|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Świeży wygląd , pastelowe kolory. Świeżynki część II .
Cytat:
Biorę się za oglądanie linków od PaniEweliny
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
:d
Studia ! Nie ma mnie na wizażu ! Edytowane przez Maamba Czas edycji: 2010-03-31 o 18:45 |
|
|
|
#93 | ||
|
Zadomowienie
|
Fajnie tu u was dziewczonki
Czytać fajnie, ale dyskutować jeszcze fajniej ![]() Cytat:
. Nie ma jakby się to mogło wydawać tylu przegródek. Otwiera się zamek na środku, reszta to lipa Cytat:
. Co do orbitreka to ile dałaś? Czujesz zakwasy czy to typowe aeroby?
|
|
#94 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
z wielką chęcią pomogę
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
Przepis na swieży look:
http://www.misquincemag.com/quinceanera-beauty/makeup/simple-beauty-look i filmidła: http://www.youtube.com/watch?v=xy5q_aaC0Z0 http://www.youtube.com/watch?v=zhW-yjH5eWc http://www.youtube.com/watch?v=izbL-xpHue4 http://www.youtube.com/watch?v=vfcABLF9jeI http://www.youtube.com/watch?v=_UIWmxwrSkU http://www.youtube.com/watch?v=ZqdFbhTvXF4&feature=fvw I trochę 'spamu' ku inspiracji Na niektórych zdjęciach bardzo ładnie widaś ten modelunek światło-cieniowy (policzki, modelowanie konturów brązerem,rożświetlaczem itp.)
Edytowane przez 71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f Czas edycji: 2010-01-28 o 22:36 |
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trudzę się z wągrami, także tymi podskórnymi krostkami na czole. Kiedyś myślałam, że to kwestia trądziku, później, że hormonów. Teraz wydaje mi się, iż to wina słabego nawilżenia. Bez kremów skóra się wysusza i tworzy się więcej świństw, a z kolei jak sie nakremuje to mnie zapycha. Błędne koło.Możesz mi coś zaproponować? Ostatnio wydałam trochę pieniędzy i nie chciałam wydawać dużo kasy w następny bubel. Zachwalany żel Avene Cleance był wysuszaczem dla mnie. La Roche-Posay EFFACLAR łagodny żel bez mydła tak samo. Kurde skoro to mnie wysusza a lekki Humektan zapycha to ja już nie wiem co robić . Może są jakieś mocno nawilżające toniki?Znacie sposoby na rozjaśnienie paznokci? Po jakimś czasie mi szarzeją. Cytryna nie pasuje mi.Wam też pęka skóra na rękach do krwi? Katorga. Potrzeba mi jakiegoś dobrego kremu, ale SZYBKO wchłanialnego, bo strasznie mnie denerwuje paćkanie wszystkiego do okoła.
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
Grrrr.... cos się pokaszaniło z załącznikami. nie wiem, jak to poprawić :/
|
|
|
|
#98 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ogolem jest na prawde fajna. tylko taka jakas sztywna jest. :P jak bedziesz kupywac to wez swoja najdluzsza bluzke zobacz jej dlugosc i ile bys do niej dodala aby Ci dlugosc odpowiadala.
Edytowane przez ReservedMusic Czas edycji: 2010-01-28 o 22:51 |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Ci tak każdy krem nawilżający ma substancje które mogą być potencjalnymi zapychaczami, trzeba znaleźć to co nas zapycha, z poleceniem kremu też będzie trudno najlepiej by było kupić czysty kwas hialuronowy
to co może pozapychać z tym kremów co podałaś to (nie wgłębiałam się w skład bo jest już późno a to trochę by mi zajęło, znając życie zapychaczy jest jeszcze więcej): Paraffinum Liquidu, Glycerin, Shea Butter, wszystkie oleje, Ethylhexyl Stearate, Propylene Glycol
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam taki
|
|
|
|
|
#101 | |||
|
Zakorzenienie
|
jakie sliczne
Cytat:
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;16782267]Ja mam Nivea Soft,HappyDerm i Mus Bawełniany nawilżający Lirene i tak sobie stosuję zamiennie - nivea i happy ciut zapychają a ten mus znowu nie nawilża mocno,a ja mam pustynię na twarzy. Teraz zastanawiam się nad Zija Calm albo Aqua cos tam z Lirene(Eris).[/QUOTE] Ja ostatnio zaryzykowalam z maslem kakowym ziaja i fajnie nawilza, choc nadaje sie tylko na noc. Czaje sie tez na calme wlasnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tez chyba zaczne lykac szkyp, albo ta Bellise skoro jest taka dobra ![]() ale swietne zdjecia, super sie ten watek rozwija, oby tak dalej ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- ale wlosy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1264691313 ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1264714550 Edytowane przez ckin2u Czas edycji: 2010-01-29 o 07:55 |
|||
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
w osiedlowych drogeriach i sklepach firmowych
|
#103 | |
|
Zadomowienie
|
u mnie są w takiej drogerii przy PoloMarket , ale jak ona sie nazywa
wiem!wiem! Kama Cytat:
a długość to się z tyłu mierzy? tak? ja ją głównie widzę w prostym połączeniu: białe trampeczki (muszę zainwestować) i legginsy, z chustą też dobry pomysł Zrobił mi się aft (afta?) na dolnej wardze od wewnątrz i mi się to cholerstwo rozrosło nie dość, że boli ja nie wiem co i nie mogę jeść, to jeszcze obudziłam się ze spuchniętą dolną wargą i wyglądam jakbym wszczepiła sobie kolagen czy tam silikon i zapomniała o górnej wardze. albo jak jakiś murzyn ![]()
|
|
#104 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Już druga część
Ale dawno mnie tu nie było... sesja, praca, cały dom na mojej głowie... Ale teraz miałam chwilę i wszystko nadrobiłam, świetne zdjęcia ostatnio wrzucacie Cytat:
Ja najchętniej używałabym go codziennie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a też miałam obawy, bo raczej z rezerwą podchodzę do różnych kremów do twarzy...Cytat:
Wczoraj byłam w aptece i kupiłam maść Dernilan (ok. 8 zł) i krem z Iwostinu, wydaje mi się, że działa, chociaż każdy krem regularnie stosowany pewnie dałby podobny efekt Mnie ten True match z L'oreala też kusi, ale żal mi tylke kasy na podkład wydać
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
dodaję fotki.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |||
|
Zadomowienie
|
Cudoooowne zdjęcia!
Cytat:
Jeśli chodzi o zakwasy... to większe miałam po typowych ćwiczeniach jak pompki, wykroki itp. Bo takowe ostatnio robiłam, ale znów z lenistwa przestałam. A właśnie po przysiadach, pompkach i wykrokach razem jakie miałam efekty...Pupa super, uda Cytat:
Cytat:
Co do podkładu, to jeszcze nigdy nie kupiłam ani jednego mojego w sklepie Spróbuj jeszcze na allegro.Jak zdążę dzisiaj przed pracą skoczyć do Inglota, to zerknę na ten zachwalany podkład.
Studentka Fizjoterapii. Świeżynka. Edytowane przez effectt Czas edycji: 2010-01-29 o 11:49 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
![]()
Studia ! Nie ma mnie na wizażu ! Edytowane przez Maamba Czas edycji: 2010-03-31 o 15:11 |
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
http://etorebka.pl/s03.php?f=0140 ale niestety nie ma jej już w sprzedaży, ale nowa kolekcja ma być 1.03 ciekawe, moze coś fajnego się pojawi
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie przeglądałam nowości na tej stronie i strasznie spodobała mi się ta torebka http://etorebka.pl/s03.php?f=0203#
Orientuje się któraś z Was jak z jakością tych torebek? Jeszcze nigdy nie zamawiałam z ich strony i kompletnie się w tym nie orientuję Z wyprzedaży podoba mi się ta http://etorebka.pl/s03.php?f=0149 (jeszcze ta sama w szarym i różowym kolorze)
Studentka Fizjoterapii. Świeżynka. Edytowane przez effectt Czas edycji: 2010-01-29 o 13:06 |
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra kończę, żeby nie było off topa
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Mam dylemat
nie mogę kupic dwóch rzeczy i zastanawiam się między paletką do brwi Essence, a bronzerem Miss Sporty? Co lepsze?
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
uważajcie bo etorebka wciąga
|
|
|
|
#113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiefiulecko jeśli masz podkład, to ja bym wybrała raczej bronzer (mówisz o tym z rozświetlaczem, tak?) Jeśli chodzi o brwi to zawsze możesz sobie zakupić kredkę. Ja do brwi używam kredki do oczu hehe z Lovely takiej długiej, z temperówką, brązowej. Koszt jest niewielki. Sprawuje się nieźle
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedno bez bronzera nie umieją wyjść z domu, a drudzy uważają że wypielęgnowane brwi mogą robić za cały makijaż oka; ja bym wybrała bronzer, moim zdaniem daje większy efekt, szczególnie dla mnie, bo mam gęste, ciemne brwi i paletka raczej nie jest mi potrzebna
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Co do demakijażu polecam oliwke dla dzieci
|
#116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc ja już nie wiem. Obydwie rzeczy kosztuja 10 zł-więc ceną się nie różnią w ogóle. ![]()
|
|
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
:d
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Studia ! Nie ma mnie na wizażu ! Edytowane przez Maamba Czas edycji: 2010-03-31 o 18:46 |
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Nie tylko 'my' mamy problemy z cerą
/ Posh, Rihanna, Doda, Kate Moss ... Tak idealizujemy te wszystkie gwiazdki- jakie to są piękne... ale cudów nie ma ![]() a i moim zdaniem lepiej zapobiegać niż ukrywać te wszystkie niedoskonałości
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam- nie dodałam fotek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

Czytać fajnie, ale dyskutować jeszcze fajniej 
Na początku był super, potem przestał dawać rewelacyjny efekt, przestałam go używać, a przy końcu jakoś znów zaczęłam go używać to byłam nawet zadowolona 
. 
Błędne koło.
. Może są jakieś mocno nawilżające toniki?
ale boję się kupić, bo mi wszystkie takie rzeczy ledwo tyłek zakrywają
ogolem jest na prawde fajna. tylko taka jakas sztywna jest. :P jak bedziesz kupywac to wez swoja najdluzsza bluzke zobacz jej dlugosc i ile bys do niej dodala aby Ci dlugosc odpowiadala. 

wiem!wiem! Kama
Zrobił mi się aft (afta?) na dolnej wardze od wewnątrz i mi się to cholerstwo rozrosło