdzies tak od polowy marca, bo to jednak z kazdym trzeba sie umowic, wiec troche to potrwa
mysle, ze te 4 miesiace przed slubem to tak optymalnie bedzie - moze nie zdaza pogubic zaproszen, a z drugiej strony zdaza sobie zaplanowac wakacje (jakby ktos przypadkiem zapomnial, bo wszyscy juz wiedza kiedy slub )

Cytat:
ja sobie buty zostawiam na czerwiec, obraczki na maj. no suknie juz mam, ale musza tez miec czas na jej uszycie, wiec trzeba bylo zamowic. choc uwazam, ze jej zakup te 6 miesiecy wczesniej to nie jest jakis wielki pospiech
poprostu niektorzy sa bardziej podekscytowani i chca miec wszystko gotowe tu i teraz, a innym sie mniej spieszy a wszystkie na pewno zdazymy

Cytat:
dziewczyny jak myslicie pomogla wam cos belissa? Bo ja jak jestem w domu to biore zwykla a jak w wawie to hydro ale od paru dni. I ciekawa jestem czy wiac jakies efekty u was, u mnie na przemian raz slonce, raz pochmurno i snieg
ja jem belisse, ale nie widze zeby mi pomagala na paznokcie twierdze, ze taka juz ich lamliwa w najmniej odpowiedniej chwili uroda i tu zadne witaminki nie pomoga. a jem dlatego, ze sie odchudzam, wiec nie jestem do konca pewna czy dostarczam swojemu organizmowi wszystkich potrzebnych witaminek - jem zapobiegawczo

u mnie sloneczko swieci co prawda troche zza chmur ale swieci

mmmm ale mam ochote na kregle trzeby by tu kogos ze znajomych dzis wyciagnac
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 14:49   #637
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Dobra dziewczyny pomóżcie bo za tydzien ide do salonu i musze sie zdecydowac na welon. To jest moja suknia na modelce plus na jakies dziewczynie z netu.

Mam swoje zdjecia z przymiarki z przykladowym welonem ale jakos tak nie chce wrzucać je na ogólno dostępne forum bo oprócz was inni też zobaczą.

Jakies propozycje?

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 15:19   #638
BlackAngel
Adwokat diabła

papuśka laski, będę mam nadzieję później

Stary 2010-01-29, 16:24   #639
aicila
Rozeznanie

Witam dziewczyny
od rana nadawałyście niesamowicie, a teraz widzę, że coś cicho się tu zrobiło
ja napisałam dzisiaj ostatni egzamin i nareszcie mam koniec sesji

co do rozdawania zaproszeń, to u mnie w rodzinie jest zawsze tak, że każdy wie już o weselu duuuuużo wcześniej i zaproszenia rozdaje się tak na 2 miesiące przed weselem. i my pewnie też tak zrobimy. kto ma być na naszym weselu już dobrze o tym wie, do tego nie będzie to już czas urlopów i nie będzie to kolidować z wakacyjnymi wyjazdami, więc na pewno nie będzie to dla nikogo problemem jeśli oficjalne zaproszenie dostanie gdzieś na przełomie lipca i sierpnia.
a, że rodzinę całą mamy w okolicach Tż (i może ja już też tam będę od wakacji mieszkała) i ze wszystkimi zaproszonymi znajomymi często się widujemy, to całe to rozdawanie zaproszeń pójdzie nam szybko i sprawnie

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 16:34   #640
kalinkap13
Rozeznanie

hej

nie ma szans zebym Was nadrobila
dzis idziemy do ksiedza-jak tz zdazy qrcze, no dzis juz musimy isc i to zalatwic!od tygodnia zawsze cos wypadnie...

rozmawialyscie o zaproszeniach..u mnie tez cala rodzinka wie o weselu duzo wczesniej-i wiedza kto zostanie zaproszony-wiec zaproszenia to tylko formalnosc i pewnie rozdamy je 2-3 miesiace wczesniej tak,zeby mieli jeszcze czas na potwierdzenie przybycia

poki co o zmianie daty wie malo kto wiec bedzie zaskoczenie dla rodzinki i znajomych ze nie 2011 a 2010 no i dwa wesela w rodzinie-moje i brata

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 16:47   #641
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:

nie wiem czy tak wcześnie, 4 miesiące przed.
bellisa nie działa na mnie łykałam i paznokcie kiepskie miałam
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 16:47   #642
BlackAngel
Adwokat diabła

heello, jestem

Stary 2010-01-29, 16:54   #643
lain
Zakorzenienie

dziewczyny co sadzicie o tym bizu? to sa 3 komplety + zdjecia na laskach i jedne kolczyki solo, ktorych zdjecia w uzyciu niestety nie ma.
ktory by najbardziej pasowal do mojej sukni?
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 17:22   #644
asiulek1705
Wtajemniczenie

Hello! Zlitujcie się! Nie dam rady Was nigdy nadrobić Czy coś istotnego mnie ominęło? Zdążyłam tylko zauważyć, że pisałyście o tym, kiedy rozdajecie zaproszenia. U mnie jest podobnie, ok. 2 miesiące wcześniej. A i tak duża część rodziny i znajomych wie od dawna o naszym ślubie.
Madziulka suknię będę mieć nową
Centipede no właśnie przypomniałaś mi, że również planujesz niebieski bukiet Ja się waham czy niebieski czy fioletowy. Wczoraj mi kobieta powiedziała tak jak Tobie, że jesli naturalnie niebieskich kwiatów nie dostaną, to mają różne metody na farbowanie.

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-01-29 o 17:27
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 17:27   #645
agator74
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
dziewczyny co sadzicie o tym bizu? to sa 3 komplety + zdjecia na laskach i jedne kolczyki solo, ktorych zdjecia w uzyciu niestety nie ma.
w sumie kazde ladnie wyglada na zdjeciu a na tych dziewczynach zupelnie inaczej, chyba najbardziej pasowac bedzie zestaw ktory ma dziewczyna nr 2, bo ta 3 tez ladna ale ten wisiorek troche taki chyba za ubogi bedzie

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 17:31   #646
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra dziewczyny pomóżcie bo za tydzien ide do salonu i musze sie zdecydowac na welon. To jest moja suknia na modelce plus na jakies dziewczynie z netu.

Mam swoje zdjecia z przymiarki z przykladowym welonem ale jakos tak nie chce wrzucać je na ogólno dostępne forum bo oprócz was inni też zobaczą.

Jakies propozycje?

tylko mgiełka moim zdaniem pasuje. Chociaż jak mierzyłam tą http://moda.allegro.pl/item851443664...raldo_09r.html
to mi babk aprzypięła hiszpański welon i tez ładnie wyglądało, ale u iebie hiszpański odpada chyba, bo masz kwiatka.

Cytat:
jak dla mnie wszystkie by pasowały. Kolczyki sa ładne ale to na szyje mi się nie podoba.
Te ostatnie, które wkleiłas sa najładniejsze chyba

a mi sie podobaja te http://butik.bialamagia.pl/?p=produc...skie-brioletki
http://butik.bialamagia.pl/?p=produc...skie-brioletki
http://butik.bialamagia.pl/?p=produc...15&sName=carla
http://butik.bialamagia.pl/?p=produc...stal-briolette
http://butik.bialamagia.pl/?p=produc...&sName=iceland
http://butik.bialamagia.pl/?p=produc...arbara-crystal
http://butik.bialamagia.pl/?p=produc...=santa-barbara
może nawet zamówię na próbę jedne kolczyki

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2010-01-29 o 17:38
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 17:38   #647
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
tylko mgiełka moim zdaniem pasuje. Chociaż jak mierzyłam tą http://moda.allegro.pl/item851443664...raldo_09r.html
to mi babk aprzypięła hiszpański welon i tez ładnie wyglądało, ale u iebie hiszpański odpada chyba, bo masz kwiatka.

Dzięki tylko ty mnie zauważyłaś Myślałam właśnie o długiej mgiełce równej z trenem ale bałam się że kompletnie by nie pasował bo zdaję sobie sprawę że najlepszym rozwiazaniem byłoby bez welonu no ale ja chce Hiszpański nie pasuje chyba że kwiatka bym wypruła ale mam inne plany ( chcę go obszyc perełkami)
Tylko taki welon to dlugi jak tren czy jak tren podpięty czy do pasa?

Stary 2010-01-29, 17:44   #648
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki tylko ty mnie zauważyłaś Myślałam właśnie o długiej mgiełce równej z trenem ale bałam się że kompletnie by nie pasował bo zdaję sobie sprawę że najlepszym rozwiazaniem byłoby bez welonu no ale ja chce Hiszpański nie pasuje chyba że kwiatka bym wypruła ale mam inne plany ( chcę go obszyc perełkami)
Tylko taki welon to dlugi jak tren czy jak tren podpięty czy do pasa?
mnie sie podobaja tylko długie welony do ziemi, ja mam hiszpański do ziemi i ściągam go po wyjściu z koscioła. Także Tobie radzę mgiełke do ziemi a później ja zdjemij. Tym bardziej, że do Twojej sukni elon na cała noc to za dużo i straci urok.

Napisałam maila do tej bizu czy mozna kupić same kolczyki z jednego kompletu, bo mi się podobaja, to sa chyba nawet te same co w Madonnie, to 50 zł mogę za nie daćW razie czego kupię te http://butik.bialamagia.pl/index.php...ype=1&iPhoto=1

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2010-01-29 o 17:51
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 17:53   #649
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:
mnie sie podobaja tylko długie welony do ziemi, ja mam hiszpański do ziemi i ściągam go po wyjściu z koscioła. Także Tobie radzę mgiełke do ziemi a później ja zdjemij. Tym bardziej, że do Twojej sukni elon na cała noc to za dużo i straci urok.
Dzieki naprawde mi pomogłaś Przymierzę mgiełke jednowarstwowa do ziemi. A na wesele ściągne, bedzie nawet wygodniej, same plusy Moze teraz pomysle o delikatnym kwiatku po przeciwnej stronie niz ten na ramieniu

Stary 2010-01-29, 17:59   #650
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki naprawde mi pomogłaś Przymierzę mgiełke jednowarstwowa do ziemi. A na wesele ściągne, bedzie nawet wygodniej, same plusy Moze teraz pomysle o delikatnym kwiatku po przeciwnej stronie niz ten na ramieniu
podoba mi se takie coś jak tutaj http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=marisa Woda wlejała fajne linki z kwiatkami do włosów Chyba etsy i pakamera to były.
Ja jestem bardzo na tak n akwiatka po przeciwnje stronie kwiatka na ramieniu
Stary 2010-01-29, 18:07   #651
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:
podoba mi se takie coś jak tutaj http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=marisa Woda wlejała fajne linki z kwiatkami do włosów Chyba etsy i pakamera to były.
Ja jestem bardzo na tak n akwiatka po przeciwnje stronie kwiatka na ramieniu

o mierzylam ta suknie marise szkoda ze u mnie odpadaja suknie bez ramiaczek ale ten kwiat fajny tak nowocześnie czyli to co lubie moze lepiej niz prawdziwy bo glupio bedzie chodzic ze zwiedla zielenina na glowie slyszalam ze jednej pannie roze zczernialy wrecz jeszcze raz dzieki za zainteresowanie

Stary 2010-01-29, 18:10   #652
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
fajneMniej ślubne od ślubnych ale dla mnie jeszcze za ślubne

my po ślubie damy rodzicom albumy ze zdjęciami ze ślubu i sesji plenerowej. A podczas wesela damy kwiaty i może coś jeszcze fajnego, ale na razie nie wiemy co.

mam takie samo zdaniePoza tym cieszę się, że nie ma gazu, bo gaz jest jednak niebepiecznyNo i gdyby był to musielibyśmy mieć piecyk w łazience a piecyki psują estetykę i klimat łazienki. W domu u rodziców mamy gaz i płytę mamy gazową piekarnik elektryczny, bo mama tak chciała, ale jak będa wymieniwac to pewnie kupią jakąś wypasiona plyte indukcyjną, nawet widzieliśmy takie z bardzo dużymi polami grzewczymi, w sam raz na potrzeby rodziców
Teraz rozważam zmywarkę czy kupic z metalowym frontem czy do zabudowy...bo nie wiem czy będziemy robic kuchnie na wymiar, musimy pochodzic i pozbierac oferty, bo chciałabym dac max. 4 tys. za taką kuchnię a nie wiem czy jest ktokolwiek kto zrobi za tyle
Czyli nie wiecie jeszcze jakie meble kupicie?
Ja osobiście wolałabym zmywarkę do zabudowy, wygląda estetyczniej i nie wyróżnia się tak na tle całości

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
99+przesyłka, najtańsze nie są, ale i tak taniej niż w sklepie znalazłam ;/
WOW, niezła cena
Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
NO te z perełkami też ładniutkie centi
Ja już też mam luz prawie, tzn jutro popołudniu będę miała bo mam o 10 jeszcze egzamin z kontrastywnej Z historycznej i literatury amerykańskiej miałam zwolnienie (u pani R-P , kochana jest)

A ja się zdecydowałam już na te kolczyki http://allegro.pl/item891293773_swar..._kolczyki.html mam nadzieję że nie będą tak biednie wyglądac...

Faktycznie coś nie tak z cytowaniem...
Ładnie wyglądają na zdjęciu, pokaż je jak będziesz je miała w domku

Cytat:
my potrzebujemy jakies 60 zaproszen, wiec taka roznica 2 zl to juz 120zl (ktore moge wydac w inny sposob )) i zamiast 300zl place 180
a tak sobie mysle, ze jak moge miec proste, a przez to eleganckie zaproszenia taniej to biore bez dyskusji z reszta jak mowilyscie - nie ma co sie wykosztowywac na zaproszenia, bo to szczegol
fajnie, ze Ci sie podobaja ciekawe jak reszcie dziewczyn
no i czekam na te laserowe - tez z reszta za 2.99 tylko laserowe maja byc na jeszcze grubszym papierze, bo 300g.
Ładne zaproszenia
My za 70 czy 75 zaproszeń zapłaciliśmy 100zł, ale musimy dane wpisać sami. Mam ładne pismo, więc luzik dam radę
Co do prądu to u mnie w domu jest tylko prąd, a dom ogrzewamy węglemDajemy radę, zwłaszcza że ceny gazu też do najniższych nie należą...Poza tym podczas rozmów z ludzmi, sąsiadami o podobnych powierzchniach domu i liczbie osób w rodzinie tak +- wiadome którzy mają gaz i prąd w domu, to nasze rachunki są bardzo porównywalne a często ciut niższe
Cytat:

Kochana a jak Ty sobie wyobrażasz nie mieć 3, 4 miesiące przed ślubem wymarzonej sukni co??
Poza tym jakby Ci się trafiła okazja kupna fajnych butów lub innej ślubnej rzeczy to też byś kupiła i nie czekała do czasu aż do ślubu zostaną dwa tygodnie, więc nie pisz że Nas podziwiasz bo brzmi to dziwnie

Cytat:
Qrcze, Lain mi się perły aż tak bardzo nie podobają.
Chociaż lubię czasami ubrać biżuterię a'la perły
Ale do Ciebie pasuje mi jakaś biżuteria z pazurem

Wróciłam z Ikei z miską

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 19:35   #653
agawoo
Zakorzenienie

Obca, dzięki za linka

Chili, ja już wcześniej pisałam, że rozdałam już kilka zaproszeń, i nie zastanawiałam się ani przez chwilę czy to wypada czy nie
Jeśli chcecie we dwójkę zapraszać, a nie będziecie mieli później okazji to myślę że jak najbardziej ok

Ale generalnie resztę zaproszeń chcemy rozdać tak 2-3 miesiące przed ślubem

Lain, mi się najbardziej podoba ta biżu z przedostatniego zdjęcia (sukni nie liczę)

Uff, dobrze, że tydzień już się skończył, bo jestem strasznie wymęczona
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 20:43   #654
metkaa
Zakorzenienie

czesc

chilanes dziekuje,

ja niestety jutro do pracy
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 20:45   #655
gospella
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny,
leże wymordowana w łóżeczku
nasz nowy piesek nas wykańcza
boli mnie ząb po wizycie u dent, i jutro muszę skończyć zaproszenia, bo leżą na stole już ze 2 tygodnie.
Ogólnie nic się nie chce.
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 21:22   #656
lusmarija
Wtajemniczenie

dobry wieczór

co za dzień
normalnie padam ze zmęczenia
wiec nawet z Wami nie poklikam nic, ale przeczytałam wszystko

wiec dobranoc

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 21:48   #657
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ja mam odkurzacz teściowej tez pół roku - wiozę do naprawy
Włącz go i sprawdź czy się przypadkiem sam nie naprawił

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Jesteś najstarsza? Faktycznie musisz mieć wesoło
Mhm... Mam 3 młodsze siostry. Ależ siostrzyczka dziś była zadowolona, że mogła ze mną spędzić cały dzień. Najbardziej się cieszyła, że jej pozwoliłam pomagać w kuchni Upiekłyśmy razem babkę i zrobiłyśmy obiad. Poskakałyśmy też trochę na macie do tańca. Ogólnie bardzo udany dzień Jutro kolej na drugą siostrę

Cytat:
Policzyłam sobie i zostało mi 20 tygodni do ślubu |Dokładnie 4 miesiące i 3 tygodnieRobi się gorąco
Wrzuciłam przedwczoraj do szafy moje zaproszenia i podoba mi się strasznie mój zestaw w tej chwili, bo wszystko mi się spina kolorystycznie
A mi się kolorystycznie wszystko rozjechało i nie mam motywu przewodniego, ale ma to w Nie moja wina, że ściany na sali na bordowo pomalowali

Cytat:
Jeszcze nie Martoolka, zamówię je chyba w niedzielę/poniedziałek rano
To pamiętaj, żeby dać mi znać, jak już Ci je przyślą

Cytat:
Chciałam napisać, że najlepiej bez welonu, ale widzę, że nie pasuje Ci ta opcja W takim razie najlepszy będzie taki gładki i długi (bo taki do pasa by dziwnie wyglądał raczej)

Cytat:
Głosuję na zdjęcie numer 3

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-01-29 o 21:49
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 22:02   #658
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Włącz go i sprawdź czy się przypadkiem sam nie naprawił

Chciałam napisać, że najlepiej bez welonu, ale widzę, że nie pasuje Ci ta opcja W takim razie najlepszy będzie taki gładki i długi (bo taki do pasa by dziwnie wyglądał raczej)

Dzieki tez już sie przekonałam do takiej wersji zobaczymy za tydzien czy bedzie pasowac zrobie zdjecia to jeszcze wkleje

A teraz dobranoc bo tak jak wiekszość padam

Stary 2010-01-29, 22:03   #659
agawoo
Zakorzenienie

Dobranoc dziewczynki

Idę już do łóżeczka, bo już mi się oczka zamykają ...
A rano muszę wstać ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 23:07   #660
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Guśka już ci miałam szukac kiedy odkryłam że miałam format jak mi sie komp zepsuł, chyba nie mam tej piosenki.. próbowałam szukac na wrzucie ale też nie znalazłam :/
Dzięki za dobre chęci Dziś na tańcach pytałam gościa o tą piosenkę i mówił, ze ma przerobioną na tradycyjnego walca więc już mam piosenkę na pierwszy taniec

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
dobry wieczór

co za dzień
normalnie padam ze zmęczenia
wiec nawet z Wami nie poklikam nic, ale przeczytałam wszystko

wiec dobranoc
wyjęłam mi to z ust.... też dziś padam na pyszczek.... jutro kolęda...trzymajcie kciuki żeby dopisali TŻta
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości