Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ IV - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-29, 19:02   #151
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj u gina i od dzisiaj jestem na zwolnieniu - 2 tygodnie aż do następnej wizyty.W końcu sie wyspie
Na usg jeszce nie byłam, ale slyszalm serduszko
Widzę, że jak narazie chłopcy przewazaja na naszym watku.Ja tez na początku przeczuwałam chlopca, a teraz juz sama nie wiem.Może uda mi sie wyrównac ranking i bedzie córcia?

super że wszystko dobrze a teraz skoro masz L4 to sie bycz i odpiczywaj na maksa, wszystkie mamuski mówią spij póki mozesz bo przyjdzie dzidzia i se nie pośpisz
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 19:03   #152
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

czesc moje lobuziaki hehe ale mi sie napisalo a zuplenie nie wiem czemujestem taka zadowolona jutro ma dwa egzaminki na ktore nic nie umie ketsra po prostu ehh wpdalam na chwilke rano pobudka 3majcie kciukasy za mnie jutru od niedzieli bede z wami na bierzaco obiecuje
buziole
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 19:06   #153
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc moje lobuziaki hehe ale mi sie napisalo a zuplenie nie wiem czemujestem taka zadowolona jutro ma dwa egzaminki na ktore nic nie umie ketsra po prostu ehh wpdalam na chwilke rano pobudka 3majcie kciukasy za mnie jutru od niedzieli bede z wami na bierzaco obiecuje
buziole

dobrze ze jesteś zadowolona): pewnie egzaminy tez będa zadawalającebedziemy trzymać kciuki
Stary 2010-01-29, 19:07   #154
kasiula1208
Zadomowienie

witam dziewczynki ponownie z domkuja tylko na chwilke....bo mam sztanski planzgwałcenia tz-taale ciiiiiiiiii...on jest teraz w pracy na popołudniu bedzie dopiero o 10.30 a ja w tym czasie zadbam o siebie.. zafarbie włoski.. wskocze w sexowna bielizne.....i... go uwiode....troche za wczesnie.. bo oowul.dopiero za tydzien.. ale tak sie nie daaaaaaaaaa mam dzis ochote i koniecnie licze....to ma byc czysta przyjemnosc...
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 19:10   #155
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki ponownie z domkuja tylko na chwilke....bo mam sztanski planzgwałcenia tz-taale ciiiiiiiiii...on jest teraz w pracy na popołudniu bedzie dopiero o 10.30 a ja w tym czasie zadbam o siebie.. zafarbie włoski.. wskocze w sexowna bielizne.....i... go uwiode....troche za wczesnie.. bo oowul.dopiero za tydzien.. ale tak sie nie daaaaaaaaaa mam dzis ochote i koniecnie licze....to ma byc czysta przyjemnosc...
W takim razie zycze upojnej nocy

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 19:16   #156
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez giovi13 Pokaż wiadomość
Witam i sie melduje w nastepnej czesci

widzę,że tu o powaznych sprawach piszecie.kurcze nie jestem w temacie ci do madziorki(musze nadrobic temat z poprzedniej czesci),ale widze,ze nie jest lekko.Ehh.....to nasze zycie potrafi nam platac figle....

No faktycznie płeć brzydka przeważa w naszych brzuszkach
A sprawdzalyscie moze w tym kalendarzu chińskim,gdzie sie sprawdza płeć???
Bo powiem Wam,ze mi sie sprawdzaMoja psiapsiółka też jest w ciazy,jej wychodzi dziewczynka no i faktycznie doktorek juz to dwa razy potwiedzil.A mojej kuzynce(tez ciezarówka)wychodzi chłopiec i tez juz doktorek potwierdzil.A jak to wyglada u Was?

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Nadrobiłam! Historia nieciekawa.Pewnie nie nam to oceniac,ale ja tez bym nie chciala dziecka z tym facetem.No ale milosc potrafi byc bardzo slepa.Tylko nasuwa mi sie pytanie:madziorka czym Ci ten facet imponuje,ze chcesz miec "pamiatke"po nim na cale zycie???

Przesylam Ci,jesli jest taka Twoja wola i chec posiadania dzieciatka z tym facetem.Oby wszystko skonczylo sie tak,jak Ty tego chcesz
achhhhhh ciezka sytuacja bo nie wiadomo co dziewczynie poradzic....ja bym chciała jej szczescia...ale jestem zdania ze nie znajdzie go z tym facetem...z drugiej zas strony fajnie nam sie mówi... bo my mamy całkiem inne sytuacje... i napewno chciałaby cos innego usłyszec....no ale jesli mamy jej cos poradzic to nie mozemy scimniac ze jest ok. wiec zgadzam sie skarbie z twoim ostatnim zdaniem....ze jesli tego własnie chce to pozostaje nam zyczyc jej tylko szczescia...czasami chyba lepiej nie wtracac sie w czyjes sprawy
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2010-01-29, 19:18   #157
giovi13
Raczkowanie

Cytat:

zdrowe podejscieTo co,ze do owulki jeszcze czas.A za tydzien przyjdzie nowa ochotaZycze miluskiej nocki
Zazdroszcze Wam troszke,ze macie tz-a na miejscu i spelniacie swoje ochotyJa musze czekac jeszcze prawie 2 tygAle potem to go pewnie zgwalce,jak tylko pojawi sie w progu
giovi13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 19:22   #158
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
zdrowe podejscieTo co,ze do owulki jeszcze czas.A za tydzien przyjdzie nowa ochotaZycze miluskiej nocki
Zazdroszcze Wam troszke,ze macie tz-a na miejscu i spelniacie swoje ochotyJa musze czekac jeszcze prawie 2 tygAle potem to go pewnie zgwalce,jak tylko pojawi sie w progu
hihihi u mnie to tez kochana nie jest tak łatwo bo mój tz jak przychodzi z popołudniowki to jest strasznie zajechanyi ni w głowie mu igraszki...wiec nizle sie musze postaracale jutro oboje mamy wolne wiec mysle ze jednak sie skusi
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2010-01-29, 19:22   #159
giovi13
Raczkowanie

Cytat:
achhhhhh ciezka sytuacja bo nie wiadomo co dziewczynie poradzic....ja bym chciała jej szczescia...ale jestem zdania ze nie znajdzie go z tym facetem...z drugiej zas strony fajnie nam sie mówi... bo my mamy całkiem inne sytuacje... i napewno chciałaby cos innego usłyszec....no ale jesli mamy jej cos poradzic to nie mozemy scimniac ze jest ok. wiec zgadzam sie skarbie z twoim ostatnim zdaniem....ze jesli tego własnie chce to pozostaje nam zyczyc jej tylko szczescia...czasami chyba lepiej nie wtracac sie w czyjes sprawy
Dokladnie
Pewnie kazda z nas przeszla juz cos w swoim zyciu,co nie bylo przyjemne.I choc ludzie nbam dawali dobre rady,to i tak musialysmy same sprawdzic i nauczyc sie na wlasnym bledzie.
Dla mnie tez najwazniejsze,zeby madziorka czula sie spelniona,nie chce "wlazic z buciorami"w jej zycie.Sama musi sie przekonac co dla niej dobre.
giovi13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 19:27   #160
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
W takim razie zycze upojnej nocy

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

dobra lece dziewczynki bo sie nie wyrobieale nie wyłanczam kompa(nie moge sie z wami rozstac) wiec piszcie.....
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2010-01-29, 19:39   #161
aa2
Zakorzenienie

Cytat:

no kochana zycze goracej i upojnej nocy zgwałć go zgwałć

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

a ja ide se dopiero zrobić kawe bo nie piłam dzisiaj i łaże do tyłu echhhh ta kofeina
Stary 2010-01-29, 20:04   #162
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
buziole

I tak trzymaj, grunt to dobry humor kochana Trzymam mocno kciuki skarbie

A mnie zgaga dopadła!!!!!!!!!!!!Bleeee eeeeeeeeeeeee miałam 3 miesiące spokój no i sie zaczyna.

A jeszcze chciałam słówko co do związku z żonatym facetem........kiedyś, zanim poznałam mężusia spotykałam się z takim łgarzem jednym, obiecywał, ż ekocha, ze tylko ja, ze w ogóle będzie cudnie, a tu się okazało, ze żonka, dziecko i kłamstwa, z erozwód już w trakcie itp itd...........no i dostał kopniaka w dupe, płakał, dzwonił, ale nie było powrotu............nie warto sie babrać, nie warto byc z takim gnojkiem, nei warto marnowac sobie życia, jest tylu świetnych facetów na świecie!!!!!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 22:15   #163
Linka24
Wtajemniczenie

Jeszcze ja jeszcze Ja!!!! no i 6 stron o nie nie nadrobię tego!! Wiecie co? albo mi się zdawało, albo miałąm dziś w brzuszku jakieś poruszenie. Chyba mi sie wydawało, za szybko...
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 22:22   #164
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Jeszcze ja jeszcze Ja!!!! no i 6 stron o nie nie nadrobię tego!! Wiecie co? albo mi się zdawało, albo miałąm dziś w brzuszku jakieś poruszenie. Chyba mi sie wydawało, za szybko...

Kochanie, pisze po raz kolejny;D chyba nikt mnie nie chce słuchaćwcale nie za szybko!!!!!!!!!!!!! Pierwsze ruchy kobieta może odczuwać już w 14 tygodniu!!!!!!!!!! Nie sa to kopniaki, ale bąbelki, przelewania, wiercenia, przemieszczania dzidziusia, a Ty już masz dużego bobaska w brzuszku więc to na pewno był on!!!!!!!!! Ja już 2 tyg mam babelki a i przewracania sie zdarzają ale na razie delikatne.

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-01-29, 22:25   #165
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A Ty Caroll czemu jeszcze nie śpisz? Marsz odpoczywać:cm ok:

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 22:29   #166
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A Ty Caroll czemu jeszcze nie śpisz? Marsz odpoczywać:cm ok:
kochana ale o mnie dbasz dziękuję siedze z nogami na stoliku ja mogę nie spac całą noc odpoczywam, prawie nie chodzę, nawet ten swintuch dzisiaj jest łaskawy-polip oby tak dalej,ale nie łudze się, ehhh no w każdym bądź razie wizaz mnie odstresowujewięc sobie pozwalam na więcej ostatnio

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-01-29, 22:31   #167
Linka24
Wtajemniczenie

A ja sie nudzę bo Tż ogląda jakiś film wojenny a ja się zmulam.
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 22:38   #168
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
kochana ale o mnie dbasz dziękuję siedze z nogami na stoliku ja mogę nie spac całą noc odpoczywam, prawie nie chodzę, nawet ten swintuch dzisiaj jest łaskawy-polip oby tak dalej,ale nie łudze się, ehhh no w każdym bądź razie wizaz mnie odstresowujewięc sobie pozwalam na więcej ostatnio
No to dobrze
Jeśli wizaż działa odstresowująco to pozwalam ale nie spać całą noc, o nie

A poważnie cieszę się, ze lepiej z tym polipem. Oby tak było dalej

Linka rozumiem Cie. Mój znowu coś grzebie w dekoderze i też się nudzę

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-29, 22:50   #169
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
No to dobrze
Jeśli wizaż działa odstresowująco to pozwalam ale nie spać całą noc, o nie

A poważnie cieszę się, ze lepiej z tym polipem. Oby tak było dalej

Linka rozumiem Cie. Mój znowu coś grzebie w dekoderze i też się nudzę

Zapomnialam Wam napisac, mój mężuś był dzisiaj w markecie na zakupkach i kupił 20 zupek amino, bo ja te niezdrowe zupki wżeram , nie wiem co mi sie stało, ale 1 dziennie musze zjeść, nigdy tego nie jadłam, no i pani w kasie widząc je mówi do niegoj widze, ze bardzo niezdowo sie pan odżywia, a mężuś na to: wie pani, mam w domu żonę w ciąży i ona nie zaśnie jak nie zje takiej zupki przed snem kobieta na niego podobno popatrzyła jakby z księżyca spadł hehehheheh

No, ale Już się dostosowuję Scio kochana moja i dziękuje za wszystko mój z mamą i Olcią oglądają Housa ja tez popatrzę i idę sie myć i nynać. śpijcie słodko!!!!!!!!!!!!! Buziaczki

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-01-29, 23:03   #170
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dobranoc.

JA też idę do łóżka, ale nie mam zamiaru spać

Agatka jest już z nami
Stary 2010-01-29, 23:29   #171
aa2
Zakorzenienie

carol słuchaj scio bo ma rację ale słodko że jesteś z nami

ja też isde nynać buzzzziole papa
Stary 2010-01-30, 09:29   #172
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
No faktycznie płeć brzydka przeważa w naszych brzuszkach
A sprawdzalyscie moze w tym kalendarzu chińskim,gdzie sie sprawdza płeć???
Bo powiem Wam,ze mi sie sprawdzaMoja psiapsiółka też jest w ciazy,jej wychodzi dziewczynka no i faktycznie doktorek juz to dwa razy potwiedzil.A mojej kuzynce(tez ciezarówka)wychodzi chłopiec i tez juz doktorek potwierdzil.A jak to wyglada u Was?

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------
mi z kalendarza wychodzi na dziewczynkę, jeśli się potwierdzi to Oliwia będzie najszczęśliwszą osobą na świecie. Musimy troche poczekać żeby sprawdzić

Cytat:
buziole
trzymamy i czekamy na powrót
Cytat:
mam nadzieję że doszło do gwałtu

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
A mnie zgaga dopadła!!!!!!!!!!!!Bleeee eeeeeeeeeeeee miałam 3 miesiące spokój no i sie zaczyna.
mnie też coś ala zgaga męczy od czwartku, obawiam sie że to już tak może być, bo będzie to wynik uciskania dzidzi, macicy na żoładek

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
wcale nie za szybko, ja też już czuję jak się szkrab przewraca, pływa czy co Ono tam robi od czartku jestem tego już pewna
Stary 2010-01-30, 09:34   #173
LadyMK
Zakorzenienie

nie no dziewuchy to przesaada, mialam do nadrobienia chyba z 10stron i wymieklam przy 5tej :P
z reszta i tak nikt nic do mnie nie pisal, nie pytal sie wiec... no coz. zostalam... olana

Z TZtem sie staramy oficjalnie!!!! ))))))) tzn w koncu moge z nim o tym mowic prosto!
No co... no w koncu takie zalecenie ginekologa ktory powiedzial, że lepiej nie ingerowac na razie lekami, chemią... tylko mocno sie starac;]

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

a tak no wlasnie witam w kolejnej części wątku )))))))))))))
ps i tez jestem na tej stronie skarbmamy ale wykresu nie prowadze, bo... zawsze zapominam o mierzeniu tempki ;/
ale jak bardz byscie chcialy to mozecie mnie pozapraszac... wpisana tak jak tu LadyMK

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 09:36   #174
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
nie no dziewuchy to przesaada, mialam do nadrobienia chyba z 10stron i wymieklam przy 5tej :P
z reszta i tak nikt nic do mnie nie pisal, nie pytal sie wiec... no coz. zostalam... olana

Z TZtem sie staramy oficjalnie!!!! ))))))) tzn w koncu moge z nim o tym mowic prosto!
No co... no w koncu takie zalecenie ginekologa ktory powiedzial, że lepiej nie ingerowac na razie lekami, chemią... tylko mocno sie starac;]

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

a tak no wlasnie witam w kolejnej części wątku )))))))))))))
ps i tez jestem na tej stronie skarbmamy ale wykresu nie prowadze, bo... zawsze zapominam o mierzeniu tempki ;/
ale jak bardz byscie chcialy to mozecie mnie pozapraszac... wpisana tak jak tu LadyMK
Czyli gin jak na razie podniósł Cię na duchu???
Stary 2010-01-30, 09:44   #175
LadyMK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Czyli gin jak na razie podniósł Cię na duchu???
jak na razie tak powiedzial, że mam prolaktyne w porządku, więc nic tylko działać( zapisalam TŻcikowi w kalendarzu na biurku kiedy mam dni płodne -z wyliczenia kasiulki... no tak zeby wiedzial)
USG piersi mam 10lutego i 16 lutego spowrotem do niego z tym USG piersi.

ps przedwczoraj mielismy afere w klatce... sasiada mamy alkoholika-chlopak ma 26lat. Zaczynal od ćpania... Zawsze sie klocil z matka, ale 2dni temu przesadzil... bo stłukł jej głowę, pobił ją.. Resztkiem sil zdazyla wyskoczyc na klatke i bardzo glosno krzyczec ratunku i zadzwonila do Nas wiec wylecielismy. I inni sasiedzi tez... Policja, karetka... Mam nadzieje, ze jego zamkna... bo niestety matka probowala go wyeksmitowac, ubezwlasnowolnic nic nie dalo sie zrobic. Moze teraz sie od niego uwolni..
Każdy mówi, że to jej wina, że takiego ma syna.. heh ale nadchodzi taki wiek w zyciu czlowieka, że idzie on wlasna droga juz...

z psiakiem na dworze.. super sie bawi z psem na sniegu sie złościła bo ja wytarzałam w śniegu

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 09:47   #176
metropolitan
Zadomowienie

o rany, ładnie tu już naskrobałyście. Człowiek zrobi sobie dzień przerwy i tyle nadrabiania. Ja się w takim razie melduję na nowej części wąteczku i mam nadzieję, że w tej części same dobre wiadomości będą.

dalej sobie leżę, plamień w ogóle już nie mam! myślę, że to jakiś fałszywy sygnał był i może fasolka dała mi znać żebym więcej odpoczywała. teraz cały luty w domku przesiedzę i myślę że w marcu wrócę do pracy, ale od kwietnia to chyba pójdę na zwolnienie, bo nie wiem czy będzie mi się chciało..... a co tam... trzeba wypoczywać nie?

TŻ jest przekochany... wczoraj mi zrobił takie zakupy, że normalnie mogę mieć każdą zachciankę teraz, bo normalnie kupił mi wszystko co możliwe. To jest takie słodkie, że faceci tak reagują na ciążę i w ogóle, mój był zawsze dla mnie kochany i nigdy by mnie nie skrzywdził, ale teraz to już w ogóle się przejął. Rodzice też wpadli z siatami, nie wiem kiedy to wszystko zjem, ale z 50 kilo Zaraz się ze mnie zrobi 100 chyba.

aaaaa, i nie kłócić mi się!
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 09:52   #177
marlenka0505
Zakorzenienie

to dobrze, zawsze jak ktoś kompetentny nam powie ze jest ok, to to uspokaja i może nie będzie takich schiz
psina cudna, siostra ma podobneg, tylko zdziebko większego

a co do syna sąsiadki to powiem Ci że mogą ludzie mieć racje że to jej wina, ja mam brata 25 lat i jest totalnie zepsuty, wstyd się przyznać (no ale rodziny się nie wybiera) chłopak ćpa, matka udaje że tego nei widzia, aktualnie brat nie pracuje i siedzi jej na garnuszku, wiele rzeczy z domu się potraciło....wogóle masakra. A mama Go broni dalej i nci złego nie da na niego powiedzieć, więc wkurza się jak coś o nim mówimy. kiedyś to nawet się popłakała, ża ja z siostrą to jesteśmy wredne bo siadłyśmy na braciszka.
W jego przyadku brakło twardej rodzicielskiej ręki ojca, a mama rozpieszczała.
Chociaż są i takie przypadki, że choćby rodzice się dwoii i troili to i tak dziecko na "zmarnowanie" idzie.
Ufff ale się rozpisałam...
Stary 2010-01-30, 09:57   #178
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
jak na razie tak powiedzial, że mam prolaktyne w porządku, więc nic tylko działać( zapisalam TŻcikowi w kalendarzu na biurku kiedy mam dni płodne -z wyliczenia kasiulki... no tak zeby wiedzial)
USG piersi mam 10lutego i 16 lutego spowrotem do niego z tym USG piersi.

ps przedwczoraj mielismy afere w klatce... sasiada mamy alkoholika-chlopak ma 26lat. Zaczynal od ćpania... Zawsze sie klocil z matka, ale 2dni temu przesadzil... bo stłukł jej głowę, pobił ją.. Resztkiem sil zdazyla wyskoczyc na klatke i bardzo glosno krzyczec ratunku i zadzwonila do Nas wiec wylecielismy. I inni sasiedzi tez... Policja, karetka... Mam nadzieje, ze jego zamkna... bo niestety matka probowala go wyeksmitowac, ubezwlasnowolnic nic nie dalo sie zrobic. Moze teraz sie od niego uwolni..
Każdy mówi, że to jej wina, że takiego ma syna.. heh ale nadchodzi taki wiek w zyciu czlowieka, że idzie on wlasna droga juz...

z psiakiem na dworze.. super sie bawi z psem na sniegu sie złościła bo ja wytarzałam w śniegu
Lady, też miałam kiedyś taką afere na klatce, tylko że mąż bił żonę, otworzyłam drzwi, żeby się trochę wystraszył i wzięłam ją do domu, bo by ją zabił chyba. Wszystko super, poczekała u nas na policję. Szkoda tylko, że na drugi dzień TŻ miał potrzaskane oba lusterka w samochodzie..... Już nigdy tym ludziom nie pomogę. Takie sytuacje są bardzo niezręczne, bo człowiek nie chce stać objętnie, ale nie wiadomo czy nasza reakcja nie odniesie przeciwnego skutku.

Może ja też pokażę swoją pupilkę
Stary 2010-01-30, 10:03   #179
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
Lady, też miałam kiedyś taką afere na klatce, tylko że mąż bił żonę, otworzyłam drzwi, żeby się trochę wystraszył i wzięłam ją do domu, bo by ją zabił chyba. Wszystko super, poczekała u nas na policję. Szkoda tylko, że na drugi dzień TŻ miał potrzaskane oba lusterka w samochodzie..... Już nigdy tym ludziom nie pomogę. Takie sytuacje są bardzo niezręczne, bo człowiek nie chce stać objętnie, ale nie wiadomo czy nasza reakcja nie odniesie przeciwnego skutku.

Może ja też pokażę swoją pupilkę
śliczna, mam podobnego czarnucha...
Bo taka jest prawda że często osoby nad którymi ktoś sie znęca nie mają siły tego przerwać, One najbardziej potrzebują pomocy psychologa.

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

a ja zamiast pracować, to piszę tu z wami i szukam spodni dla siebie. Jak mi się już spodnie podobają to rozmiar nie taki. Masakra jakaś....będę chyba chodzić z gołą pupą
Stary 2010-01-30, 10:04   #180
metropolitan
Zadomowienie

wiesz co, najgorsze jest to że właśnie ten gościu jest normalny na co dzień i mniej więcej co pół roku jak wypije to robi jej takie akcje, a na co dzień do rany przyłóż. To jest dopiero chore...

no nic, ja się idę walnąć, bo mam leżeć 20 godzin na dobę, a jak jeszcze dzisiaj chce umyć włosy, zrobić mani i pedi no i coś zjeść to muszę się zmieścić w tych 4 godzinach (już niecałych) laptopa mi mężunio zabrał dzisiaj na cały dzień także muszę wstawać do kompa niestety.....

Pa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości