![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kamisha schrupać? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________ Dopadła mnie taka histeria, że zrobiłam tarczę z Twojego zdjęcia i rzucałam w nie śniegiem.
Miłość wcale nie przynosi ciepła, zdaje sobie sprawę z tego szczególnie zimą, kiedy zamarza każda część mojego ciała. Szedł. Szedł i zacierał na jej drodze ślady szczęścia. Najchętniej uciekłabym światu sprzed nosa. Tak dużo mam na myśli, że wolę milczeć. . Jej łzy rażą go w oczy. I jestem już prawie pewna, że już nie chcę, byś był mój.
![]() |
#902 |
Zadomowienie
|
KaMa2704:
już jej niosą suknie z welonem.... Żono moja, serce moje, nie ma takich jak my dwoje... jeszcze ryżem sypną na szczęście.. oj dana, bawimy się do białego rana. wesele. ;DD hmm a może to ja złapie welon... Wesele się ![]() I złoty krążek jej wcisną na rękę...Wesele. Wielkie polskie wesele! ;D Dzwony biją jak szalone, marsz weselny w uszach brzmi.. A teraz idziemy na jednego...weselnego ![]() Patrzę jak ludzie popełniają największy błąd w życiu. ![]() wizaz wizaz wizaz!
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2010-01-29 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Przyczajenie
|
- ja go chyba kocham..tylko mu nie mów..
- on to na pewno wie i się ucieszy - skąd wiesz? - bo stoi za Tobą i się uśmiecha . to nie moja wina, że Cię za bardzo lubię. nigdy nie wybaczę sobie tego, że się w Tobie zakochałam. nie wchodź tam! proszę nie! moje serce ledwo się trzyma, chcesz je do końca s*******ić? ____________________ Ty wiesz, że mam do Ciebie słabość. < 3 |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
BAN stały
|
. . .
na zawsze tylko Ty kochanie... ta, taa jasne i myśl tak dalej blaźnie. ! obiecaj. obiecaj mi, żę nie spóźnisz się o całe życie. nigdy nie pojmę męskiej psychiki. Przez otwarty obraz lustra przedostać się do marzeń w zamkniętej fantazji. orzeszek z malinowym noskiem. . |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Raczkowanie
|
" Nikt nie wie co ma , aż w końcu to straci "
Pewnego dnia rankiem poczujesz , że czegoś ci brakuje . I w swoim wnętrzu poczujesz miłość . To Twoje spojrzenie sprawiło, że narodziłam się ponownie ![]() Czułość objęcia , westchnienie mojego imienia pomiędzy twoimi ustami Późno czy wcześniej Nie wiedząc, jak i kiedy, Jedna łza sprawi, że zatęsknisz powoli… I znowu upadam, kiedy pomyślę o Tobie Bez Ciebie jestem niczym ![]() ![]()
#906 | |
Zadomowienie
|
ale halo! zauważonej jak najbardziej słoneczko ;** nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy! ; ** ; ** strasznie mi miło ![]() Cytat:
to mamy problem.. bo ja cię kocham ![]() ![]() Moja miłości nieskończona ![]() ![]() takie czadowe serce to ja biorę i się nie dziele ![]() cudownie mi ![]() wzruszyłam się też ; *** bananowalaska- <3 wiem, że mogę zawsze na Ciebie liczyć . --------------------------------------------------------------- wiesz, że nie dbam o niczyje względy . w tym roku sesja znów nas zaskoczyła jak zima kierowców ![]() tell me when u hear my heart stop . /powiedź mi, kiedy usłyszysz, że moje serce już nie bije./ I wouldn’t know . /wiedziałabym./ when you leave, u walk like a thieve by blood and by mean I fall when u leave . /kiedy odchodzisz, idziesz jak złodziej z zakrwawionymi dłońmi, ponieważ umieram, kiedy mnie opuszczasz./ the steps on the stairs . /ślady na schodach./ I can't compete with a memory . /nie mogę konkurować z wspomnieniami./ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-01-29 o 23:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Raczkowanie
|
Witam .! ; *
. kocham te moje sny kiedy jesteś przez chwile tylko mój. ale nienawidzę tego momentu kiedy przychodzi ona, siada ci na kolanach a ty kiwasz mi na pożegnanie. chce wtedy krzyczeć do ciebie ale mój głos pozostaje w gardle .. ..Często gdy pokłóciła się z kimś zamykała się w swoim małym pokoju. Nie wychodziła przez jakiś czas. Nikt nie wiedział dlaczego i myśleli, że odpoczywa. Ale ona zamykała się w swoich czterech ścianach po to żeby nikogo nie skrzywdzić swoimi słowami, choć ludzie krzywdzili ją codziennie.. .. Patrzyła przez okno na zachmurzone niebo w nadziei że on także na nie patrzy. Chciała dać mu telepatyczny sygnał żeby do niej napisał. Nagle rozległ się dźwięk telefonu. to on pomyślała i rzuciła się żeby odczytać wiadomość. spojrzała na ekranik: elo kochanie. spotkamy się za godzinę? z rozczarowaniem w oczach powiedziała do siebie: tak spotkam się z tobą . w końcu jesteś mój a on przecież jest jej. .. .. przez sms-y piszesz mi że jeśli będzie mi źle to mogę się do ciebie przytulić. a gdy naprawdę tego potrzebuje ty zawsze przytulasz kogoś innego.. OPISY AUTORSTWA MOJEJ PRZYJACIÓŁKI..PRAWDA ZE JEST ŚWIETNA?? BO NIE CHCE MI UWIERZYĆ.
Edytowane przez Smiley x Czas edycji: 2010-01-29 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Raczkowanie
|
fakt , bywały dni kłótni
od małych po ogromne czy z mojej czy Twojej winy ale nigdy nie usnęłabym bez Twojego "dobranoc" ... a teraz nie pamiętam kiedy ostatnio przespałam całą noc ! Czy to już za nami ? Ty to wiesz! Jeśli mnie znów zranisz poddam się... chyba przestałam wierzyć w motyle w brzuchu leżakowanie w chmurach kolorowe sny miękkie kolana paraliżujące dreszcze nie rysuje serduszek w zeszycie nie używałam kokosowego błyszczyka nie zamieniłam ołówka na kolorową kredkę nie uśmiecham się od ucha do ucha nie kupuje lizaków w kształcie serca - a mówiłem ,żebyś się przypadkiem nie zakochała -trzeba było powiedzieć to mojemu sercu!!! - miałaś o mnie nie myśleć - a powiedz alkoholikowi ,żeby z dnia na dzień przestał pić ! _________________________ _____________________ stare radio przestało grac , a Ty odchodzisz trzydziesty raz ... |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że moda jest na bycie s****ysynem.
"Jedyne co nas różni to ta presja społeczna, stereotypy, które nam wpajano od dziecka" "Ty bądź poważny, świat potrafi naciąć, ale co by się nie działo, to chłopaki nie płaczą" "Nie boję się śmierci, bo nie znam jej wcale, dzisiaj boję się życia, bo za bardzo je poznałam" "Czasem wierze, że z kłód rzucanych mi pod nogi wybuduję niezatapialną tratwę, wtedy kolejny s****ysyno-fragles wystawia mnie do wiatru. Czy ja wyglądam jak żagle?" "Brak granic równowagi, wszędzie lateks i plastik, to *******one chamstwo naszej generacji" "Ja nie należę do tych co o nic się nie martwią, nie mam tak jak oni w dupie tego co jest ZA MNĄ" "Możesz spalić mi dom tak, że studia nie odzyskam wtedy następną płytę, nagram ****a na skrzypcach" "Więc, jeśli przeszkadza Ci mój skóry kolor, moja twarz, mój slang albo moja narodowość, i masz problem, że oddycham Twoim tlenem to złap go w słoik i przy******* cenę" I teraz daje dobry przekaz, nie szata czyni ****a człowieka! "Mam swoje miejsca, w które lubię wracać dziś, mam twardy sen, bo ma mi się co śnić" Więc głowa do góry, masz prawo do DUMY. "Czasem czekam na cuda z nieba jak Richard Nixon, ale wiem, że nie dostanę na przypał nic ziom"
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2010-01-30 o 00:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zadomowienie
|
(:
czekam
![]() ... Jestem tak podekscytowana,
że chyba umyję dzisiaj wszystkie zęby. Wymagam od miasta, w którym mam mieszkać, asfaltu, kanalizacji, klucza od bramy, ciepłej wody. Dowcipna i kulturalna jestem sama.
#911 |
Rozeznanie
|
Magari91 ![]() takagwiazdka ![]() Nensie ![]() Missi_16 <3 TajemniczaPanna <3 Nie pytaj jak minął cały tydzień zły
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zadomowienie
|
Dlaczego to robisz, dlaczego tak ranisz mnie?
Cały czas w mojej głowie, w moich myślach. Masz w sobie to coś, czego nie potrafię określić. Rozumiesz? Jesteś dla mnie wyjątkowy . Tylko mnie kochaj .
![]() |
#913 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
okradam ![]() Szli cicho przez las, trzymając się za ręce. Odezwał się chłopak: - Kocham Cię. - Jak bardzo ? - Tak, że nic inne się nie liczy. - A Twoje życie? - Ty jesteś moim życiem. A ona nie miała odwagi by powiedzieć mu, że jest jej życiem. Chciałabym kiedyś usiąść na trawie , spojrzeć w niebo i z czystym sumieniem powiedzieć: "Tak, jestem cholernie szczęśliwa". - Jak długo jeszcze masz zamiar udawać kogoś kim nie jesteś?! - krzyczała patrząc w lustro. - Wskoczyłabyś za mną w ogień ? - Kiedyś tak. Dzisiaj stałabym jak idiotka ze łzami w oczach, patrząc jak się palisz.
![]() |
#914 |
Zadomowienie
|
-A Ty jak bardzo mnie kochasz?
-Jak tylko mocno chcesz ![]() (rozmowa z kumplem)
#915 |
Rozeznanie
|
Dziękuje za pochwały
![]() Drift, TiS, Primadonna, Kamisha, nydee, xxgroszekxxo7xx, grise, MamCieGdzies, me9so3horny, ruda wiewiora, _mandarynka, RobCoChcesz- cudowne! ![]() _ Czekam na moment mojego zycia, kiedy uciekne od smutkow i zapomne o zyciowej rozwadze wpajanej przez mame... Czekam... Mogłabym, chciałabym, powinnam. Nie, ewidentnie dzisiaj nie jest mój dzień. zachowujesz się jak trzylatek, który najpierw stawia babkę z piasku, a potem ją depcze i płacze, że się rozpier.doliła. odczuwam przeogromną potrzebę poznania kogoś, kto wywróci moje życie do góry nogami. Pusto. Nic. Zero. Gówno jakieś kurde.
http://www.lastfm.pl/user/styrana91 Edytowane przez dontgivemenames Czas edycji: 2010-01-30 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Raczkowanie
|
Wreeednia wróciłaaa
![]() Nydee genialny avatar ![]() Ukryty świata banał i ta podróż po kanałach. ♥ pamiętaj by cierpieć z wdziękiem damy wielkiej. ♥ każda inna niunia się przy mnie chowa. ♥ sprawdź się w gadce a nie jedziesz tylko komuś po matce. ♥ I chcę widzieć twój piękny uśmiech nie słysząc pretensji. ♥ koszmar się skończy zmyty miłości deszczem. ♥ Mama miała rację, zgadła - kumple odchodzą zostaje pusta ławka. ♥ to jeden z tych wieczorow kiedy nie pobudza nawet kawa . a kropla deszczu dziala jako halas . Guziki xD a moje serduszko już od dawna do Ciebie należy <3
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2010-01-30 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Konto usunięte
|
kochanaa, drift, suve, kamisha - niezmiennie <3
Może kochać Ciebie, to dokonywać niemożliwego? I zdrapuje słońce z nieba, bo źle mi bez Ciebie. Weź mój świat, ukryj go w swojej kieszeni. Milczymy. Zwyczajnie za sobą tęsknimy. |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zadomowienie
|
dontgivemenames, ruda wiewiora - dwie z najlepszych wg mnie.
Wiem jak boli usłyszeć "tak będzie lepiej".
Kocham Cię. Możesz zamydlić tej miłości oczy, ale od niej nie uciekniesz. Wiesz... zrozumiałam, że jeśli coś przytrafia nam się raz, to nigdy drugi raz nie będzie tak samo wspaniale. Nigdy. Patrzyłam mu uważnie w jego piwne tęczówki delikatnie rozpinając guziki od jego białej koszuli. Pachniała. On pachniał. Było w tym zapachu coś, czego doświadczyłam, bez wątpienia. I te rysy twarzy... tak idealne, tak znajome. Musnęłam delikatnie jego policzek i zeszłam mu z kolan. - Przepraszam - wyszeptałam. Poprawiłam bluzkę i wyszłam. To nie był mężczyzna, którego kochałam. To wcale nie jest tak, że tęsknię. Po prostu czasem nadchodzą takie noce, w których wszystko powraca. Powracają wspomnienia, myśli, obrazy. Do oczu pomału napływają gorzkie łzy niespełnionych marzeń. Ale to nie tęsknota. To tylko pragnienie wydarzenia się czegoś, co nie istniało, nie było dane. To tylko czasem przeraźliwy krzyk, lęk w oczach, zimne dłonie, drżące ciało. Lecz to nie tęsknota. To oczekiwania na coś, co nigdy nie nadejdzie. Żałosna próba odzyskania utraconej nadziei.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-01-30 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
RobCoChcesz- <33
![]() ![]() KaMa2704 : 'Bo to będzie nie zapomniana impreza ![]() 'Wesele ,ojj będzie się działo : p 'Będzie super ,aa jeszcze lepiej jak welon trafi w moje ręce ;d 'Takie weesele przydarza się raz w życiu ,więc idę ;d 'Ciekawe czy dostaną mocno pieniędzmi ![]() 'Czy ja wiem ,może wytrzymam ![]() ___________ 'Kolorowy podmuch smutku,przeleciał centymetr obok mnie .
#920 |
Raczkowanie
|
* Ja to widzę... Twoje oczy pragną miłości.
* Te słone łzy smakują zupełnie jak ta nasza niby miłość... * Ucieknę do Ciebie z moją małą miłością.<3 * To dla mnie zbyt skomplikowane.. to życie, ta miłość...
#921 |
Zadomowienie
|
KaMa2704:
Weselny klimat tak się zaczyna, jest biały welon a w nim dziewczyna... ![]()
![]() |
#922 |
Raczkowanie
|
To był prosty schemat,czyli krótko i na temat.
Wspomnienia bolą,ale chyba nic po za tym... NIEBIESKIM DŁUGOPISEM MALUJĘ CZERWONE SERCE,NIE REALNE? TAK JAK MY... To mój świat, To co zobaczysz to cała ja, Więc jeśli chcesz mnie znać, zostań tu, Będziemy z okna codzień się śmiać, Bez żadnych zbędnych słów...<33. Wiele rzeczy dla mnie tak ważnych dla Ciebie tak nieistotnych. |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Raczkowanie
|
'Cierpienie należy do życia. Jeśli cierpisz, znaczy, że żyjesz. Pogódź się z tym mała dziewczynko.'
nawet jeżeli niebo zmęczy się błękitem, ja nadal będę Cię kochać czerwienią mego serca. 'gdziekolwiek będziesz, to zawsze celem bicia mego serca..' przeglądam się w płytce CD z naszymi zdjęciami. lepiej wyglądałam tak z Tobą. znów ja zaczynam rozmowę, a Ty ja kończysz. krzycz, że chcesz jeszcze. jeszcze. jeszcze więcej nienawiści. -musisz się z tym pogodzić, -z czym? -z tym, że pewna osoba nigdy nie będzie Twoja. -pogodzona jestem z tym, odkąd pierwszy raz go ujrzałam. wiesz?
![]() |
#924 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ty mój seksieee ![]() ![]() ![]() ________________ a najważniejsze jest wiedzieć, że nic nie jest na zawsze. To intrygantka oraz jej intryga ona widzi konsekwencje, ale po niej to spływa. zawód miłosny niejedno ma imię. Absurd najskrytszych marzeń. Zeszmacone myśli. Przepaść tego intrygującego spojrzenia. Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-01-30 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Raczkowanie
|
Jak magnes wciąż przyciągasz mnie
![]() ...Ale dzisiaj mnie porwij...dziś tul mnie tak... zaGubionA w sFerzE faktÓw, gubiąC senS dObreGo takTu.. ...Spokojnie ![]() ![]() ![]() "...dostałam dziś od ciebie dawkę szczęścia...": Im więcej tym lepiej, ale co za dużo to niezdrowo :P Mam 3 latka 3 i Pół Cnoty Nie Mam Juz Od Roczku Bo Usiadlam Se Na Smoczku ![]() _________________ "...Mi nie potrzeba wielu słów, by kogoś zniszczyć..." |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Guziczkuu . < 3 Missi . < 3 wspaniałe moje . ` dzięki . dzięki . dzięki . dzięki . dzięki ; * ______________ brak weny . więc te opisy dzisiejsze będą takie fuuj . ; (( idzie ktoś ze mną na tik taki ? ![]() sentymentalna idiotka odda milion $ za jeden uśmiech twój . ` mimo to nigdy nie zrozumiała .. wciąż mam nadzieję . ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś chcę rozmawiać o Tobie. Tylko o Tobie. Powiedz wszystko! Ale czy kochać? Za dużo widzę, zbyt mocno czuję. Twój świat donikąd goni. Zadziwiające jest to, jak potrafisz przemawiać do mojego serca. Wyrazić niewyrażalne. Nie omijaj życia.
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
i tak leżeliśmy obok siebie. w objęciu. policzek przy policzku.
lubię, kiedy głaszczesz mnie po włosach. przytulasz przed snem i po obiedzie. takie proste codzienne gesty. zawsze chcę więcej. mówisz 'wszystko będzie dobrze'. a ja zastanawiam się z jaką bajką pomyliłeś moje życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Raczkowanie
|
Rudawiewiora, dontgivemenames, marikab, libri, Drift, grise, papergirl, mandarynka- uzależniłyście mnie extremalnie ![]() Roz***ałeś moje nadzieje o kant swego serca! Tak,twoje serce ma kant... Dziwne było życie tych dwojga ludzi. Pod niektórymi względami byli sobie niezmiernie, niemal intymnie bliscy. Kiedy czasem, w ciszy wieczoru, trzymał ją za rękę, wydawało się, że panuje między nimi wielki spokój i cudowna jedność. Byli niemal jak dwie dusze, wyzwolone z ciała i wszelkich jego obciążeń, idące ręka w rękę coraz wyżej, drogą graniczącą z niebem doskonałości.(D.H.Lawrence ) Nie mów że jesteś samotny,skoro od innych odchodzisz.... Jeśli nie możesz podarować mi swej miłości podaruj mi chociaz jedną swoją myśl o poranku... Dokąd mam wygnać moje serce by zapomniało o Tobie? Nasza miłość niczym umierające niebo Weź tyle z miłości drugiego człowieka ,aby nie ubyło mu uczuć.... Było o Tobie,dla Ciebie,po Tobie... Człowiek jak pszczoła raz żądlić powinien a potem umierać
...jesteś odpowiedzialny za to,co oswoiłeś..... Edytowane przez Almost lover Czas edycji: 2010-01-30 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Rozeznanie
|
tak naprawdę potrafiła żyć jedynie marzeniami.
"wszystkiego nam było zbyt (...) więc podzieliliśmy niebo na kilka drobnych nieb- dla każdego i jeszcze na zapas -na jutro" 'tak tak- tam w lustrze to niestety ja' roześmiej się życiu w twarz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.