Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać. Część II - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-29, 12:51   #4861
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka
Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać. Część II

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
tak,jak pisze!
jesli na ulotce napisane jest,że w trakcie posiłku,lub przed (to znaczy krótko przed) widocznie tabletki potrzebują szybciej się wchłonąć do organizmu wraz z pokarmem.
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
No ja widzę że na ulotce nic nie ma, więc dziewczyna pyta jak brać nie jest określone kiedy, więc kiedy najlepiej je brać?
Dokładnie. Jeśli NIE jest określone kiedy brać ?
arkusz
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:51   #4862
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
mnie powiedzieli,że do 2 miesięcy można zgłosić.
chodzi o sam wywiad reklamacyjny,w którym musisz podać czas,kiedy się zepsuły.ja powiedziałam prawe i poniosłam tego konsekwencję
A co powiedziałaś?
Wygrzebałam paragon - kupowałam te buty 2 grudnia...to znaczy, że mogę zgłosić usterkę do 2 lutego, a oni wtedy wezmą ode mnie moje buty i je naprawią? Jezuu...przecież ja nie będę miała w czym chodzić

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:54   #4863
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bura kocurka Pokaż wiadomość
A co powiedziałaś?
Wygrzebałam paragon - kupowałam te buty 2 grudnia...to znaczy, że mogę zgłosić usterkę do 2 lutego, a oni wtedy wezmą ode mnie moje buty i je naprawią? Jezuu...przecież ja nie będę miała w czym chodzić
Chodzi o to, że możesz zgłosić usterkę do dwóch miesięcy po jej zauważeniu.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 13:02   #4864
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
No coś Ty - nikt nigdy czegoś takiego nie powiedział Idzie kupować piwo i tyle, a ja się nie odzywam - przecież z chamami się nie spotykam
Nigdy nie wiadomo czy jest chamem czy nie jesli to np pierwsze spotkanie Jeśli wiadomo że stawia no to wiadomo tez jak sie zachować, ale mi wlasnie chodzi o sytuacje jak nie wiadoooomooooo. Dobra widze ze nikt mnie nie czai Nie drążmy już
Stary 2010-01-29, 13:28   #4865
Mirabelkaa
Zadomowienie

ja chyba rozumiem o co ci chodzi tez mam ten problem.. może on i idzie po to piwo, ale przyniesie je i może liczyć, że zraaz wyciągnę kasę i mu oddam, a jeśli nie zrobię tego, to czy są przypadki, że on po prosi o zwrot :P ja tam nigdy tak nie miałam, jednak mieli na tyle hmmm honoru ? żeby kasy od kobiety nie brać :P
Stary 2010-01-29, 13:34   #4866
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
Nigdy nie wiadomo czy jest chamem czy nie jesli to np pierwsze spotkanie Jeśli wiadomo że stawia no to wiadomo tez jak sie zachować, ale mi wlasnie chodzi o sytuacje jak nie wiadoooomooooo. Dobra widze ze nikt mnie nie czai Nie drążmy już
Ja ZAWSZE proponuję, że zapłacę (za siebie). Jeszcze nigdy na spotkaniu typu randka facet nie wziął ode mnie kasy, ale proponuję, że zapłacę, bo nie chce wyjść na sknerę

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Choć przyznam, że mnie takie sytuacje odrobinę krępują. Zdecydowanie bardziej lubię jasne stosunki z TŻ.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 14:05   #4867
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Ja ZAWSZE proponuję, że zapłacę (za siebie). Jeszcze nigdy na spotkaniu typu randka facet nie wziął ode mnie kasy, ale proponuję, że zapłacę, bo nie chce wyjść na sknerę

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Choć przyznam, że mnie takie sytuacje odrobinę krępują. Zdecydowanie bardziej lubię jasne stosunki z TŻ.
No wlasnie ja też zawsze proponuje ale czasem to jakos tak niezręcznie wychodzi ciężko mi to opisać jak :P Ze on przychodzi z tym piwiem a ja tak sterczę z tym portfelem :P A kasę czasem brali czasem nie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 14:13   #4868
Alicja z Krainy Czarow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Alicja z Krainy czarów a czy to koniecznie musi być z syropem?? Ja uwielbiam wermuta z wodą i cytryną bądź limonką (jak wcześniej się w nią zaopatrzę ), do tego lód i jest pycha
nie, ale kolezanka pracuje w sklepie i ma po cenie hurtowej do tych syropow wlasnie dostep i myslalam zeby to jakos 'polaczyc' z wermutami ktore juz kupilismy bo stary sposob sie juz znudzil(2 plasterki cytryny, 3 limonki, wermut i troche mineralnej dla babelkow), bo nie zabije wermuta cola czy innym spritem co sie niektorym z naszej grupy zdarza
jakies inne propozycje?;>
Alicja z Krainy Czarow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 14:20   #4869
Mirabelkaa
Zadomowienie

Cytat:
No wlasnie ja też zawsze proponuje ale czasem to jakos tak niezręcznie wychodzi ciężko mi to opisać jak :P Ze on przychodzi z tym piwiem a ja tak sterczę z tym portfelem :P A kasę czasem brali czasem nie
jestem w szoku, że trafiałaś na takich co brali
Stary 2010-01-29, 14:24   #4870
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
A co powiedziałaś?
moje buty kupiłam z CCC 2 lata temu.
były to buty dość masywne typu śniegowe.pękł mi kawałek skóry,lecz nie kolidował w noszeniu.wadę zauwazyłam w grudniu,więc na początku sezonu i musiałam mieć te buty,bo była ostra zima.doszłam do wniosku,że pochodze w nich do konca sezonu i oddam do naprawy.
buty kupiłam daleko od miejsca zamieszkania,więc dojazd był utrudniony.pojechałam tam na początku marca i oddałam do naprawy.
pani spisała wywiad co,gdzie i kiedy widziałam usterkę.
po 2 tyg dostałam odpowiedź negatywna,że wada nie zostanie naprawiona,bo mam czas do 2 mies,aby ja zgłosić.wedułg nich pęknięcie się rozrosło z moje winy,bo nie naprawili na początku.
dodam,ze długość pęknięcia nie uległa zmianie..
nie walczyłm z nimi,bo miałam za dal;eko,a szewc super mi naszył łatkę.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 14:24   #4871
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez Mirabelkaa Pokaż wiadomość
Noooo i teraz przez nich nikt mnie nie rozumie na forum!

A ja mam pytanie: ile razy dziennie i na jak długo wyprowadzacie swoje pieski? np w taką zimę?
I wyprowadzacie je jakos o ustalonych godzinach, albo że myslicie ze to juz czas czy dopiero jak piesek sie ewidentnie domaga ?

Edytowane przez Cyska
Czas edycji: 2010-01-29 o 14:27
Cyska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 14:27   #4872
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie wynieśli zasadęJAK DAJĄ TO BIERZ,JAK BIJĄ TO UCIEKAJ.
dziś prawdziwych dżentelmenów już nie ma

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez czesterka Pokaż wiadomość
Dokładnie. Jeśli NIE jest określone kiedy brać ?
większość tabletek powinno się brać w trakcie jedzenia,bo kwas żołądkowy lepiej pracuje i nie uszkadza żołądka.
Stary 2010-01-29, 14:30   #4873
blackberry8
Zakorzenienie

Zadam pewnie najgłupsze pytanie w wątku, ale jaki jest naturalny kolor włosów Dody?

Jak często rodzą się blond dzieci z ciemnymi oczami?
W sensie, że blond utrzymuje sie dłużej niż te 2 latka [chyba najczęściej wtedy dzieciom włosy ciemnieją].
blackberry8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 14:35   #4874
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Zadam pewnie najgłupsze pytanie w wątku, ale jaki jest naturalny kolor włosów Dody?

W sensie, że blond utrzymuje sie dłużej niż te 2 latka [chyba najczęściej wtedy dzieciom włosy ciemnieją].

doda bez biustu
doda bez makijażu i w naturalnym kolorze włosów
Stary 2010-01-29, 14:40   #4875
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

" [...] troszkę źle mnie zrozumiałaś, chodziło mi o nagranie krótkiego filmu, czyli Ciebie mówiącą do kamery życzenia, które przysłałaś. ale to nic, Twoje nagranie również wykorzystam, bo chyba nie tylko ty mnie zrozumiałaś w ten sposób. dziękuję bardzo za chęci, pomoc, i życzenia. "

Przetłumaczy mi to ktoś na ang?
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 14:49   #4876
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość

Cytat:
Cytat:
Wg mnie, jak dziewczyna nie chce placic, to nie powinna proponowac, nie rozumiem takiego "grzecznosciowego", pozornego proponowania zaplacenia

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość

Chyba blond?

Nie wiem jak czesto, ale to zaden wielki ewenement chyba, ja bez problemu kojarze troche osob - naturalny blond + ciemne oczy.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 14:54   #4877
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

a ten aaa te tłumacze w necie np http://translate.google.pl/#pl|en| http://www.translatica.pl/ tłumaczą bez sensu tak ?
Stary 2010-01-29, 14:57   #4878
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
" [...] troszkę źle mnie zrozumiałaś, chodziło mi o nagranie krótkiego filmu, czyli Ciebie mówiącą do kamery życzenia, które przysłałaś. ale to nic, Twoje nagranie również wykorzystam, bo chyba nie tylko ty mnie zrozumiałaś w ten sposób. dziękuję bardzo za chęci, pomoc, i życzenia. "

Przetłumaczy mi to ktoś na ang?
Nieaktualne Ale mam inne pytanie : jakie są zagraniczne czaty podobne do ICQ?
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 15:04   #4879
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Wg mnie, jak dziewczyna nie chce placic, to nie powinna proponowac, nie rozumiem takiego "grzecznosciowego", pozornego proponowania zaplacenia
Ale ja nie pytam z grzeczności... ja serio nie wiem czy placić czy nie własnie w tym problem, bo nie wiem czy on mi zamierza stawiać czy nie:P Np pyta czego sie napijeszz zamiarem "iścia" do baru, ja odpowiadam i mowie czekaj dam ci kasę... i to takie troche głupie:P ale kilku na tą kasę czekało

Oj juz nie chce o tym pisać bo czuje sie jak 14 latka z wielkim problemem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 15:11   #4880
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja nie pytam z grzeczności... ja serio nie wiem czy placić czy nie własnie w tym problem, bo nie wiem czy on mi zamierza stawiać czy nie:P Np pyta czego sie napijeszz zamiarem "iścia" do baru, ja odpowiadam i mowie czekaj dam ci kasę... i to takie troche głupie:P ale kilku na tą kasę czekało

widocznie masz duże poczucie obowiązku,ale zdaj się na być kobietą,ktorej więcej uchodzi na sucho.
nie zastanawiaj się nad tym.
wiesz.jestem osobą ,ktora potrafi zrobic wiele rzeczy sama.potrafię wbić gwoździa,czy wytapetowac mieszkanie,ale czasem lubię się zachowac,jak kobieta z XIX wieku,a mężczyźni lubią służyć pomocą.czasem śmiać mi się chce,kiedy podjeżdżam pod stację benzynową i widzę biegnącego pana z obługi.choć moj rozum krzyczy JESTEM SAMODZIELNA,to serce cieszy sie z tego,że ktoś chce być dla mnie pomocny.
to nic złego.
Stary 2010-01-29, 15:29   #4881
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
Nieaktualne Ale mam inne pytanie : jakie są zagraniczne czaty podobne do ICQ?
Sharedtalk?

Cytat:

No ale to właśnie nie chodzi o to, czy on zamierza stawiać, tylko o to czy ty zamierzasz płacić.
Np idziesz z kolesiem do pubu, siadacie przy stoliku. Jak jest normalny, to zapyta się co pijesz, itp. Idzie do baru, kupuje i przynosi. Ja się nigdy nie wyrywam do tego, żeby płacić na spotkaniach sam na sam z facetem, albo czekam przy stoliku, a jeśli jeszcze nie usiedliśmy to czekam kawałek dalej, żeby się nie pchać razem z nim do baru kiedy on kupuje.
Jakoś się pozbyłam skrupułów i nie odgrywam szopki z 'Nie, nie, ja płacę za siebie!' To facet powinien stawiać na randkach, a jeśli nie miał takiego zamiaru, to jego problem, na następny raz się nauczy.
Chociaż należy też mieć umiar. Ja pozwalam za siebie płacić, ale nie nadużywam uprzejmości.

