|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
super że wszystko dobrze
|
|
|
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
czesc moje lobuziaki
![]() hehe ale mi sie napisalo a zuplenie nie wiem czemujestem taka zadowolona jutro ma dwa egzaminki na ktore nic nie umie ketsra po prostu ehh wpdalam na chwilke rano pobudka 3majcie kciukasy za mnie jutru od niedzieli bede z wami na bierzaco obiecuje ![]() buziole
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze jesteś zadowolona): pewnie egzaminy tez będa zadawalające bedziemy trzymać kciuki
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
witam dziewczynki ponownie z domku
ja tylko na chwilke....bo mam sztanski plan ale ciiiiiiiiii...on jest teraz w pracy na popołudniu bedzie dopiero o 10.30 a ja w tym czasie zadbam o siebie.. zafarbie włoski.. wskocze w sexowna bielizne.....i... go uwiode.... troche za wczesnie.. bo oowul.dopiero za tydzien.. ale tak sie nie daaaaaaaaaa mam dzis ochote i koniec nie licze....to ma byc czysta przyjemnosc...![]()
WAGA 84 KG. CEL 70 KG.---------WZROST 168 cm.------- [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku 21.luty - |
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
WAGA 84 KG. CEL 70 KG.---------WZROST 168 cm.------- [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku 21.luty - |
|
|
|
|
#157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zdrowe podejscie To co,ze do owulki jeszcze czas.A za tydzien przyjdzie nowa ochota Zycze miluskiej nockiZazdroszcze Wam troszke,ze macie tz-a na miejscu i spelniacie swoje ochoty Ale potem to go pewnie zgwalce,jak tylko pojawi sie w progu |
|
|
|
|
#158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i ni w głowie mu igraszki...wiec nizle sie musze postarac ale jutro oboje mamy wolne wiec mysle ze jednak sie skusi
|
|
|
|
#159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie kazda z nas przeszla juz cos w swoim zyciu,co nie bylo przyjemne.I choc ludzie nbam dawali dobre rady,to i tak musialysmy same sprawdzic i nauczyc sie na wlasnym bledzie. Dla mnie tez najwazniejsze,zeby madziorka czula sie spelniona,nie chce "wlazic z buciorami"w jej zycie.Sama musi sie przekonac co dla niej dobre. |
|
|
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- dobra lece dziewczynki bo sie nie wyrobie ale nie wyłanczam kompa(nie moge sie z wami rozstac ) wiec piszcie.....
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no kochana zycze goracej i upojnej nocy ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- a ja ide se dopiero zrobić kawe bo nie piłam dzisiaj i łaże do tyłu echhhh ta kofeina |
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak trzymaj, grunt to dobry humor kochana Trzymam mocno kciuki skarbie![]() A mnie zgaga dopadła!!!!!!!!!!!!Bleeee eeeeeeeeeeeee miałam 3 miesiące spokój no i sie zaczyna. A jeszcze chciałam słówko co do związku z żonatym facetem........kiedyś, zanim poznałam mężusia spotykałam się z takim łgarzem jednym, obiecywał, ż ekocha, ze tylko ja, ze w ogóle będzie cudnie, a tu się okazało, ze żonka, dziecko i kłamstwa, z erozwód już w trakcie itp itd...........no i dostał kopniaka w dupe, płakał, dzwonił, ale nie było powrotu............nie warto sie babrać, nie warto byc z takim gnojkiem, nei warto marnowac sobie życia, jest tylu świetnych facetów na świecie!!!!!!!!
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze ja jeszcze Ja!!!! no i 6 stron o nie nie nadrobię tego!! Wiecie co? albo mi się zdawało, albo miałąm dziś w brzuszku jakieś poruszenie. Chyba mi sie wydawało, za szybko...
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochanie, pisze po raz kolejny;D chyba nikt mnie nie chce słuchać wcale nie za szybko!!!!!!!!!!!!! Pierwsze ruchy kobieta może odczuwać już w 14 tygodniu!!!!!!!!!! Nie sa to kopniaki, ale bąbelki, przelewania, wiercenia, przemieszczania dzidziusia, a Ty już masz dużego bobaska w brzuszku więc to na pewno był on!!!!!!!!! Ja już 2 tyg mam babelki a i przewracania sie zdarzają ale na razie delikatne.
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty Caroll czemu jeszcze nie śpisz?
Marsz odpoczywać |
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
kochana ale o mnie dbasz dziękuję siedze z nogami na stoliku ja mogę nie spac całą noc odpoczywam, prawie nie chodzę, nawet ten swintuch dzisiaj jest łaskawy -polip oby tak dalej,ale nie łudze się, ehhh no w każdym bądź razie wizaz mnie odstresowuje więc sobie pozwalam na więcej ostatnio
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja sie nudzę bo Tż ogląda jakiś film wojenny a ja się zmulam.
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli wizaż działa odstresowująco to pozwalam ![]() ![]() A poważnie cieszę się, ze lepiej z tym polipem. Oby tak było dalej ![]() Linka rozumiem Cie. Mój znowu coś grzebie w dekoderze i też się nudzę
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomnialam Wam napisac, mój mężuś był dzisiaj w markecie na zakupkach i kupił 20 zupek amino, bo ja te niezdrowe zupki wżeram , nie wiem co mi sie stało, ale 1 dziennie musze zjeść, nigdy tego nie jadłam, no i pani w kasie widząc je mówi do niego j widze, ze bardzo niezdowo sie pan odżywia, a mężuś na to: wie pani, mam w domu żonę w ciąży i ona nie zaśnie jak nie zje takiej zupki przed snem kobieta na niego podobno popatrzyła jakby z księżyca spadł hehehhehehNo, ale Już się dostosowuję Scio kochana moja i dziękuje za wszystko mój z mamą i Olcią oglądają Housa ja tez popatrzę i idę sie myć i nynać. śpijcie słodko!!!!!!!!!!!!! Buziaczki
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
JA też idę do łóżka, ale nie mam zamiaru spać
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
carol słuchaj scio bo ma rację
ale słodko że jesteś z nami![]() ja też isde nynać buzzzziole papa |
|
|
|
#172 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i czekamy na powrót ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
od czartku jestem tego już pewna
|
|||||
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
nie no dziewuchy to przesaada, mialam do nadrobienia chyba z 10stron i wymieklam przy 5tej :P
z reszta i tak nikt nic do mnie nie pisal, nie pytal sie wiec... no coz. zostalam... olana ![]() Z TZtem sie staramy oficjalnie!!!! ))))))) tzn w koncu moge z nim o tym mowic prosto!No co... no w koncu takie zalecenie ginekologa ktory powiedzial, że lepiej nie ingerowac na razie lekami, chemią... tylko mocno sie starac;]---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- a tak no wlasnie witam w kolejnej części wątku )))))))))))))ps i tez jestem na tej stronie skarbmamy ale wykresu nie prowadze, bo... zawsze zapominam o mierzeniu tempki ;/ ale jak bardz byscie chcialy to mozecie mnie pozapraszac... wpisana tak jak tu LadyMK
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
jak na razie tak
powiedzial, że mam prolaktyne w porządku, więc nic tylko działać( zapisalam TŻcikowi w kalendarzu na biurku kiedy mam dni płodne -z wyliczenia kasiulki... no tak zeby wiedzial )USG piersi mam 10lutego i 16 lutego spowrotem do niego z tym USG piersi. ps przedwczoraj mielismy afere w klatce... sasiada mamy alkoholika-chlopak ma 26lat. Zaczynal od ćpania... Zawsze sie klocil z matka, ale 2dni temu przesadzil... bo stłukł jej głowę, pobił ją.. Resztkiem sil zdazyla wyskoczyc na klatke i bardzo glosno krzyczec ratunku i zadzwonila do Nas wiec wylecielismy. I inni sasiedzi tez... Policja, karetka... Mam nadzieje, ze jego zamkna... bo niestety matka probowala go wyeksmitowac, ubezwlasnowolnic nic nie dalo sie zrobic. Moze teraz sie od niego uwolni.. Każdy mówi, że to jej wina, że takiego ma syna.. heh ale nadchodzi taki wiek w zyciu czlowieka, że idzie on wlasna droga juz... z psiakiem na dworze.. super sie bawi z psem na sniegu sie złościła bo ja wytarzałam w śniegu
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
o rany, ładnie tu już naskrobałyście. Człowiek zrobi sobie dzień przerwy i tyle nadrabiania. Ja się w takim razie melduję na nowej części wąteczku i mam nadzieję, że w tej części same dobre wiadomości będą.
dalej sobie leżę, plamień w ogóle już nie mam! myślę, że to jakiś fałszywy sygnał był i może fasolka dała mi znać żebym więcej odpoczywała. teraz cały luty w domku przesiedzę i myślę że w marcu wrócę do pracy, ale od kwietnia to chyba pójdę na zwolnienie, bo nie wiem czy będzie mi się chciało..... a co tam... trzeba wypoczywać nie? TŻ jest przekochany... wczoraj mi zrobił takie zakupy, że normalnie mogę mieć każdą zachciankę teraz, bo normalnie kupił mi wszystko co możliwe. To jest takie słodkie, że faceci tak reagują na ciążę i w ogóle, mój był zawsze dla mnie kochany i nigdy by mnie nie skrzywdził, ale teraz to już w ogóle się przejął. Rodzice też wpadli z siatami, nie wiem kiedy to wszystko zjem, ale z 50 kilo Zaraz się ze mnie zrobi 100 chyba. aaaaa, i nie kłócić mi się! |
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze, zawsze jak ktoś kompetentny nam powie ze jest ok, to to uspokaja i może nie będzie takich schiz
![]() psina cudna, siostra ma podobneg, tylko zdziebko większego ![]() a co do syna sąsiadki to powiem Ci że mogą ludzie mieć racje że to jej wina, ja mam brata 25 lat i jest totalnie zepsuty, wstyd się przyznać (no ale rodziny się nie wybiera) chłopak ćpa, matka udaje że tego nei widzia, aktualnie brat nie pracuje i siedzi jej na garnuszku, wiele rzeczy z domu się potraciło....wogóle masakra. A mama Go broni dalej i nci złego nie da na niego powiedzieć, więc wkurza się jak coś o nim mówimy. kiedyś to nawet się popłakała, ża ja z siostrą to jesteśmy wredne bo siadłyśmy na braciszka. W jego przyadku brakło twardej rodzicielskiej ręki ojca, a mama rozpieszczała. Chociaż są i takie przypadki, że choćby rodzice się dwoii i troili to i tak dziecko na "zmarnowanie" idzie. Ufff ale się rozpisałam... |
|
|
|
#178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może ja też pokażę swoją pupilkę
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo taka jest prawda że często osoby nad którymi ktoś sie znęca nie mają siły tego przerwać, One najbardziej potrzebują pomocy psychologa. ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- a ja zamiast pracować, to piszę tu z wami i szukam spodni dla siebie. Jak mi się już spodnie podobają to rozmiar nie taki. Masakra jakaś....będę chyba chodzić z gołą pupą
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
wiesz co, najgorsze jest to że właśnie ten gościu jest normalny na co dzień i mniej więcej co pół roku jak wypije to robi jej takie akcje, a na co dzień do rany przyłóż. To jest dopiero chore...
no nic, ja się idę walnąć, bo mam leżeć 20 godzin na dobę, a jak jeszcze dzisiaj chce umyć włosy, zrobić mani i pedi no i coś zjeść to muszę się zmieścić w tych 4 godzinach (już niecałych) laptopa mi mężunio zabrał dzisiaj na cały dzień także muszę wstawać do kompa niestety.....Pa |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

CEL 70 KG.
zdrowe podejscie
Ale potem to go pewnie zgwalce,jak tylko pojawi sie w progu

Trzymam mocno kciuki skarbie
wcale nie za szybko!!!!!!!!!!!!! Pierwsze ruchy kobieta może odczuwać już w 14 tygodniu!!!!!!!!!! Nie sa to kopniaki, ale bąbelki, przelewania, wiercenia, przemieszczania dzidziusia, a Ty już masz dużego bobaska w brzuszku więc to na pewno był on!!!!!!!!! Ja już 2 tyg mam babelki a i przewracania sie zdarzają
Marsz odpoczywać

j widze, ze bardzo niezdowo sie pan odżywia, a mężuś na to: wie pani, mam w domu żonę w ciąży i ona nie zaśnie jak nie zje takiej zupki przed snem