|
|
#421 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale trzeba jeszcze dodać, że nie było jej tyle na sklepach co zamszaków (poszły praktycznie w cenie regularnej, a zamszaki jeszcze jakis czas polegiwały na przecenie), więc jest teoretycznie jeszcze trudniejsza do dostania. ![]() A i widzę tutaj masę desperatek głodówkowo-zakupowych To mnie pocieszyłyscie, aż w taki zakupocholizm jeszcze nie wpadłam, aczkolwiek jak planuję budżet miesięczny, to często suma początkowa przeznaczona na cele typowo spożywcze zostaje później i tak z czasem uszczuplona o "wyjątkowe okazje zakupowe" No i regularnie odkładam miesięcznie.Uff, odrazu mi lepiej ![]()
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pewnie tez pracujesz,to sie nie liczy ![]()
Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2010-01-29 o 19:14 |
|
|
|
|
#424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chabrowa chyba mimo wszystko była bardziej poszukiwana stąd też odpowiednie przebicie ![]() Cała przyjemność po mojej stronie ![]() Cytat:
![]() Małżeństwo widocznie zobowiązuje do większego rozsądku Ja już nawet przestałam planować, bo jak kiedyś tak z ciekawości podliczyłam ile wydajemy na życie miesięcznie, to aż mnie głowa rozbolała A wolę mimo wszystko kontrolować sytuację i planować na bieżąco
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
ja już od dawna nie jestem studentką
Kupuje też ciuchy w Zarze, w cenie regularnej - ale musze widzieć, że są dobrej jakości i są warte tej ceny....
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nitki przy rękawach wyłaziły na łączeniu z tym czarnym mankietem, materiał się siepał z tyłu na plecach w materiale jakieś nitki poprzetykane czy ona jest warta 200 PLN?? ![]() tylko to, że jest z jedwabiem przekonuje mnie do ceny no i wzornictwo, a jak wiemy za to w Zarze płaci się najwięcej, bo jakość nie zawsze jest najwyższych lotów |
|
|
|
|
#428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
dlatego nie zaluje nigdy zakupow w/w rzeczy, choc przewaznie i tak znajduje je na allegro w nizszej cenie. 200 zl to sporo, ale np 120 wyglada tak w sam raz ![]() dlatego szukam okazji! Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2010-01-29 o 19:38 |
||
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja? Pracuję? Żart???
![]() ![]() Nie, nie pracuję, kończę obecnie trzeci rok dziennych studiów, nawet stypendium naukowego nie mam (bo pierwsze dwa lata dość szalone były, troche chorowałam i bardziej mnie interesowało od ocen to czy w ogóle zaliczę); fundusze mam jakie mam i wcale nie są jakieś wielkie ![]() Ale muszę też dodać, że rzadko kupuję ciuchy w cenie regularnej, bo... strasznie wybrzydzam, zawsze prawie cos jest mi z ciuchem nie tak Mało kiedy spodoba mi sie cos tak bardzo, że muszę to mieć "tu i teraz". Ale jak już muszę, to nie ma bata Tak m.in. było z tą torebką z ćwiekami, zobaczyłam i kupiłam odrazu, bez zastanawiania, do dzis nie żałuję W sumie z ostatniej kolekcji Zary, to tylko tą 1 kupiłam w cenie regularnej, aż mi wstyd tu wśród takich rekordzistek Na wyprzedaży kupiłam... też jedną Cytat:
Nie wiem, może, może Chociaż tutaj to bardziej to, że jednak potrzebujemy też trochę rzeczy ze sklepów typu IKEA A! Znalazłam nowe źródło oszczędności - zauważyłam, że mój mąż musi przejsć na dietę ![]()
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
rozmiar 41
poki co wystawilam je na all,jesli nie dobija do ceny za jaka je kupilam poprostu je zwroce.Moze ktos kto nie moze ich juz kupic bedzie mial pozytek,ja niestety nie jestem przyzwyczajona do takich butow zaluje przeokrutnieJeju jutro mam 2 egzaminy i zamiast powtarzac material siedze na Wizazu
|
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dużo bardziej niż te z paseczkami ćwiekowymi powodzenia na egzaminach ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- a to te jasne, które kupiłam dzisiaj za 99 PLN ![]() http://www.allegro.pl/item898827948_...l_edition.html |
|
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo rzadko chodzilam w butach na obcasach ze wzgledu na to,ze i tak mam wystarczajacy wzrost i teraz po chwili chodzenia w takich butach bardzo bola mnie stopy ehhh szkoda
|
|
|
|
|
#435 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moja mieszkanie mogło by już niedługo być w ich katalogu reklamowym ![]() Haha no widzisz zawsze coś Mój w drugą stronę jest tak szczupły, że aż za szczupły Zawsze się śmieje, że to dlatego, że mu żałuje jedzenia.. a bynajmniej tak nie jest On jest po prostu z tych osób, co może jeść za trzech wszystko co chce i w każdej ilości a przytyje może z 20 dag jak mawia moja mama ![]() Cytat:
♥♥♥ Każdy szuka swojego miejsca na świecie, gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego ![]() Edytowane przez mademoiselle jeanne Czas edycji: 2010-01-29 o 20:08 |
||
|
|
|
#437 |
|
Rozeznanie
|
Joasiu, jak Ci się sprawuję ta szara marynarka ( o której ostatnio pisałaś) , widziałam ją za 79zł i zastanawiam się czy by jej nie kupić..
![]() Dziewczyny, czy któraś z was widziała u siebie te buty w rozmiarze 38 i mogłaby je dla mnie zakupić? oczywiście wszystkie koszty pokrywam, bardzo mi zależy!
Edytowane przez emely Czas edycji: 2010-01-29 o 20:28 |
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, wiem, wiem... Ostatnio pojechaliśmy tylko po kanapę a wydaliśmy dwa razy tyle A bo rolki do ubrań się kończą, a dywanik sie przyda, a fajny zestaw noży akurat mają... ![]() Najgorsze, że znowu szykuje się nam przeprowadzka (i to na sporo większy metraż), wiec znowu znajdą sie jakieś miejsca, które by warto zapełnić...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że na wiosnę/lato będzie jak znalazł Od dawna rozglądałam się za taką szarą materiałową marynarką, do każdej miałam jakieś 'ale', a w przypadku tej po prostu się zakochałam I kolor (jasny szary ślicznie wyglądający z bialym/beżowym/pudrowym i z ciemniejszymi kolorami ) i fason jak dla mnie na duży plus Wiadomo - kwestia gustu (więc najlepiej przymierzyć, zobaczyć jak leży, jak się w niej czujesz) ale za 79 zł ja bym się nawet nie zastanawiała! ![]() Cytat:
Fakt faktem, że z Ikei nie da się wyjść z pustymi rękami, może i mają oklepany design, ale w mój gust akurat trafiają
♥♥♥ Każdy szuka swojego miejsca na świecie, gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego ![]() Edytowane przez mademoiselle jeanne Czas edycji: 2010-01-29 o 20:30 |
||
|
|
|
#441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
dla pewności
to jest ten w załączniku? tak?
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2010-01-29 o 21:30 |
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
ale jakie podobne
Edytowane przez praline Czas edycji: 2010-01-29 o 21:36 |
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#446 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, w każdym razie jutro będę w zarze to ją zmierzę były jeszcze w kolorze granatowym bodajże..![]() A co do marynarki to teraz się zamotałam jednak mam wrażenie, że to ta którą wkleiła Pralinka, za dużo marynarek oglądałam, a one są niemalże takie same Zaraz spytam TŻ-ta bo jemu się bardzo spodobała
Edytowane przez emely Czas edycji: 2010-01-29 o 21:41 |
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spytaj spytaj i daj znac bo baaardzo zalezy mi na tej pierwszej A powiedz mi ile bylo sztuk ? bo chce wiedziec czy mam szanse,ze jak przeleje Ci pieniazki to jeszcze beda
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#448 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo po jakości ni widu ni słychu Cytat:
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
Mi dla odmiany nowa kolekcja się szalenie podoba!Ostatnimi dwiema byłam bardzo rozczarowana,a w tej mnie sporo rzeczy urzeklo.Pierwszym zakupem będzie chyba ta pudrowa(a może beżowa?
)torebka z łańcuszkiem i paskiem za 99 zł,bardzo pasuje mi jej wielkość,jako,że w klasie maturalnej zwykle nosze ze sobą jeden zeszyt i kilka pierdół![]() Mam prośbę,czy może mi któraś z Was wysłać(moze być na priva albo tu,jak wolicie )nazwę użytkownika na allegro,który sprzedaje taniej te rzeczy z zary i h&m?Bo ja się nie mogę dopatrzeć,jakaś ślepa jestem![]() Pralinko,dzisiaj widziałam w Arkadii te bluzki z poduszkami,nadal za 79 zł. |
|
|
|
#450 |
|
Rozeznanie
|
u mnie tych co pralinka wkleiła to już nie było na pierwszej turze
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

. Obstawiałam, że cena będzie oscylowała w granicach 300, ale nie 400, szaaalone te baby
.

A wolę mimo wszystko kontrolować sytuację i planować na bieżąco

zaluje przeokrutnie
)torebka z łańcuszkiem i paskiem za 99 zł,bardzo pasuje mi jej wielkość,jako,że w klasie maturalnej zwykle nosze ze sobą jeden zeszyt i kilka pierdół