Świeży wygląd , pastelowe kolory. Świeżynki część II . - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-28, 22:01   #91
Moni_sss91
Zadomowienie

Dot.: Świeży wygląd , pastelowe kolory. Świeżynki część II .

Cytat:
też byś miała gdyby każdy kupiony krem powodowałby wysyp, masz racje wszystko zależy od skóry ale ja uważam na wszystko, u mnie nawet SLS robi masakrę na twarzy
no to rzeczywiście współczuję, nic przyjemnego. U mnie tylko jeden krem powodował wysyp - AA neutralizująco - nawilżający - jakoś tak. Najpierw się swietnie sprawował, a jakoś po 2 tyg miałam całą twarz w małych ropnych krosteczkach ;/

Biorę się za oglądanie linków od PaniEweliny

Moni_sss91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 22:05   #92
Maamba
Raczkowanie

:d

Edytowane przez Maamba
Czas edycji: 2010-03-31 o 18:45
Maamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 22:16   #93
Noc(nik)
Zadomowienie

Fajnie tu u was dziewczonki Czytać fajnie, ale dyskutować jeszcze fajniej

Cytat:
Napisane przez wiefiulecka Pokaż wiadomość
Świetna ta torba z housa! Ile kosztowała?
Cytat:
Napisane przez kakulinka Pokaż wiadomość
Torebka suuper!
Ja bym nie ryzykowała z tym garnierem do twarzy, on jest chyba bardziej uniwersalny niż jako tako do twarzy...
Kosztowała 119 zł bodajże. W życiu bym tyle nie dała, ale kosztami zajęła się siostra - "zaległy prezent od Mikołaja" . Nie ma jakby się to mogło wydawać tylu przegródek. Otwiera się zamek na środku, reszta to lipa . Mimo to polecam. Od razu jak ją zobaczyłam pomyślałam o fresh looku . Była jeszcze czarna z zamkami w nasyconych, wesołych kolorach. Ta jednak wydawała mi się bardziej świeża, po zatem nie miałam wcześniej żadnej jasnej.

Cytat:
Napisane przez effectt Pokaż wiadomość
Używałam Kallosa. Niedawno mi się skończył...chyba z rok go miałam Na początku był super, potem przestał dawać rewelacyjny efekt, przestałam go używać, a przy końcu jakoś znów zaczęłam go używać to byłam nawet zadowolona Ale chyba raczej już go nie kupię, a przynajmniej nie takie mega opakowanie.

Co do pomadki, to słyszałam, że różowa Bebe jest rewelacyjna, ale nie używałam jej

Ja mam orbitrek w domu. Zajmuje trochę miejsca, ale jest naprawdę przydatny Aczkolwiek ćwiczę na nim ostatnio rzadko, z braku czasu i lenistwa
Dzięki za info .
Co do orbitreka to ile dałaś? Czujesz zakwasy czy to typowe aeroby?

Noc(nik) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 22:23   #94
kasia9513
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moni_sss91 Pokaż wiadomość
no to rzeczywiście współczuję, nic przyjemnego. U mnie tylko jeden krem powodował wysyp - AA neutralizująco - nawilżający - jakoś tak. Najpierw się swietnie sprawował, a jakoś po 2 tyg miałam całą twarz w małych ropnych krosteczkach ;/
i dlatego jestem przewrażliwiona na punkcie zapychaczy

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Maamba Pokaż wiadomość
To już wiem do kogo się zwrócę kiedy będę wybierać jakiś krem czy podkład
hah chyba o mnie chodzi z wielką chęcią pomogę

Świeżynka
kasia9513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 22:26   #95
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f
Konto usunięte

Przepis na swieży look:
http://www.misquincemag.com/quinceanera-beauty/makeup/simple-beauty-look i filmidła:
http://www.youtube.com/watch?v=xy5q_aaC0Z0
http://www.youtube.com/watch?v=zhW-yjH5eWc
http://www.youtube.com/watch?v=izbL-xpHue4
http://www.youtube.com/watch?v=vfcABLF9jeI
http://www.youtube.com/watch?v=_UIWmxwrSkU
http://www.youtube.com/watch?v=ZqdFbhTvXF4&feature=fvw

I trochę 'spamu' ku inspiracji Na niektórych zdjęciach bardzo ładnie widaś ten modelunek światło-cieniowy (policzki, modelowanie konturów brązerem,rożświetlaczem itp.)

Edytowane przez 71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f
Czas edycji: 2010-01-28 o 22:36
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 22:30   #96
Noc(nik)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia9513 Pokaż wiadomość
pierwszy krem nie ma napisanego składu więc nie wypowiem się a co do dwóch ostatnich to mają trochę zapychaczy[*]
Widze że znasz się na rzeczy . Mogłabyś mi powiedzieć, które składniki to zapychacze?

Trudzę się z wągrami, także tymi podskórnymi krostkami na czole. Kiedyś myślałam, że to kwestia trądziku, później, że hormonów. Teraz wydaje mi się, iż to wina słabego nawilżenia. Bez kremów skóra się wysusza i tworzy się więcej świństw, a z kolei jak sie nakremuje to mnie zapycha. Błędne koło.
Możesz mi coś zaproponować? Ostatnio wydałam trochę pieniędzy i nie chciałam wydawać dużo kasy w następny bubel. Zachwalany żel Avene Cleance był wysuszaczem dla mnie. La Roche-Posay EFFACLAR łagodny żel bez mydła tak samo. Kurde skoro to mnie wysusza a lekki Humektan zapycha to ja już nie wiem co robić . Może są jakieś mocno nawilżające toniki?

Znacie sposoby na rozjaśnienie paznokci? Po jakimś czasie mi szarzeją. Cytryna nie pasuje mi.

Wam też pęka skóra na rękach do krwi? Katorga. Potrzeba mi jakiegoś dobrego kremu, ale SZYBKO wchłanialnego, bo strasznie mnie denerwuje paćkanie wszystkiego do okoła.

Stary 2010-01-28, 22:38   #97
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f
Konto usunięte

Grrrr.... cos się pokaszaniło z załącznikami. nie wiem, jak to poprawić :/
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 22:50   #98
ReservedMusic
Raczkowanie

Cytat:
ReservedMusic na zakupowym widziałam bluzę z zipami, którą kupiłaś na all. Jak dotrze do Ciebie to możesz napisać ile masz wzrostu i dokąd Ci sięga? no i jaki rozmiarek brałaś? śliczna jest, prosta, ale ładna.
ogólnie mam wizję zestawu z tą bluzą ale boję się kupić, bo mi wszystkie takie rzeczy ledwo tyłek zakrywają
mam 165 cm. bluza ma jak patrze teraz w allegro 80 cm i siega mi gdzies z 15 cm przed kolano. jest fajna. prosta wiec mozna do niej zalozyc apaszke czy korale. ogolem jest na prawde fajna. tylko taka jakas sztywna jest. :P jak bedziesz kupywac to wez swoja najdluzsza bluzke zobacz jej dlugosc i ile bys do niej dodala aby Ci dlugosc odpowiadala.

Edytowane przez ReservedMusic
Czas edycji: 2010-01-28 o 22:51
ReservedMusic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 22:50   #99
kasia9513
Zakorzenienie

powiem Ci tak każdy krem nawilżający ma substancje które mogą być potencjalnymi zapychaczami, trzeba znaleźć to co nas zapycha, z poleceniem kremu też będzie trudno najlepiej by było kupić czysty kwas hialuronowy
to co może pozapychać z tym kremów co podałaś to (nie wgłębiałam się w skład bo jest już późno a to trochę by mi zajęło, znając życie zapychaczy jest jeszcze więcej): Paraffinum Liquidu, Glycerin, Shea Butter, wszystkie oleje, Ethylhexyl Stearate, Propylene Glycol

Świeżynka
Stary 2010-01-28, 22:51   #100
wiefiulecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Noc(nik) Pokaż wiadomość
Widze że znasz się na rzeczy . Mogłabyś mi powiedzieć, które składniki to zapychacze?

Trudzę się z wągrami, także tymi podskórnymi krostkami na czole. Kiedyś myślałam, że to kwestia trądziku, później, że hormonów. Teraz wydaje mi się, iż to wina słabego nawilżenia. Bez kremów skóra się wysusza i tworzy się więcej świństw, a z kolei jak sie nakremuje to mnie zapycha. Błędne koło.
Możesz mi coś zaproponować? Ostatnio wydałam trochę pieniędzy i nie chciałam wydawać dużo kasy w następny bubel. Zachwalany żel Avene Cleance był wysuszaczem dla mnie. La Roche-Posay EFFACLAR łagodny żel bez mydła tak samo. Kurde skoro to mnie wysusza a lekki Humektan zapycha to ja już nie wiem co robić . Może są jakieś mocno nawilżające toniki?

Znacie sposoby na rozjaśnienie paznokci? Po jakimś czasie mi szarzeją. Cytryna nie pasuje mi.

Wam też pęka skóra na rękach do krwi? Katorga. Potrzeba mi jakiegoś dobrego kremu, ale SZYBKO wchłanialnego, bo strasznie mnie denerwuje paćkanie wszystkiego do okoła.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...iszczonych.htm

ja mam taki

www.KarmimyPsiaki.pl

www.pustamiska.pl

www.pajacyk.pl
wiefiulecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 07:54   #101
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nonah Pokaż wiadomość
Fotki
jakie sliczne

Cytat:
też go używam, do wykończenia makijażu i jestem na tak muszę kupić kolejne opakowanie, bo resztki już mi zostały. Ogólnie jest bardzo wydajny, używamy do razem z mamą codziennie i to opakowanie mam od lipca jakoś, takze ponad pół roku wychodzi
a gdzie mozna kupic produkty Vipery?

[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;16782267]Ja mam Nivea Soft,HappyDerm i Mus Bawełniany nawilżający Lirene i tak sobie stosuję zamiennie - nivea i happy ciut zapychają a ten mus znowu nie nawilża mocno,a ja mam pustynię na twarzy.
Teraz zastanawiam się nad Zija Calm albo Aqua cos tam z Lirene(Eris).[/QUOTE]

Ja ostatnio zaryzykowalam z maslem kakowym ziaja i fajnie nawilza, choc nadaje sie tylko na noc. Czaje sie tez na calme wlasnie

Cytat:
Napisane przez Maamba Pokaż wiadomość

Muszę kupić koniecznie taką gąbeczkę do mycia twarzy- sztywna i mięknie pod wpływem wody - doskonale peelinguje twarz
o, ciekawe, musze sie porozgladac

Cytat:

mi peka, w ogole mam dlonie w strasznym stanie

Tez chyba zaczne lykac szkyp, albo ta Bellise skoro jest taka dobra

ale swietne zdjecia, super sie ten watek rozwija, oby tak dalej

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

ale wlosy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1264691313

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1264714550

Edytowane przez ckin2u
Czas edycji: 2010-01-29 o 07:55
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 08:17   #102
kasia9513
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
w osiedlowych drogeriach i sklepach firmowych

Świeżynka
Stary 2010-01-29, 09:35   #103
Moni_sss91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
u mnie są w takiej drogerii przy PoloMarket , ale jak ona sie nazywa wiem!wiem! Kama

Cytat:
Napisane przez ReservedMusic Pokaż wiadomość
mam 165 cm. bluza ma jak patrze teraz w allegro 80 cm i siega mi gdzies z 15 cm przed kolano. jest fajna. prosta wiec mozna do niej zalozyc apaszke czy korale. ogolem jest na prawde fajna. tylko taka jakas sztywna jest. :P jak bedziesz kupywac to wez swoja najdluzsza bluzke zobacz jej dlugosc i ile bys do niej dodala aby Ci dlugosc odpowiadala.
ja mam z 12 cm więcej , także pewnie ledwo za tyłek bym ją miała a długość to się z tyłu mierzy? tak? ja ją głównie widzę w prostym połączeniu: białe trampeczki (muszę zainwestować) i legginsy, z chustą też dobry pomysł

Zrobił mi się aft (afta?) na dolnej wardze od wewnątrz i mi się to cholerstwo rozrosło nie dość, że boli ja nie wiem co i nie mogę jeść, to jeszcze obudziłam się ze spuchniętą dolną wargą i wyglądam jakbym wszczepiła sobie kolagen czy tam silikon i zapomniała o górnej wardze. albo jak jakiś murzyn

Moni_sss91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:59   #104
agassek
Zakorzenienie

Już druga część Ale dawno mnie tu nie było... sesja, praca, cały dom na mojej głowie... Ale teraz miałam chwilę i wszystko nadrobiłam, świetne zdjęcia ostatnio wrzucacie

Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość
Używała któraś z Was peelingu Farmony wanilia i pomarańcza? Chyba jutro go sobie kupię, opinie ma świetne
Ja sobie ostatnio kupiłam ten peeling- BOSKI tylko mało wydajny, szacuję, że starczy na ok. 10 razy, a tani nie jest... Ja najchętniej używałabym go codziennie

Cytat:
=
KALLOS - CREMA al LATTE - krem mleczny - ZAMÓWIONY!!! Nareszcie !!! ;D Używałyście może?
Ja używam lubię, nawet bardzo, ale chyba głównie za zapach, bo jakiś spektakularnych efektów nie zauważyłam, teraz miałam małą przerwę, ale jak tylko mi się skończy obecna odżywka, pewnie do niego wrócę

Cytat:
Napisane przez kakulinka Pokaż wiadomość
Torebka suuper!
Ja bym nie ryzykowała z tym garnierem do twarzy, on jest chyba bardziej uniwersalny niż jako tako do twarzy...
Ja zużyłam jedno opakowanie do twarzy i spoko, żadnych problemów a też miałam obawy, bo raczej z rezerwą podchodzę do różnych kremów do twarzy...

Cytat:
Skąd ja to znam Wczoraj byłam w aptece i kupiłam maść Dernilan (ok. 8 zł) i krem z Iwostinu, wydaje mi się, że działa, chociaż każdy krem regularnie stosowany pewnie dałby podobny efekt z kolei koleżance zaproponowała pani w aptece maść z wit. C (albo wcieranie kapsułek).

Mnie ten True match z L'oreala też kusi, ale żal mi tylke kasy na podkład wydać

agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:35   #105
agniecha9313
Rozeznanie

dodaję fotki.
agniecha9313 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 11:47   #106
effectt
Zadomowienie

Cudoooowne zdjęcia!

Cytat:
Dzięki za info .
Co do orbitreka to ile dałaś? Czujesz zakwasy czy to typowe aeroby?
Hmm jakoś ponad 500 zł Po 20 minutach ćwiczeń ledwo zipię i leje się ze mnie Jeśli chodzi o zakwasy... to większe miałam po typowych ćwiczeniach jak pompki, wykroki itp. Bo takowe ostatnio robiłam, ale znów z lenistwa przestałam. A właśnie po przysiadach, pompkach i wykrokach razem jakie miałam efekty...Pupa super, uda Niby takie proste ćwiczenia a ile dają!
Cytat:
Też go mam i sobie chwalę
Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam Wczoraj byłam w aptece i kupiłam maść Dernilan (ok. 8 zł) i krem z Iwostinu, wydaje mi się, że działa, chociaż każdy krem regularnie stosowany pewnie dałby podobny efekt z kolei koleżance zaproponowała pani w aptece maść z wit. C (albo wcieranie kapsułek).

Mnie ten True match z L'oreala też kusi, ale żal mi tylke kasy na podkład wydać
Też mam tą maść. Wczoraj mama mi ją podsunęła, na stopy. Użyłam dzisiaj na noc pierwszy raz (plus skarpetki oczywiście) i rano obudziłam się z nawilżonymi stópkami. Będę stosować co noc, ponoć po tygodniu widać fajne efekty

Co do podkładu, to jeszcze nigdy nie kupiłam ani jednego mojego w sklepie Przecież tam są tak ogromne ceny! Ja kupuję w sprawdzonym miejscu, o którym już kiedyś mówiłam, gdzie oryginalne podkłady kosztują ok. 30 zł, tusze to samo...Zawsze mnie tam wszystko kusi, bo mają jeszcze cienie do powiek, błyszczydła, pomadki Spróbuj jeszcze na allegro.

Jak zdążę dzisiaj przed pracą skoczyć do Inglota, to zerknę na ten zachwalany podkład.

Świeżynka.

Edytowane przez effectt
Czas edycji: 2010-01-29 o 11:49 Powód: dopisek
effectt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:28   #107
Maamba
Raczkowanie

Edytowane przez Maamba
Czas edycji: 2010-03-31 o 15:11
Stary 2010-01-29, 12:52   #108
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
a która to? podasz link?
http://etorebka.pl/s03.php?f=0140 ale niestety nie ma jej już w sprzedaży, ale nowa kolekcja ma być 1.03 ciekawe, moze coś fajnego się pojawi

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 13:02   #109
effectt
Zadomowienie

Właśnie przeglądałam nowości na tej stronie i strasznie spodobała mi się ta torebka http://etorebka.pl/s03.php?f=0203# Achh.. a muszę sobie kupić nową Orientuje się któraś z Was jak z jakością tych torebek? Jeszcze nigdy nie zamawiałam z ich strony i kompletnie się w tym nie orientuję

Z wyprzedaży podoba mi się ta http://etorebka.pl/s03.php?f=0149 (jeszcze ta sama w szarym i różowym kolorze)

Świeżynka.

Edytowane przez effectt
Czas edycji: 2010-01-29 o 13:06
Stary 2010-01-29, 13:09   #110
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effectt Pokaż wiadomość
Właśnie przeglądałam nowości na tej stronie i strasznie spodobała mi się ta torebka http://etorebka.pl/s03.php?f=0203# Achh.. a muszę sobie kupić nową Orientuje się któraś z Was jak z jakością tych torebek? Jeszcze nigdy nie zamawiałam z ich strony i kompletnie się w tym nie orientuję

Z wyprzedaży podoba mi się ta http://etorebka.pl/s03.php?f=0149 (jeszcze ta sama w szarym i różowym kolorze)
zapraszam na nasz e-torebkowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396244 i do katalogu real fotek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...a#post14699378 torebki są zrobione z super skórki i gwarancja jest na 2 lata dobra kończę, żeby nie było off topa

Stary 2010-01-29, 13:10   #111
wiefiulecka
Zadomowienie

Mam dylemat nie mogę kupic dwóch rzeczy i zastanawiam się między paletką do brwi Essence, a bronzerem Miss Sporty? Co lepsze?

www.KarmimyPsiaki.pl

www.pustamiska.pl

www.pajacyk.pl
Stary 2010-01-29, 13:11   #112
agusia642
Zakorzenienie

uważajcie bo etorebka wciąga
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 13:13   #113
effectt
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
zapraszam na nasz e-torebkowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396244 i do katalogu real fotek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...a#post14699378 torebki są zrobione z super skórki i gwarancja jest na 2 lata dobra kończę, żeby nie było off topa
Ooo dziękuję!

wiefiulecko jeśli masz podkład, to ja bym wybrała raczej bronzer (mówisz o tym z rozświetlaczem, tak?) Jeśli chodzi o brwi to zawsze możesz sobie zakupić kredkę. Ja do brwi używam kredki do oczu hehe z Lovely takiej długiej, z temperówką, brązowej. Koszt jest niewielki. Sprawuje się nieźle

Świeżynka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 13:14   #114
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dylemat nie mogę kupic dwóch rzeczy i zastanawiam się między paletką do brwi Essence, a bronzerem Miss Sporty? Co lepsze?
to zależy jedno bez bronzera nie umieją wyjść z domu, a drudzy uważają że wypielęgnowane brwi mogą robić za cały makijaż oka; ja bym wybrała bronzer, moim zdaniem daje większy efekt, szczególnie dla mnie, bo mam gęste, ciemne brwi i paletka raczej nie jest mi potrzebna

Stary 2010-01-29, 13:32   #115
Noc(nik)
Zadomowienie

Co do demakijażu polecam oliwke dla dzieci . Sposób polecony od jednej z Wizażanek. Pare kropelek oliwki na płatek do demakijażu i na to można trochę wody. Zmywa make up natychmiast, żadnego szczypania. Wersja na wieczór, bo później się człowiek świeci.

Stary 2010-01-29, 13:32   #116
wiefiulecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
to zależy jedno bez bronzera nie umieją wyjść z domu, a drudzy uważają że wypielęgnowane brwi mogą robić za cały makijaż oka; ja bym wybrała bronzer, moim zdaniem daje większy efekt, szczególnie dla mnie, bo mam gęste, ciemne brwi i paletka raczej nie jest mi potrzebna
Ja 2 brozery mam ale ja uwielbiam bronzery i on mi się taki śliczny wydaje albo nie wydaje on taki jest a brwi mam takie średnio ciemne i zwróciłam uwagę, że jak kiedyś miałam ładnie zrobione brwi to wyglądałam o wiele lepiej więc ja już nie wiem. Obydwie rzeczy kosztuja 10 zł-więc ceną się nie różnią w ogóle.

www.KarmimyPsiaki.pl

www.pustamiska.pl

www.pajacyk.pl
Stary 2010-01-29, 13:44   #117
maalinkaa8
Rozeznanie

:d
maalinkaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 15:18   #118
Maamba
Raczkowanie

Edytowane przez Maamba
Czas edycji: 2010-03-31 o 18:46
Stary 2010-01-29, 15:40   #119
maalinkaa8
Rozeznanie

Nie tylko 'my' mamy problemy z cerą /

Posh, Rihanna, Doda, Kate Moss ... Tak idealizujemy te wszystkie gwiazdki- jakie to są piękne... ale cudów nie ma

a i moim zdaniem lepiej zapobiegać niż ukrywać te wszystkie niedoskonałości
Stary 2010-01-29, 15:44   #120
maalinkaa8
Rozeznanie

Przepraszam- nie dodałam fotek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości