|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Ja to takie "boys bandy" wielbiłam w czasach późnej podstawówki i poprzez L.O.
http://www.youtube.com/watch?v=FbeAUcJOrpM
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. inaczej uczę się na test, inaczej na pytania otwarte - to drugie pojawiło się nagle, nie byliśmy uprzedzeni o tym 2. odpowiedziałam na 15 pytań, więc z jakiej racji to 16 decyduje o ocenie? 3. w dalszym ciągu twierdzę, że jedno pytanie nie weryfikuje wiedzy. Trafiły się akurat heurystyki - czyli moja zmora, z jakiegoś powodu mój mózg nie przyjmuje tego do wiadomości. Jakby były ze 3 pytania, pewnie byłoby lepiej. 4. To facet popełnił błąd dając ten sam test i naprawdę nie widzę powodu, dla którego ja mam teraz cierpieć. Moja koleżanka, która najpierw zadała pytanie "czy będzie ten sam test", była u niego później i spytała, czy naprawdę się nie domyślił, że mamy ten test. Powiedział, że nie i że nie ma pojęcia, skąd ten test mieliśmy. Ile w tym prawdy - nie wiem. Zresztą skłamał czy nie - świadczy to o nim... Jak dziekan nie pomoże, to w środę będzie pospolite ruszenie i będzie się musiał nam tłumaczyć w twarz. Bo na zerówkę, na której była jego "dopytka", się nawet nie pofatygował...
|
|
#1143 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. wykładowca ma zawsze rację 2. jeśli wykładowca nie ma racji, patrz punkt 1 ![]() Niestety nie będzie się Wam musiał tłumaczyć Takie są studia, to trzeba po prostu przeżyć...
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, Gwizdaczku, nie doceniłaś mojego prodziekana
na razie więcej nie powiem
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) no to się cieszę, jeśli nie doceniłam
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co? aktualnie upiłam się winkiem
a jutro idę na sanki! o!
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Maya jak słodko to zabrzmiało
a ktoś będzie Cię woził na sankach? i upatrzyłaś sobie jakąś górke do zjeżdżania?![]()
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
spooooko
też się idę dzisiaj uwinić
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i będę najszybsza! obiecuję Wam ![]() gwizdaczku
|
|
|
|
|
#1151 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=NHozn0YXAeENie lubiłam ich nigdy, ale wiem, że dr House miał swego czasu taki dzwonek ![]() Cytat:
![]() Jak na złość teraz w Ustce jest więcej śniegu niż w Krakowie (co się nigdy nie zdarza!)... Saperzy musieli aż wysadzać lód w porcie, no cuda wianki! ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Ja tam się nie uwiniłam, ale za to upiwiłam ![]() Maya kiedy będziesz miała suknię? Nie mogę się doczekać, aż Cię pięknoto w niej zobaczymy
Edytowane przez pagka Czas edycji: 2010-01-29 o 21:19 |
||
|
|
|
#1152 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mamy już salę ale nie pokażę bo to remiza OSP więc stronki nie mają a salę tą znamy bardzo dobrze bo tam miał wesele mój brat a teraz jest jeszcze ładniejsza bo po remoncie wymienili stoły i krzesła, podłogę i oświetlenie no i kuchnia przeszła generalny remont zespół załatwimy na urlopie bo mamy dwa sprawdzone tylko trzeba do nich zadzwonić i zapytać o aktualną cenę no i terminy katering to też nie problem i powinien być dograny na urlopie a wesele na max 80 osób będzie ![]() to chyba tyle na razie ![]() Cytat:
Cytat:
Poluś i Ty doczekasz tego pięknego dnia Cytat:
a u nas dziś kolejny koszmarny dzień i postanowiliśmy że na urlopie rozejrzymy się konkretniej za pracą dzisiaj znowu szefowa miała do mnie pretensje że ta co otwierała nie przygotowała wiele rzeczy rano i że za każdym razem kiedy ona ma otwierać ja mam przypilnować żeby dzień wcześniej przed zamknięciem zrobić jak najwięcej a co to moja wina że ona tego nie zrobiła?? dlaczego ja mam robić za nią?? ona ma taką samą stawkę co ja więc czemu ma robić mniej?? TŻ tez miał ciężki dzień i poważnie myślimy żeby po urlopie wrócić na miesiąc żeby pozamykać konta i wypowiedzieć mieszkanie.............
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
i za małego kaca ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- o, a ja się wypachniłam, wymalowałam i czekam na tż Bo się zapowiedział, że mnie gdzieś zabiera, ale nie wiem gdzie Kazał tylko wziąć rzeczy na noc i ubrania na jutro...... huuuu huuuu nie wiem ocb
|
#1154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() UUuu, no to stosunkowo udanej nocy życzę
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
gracias senorita
|
#1156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaaacie.Hansony!!! Jak miałam 12 lat to kochałam tego najmłodszego!! ![]() ![]() Cytat:
Brzmi fajnie. Czekam na relacje![]() ![]() Aaaa jaaaaaaaaaa idę spać.Cmok dla wszystkich
|
|
#1157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O ty perwersie!
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, pa
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tą sukienką to mi humora poprawiłaś dzięki, kieckę będę miała dopiero w lipcu Gwizdaczku....miłego wieczorku...mmmmrrrrau ![]() az z tego wszystkiego wyśle Wam kilka zdjec, chcecie??
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chcemy
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Tż idzie na imprezę, aja kupiłam sobie Gingersa więc dołączam do Mayi i Gwizdaczka !
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Zdałam kryminologię i w nagrode kupiłam sobie buty (prezent od mamy)! Te same co ma Justynka
|
|
|
|
#1162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratuluję Carmi na którym roku jesteś, bo moja wpółlokatorka też studiuje prawo na uj i wczoraj miała egzamin z kryminologi albo kryminalistyki (nie rozróżniam)
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i wreszcie odebrałam dyplom z administracji i jestem z siebie taaaka dumna Mam udokumntowane 5
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Doczytałam ale nie pocytowałam więc nie pamiętam, do końca co chciałam pisać ![]() Zebrałam dziś kolejne zaliczenia 4 i 4,5 Następny egzamin we wtorek, a teraz cały weekend w pracy. Mo Tżet też dziś na imprezie integracyjnej. Gratuluję tym co zdali to co chcieli ![]() Aleks zazdroszczę takiego cudownego wyjazdu
|
#1166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już byłam
Fajowe zdjęcia zazdroszczę wyjazdu, sama chętnie bym się gdzieś wyrwałaCytat:
![]() Gratuluję dyplomu Ja jeszcze trochę poczekam.. no i nie będzie 5 a 4,5... Ale w sumie i tak się cieszę, w końcu dyplom to dyplom
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Maya super fotki! Bardzo padało? To zamczysko jest mega mroczne.
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam siły nadrabiać... co za dzień... nie wiem, skąd ten pech.
Wypełniłam dokumenty na Comeniusa. Jako kraj pierwszego wyboru wpisałam Maltę jechałam na łeb na szyję na uczelnię, żeby zdążyć po listy rekomendacyjne (spóźniona byłam, bo miałam sprzeczkę na GG z TŻem i się poryczałam strasznie). Wpadam na uczelnię, widzę naszą sekretarkę i już przygotowana jestem na opiernicz - wszystko jedno, ważne, że jeszcze nie poszła. A ona do mnie z pobłażliwym uśmiechem i "pani Justyno, pół dnia numeru telefonu do pani szukałam! Ładnie, nie dość, że starostka grupy, starostka roku, to mi jeszcze numeru nie dała. Osobiście pilnowałam, żeby pan rektor podpisał dziś te rekomendacje! Jedźcie, jedźcie, dziewczynki, należy Wam się" idę z instytutu, niosę teczkę, a tu nagle wszyyyyystkie 15 stron formularza na Comeniusa rozsypało się po całym ubłoconym korytarzu... plik miałam na pendrivie, który zostawiłam w samochodzie, bo się przez 5 minut zastanawiałam, czy mi będzie potrzebny i czy go brać, to nic, że waży kilka gramów, że co za różnica - nie wzięłam, bo uznałam, że nie będzie potrzebny choć tyle z tego wszystkiego, że dostałam smsa od TŻa, że przeprasza za te wszystkie słowa, ale że firma itp. Ja wiem, zwsze tak przeprasza i zawsze te same powody, ale mi miło, że jednak przeprasza i mam ochotę się popłakać i wtulić w niego zresztą już na koniec kłótni na GG mu napisałam, że nie mogę, żeby zszedł ze mnie, bo ja już nie mam siły na nic.Co do nakręcania nas na zaręczyny - no fakt, nakręcacie ale taka specyfika tego wątku, ja się specjalnie o to nie wkurzam, przeciwnie, lubię ten stan ![]() A, żeby dopełnić mojego pecha - laska nie wysłała mi do tej pory swetra czarnego z VS. Napisałam dziś do Allegro, uprzedzałam ją. Miesiąc prawie minął, a 70 zł piechotą nie chodzi.
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, gratuluję
![]() Powiem Wam, że choć mail od prodziekana był optymistyczny, nagle część roku się obudziła, że jakim prawem pisałam do niego w imieniu całego roku, a pisałam tylko w swoim... Normalnie mi ręce i cycki opadają, jak czytam to, co się dzieje na forum roku, nie mogę się doczekać, jak ich opuszczę. Sami egoiści - a to niby mają być pedagodzy ![]() Boże, chroń moje dzieci przed takimi pedagogami............... ..
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Epopeja
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

Wiemy, że krążą, widzimy jak ściągacie, widzimy jak nie umiecie, jak się denerwujecie, wszystko wiemy 

też się idę dzisiaj uwinić
bo wiecie co ja dzisiaj miałam??

i że za każdym razem kiedy ona ma otwierać ja mam przypilnować żeby dzień wcześniej przed zamknięciem zrobić jak najwięcej
a co to moja wina że ona tego nie zrobiła?? dlaczego ja mam robić za nią?? ona ma taką samą stawkę co ja więc czemu ma robić mniej?? TŻ tez miał ciężki dzień i poważnie myślimy żeby po urlopie wrócić na miesiąc żeby pozamykać konta i wypowiedzieć mieszkanie............. 
ale taka specyfika tego wątku, ja się specjalnie o to nie wkurzam, przeciwnie, lubię ten stan