|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać. Część II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wygrzebałam paragon - kupowałam te buty 2 grudnia...to znaczy, że mogę zgłosić usterkę do 2 lutego, a oni wtedy wezmą ode mnie moje buty i je naprawią? Jezuu...przecież ja nie będę miała w czym chodzić ![]()
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
Chodzi o to, że możesz zgłosić usterkę do dwóch miesięcy po jej zauważeniu.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4865 |
Zadomowienie
|
ja chyba rozumiem o co ci chodzi
![]()
![]() |
#4866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Choć przyznam, że mnie takie sytuacje odrobinę krępują. Zdecydowanie bardziej lubię jasne stosunki z TŻ.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jakies inne propozycje?;> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
były to buty dość masywne typu śniegowe.pękł mi kawałek skóry,lecz nie kolidował w noszeniu.wadę zauwazyłam w grudniu,więc na początku sezonu i musiałam mieć te buty,bo była ostra zima.doszłam do wniosku,że pochodze w nich do konca sezonu i oddam do naprawy. buty kupiłam daleko od miejsca zamieszkania,więc dojazd był utrudniony.pojechałam tam na początku marca i oddałam do naprawy. pani spisała wywiad co,gdzie i kiedy widziałam usterkę. po 2 tyg dostałam odpowiedź negatywna,że wada nie zostanie naprawiona,bo mam czas do 2 mies,aby ja zgłosić.wedułg nich pęknięcie się rozrosło z moje winy,bo nie naprawili na początku. dodam,ze długość pęknięcia nie uległa zmianie. ![]() nie walczyłm z nimi,bo miałam za dal;eko,a szewc super mi naszył łatkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
Noooo
![]() ![]() A ja mam pytanie: ile razy dziennie i na jak długo wyprowadzacie swoje pieski? np w taką zimę? I wyprowadzacie je jakos o ustalonych godzinach, albo że myslicie ze to juz czas ![]() ![]()
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2010-01-29 o 14:27 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
pewnie wynieśli zasadęJAK DAJĄ TO BIERZ,JAK BIJĄ TO UCIEKAJ.
dziś prawdziwych dżentelmenów już nie ma ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- większość tabletek powinno się brać w trakcie jedzenia,bo kwas żołądkowy lepiej pracuje i nie uszkadza żołądka. |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
Zadam pewnie najgłupsze pytanie w wątku, ale jaki jest naturalny kolor włosów Dody?
Jak często rodzą się blond dzieci z ciemnymi oczami? W sensie, że blond utrzymuje sie dłużej niż te 2 latka [chyba najczęściej wtedy dzieciom włosy ciemnieją]. |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() doda bez biustu doda bez makijażu i w naturalnym kolorze włosów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
" [...] troszkę źle mnie zrozumiałaś, chodziło mi o nagranie krótkiego filmu, czyli Ciebie mówiącą do kamery życzenia, które przysłałaś. ale to nic, Twoje nagranie również wykorzystam, bo chyba nie tylko ty mnie zrozumiałaś w ten sposób. dziękuję bardzo za chęci, pomoc, i życzenia. "
Przetłumaczy mi to ktoś na ang? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem jak czesto, ale to zaden wielki ewenement chyba, ja bez problemu kojarze troche osob - naturalny blond + ciemne oczy.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
a ten aaa te tłumacze w necie np http://translate.google.pl/#pl|en| http://www.translatica.pl/ tłumaczą bez sensu tak ?
![]()
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj juz nie chce o tym pisać bo czuje sie jak 14 latka z wielkim problemem ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zastanawiaj się nad tym. wiesz.jestem osobą ,ktora potrafi zrobic wiele rzeczy sama.potrafię wbić gwoździa,czy wytapetowac mieszkanie,ale czasem lubię się zachowac,jak kobieta z XIX wieku,a mężczyźni lubią służyć pomocą.czasem śmiać mi się chce,kiedy podjeżdżam pod stację benzynową i widzę biegnącego pana z obługi.choć moj rozum krzyczy JESTEM SAMODZIELNA,to serce cieszy sie z tego,że ktoś chce być dla mnie pomocny. to nic złego. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Np idziesz z kolesiem do pubu, siadacie przy stoliku. Jak jest normalny, to zapyta się co pijesz, itp. Idzie do baru, kupuje i przynosi. Ja się nigdy nie wyrywam do tego, żeby płacić na spotkaniach sam na sam z facetem, albo czekam przy stoliku, a jeśli jeszcze nie usiedliśmy to czekam kawałek dalej, żeby się nie pchać razem z nim do baru kiedy on kupuje. ![]() Jakoś się pozbyłam skrupułów i nie odgrywam szopki z 'Nie, nie, ja płacę za siebie!' To facet powinien stawiać na randkach, a jeśli nie miał takiego zamiaru, to jego problem, na następny raz się nauczy. Chociaż należy też mieć umiar. Ja pozwalam za siebie płacić, ale nie nadużywam uprzejmości. ![]() Inna sprawa kiedy wychodzę z kumplem, wtedy np za jedną kolejkę płaci on, za drugą ja, albo coś w tym stylu. ![]() ![]() Z resztą wszystko zależy od sytuacji. Z moim obecnym Tż, kiedy nie byliśmy jeszcze razem, jak np umówiłam się z nim w mcDonaldzie, to nie czekałam na niego, tylko sama sobie zamówiłam co chciałam zjeść, z kolei kiedy innym razem poszliśmy razem do kfc, to złożyliśmy zamówienie na jakieś tam powiększone coś tam i on za to płacił, a zjedliśmy wspólnie. Generalnie to on wszystko stawiał, chociaż zdarzały się wyjątki kiedy to ja płaciłam za siebie, ale to jak wyżej, wynikało z sytuacji. ![]() ![]() Aaaaleeee się rozpisałam. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zadomowienie
|
Dobra! teraz moja Toplista pytań
![]() 1.Boję się o moje 2 pieprzyki,są duże a moja natura panikary wciąż trwa ![]() 2.Czym się różni słowo: bynajmniej od przynajmniej? 3.Skąd chomik wie,że ziarenko słonecznika trzeba najpierw oskubać a dopiero potem zjeść? ![]() 4.Dlaczego dentysta wyleczy mi ubytek ale ten zaawansowany a tych białych plamek (początek próchnicy) mi nie leczy?I muszę co parę tyg. latać do niego ![]() 5.Na jakiej zasadzie działa tabletka przeczyszczająca? ![]() 6.Jak powstają zimą pieprzyki skoro skóra nie ma kontaktu ze słońcem? 7.Jakim cudem ząb może psuć się od środka? 8.Na jakiej zasadzie działa aparat,który od razu wywołuje zdjęcia?Często widzę takie w filmach amerykańskich ![]() 9.Jak powstają te muszki,które widać parę minut od pozostawienia jabłka na stole? ![]() ![]() 10.Dlaczego w reklamie Heyah lektor mówi:"A do Play drożej-absurdalnie proste"? To jakaś wojna? ![]() Dziękuję za zaspokojenie mojej ciekawości ![]()
pod innym nickiem... ![]() Edytowane przez angela0033 Czas edycji: 2010-01-29 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | ||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() Zupełnie się z tym nie zgadzam. ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej Przeczytaj koniecznie! ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
że Tobie jest za***iście jak masz w Play ale jak ktoś ma do Ciebie zadzwonić to już problem bo mu szkoda kasy i wychodzi na to że jednak lepiej jest nie mieć tego playa tylko zwykłego plusa xD tak trochę pomotałąm ale chyba już wiesz o co mi cho? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zadomowienie
|
wiem,wiem
![]() ![]() Jak to dobrze mieć w Plusie ![]()
#4886 |
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;16811801]że Tobie jest za***iście jak masz w Play ale jak ktoś ma do Ciebie zadzwonić to już problem bo mu szkoda kasy i wychodzi na to że jednak lepiej jest nie mieć tego playa tylko zwykłego plusa xD[/QUOTE]
Jak ktoś nie chce do mnie dzwonić, to niech nie dzwoni, ja i tak wychodzę na plus na byciu w Play. ![]()
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja usunęłam pieprzyki mrożąc je. z tego co się niedawno dowiedziałam to sieć PLAY I HEYA są sieciami złożonymi z innych operatorów,które sa dostępne na rynku. ponoć bali się nowego usługodawcy i stworzyli PLAY. sieć PLAY ma niskie stawki połączeń,aby przyciągąć klientów,ale inni mają drożej ,aby zarobić na różnicy połączeń. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- po konsumpcji takiej tabletki nic poważnego się nie dzieje.. przez kilka godzin.. a później to tylko srasz i srasz xD ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
żywcem z wikipedii... "W środowisku naturalnym owady te spotkać można w pobliżu drzew owocowych, wokół fermentujących owoców (leżących na ziemi), ale przywabiają je także zapachy produktów jak wino, konfitury, dżemy i ocet. Nazwa muszka owocowa pochodzi stąd, iż owady te odżywiają się drożdżami żyjącymi na gnijących owocach." nie wiem czy o to Ci chodziło .. jak się rodzą to pewnie jak każde muchy xD Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2010-01-29 o 16:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;16812000](bo większość teraz ma w plusie..)[/QUOTE]
Nie zauważyłam. ![]() ![]()
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
co to są targi pracy? że niby na jakiej zasadzie to działa? widziała ogłoszenie, że gdzieś tam są organizowanie i że można niby znaleźć pracę? trzeba mieć ze sobą cv czy coś? niechże ktoś pomoże
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.