Inna sprawa kiedy wychodzę z kumplem, wtedy np za jedną kolejkę płaci on, za drugą ja, albo coś w tym stylu. W grupie znajomych każdy płaci za siebie, chyba że jestem jedyną dziewczyną w towarzystwie, to zazwyczaj znajduje się chętny żeby mi postawić. Takich mam znajomych.

Z resztą wszystko zależy od sytuacji. Z moim obecnym Tż, kiedy nie byliśmy jeszcze razem, jak np umówiłam się z nim w mcDonaldzie, to nie czekałam na niego, tylko sama sobie zamówiłam co chciałam zjeść, z kolei kiedy innym razem poszliśmy razem do kfc, to złożyliśmy zamówienie na jakieś tam powiększone coś tam i on za to płacił, a zjedliśmy wspólnie. Generalnie to on wszystko stawiał, chociaż zdarzały się wyjątki kiedy to ja płaciłam za siebie, ale to jak wyżej, wynikało z sytuacji. Po kilku spotkaniach zaczęło mi się robić głupio, że tak 'żeruję' na nim, więc w ramach rekompensaty zabrałam go na pizze.:d Zamówiłam, zapłaciłam, on się zapytał ile kasy ma mi oddać, ja powiedziałam, że bez przesady, dzisiaj ja stawiam i spoko.

Aaaaleeee się rozpisałam.
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 16:00   #4882
angela0033
Zadomowienie

Dobra! teraz moja Toplista pytań

1.Boję się o moje 2 pieprzyki,są duże a moja natura panikary wciąż trwa Gdzie mam się udać aby ktoś je obejrzał? Dermatolog czy Onkolog?

2.Czym się różni słowo: bynajmniej od przynajmniej?

3.Skąd chomik wie,że ziarenko słonecznika trzeba najpierw oskubać a dopiero potem zjeść?

4.Dlaczego dentysta wyleczy mi ubytek ale ten zaawansowany a tych białych plamek (początek próchnicy) mi nie leczy?I muszę co parę tyg. latać do niego

5.Na jakiej zasadzie działa tabletka przeczyszczająca?

6.Jak powstają zimą pieprzyki skoro skóra nie ma kontaktu ze słońcem?

7.Jakim cudem ząb może psuć się od środka?

8.Na jakiej zasadzie działa aparat,który od razu wywołuje zdjęcia?Często widzę takie w filmach amerykańskich

9.Jak powstają te muszki,które widać parę minut od pozostawienia jabłka na stole? Lęgną się z jaj?

10.Dlaczego w reklamie Heyah lektor mówi:"A do Play drożej-absurdalnie proste"? To jakaś wojna?

Dziękuję za zaspokojenie mojej ciekawości

Edytowane przez angela0033
Czas edycji: 2010-01-29 o 16:02
angela0033 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 16:07   #4883
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
a ten aaa te tłumacze w necie np http://translate.google.pl/#pl|en| http://www.translatica.pl/ tłumaczą bez sensu tak ?
Tak, kompletnie bez sensu. Nadają się tylko do tłumaczenia na polski, żeby zrozumieć ogólny sens jakiegoś tekstu.

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
To facet powinien stawiać na randkach
Zupełnie się z tym nie zgadzam.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez angela0033 Pokaż wiadomość
http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej
Przeczytaj koniecznie!

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
1.Boję się o moje 2 pieprzyki,są duże a moja natura panikary wciąż trwa Gdzie mam się udać aby ktoś je obejrzał? Dermatolog czy Onkolog?
Na początek wystarczy lekarz ogólny, w razie potrzeby da Ci dalsze skierowanie.
Stary 2010-01-29, 16:10   #4884
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

Cytat:
10.Dlaczego w reklamie Heyah lektor mówi:"A do Play drożej-absurdalnie proste"? To jakaś wojna?
bo jak masz w play to do wszystkich śmiesznie mało płacisz (za minutę czy smsy) są nawet pakiety że masz darmowe do wszytkich sieci.. a inne sieci bojąc się konkurencji że teraz każdy będzie chciał mieć darmowe do każdej sieci zrobiły tak że mają cholernie drogo do play ..

że Tobie jest za***iście jak masz w Play ale jak ktoś ma do Ciebie zadzwonić to już problem bo mu szkoda kasy i wychodzi na to że jednak lepiej jest nie mieć tego playa tylko zwykłego plusa xD

tak trochę pomotałąm ale chyba już wiesz o co mi cho?
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 16:13   #4885
angela0033
Zadomowienie

wiem,wiem dzięki za odpowiedź

Jak to dobrze mieć w Plusie
Stary 2010-01-29, 16:13   #4886
emememsik

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;16811801]że Tobie jest za***iście jak masz w Play ale jak ktoś ma do Ciebie zadzwonić to już problem bo mu szkoda kasy i wychodzi na to że jednak lepiej jest nie mieć tego playa tylko zwykłego plusa xD[/QUOTE]
Jak ktoś nie chce do mnie dzwonić, to niech nie dzwoni, ja i tak wychodzę na plus na byciu w Play.
Stary 2010-01-29, 16:14   #4887
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra! teraz moja Toplista pytań

3.Skąd chomik wie,że ziarenko słonecznika trzeba najpierw oskubać a dopiero potem zjeść?

4.Dlaczego dentysta wyleczy mi ubytek ale ten zaawansowany a tych białych plamek (początek próchnicy) mi nie leczy?I muszę co parę tyg. latać do niego

6.Jak powstają zimą pieprzyki skoro skóra nie ma kontaktu ze słońcem?

7.Jakim cudem ząb może psuć się od środka?

8.Na jakiej zasadzie działa aparat,który od razu wywołuje zdjęcia?Często widzę takie w filmach amerykańskich

9.Jak powstają te muszki,które widać parę minut od pozostawienia jabłka na stole? Lęgną się z jaj?

Dziękuję za zaspokojenie mojej ciekawości
z pieprzykiem idzie się do chirurga.
ja usunęłam pieprzyki mrożąc je.

z tego co się niedawno dowiedziałam to sieć PLAY I HEYA są sieciami złożonymi z innych operatorów,które sa dostępne na rynku.
ponoć bali się nowego usługodawcy i stworzyli PLAY.
sieć PLAY ma niskie stawki połączeń,aby przyciągąć klientów,ale inni mają drożej ,aby zarobić na różnicy połączeń.
Stary 2010-01-29, 16:25   #4888
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Jak ktoś nie chce do mnie dzwonić, to niech nie dzwoni, ja i tak wychodzę na plus na byciu w Play.
tak bo jak ktoś zarabia to mu obojętnie jest czy wyda 40 groszy w tą czy w tą za minutę rozmowy.. a npo tacy uczniowie gimnazjum czy szkoły średniej skąpią xD i bardziej im się opłaca wykupić darmowe minuty w plusie (bo większość teraz ma w plusie..)

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
po konsumpcji takiej tabletki nic poważnego się nie dzieje.. przez kilka godzin.. a później to tylko srasz i srasz xD

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
pare minut? nie przesadzajmy..

żywcem z wikipedii...

"W środowisku naturalnym owady te spotkać można w pobliżu drzew owocowych, wokół fermentujących owoców (leżących na ziemi), ale przywabiają je także zapachy produktów jak wino, konfitury, dżemy i ocet. Nazwa muszka owocowa pochodzi stąd, iż owady te odżywiają się drożdżami żyjącymi na gnijących owocach."
nie wiem czy o to Ci chodziło .. jak się rodzą to pewnie jak każde muchy xD

Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Czas edycji: 2010-01-29 o 16:28
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 17:01   #4889
emememsik

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;16812000](bo większość teraz ma w plusie..)[/QUOTE]
Nie zauważyłam. W moim otoczeniu prawie nikt.
Stary 2010-01-29, 17:56   #4890
anoska
Zakorzenienie

co to są targi pracy? że niby na jakiej zasadzie to działa? widziała ogłoszenie, że gdzieś tam są organizowanie i że można niby znaleźć pracę? trzeba mieć ze sobą cv czy coś? niechże ktoś pomoże

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości