Studniówkowiczki 2010 :) cz III - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-28, 23:32   #4981
malinoweciastko
Zadomowienie

Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III

Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość
Mell, kochanie. Pokażę ją razem z butkami, które jutro kupię (!), bo bez nich nie wracam do domu

No niby mam, ale tak jak powiedziałam, ci najfajniejsi, którzy EWENTUALNIE mogliby ze mną iść są ledwo wyżsi.

W sumie mój były TŻ, z którym miałam iść, też był ledwo wyższy, ale nie przeszkadzało mi to. No ale to w końcu był TŻ, nie kolega.
o jeju i co z tego;p to nie jest najważniejsze przecież, już widzę jak wszyscy będą patrzeć się kto wyższy a kto niższy, bierz najfajniejszego, wolałabyś siedzieć z wysokim przymułem?
malinoweciastko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:07   #4982
Olean
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinoweciastko Pokaż wiadomość
o jeju i co z tego;p to nie jest najważniejsze przecież, już widzę jak wszyscy będą patrzeć się kto wyższy a kto niższy, bierz najfajniejszego, wolałabyś siedzieć z wysokim przymułem?
Popieram A ten "wysoki przymuł" przypomniał mi mojego byłego
Olean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:35   #4983
bunny91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malinoweciastko Pokaż wiadomość
moja kolezanka miała nizszego i przumuła to dobiero katastrofa... płakała przez niego... KRYTYN!!!!!!!!

Czuje się staro walnęło mi ostatnie -NAŚCIE dzisiaj... porażka... rok starsza a nic nie zmienia sie na lepsze

Edytowane przez bunny91
Czas edycji: 2010-01-29 o 10:44
bunny91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:42   #4984
wenus2029
Raczkowanie

pragnienie gratulacje! Też miałam takiego gbura, ale chyba jednak lepszy był

Wybieram grupę Color!

I ja próbuję swoich sił Proszę o wsparcie

Strony internetowe Bydgoszcz
wenus2029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:59   #4985
aga3304
Zadomowienie

Julajta bierza najfajniejszego i wzrostem się nie przejmuj

Cytat:
Napisane przez bunny91 Pokaż wiadomość
moja kolezanka miała nizszego i przumuła to dobiero katastrofa... płakała przez niego... KRYTYN!!!!!!!!

Czuje się staro walnęło mi ostatnie -NAŚCIE dzisiaj... porażka... rok starsza a nic nie zmienia sie na lepsze
100 lat
Haha to u nas na stu- grali "ja mam 20 lat, ty masz 20 lat..." a kolega do mnie że my jeż prawie 20, kiedy to zleciało, a ja że zestanę wieczną osiemnachą

Dziewczyny wrzuciłam zdjęcie całej naszej żeńskiej częśći klasy, więc jeśli którejś się skrajnie nudzi to może zajrzeć

Edytowane przez aga3304
Czas edycji: 2010-01-29 o 11:01
aga3304 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:07   #4986
Olean
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bunny91 Pokaż wiadomość

Nie ma co się smucić Ja Ci życzę przede wszystkim tej zmiany na lepsze I głowado góry

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez aga3304 Pokaż wiadomość

Dziewczyny wrzuciłam zdjęcie całej naszej żeńskiej częśći klasy, więc jeśli którejś się skrajnie nudzi to może zajrzeć
Ty wyglądałaś chyba najładniej Twoja sukienka się najlepiej prezentowała
Stary 2010-01-29, 11:08   #4987
bunny91
Raczkowanie

aga3304 Olean dziekuje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 11:15   #4988
Olean
Wtajemniczenie

Serio ja sama nie chcę kończyć 18. To taka głupia granica i mam wrażenie, że potem, po liceum to już tylko stara bieda studia, życie...
Stary 2010-01-29, 11:20   #4989
aga3304
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olean Pokaż wiadomość
Ty wyglądałaś chyba najładniej Twoja sukienka się najlepiej prezentowała
Thx
Cytat:
Serio ja sama nie chcę kończyć 18. To taka głupia granica i mam wrażenie, że potem, po liceum to już tylko stara bieda studia, życie...
Powiem Ci z własnego doświadczenia, ze to jest najlepszy wiek.
Później, wiadomo, dostajemy tylko zmarszczek Ale masz 18 - możesz wiele. Nie palę, nie piję na umór, ale nawet bym nie mogła wyjść ze znajomymi na piwo, bo samo wejście do lokalu jest z dowodami. Mam prawo jazdy, nie męczę się z dojazdami, nie czekam po 2 godz na przystanku tylko siadam w auto i jestem wszędzie szybciutko

Więc - osiągamy wiek 18 i na nim zostajemy

Stary 2010-01-29, 11:20   #4990
bunny91
Raczkowanie

Cytat:
mi sie podobaja nieparzyste bardziej, ale to ostatnie nascie i to jest najgorsze a na studia się cieszę mam dosyć liceum poza tym chce sie wyprowadzic z domu
Stary 2010-01-29, 11:23   #4991
Magdutka
Zadomowienie

Sto latek Bunny i nie martw się o nic bd dobrze

ja wlasnie po próbie poloneza ;p troche sie chwialam na początku ale potem to juz lepiej
Magdutka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 11:33   #4992
Anaitis
Rozeznanie

Wszystkiego najlepszego Bunny
Wszystkim dzisiejszym imprezowiczkom życzę przyjemnej zabawy.
Ja również mam dzisiaj studniówkę swego TŻ, ale póki co muszę jeszcze jechać po zaliczenie na uczelnię.
Na przygotowania będę miała tylko godzinę
Anaitis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:33   #4993
Olean
Wtajemniczenie

Ogólnie wydaje mi się, że liceum to najpiękniejszy wiek A jakby było piękn ie gdyby nie ta perspektywa matury....
Stary 2010-01-29, 11:37   #4994
karolajna098
Raczkowanie

sto lat Bunny!!!

moja studniówka jutro a już mam schizy
boje się tego wszystkiego

macie może jakieś patenty żeby wnieść 'towar'??

Edytowane przez karolajna098
Czas edycji: 2010-01-29 o 11:39
karolajna098 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:38   #4995
Olean
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdutka Pokaż wiadomość
Sto latek Bunny i nie martw się o nic bd dobrze

ja wlasnie po próbie poloneza ;p troche sie chwialam na początku ale potem to juz lepiej
fajnie A jak sala wygląda? No nie doczekam się jutra A teraz piłuję paznokcie Bo za pare godzin przychodzi TŻ, żeby "udowodnić mi, że nie mam powodów do zazdrości"
Stary 2010-01-29, 11:50   #4996
aga3304
Zadomowienie

Cytat:
Ogólnie wydaje mi się, że liceum to najpiękniejszy wiek A jakby było piękn ie gdyby nie ta perspektywa matury....
ja bym mogła wiecznie być w liceum, zniosę nawet tą masę tateriału da nauki, imprezy wiele wynagradzaja Minął taki najfajniejszy rok - od połowinek, przez osiemnastki, zamknęliśmy go studniówką. Teraz tylko nauka Żebym chociaż wiedziała na jakie studia chcę iść, miała pasję, cel A tak... chciałabym trwać w takim "zawieszeniu"
Stresuje mnie to wszystko bardzo

Cytat:
Napisane przez karolajna098 Pokaż wiadomość
sto lat Bunny!!!

moja studniówka jutro a już mam schizy
boje się tego wszystkiego

macie może jakieś patenty żeby wnieść 'towar'??

Nic się nie martw Kazdy sie stresuje, a pozniej zabawa jest swietna
Mi wniosła sisosta - bo przychodziła na poloneza - a pozniej do odpowiedniej wielkosci torebki
Sporo dzwieczyn po prostu w reklamówce z butami na zmianę
Ale u nas nikomu nie sprawdzali, chłopaki mondzioły nie kupili i w strakci studniówki część poszła kupwać

Stary 2010-01-29, 11:55   #4997
karolajna098
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga3304 Pokaż wiadomość
Nic się nie martw Kazdy sie stresuje, a pozniej zabawa jest swietna
Mi wniosła sisosta - bo przychodziła na poloneza - a pozniej do odpowiedniej wielkosci torebki
Sporo dzwieczyn po prostu w reklamówce z butami na zmianę
Ale u nas nikomu nie sprawdzali, chłopaki mondzioły nie kupili i w strakci studniówki część poszła kupwać

u mnie nie bedzie można wyjść z sali ochrona na pewno bedzie ostro przeszukiwała, bo mam tak zrytego dyra że ręce opadają
on zażyczył sobie tatara na naszą studniówkę, a uczniowie i rodzice powiedzieli ze nie, bo nikt tego nie bedzie jadł i bedzie ten tatar
Stary 2010-01-29, 12:01   #4998
melleczka
Zakorzenienie

hmmm u nas dyrektor cos sie rzucal tez co do catheringu ale rodzice wogole go nie sluchali, w koncu oni za to wszytsko placa

macie ochrone w szkole?

u nas wejscia pilnowali rodzice i nikt nas nie sprawdzal

poza tym jak ktokolwiek moze ci torebke przeszukac? nie moze.... ustawa o ochronie mienia...

ja wzielam kopertowke w ktorej mialam tylko chusteczki, puder i aparat a reszte czyli rajstopy, kosmetyki itp mialam w duzej torebce tzn wzielam dwie torebki i w tej duzej byl tez alkohol

julajta: pamietam... dzis masz kiecuszke pokazac bo jak nie to...
Stary 2010-01-29, 12:05   #4999
karolajna098
Raczkowanie

u nas będzie ochrona, bo mamy studniówkę w wynajętej restauracji, nawet na półmetku była ochrona;/ tydzień przed studniówką powiedział że nie można mieć sukeinek z dekoldem, odkrytymi plecami i błyszczących , to w czym do cholery można w habicie albo golfie?!aaa i jeszcze słyszłąm że nie można w czerwonych sukeinkach ! ale to chyba plotka, bo ja mam czerwoną i nie zamierzam zmieniać !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 12:16   #5000
karolajn91
Zadomowienie

u nas będzie ochrona i do tego sporo rodziców, jeszcze idą tacy, że szkoda gadać ochrona ma co pół godziny sprawdzać salę, a dyr powiedział, że jak znajdzie alkohol to będzie wylewać wnieść zamierzam w dużej torebce, ochrona jest dopiero od 18 a wcześniej musimy zrobić próbę poloneza, więc nikt nie powinien sprawdzać

karolajn91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:22   #5001
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
u nas będzie ochrona, bo mamy studniówkę w wynajętej restauracji, nawet na półmetku była ochrona;/ tydzień przed studniówką powiedział że nie można mieć sukeinek z dekoldem, odkrytymi plecami i błyszczących , to w czym do cholery można w habicie albo golfie?!aaa i jeszcze słyszłąm że nie można w czerwonych sukeinkach ! ale to chyba plotka, bo ja mam czerwoną i nie zamierzam zmieniać !
Cytat:
Napisane przez karolajn91 Pokaż wiadomość
u nas będzie ochrona i do tego sporo rodziców, jeszcze idą tacy, że szkoda gadać ochrona ma co pół godziny sprawdzać salę, a dyr powiedział, że jak znajdzie alkohol to będzie wylewać wnieść zamierzam w dużej torebce, ochrona jest dopiero od 18 a wcześniej musimy zrobić próbę poloneza, więc nikt nie powinien sprawdzać

no to nieciekawie macie... ale przeciez nie moga wam torebek przeszukac... to niezgodne z prawem... zawsze wydawalo mi sie ze jesli studniowka jest w restauracjhi to nie powinno byc problemu z alkoholem bo wszyscy praktycznie sa pelnoletni no i impreza jest poza szkola.... a z tymi sukienkami to masakra jakas.... nie dosc ze poza szkola to jeszcze wam takie zasady dyktuja... u nas nauczyciele mowili ze gdybysmy zrobili studniowke poza szkola to dyrekcja i oni nie mieliby juz nic do gadania... i moglibysmy robic co chcemy...
Stary 2010-01-29, 12:25   #5002
Magdutka
Zadomowienie

Cytat:
fajnie A jak sala wygląda? No nie doczekam się jutra A teraz piłuję paznokcie Bo za pare godzin przychodzi TŻ, żeby "udowodnić mi, że nie mam powodów do zazdrości"
Hehe, to fajnie masz Sala ustrojna w porządku .. chociaż jak dla mnie za mało fioletu.. strasznie biało jest... No ale zobaczymy jak bd wyglądać ze stołami już zastawionymi... bd kolo 17.00 tam bo jeszcze musimy karteczki rozstawić z imionami i nazwiskami...

No i my się nie musimy martwić o wnoszenie alkoholu... Pani M. ( główna organizatorka; uczy PO ) p0owiedziała, że ochrona bd tylko patrzeć na zaproszenia a alko nikt nie bd sprawdzał... Co nie znaczy, że trzeba to zrobić umiejętnie i kulturalnie... Zeby nikt nie przyszedł z butlą w ręku...
Stary 2010-01-29, 12:28   #5003
Olean
Wtajemniczenie

Cytat:
że co?! Jaka głupota totalna Moja jest bez ramiączek i w dodatku czerwona U nas chyba nie ma takich głupich wymagań, bo w tamtym roku była dziewczyna w piąknej błyczszącej sukience bez pleców (sukienka jej się później zsunęła i było wida jej stringi ) i z mega dekoltem
Nie no... Głupota

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdutka Pokaż wiadomość
Hehe, to fajnie masz Sala ustrojna w porządku .. chociaż jak dla mnie za mało fioletu.. strasznie biało jest... No ale zobaczymy jak bd wyglądać ze stołami już zastawionymi... bd kolo 17.00 tam bo jeszcze musimy karteczki rozstawić z imionami i nazwiskami...

No i my się nie musimy martwić o wnoszenie alkoholu... Pani M. ( główna organizatorka; uczy PO ) p0owiedziała, że ochrona bd tylko patrzeć na zaproszenia a alko nikt nie bd sprawdzał... Co nie znaczy, że trzeba to zrobić umiejętnie i kulturalnie... Zeby nikt nie przyszedł z butlą w ręku...
hahaha Zaproszenie mi się nie mieści do torebki ;/ Ale jakoś dam radę Ja nie mam problemu alkoholu bo z TŻ jesteśmy obstynentami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 12:29   #5004
karolajn91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
no to nieciekawie macie... ale przeciez nie moga wam torebek przeszukac... to niezgodne z prawem... zawsze wydawalo mi sie ze jesli studniowka jest w restauracjhi to nie powinno byc problemu z alkoholem bo wszyscy praktycznie sa pelnoletni no i impreza jest poza szkola.... a z tymi sukienkami to masakra jakas.... nie dosc ze poza szkola to jeszcze wam takie zasady dyktuja... u nas nauczyciele mowili ze gdybysmy zrobili studniowke poza szkola to dyrekcja i oni nie mieliby juz nic do gadania... i moglibysmy robic co chcemy...
Mell wiem że nie moga sprawdzać jednak jeśli by chcięli to raczej nie będziemy robić cyrków, bo szkoda psuć imprezę.. mam nadzieję, że tylko tak nas straszą, bo inaczej trzeba się będzie strasznie kryć

karolajn91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:31   #5005
karolajna098
Raczkowanie

ja nie mam zamiaru do jego zasad się stosować! niech się goni! my płacimy wiec decydujemy, wiadomo że nie przyjdę w sukience zakrywającej ledwo dupę i tak wszyscy sukienki już mają i nikt jego durnych wymagań nie będzie przestrzegał...
Stary 2010-01-29, 12:36   #5006
winyl
Zakorzenienie

Bunny wszystkiego najlepszegoo!

Ja najchętniej pozostałabym wiecznie 18-latką. No ewentualnie 21-latką, żeby już nie mieć nigdzie z niczym problemów .
Ciężko mi się będzie rozstać z liceum ...

Jak dla mnie to te ograniczenia co do tego, jaka może być sukienka, a jaka nie, to jest kompletna bzdura :/. Wiadomo, że jest bal, więc są jakby niepisane zasady co do długości sukienki, czy dekoltu itp., ale bez przesady, że np. materiał nie może być błyszczący czy w jakimś kolorze -.-

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:46   #5007
melleczka
Zakorzenienie

u nas wystarczylo ze przy wejsciu podalam imie i nazwisko no i klase rodzice mieli liste, wykreslali kto juz jest gdyby pewnie doszlo do tego ze ktos podszyl sie pod kogos i wszedl na jego miejsce to trzeba by bylo dowody sprawdzac ale bylo ok

ja tam u nas nie widzialam nikogo zalanego w zgon moja kolezanka byla bardzo pijana ale nie zalana (weszla do klasy, nalala sobie do takiej wysokiej szklanki polowe wodki, wypila i poszla sie dalej bawic), moja mama mi za to mowila ze jak byla w lazience to byly tam tak pijane dziewczyny ze bez skrepowania dzielily sie doswiadczeniami seksualnymi
Stary 2010-01-29, 12:57   #5008
Magdutka
Zadomowienie

No ja tam nie mam zamiaru tak szaleć aż ;p A mój partner to morze wódki może w siebie wlać im nic... Głowe to chłopak ma...

Własnie robię karteczki na stół
Stary 2010-01-29, 14:31   #5009
bunny91
Raczkowanie

właśnie odśniezyłam podwórko z siostrą OMG zaraz padnę hahaha a jeszcze musze sprzątnąć pokój, bo wygląeda jakby w nim bomba wybuchła... no no jutro studniówki
Stary 2010-01-29, 15:15   #5010
Jigoku
Zakorzenienie

Julajta, ja z Tobą pójdę, nic się nie martw

I powiem Wam, że właśnie zaczynam ferie

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości