|
|
#4891 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
wiesz co ja bym pewnie pomyślała ze spotkał jakąś dziewczyny czy ją dopiero co poznał i sobie oh ah szczęśliwi rozmawiają ![]() Cytat:
jak byłam młodsza to siedziałam jeszcze z tyłu, Tata prowadził.. stoimy na światłach, a tu nagle jakiś pijaczek wchodzi sobie do nas na przód zaczyna coś gadać, klnąć, śmierdzi od niego alkoholem.., zresztą pod jego wpływem również byłJakbym ja prowadziła to naprawdę nie wiem co bym zrobiła, pewnie lekki szok ..![]() ![]() Aa jutro się idę pytać o taniec brzucha i mam zamiar chodzić
|
|
|
#4892 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, mam pytanie.
Jak byście zareagowaly, gdyby TZ mial jechac odebrac brata z imprezy. Umawiaja sie na 2 w nocy, po czym brat dzwoni żeby jednak przyjechal pozniej (prosi) i walnal jakis tekst odnosnie przespania sie z jakas panienka (że potrzeba mu czasu troszke). Na co TZ sie durnowato zasmial i zgodzil sie . Nie ma to jak użyc solidnej argumentacji . Po tym powiedzialam mu, ze nie chcialabym, zeby odwozil jakies zupelnie obce laski do domow. On, że nie nie nie ma zamiaru sie tluc teraz niewiadomo gdzie itp. Ale gdy mu powiedzialam, ze znam go i jesli brat go poprosil to nie odmowi. To przyznal, ze zrobilby to NAWET PO TYM, jak mu powiedzialam, ze nie chcialabym zeby byl szoferem obcych lasek. Ale tylko gdzies tam po drodze . Jak byscie kochane zareagowaly? Bo ja sie wkurzylam
|
|
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
mój młodszy brat śpi w pokoju w którym stoi komputer. nadrabiam o naskrobałyście a on: "to jest pierwiastek chemiczny, yyy to znaczy związek" jest pewnie przy odpowiedzi teraz ![]() idę się uczyć Panienki!
|
|
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:08 |
|
|
|
|
#4896 |
|
BAN stały
|
Hej kochane
Ja sie czuje tragicznie po wczorajszym zarowno psychicznie jak i fizycznie....W ogole caly wieczor to jedna wielka porazka byla. Zaczynajac od tego, ze nie moglismy sie zgrac w lozku. Bo moj TZ spal u mnie w akademiku. Pozniej mielismy polowe soku, a on strasznie duzo pije. No i napilam sie (tzn. umoczylam usta ) i dalam sie napic TZtowi. Wiedziala, ze cala noc przed nami, a nic innego do picia nie bylo, jeszcze bylismy po piwie, wiec suszylo niemilosiernie, a on wypil caly sok Wscieklam sie na niego. Pytal sie pozniej czy mi herbaty zrobic, powiedzialam, ze nie chce. Za jakies 3 godziny zaczelo mnie tak suszyc, ze obudzilam go i poprosilam, zeby zrobil tej herbaty, to mi powiedzial, zebym ja zrobila W dodatku usnelam dopiero po 4, bo do tej pory przez cala noc ktos pietro wyzej sluchal na caly regulator jakiejs ciezkiej muzyki.... Boze co za ludzie.... Az mi sie lozko trzeslo od dzwieku... W ogole nie wyspalam sie, nie potrafie z kims spac. Nie chce, nie lubie. Uwielbiac miec lozko tylko i wylacznie dla siebie i nienawidze sie nim dzielic... No wiec tak minela nasza "slodka" noc... Niby takie błahostki, a tak mnie wyprowadzily z rownowagi... Powiedzcie mi, mialam prawo sie tak wkurzyc czy nie? Dobrze, ze jade dzis do domu. TZ zobacze mam nadzieje dopiero w poniedzialek, a do tego czasu chcialabym sie nie odzywac do niego i sobie wszystko przemyslec... |
|
|
|
|
#4897 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba musicie o tym pogadać. |
|
|
|
|
|
#4898 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chyba bym bratu odmówiła. A na Twoim miejscu też bym się zirytowała. I jeszcze, że zrobiłby to nawet po tym, jak mu powiedziałaś, że byś tego nie chciała.No tak średnio się zachował. Dobrze, że dałaś mu odczuć, że Ci się to nie podoba Cytat:
Ale brakuje mi już takiego jego ciepła Niby mnie przytulał, ale cały czas myślał o czymś innym, tzn o uczelni. No nic, jakoś wytrzymam ![]() Mam nadzieję, że po sesji będzie dużo lepiej. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
Bo sytuacja z sokiem i herbatą nie była powodem do wkurzenia, ale mimo wszystko wyprowadziła Cię z równowagi. A myślę, że było to spowodowane tym, że irytuje Cię jego osoba.
|
|
|
#4899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeciez ze je odwiezie to nic sie nie stanie...
|
|
|
|
#4900 | |
|
BAN stały
|
Caly czas mu mowie, zebysmy sie rzadziej spotykali. Ze wtedy nie bedzie tyle klotni i pretensji... Ale on jest uparty jak osiol. Chce sie widywac codziennie i juz. A ja nie mam sily... I on wstaje rano i dla niego wszystko jest w porzadku. Tylko sie dopytuje co chwila czy jestem zla. Caly czas odpowiadam, ze nie, bo juz nie mam ochoty sie z nim klocic i dyskutowac... Ale przeciez widzi, ze jest cos nie tak, ze nie mam ochoty sie przytulac, calowac... A jak widzi moja neichec, to sie focha. ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Masz chyba racje kochana. To wszystko sie za mna ciagnie. Mecza mnie te codzienne spotkania... On mial tez dzisiaj wracac do domu, ale w koncu zostaje w Lodzi, a ja wracam i moze wroce dopiero w poniedzialek Mysle, ze przyda mi sie troche "oddechu".
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
). W milosci tez czasem przydaje sie chlod
|
|
|
|
#4903 | |
|
Rozeznanie
|
dzien doberek
Cytat:
zreszta ja tez lubie sama spac w lozku, jak spie ze swoim TZ to czuje sie taka osaczona, bo on mysli ze cala noc przespie w jego ramionach a jak budzi mnie w nocy to podobno zawsze sie do niego plecami odwracam ![]() aa no jedyna fajna rzecza jest to ze strasznie przez sen gada kapitalne to jest, tym bardziej ze mam plytki sen i zawsze sie budze jak zaczyna nawijac |
|
|
|
|
|
#4904 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój też musi mnie przez całą noc przytulać. W środku nocy budzi mnie, ja taka zaskoczona a on: no czemu się odsuwasz, przytul się. A tak wygodnie mi się spało, ale musze zmienić dla niego pozycję. |
|
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż postanowiłam...
W sumie nic.. Mój TŻ często kiedy jesteśmy w jej towarzystwie podchodzi i mówi mi na ucho: ,,Jak będziesz chciała iść to mów." I teraz zacznę z tego korzystać. Skończe jej to podejście do mojego TŻta , jak do niańki. A TŻta naucze gdzie są granice. Skończył się dzień dziecka. Wiem, że on jest za dobry żeby go tracić przez taką głupotę. Ile on do mnie pisał wczoraj... Zapytałam go wczoraj , za co właściwie On ją lubi odp: ,,Szczerze, ja jej za bardzo nie lubię, tylko to tyle lat, że na mnie już nie robi wrażenia jej zachowanie, a wiem , że umie być chamska. A lubie, że znamy sie trochę.Nie umiem Ci nawet na to pytanie dobrze odp, bo nigdy się nad tym nie zastanawiałem." Zapytałam, czy mnie za 20 lat będzie kochać,,bo tyle się znamy" Stwierdził ,,Nie, bo Ty jesteś co innego, Ty jesteś kobietą , którą kocham i pragnę, a ona dla mnie bez kitu jest jak siostra, my nawet nie mamy jakiegoś wspólnego tematu, tylko ogólne" Napisałam , że to ,że ją tu sprowadził dla wielu wygląda tak jakby chciał ją mieć blisko, odp: ,,Nie nie chce mieć blisko, nie wiem, stwierdziłem , że będą pasować do siebie i tak wyszło." Co o tym myślicie?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4906 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co Ty byś zrobiła jakbyś miała pojechać po koleżanka i zapytała czy możemy jeszcze po drodze kilku kolegów podrzucić? On tylko z grzeczności to raczej zrobił, Chociaż mi jako zazdrośnicy milion myśli przeszłoby przez głowe ![]() Cytat:
Może w końcu zrozumie że chcecie trochę prytwatności i intmności
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprowadził ją dla kumpla, nie dla siebie. najpierw zrobił, potem pomyślał (albo w ogóle nie pomyślał ).po prostu teraz jak będziecie się z nią widywać to bez ogródek mów TŻtowi, że chcesz iść i koniec. to naprawdę porządny facet z tego co widzę. a dziewczynę trzeba małymi kroczkami nauczyć gdzie jej miejsce. ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Madame... ja nie widze sensu tego zwiazku. powiem mi czemu wasze spotkania tak sie koncza. pisz etak bo tak samo wygladal moj poprzedni zwiazek. najpierw powazne klotnie a potem juz o pierdoły. o totalne blahostki. zwiazek sie zakonczyl.
![]() uwazam ze ludzie zakochani tak sie nie zachowuja. nie wiem ale ciezko wg mnie bedzie cos z tego jeszcze wykrzesac. ja dzis ...kolejny dzien widze sie z tz. i juz nie moge doczekac sie tego spotkania to takie mile uczucie. ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-30 o 11:30 |
|
|
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może on w końcu zrozumie, że trochę tęsknoty wam nie zaszkodzi, że to widywanie się dzień w dzień wcale na was dobrze nie wpływa. |
|
|
|
|
|
#4912 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje za odpowiedzi
![]() Problem w tym, że to nie sa kolezanki brata (w sumie to kuzyna, ale jest bliski jak brat ). Tylko przypadkowo poznane panny, ktore braciszek chcial zaliczyc. Wiem, ze to sie tyczy tamtego, a nie mojego TZ. Ale wiem, że TZ tez kiedys taki bylo....dziewczyny, imprezy...No i jak tamten uzyl seksu jako argumentu, a moj sie ucieszyl do tej sluchawki i natychmiast zgodzil, to mnie az cos skrecilo . A i TZ powiedzial, ze mnie rozumie bo sam bylby zly, gdybym po jakiejs imprezie odwozila ZUPELNIE OBCYCH facetow. A i wyszlo na to, ze TZ wcisnal do siebie kolegow do samochodu, a 3 dziewczyny pojechaly z podpitym brate za kółkiem! Wazniejsze dla niego bylo zaliczyc panienki, niz wlasne bezpieczenstwo. TZ dzwonil do niego, zeby nie jechal bo moze cos sie stac, ale rozladowal mu sie telefon
Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-01-30 o 11:32 |
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:06 |
|
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w końcu je odwoził, czy nie?
|
|
|
#4915 |
|
BAN stały
|
O tak, potrzebuje od niego odpoczac i pozniej zadecyduje co dalej.
Coca, mysle, ze szkoda konczyc zwiazek z powodu jakiejs durnej panny. Tylko po prostu nie pozowl, zebyscie chodzili wszedzie we trojke, to mi sie w glowie nie miesci Jak to pisalas w klubie to az sie przerazilam. Jak jej nie jest glupio tak ciagle z para przebywac? Taki trojkacik sie tworzy. W ogole trzeba z tym skonczyc i bedzie ok
|
|
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myśle że jednak potrzebujesz czasu bez niego, przyda Ci sie ten weekend w domu. Mam nadzieje że wszystko sobie poukładasz
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle wczoraj byłam u TŻta i zaczełam mu robić porządki w pokoju, w szafie , biurku itd.
No i na szafie stał misiek od jego byłej, taki biały w czerwone serduszka... W jego posiadanie wszedł mój pies. Niech mu obgryzie łeb
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że pogodziliście się?
|
|
|
#4919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gdyby moj facet kazal mi wyrzucic rzeczy od bylych to bym go wysmiala
|
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

zaczyna coś gadać, klnąć, śmierdzi od niego alkoholem.., zresztą pod jego wpływem również był

Ja chyba bym bratu odmówiła. A na Twoim miejscu też bym się zirytowała. I jeszcze, że zrobiłby to nawet po tym, jak mu powiedziałaś, że byś tego nie chciała.
51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg
). W milosci tez czasem przydaje sie chlod
. A i TZ powiedzial, ze mnie rozumie bo sam bylby zly, gdybym po jakiejs imprezie odwozila ZUPELNIE OBCYCH facetow. A i wyszlo na to, ze TZ wcisnal do siebie kolegow do samochodu, a 3 dziewczyny pojechaly z podpitym brate za kółkiem!
Wazniejsze dla niego bylo zaliczyc panienki, niz wlasne bezpieczenstwo. TZ dzwonil do niego, zeby nie jechal bo moze cos sie stac, ale rozladowal mu sie telefon