![]() |
#31 |
Gość
|
Re: zemsta, slodka zemsta...
Lepiej nie bede tego ogrzebywac, poniewaz efektem mojej recenzji pewnego zapachu byl atak "olowianych" i ziejacych zemsta recenzentek na mojego ulubionego Farenheita
![]() Dlatego tez pozbieralem swoje zolnierzyki i chylkiem wycofalem sie z pola bitwy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
A ja ładnie oceniłam Fahrenheita.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Hehe, jak stulił uszy po sobie
![]() ![]() Co do rezygnowania z Poeme w upały... no hmmm. Po pierwsze nie pryskam sie tym jak jakimś "świeżuchem", żeby było jasne, poza tym na mojej skórze wszystkie zapachy i tak łagodnieją... Na razie nikt się nie skarżył, ale na wszelki wypadek popytam, czy ktoś przebywający w moim towarzystwie (i Poeme) nie dusi się ukradkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Gość
|
mala-czarna napisał(a):
> A ja ładnie oceniłam Fahrenheita. ![]() GRZECZNA DZIEWCZYNKA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
hyhy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eee..no, a jak ktos juz poruszył temat sympatii i anty dla zapachu przez milosc lub jej brak do danej osoby, to JA NIC NIE MÓWIŁAM ![]() ehhh..wracam do roboty, zazdroszcze wam ze mozecie sobie poplotkowac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
CO?????????!!!!!!!!!!!
![]() Jakaś Barbie MOJĄ LEMPICKĄ UŻYWA??? ![]() ![]() Chyba ją porzucę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
mała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Powaga? A to mściwce
![]() Ja męskich zapachów nie oceniam, bo i tak kocham tylko Eternity ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
EEE, nie podejrzewam Cię o psikanie bez umiaru. To raczej wypłynęło wspomnienie o tym, jak pierwszy raz użyłam tego zapachu. Katastrofa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka - a co się takiego stało podczas pierwszej aplikacji Poeme ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Nic takiego. Nie przewidziałam, że są tak mocne i wydajne i ... nadużyłam. Kark, szyja, nadgarstki, zgięcia w łokciu, uff. Poszłam na wykłady. Z tyłu sali dobiegło mnie zniecierpliwione: "Ale się ktoś, psiakrew, wyperfumował"
![]() Od razu się nauczyłam używać mocnych perfum ![]() Potem już było dobrze i żadna skarga do mnie nie docierała. Koledzy wspominają je z rozrzewnieniem, ale już mi się znudziły. Upodobanie do mocnych zapachów zostało. Są strasznie wydajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Hmmm, ja też pryskam za uszami czyli razy dwa, na szyję to trzy i w zgięciach w łokciu. Z początku są niesamowicie intensywne, po jakichś dwudziestu minutach łagodnieją. Staram się zawsze, żeby trochę czasu minęło, zanim wyjdę wyperfumowana do ludzi, żeby się zapach "usadowił" na skórze. Nie słyszałam w sumie jeszcze żadnej skargi, ale może ludzie są uprzejmi...
Mam w ogóle skórę, która strasznie jakoś absorbuje zapachy i nawet te bardzo intensywne tracą na mnie na intensywności. Jakie w ogóle znasz drugie takie trwałe i intensywne perfumy jak Poeme ? Bo ja zawsze mam z tym kłopot, co kupię, to się okazują ulotne na mojej skórze... Doprowadza mnie to do szewskiej pasji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
A ja chodziłam koło Eternity z 2 miesiące. Wąchałam (w sklepie), padałam z zachwytu i w końcu się zrujnowałam. I co, leżą w łazience nieużywane a ja dalej używam One.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Nitko - ja tylko męskie Eternity tak kocham.
Szarado - to prawda: wszystko zależy od skóry. Moja też raczej lubi mocne zapachy (nie cierpię świeżuchów), ale Poemkę musiałam oszczędnie. Za to miałam 30-stkę przez 3 lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Re: intensywne jak Poeme - do Szarady
Przepraszam, że tak późno. Nie było mnie przez 2 dni i jakoś mi umknęło Twoje pytanie.
Równie intensywnie trzymają mi się oba Gaultiery (Fragile i Classic), Glamurous Laurena, Hot Couture (ten akurat nabiera intensywności z czasem) i masa orientalnych zapachów, zwłaszcza Organza Indecence (zwykła Organza chyba się trzyma jeszcze lepiej, tylko jakoś za nią nie przepadam), Dolce Vita i Angel. Jak sobie jeszcze coś przypomnę, to dorzucę. Ogólnie nie mam problemów z trwałością perfum. Po prostu ich intensywność nieco się na mojej skórze słabnie. Za to świeżuchy wyparowują błyskawicznie. Na ogół na szczęście... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za wskazówkę ! JPG Classique to jeden z moich czarnych koni, pewnie się kiedyś skuszę
![]() Zadałam w ogóle pytanie o trwałość, bo czasami jest tak, że zapach, który wydaje się intensywny jest bardzo nietrwały, jako przykład podam tu Hypnotic Poison, czy Hugo Deep Red. Z mojej skóry też ulatniają się świeżuchy, szybciej niż gaz z kurka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Deep Red siedzi u mnie maksymalnie godzinkę ;(
No może nie jest to powód do płaczu, tak naprawdę podoba mi się tylko pierwsza nuta tych perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.