Miłośniczki Zary - część II - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-30, 09:57   #511
gabi1234
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
oj tak! jesteś głosem rozsądku

no to może na allegro się znajdzie będę 3mała kciuki

Paryżanko- nie załadowałaś fotki!

Dziewczyny, a może któraś z posiadaczek tej marynarki się już znudziła swoją zdobyczą?
Nałogowo szukam tego żakietu, ale nigdzie nie mogę na niego trafić
ja się zastanawiam, bo w sumie za wiele go nie miałam na sobie .....
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 10:06   #512
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
Dziweczynki mam takie pytanie. Wczoraj byłam w Zarze i przy kasie pewna pani zwracała butki które akurat by mi pasowały o ile byłby to mój rozmiar. Miałam wielką ochotę spytać sprzedawczyni jak ta kobitka odeszła jaki to rozmiar i czy mogłabym je obejrzeć, ale jakoś pomyślałąm że może wyjdę na dziwną? Bałam się że powie mi żę nie mogę i głupio się poczuję. Zwłaszcza że ta kobitka oddawała je za 169 zł a one teraz kosztują 99. No i nie były przemetkowane jeszcze bo dopiero co zostały oddane.

Tak na przyszłość więc chciałam się zapytać...czy wy byście się spytały ? i czy myślicie że sprzedawczyni zgodziłaby się mi je pokazać ?
Bo jak ma mi naburmuszona powiedzieć NIE, to ja dziękuję.
Jasne, że tak Po prostu zapytałabym się czy mogłabym zobaczyć te buty, które pani przede mną przed chwilą oddawała, bo mnie zaciekawiły, a nie widziałam tego modelu na sklepie Myślę, że powinna się zgodzić Tym, że są nieprzemetkowane nie trzeba się przejmować, w czasie przecen nie patrzą tak na metki, bo często na rzeczy jest wyższa a na kasie wyskakuje niższa

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
Co do tej tuniki z motyle, to jak ją pierwszy raz zobaczyłam od razu się z niej zakochałam.... jest cudwona w dotyku, piękny motyw
ale cena ? wiem, że to jedwab..... ale 199 zł .... licze, że chociaż troszkę zejdą z ceny....
w tej chwili to mój must have
Jak Ci się podoba, to chyba nie ma na co czekać To nowa kolekcja więc raczej teraz jej nie przecenią, chyba że masz nadzieję trafić na nią na all

Ja osobiście nie widziałam jej na żywo, na zdjęciu średnio mi się podoba, ale skoro piszecie że jest taka super, ładnie wykończona itd. to wydaje mi się, że jak na rzecz z jedwabiu z Zary cena nie jest jeszcze taka wysoka

A osobiście czaję się teraz na zeberkę

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 10:08   #513
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Miałam dwie jasne marynarki z Zary i ostatecznie zdecydowałam się, że jedna pójdzie w świat... Zostawiłam sobie tą z poniższego zdjęcia, uwielbiam ją A marynarkę sprzedałam za 210zł

MEGA wygodne Bardzo fajnie wyprofilowane, nigdzie nie uciskają, nie gniotą, a obcasa w ogóle nie czuję.

Niestety, nie były Szkoda, bo zakochałam się w zdjęciu Nombre. Ta bluzka wygląda na niej bosko!
Marynarki miałam rozmiar M, więc nic nie straciłaś
Wklejam fotki bucików, znalezione na all...
http://allegro.pl/item896033190_zara...i_nowe_36.html
Załącznik 2826910
No niby nie straciłam, ale może dałoby się ją zwęzić? hehehe
Co do butów- bardzo fajne, ale szpila hardcorowa

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Karolina, ja mierzyłam tę bluzkę 2 razy . Poduszki są bardzo duże, mnie wystawały poza ramiona, nie wyglądałam w tej bluzce tak fajnie, jak dziewczyna ze zdjęcia, które tutaj wklejałaś.
Przy dekolcie zbierał się nadmiar materiału, kiedy próbowałam ułożyć poduszki na ramionach, kiedy poprawiałam dekolt - poduszki zsuwały się poza ramiona. Bluzka jest szeroka, mnie materiał zwisał bokami na całej długości, bardzo odstawała w talii. Moim zdaniem to typowe M.
Materiał jest kiepski, taki cieniutki, piżamowaty.

Odnośnie żakietu ze zdjęcia, to mam go i uwieeelbiam! Chyba mój najlepszy zakup wyprzedażowy.
Kupiłam go w I turze za 169 zł. Potem u mnie nie było szans o XS (chciałam wymienić, bo przecenili na 99 zł, więc rozglądałam się).
Ogólnie te "dresowe" marynarki występowały w kilku modelach, były bardzo podobne do siebie, np. różniły się tylko kolorem podszewki, albo dodatkową kieszonką na górze. Były też z kieszonkami naszytymi z przodu, bez klapek. Poza tym takie o prostym fasonie (bez zaznaczonej talii) oraz te ze smokingową klapą. Aaa i jeszcze zapinane na metalowe, dwurzędowe guziki z wszytymi poduszkami.
Szkoda, że nie mam możliwości zmierzenia to sama bym się na własnej skórze przekonała i nie zawracała nikomu gitary z prośbą o zakup
Wszystko co opisałaś skutecznie odstraszyło mnie od tej bluzki. Dziękuję Ci za wybicie mi z głowy zakupu

Co do marynarki- szczerze zazdroszczę bo jest nparawdę fajna, najbadziej mi się podoba z tych zarowych blazerów

aaaaaaaa Gabi - juz zaczynam Cię molestować na PW
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 11:01   #514
druska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość

Jak Ci się podoba, to chyba nie ma na co czekać To nowa kolekcja więc raczej teraz jej nie przecenią, chyba że masz nadzieję trafić na nią na all

Ja osobiście nie widziałam jej na żywo, na zdjęciu średnio mi się podoba, ale skoro piszecie że jest taka super, ładnie wykończona itd. to wydaje mi się, że jak na rzecz z jedwabiu z Zary cena nie jest jeszcze taka wysoka

A osobiście czaję się teraz na zeberkę

ja tą błękitną już mam i też się czaję na zeberkę
chyba zaraz przejdę się do Zary, mam 10min na piechotę to co mi tam

ja mam świra jeśli chodzi o jedwabne rzeczy, kocham ten materiał, i też właśnie stwierdziłam, że 199zł za 100% jedwabiu z Zary to taniocha
druska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 11:34   #515
kasia89
Zakorzenienie

Dziewczyny a kojarzy może któraś tą torebkę z załączonego zdjęcia? Była z ostatniej kolekcji? Bo ja jej sobie nie przypominam

gabi1234 jeszcze raz dziękuję za bluzeczkę, wczoraj doszła
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 11:38   #516
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a kojarzy może któraś tą torebkę z załączonego zdjęcia? Była z ostatniej kolekcji? Bo ja jej sobie nie przypominam

gabi1234 jeszcze raz dziękuję za bluzeczkę, wczoraj doszła
już pytałam o nią w tym wątku, kilka stron wcześniej
kolekcja sprzed roku, ciężka i ma niewygodne rączki.
Stary 2010-01-30, 11:41   #517
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
już pytałam o nią w tym wątku, kilka stron wcześniej
kolekcja sprzed roku, ciężka i ma niewygodne rączki.

Dzięki, zaraz poczytam
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-30, 11:47   #518
nombre
Zadomowienie

Cytat:
Karolina, ja mierzyłam tę bluzkę 2 razy . Poduszki są bardzo duże, mnie wystawały poza ramiona, nie wyglądałam w tej bluzce tak fajnie, jak dziewczyna ze zdjęcia, które tutaj wklejałaś.
Przy dekolcie zbierał się nadmiar materiału, kiedy próbowałam ułożyć poduszki na ramionach, kiedy poprawiałam dekolt - poduszki zsuwały się poza ramiona. Bluzka jest szeroka, mnie materiał zwisał bokami na całej długości, bardzo odstawała w talii. Moim zdaniem to typowe M.
Materiał jest kiepski, taki cieniutki, piżamowaty.

Odnośnie żakietu ze zdjęcia, to mam go i uwieeelbiam! Chyba mój najlepszy zakup wyprzedażowy.
Kupiłam go w I turze za 169 zł. Potem u mnie nie było szans o XS (chciałam wymienić, bo przecenili na 99 zł, więc rozglądałam się).
Ogólnie te "dresowe" marynarki występowały w kilku modelach, były bardzo podobne do siebie, np. różniły się tylko kolorem podszewki, albo dodatkową kieszonką na górze. Były też z kieszonkami naszytymi z przodu, bez klapek. Poza tym takie o prostym fasonie (bez zaznaczonej talii) oraz te ze smokingową klapą. Aaa i jeszcze zapinane na metalowe, dwurzędowe guziki z wszytymi poduszkami.

To ja chyba faktycznie trafilam na jakas mniejsz wersje te bluzki, bo moja naprawde nie jest duza i dobrze sie uklada, a dodam ze te bluzeczki z aplikacja na ramionach ktore byly w 3 wersjach kolorystycznych sa na mnie okropnie duze, mimo ze mierzylam juz pare wersji z nadzieja ze ktoras bedzie mniejsza.
nombre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 12:29   #519
izabellini
Zakorzenienie

nombre,
wklejałaś gdzieś w tym wątku swoje zdjęcie w tej bluzce z poduchami??
bo nie mogę znaleźć
chętnie bym zobaczyła jak na Tobie leży
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 12:30   #520
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nombre Pokaż wiadomość
To ja chyba faktycznie trafilam na jakas mniejsz wersje te bluzki, bo moja naprawde nie jest duza i dobrze sie uklada, a dodam ze te bluzeczki z aplikacja na ramionach ktore byly w 3 wersjach kolorystycznych sa na mnie okropnie duze, mimo ze mierzylam juz pare wersji z nadzieja ze ktoras bedzie mniejsza.
Chciałabym, żeby ta bluzka wyglądała na mnie tak ładnie, jak na Tobie , ale naprawdę to nie to . Możliwe, że ta wersja jaśniejsza była ciut mniejsza, może miała mniejsze poduszki? Mnie one nie układały się na ramionach, opadały poza. Zastanawiałam się nawet nad wymianą poduszek, ale nie wiem, czy cokolwiek by to dało.

Kochana, dodaję Twoje zdjęcia w bluzce . Mam nadzieję, że nie pogniewasz się? Jak patrzę na Twoje zdjęcia, to mam ochotę znowu jechać po tę bluzkę .

Edytowane przez anies5
Czas edycji: 2010-01-30 o 12:33
anies5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 12:37   #521
izabellini
Zakorzenienie

bardzo ładnie koleżance w tej bluzce
poduszki ładnie leżą, nie zsuwają się do przodu, tez troszkę są poza ramionami, ale tak to chyba ma być właśnie
mnie wkurza ta ich ruchomość do przodu
anies ja Ci dziękuję za fotki

Edytowane przez izabellini
Czas edycji: 2010-01-30 o 12:41
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-30, 12:45   #522
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym, żeby ta bluzka wyglądała na mnie tak ładnie, jak na Tobie , ale naprawdę to nie to . Możliwe, że ta wersja jaśniejsza była ciut mniejsza, może miała mniejsze poduszki? Mnie one nie układały się na ramionach, opadały poza. Zastanawiałam się nawet nad wymianą poduszek, ale nie wiem, czy cokolwiek by to dało.

Kochana, dodaję Twoje zdjęcia w bluzce . Mam nadzieję, że nie pogniewasz się? Jak patrzę na Twoje zdjęcia, to mam ochotę znowu jechać po tę bluzkę .
te zdjęcia mam zapisane w komputerze i to właśnie przez nie bardzo chiałam mieć tę bluzeczkę
Nombre wysoka jesteś? może to też ma wpływ
Stary 2010-01-30, 12:47   #523
nombre
Zadomowienie

Cytat:

Agus no jasne ze sie nie gniewam, jak je jeszcze spotkam w sklepie to z ciekawosci porownam czy sie roznia wielkoscia.
Stary 2010-01-30, 12:52   #524
olivcia
Rozeznanie

Nombre a jaki nosisz rozmiar w Zarze tak ogólnie???
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..."
olivcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 13:19   #525
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
tak, Małgosia
A Gonia to zdrobnienie.... zawsze na mnie wołano Małgoniu, Goniu zresztą mój TŻ też mówi do mnie często Małgoniu ....

Co do tej tuniki z motyle, to jak ją pierwszy raz zobaczyłam od razu się z niej zakochałam.... jest cudwona w dotyku, piękny motyw
ale cena ? wiem, że to jedwab..... ale 199 zł .... licze, że chociaż troszkę zejdą z ceny....
w tej chwili to mój must have

Jestes moja imienniczka
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-30, 13:22   #526
nombre
Zadomowienie

Cytat:
te zdjęcia mam zapisane w komputerze i to właśnie przez nie bardzo chiałam mieć tę bluzeczkę

Ja wysoka? Krasnalek ze mnie, jak sie porządnie wyśpie, i dobrze rozciągne to mam 160cm
A w Zarze dosze rozmiar xs
Stary 2010-01-30, 13:23   #527
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Jestes moja imienniczka
Pozdrawiam Cie więc Małgosiu

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 13:29   #528
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Ja wysoka? Krasnalek ze mnie, jak sie porządnie wyśpie, i dobrze rozciągne to mam 160cm
A w Zarze dosze rozmiar xs

no to mnie zaskoczyłaś.
Po Twoim zdjęciu w szarej,dresowej sukience z dwoma suwakami byłam przekonana że masz min 175. - w takim razie jak to zrobiłaś że jest taka krótka ? ja mam 163 a sięgała mi prawie do kolan
Stary 2010-01-30, 13:46   #529
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
dalczego ja ich nie widziałam w Zarze ?????
Marze o takich..........
fakt, są bardzo ładne, ale ja je widziałm na żywo może z 1 raz, teraz to już chyba ich nigdzie nie ma
Cytat:

rzeczywiście ta bluzka świetnie się układa na tych zdjęciach

tak w ogóle to nombre prowadzisz jakiegoś bloga czu cuś?
Cytat:
pralinko dziś ceny tych bluzek nadal bez mian 79 zł

Edytowane przez pronunciation
Czas edycji: 2010-01-30 o 13:48
pronunciation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 14:32   #530
anies5
Zakorzenienie

Cytat:

no to mnie zaskoczyłaś.
Po Twoim zdjęciu w szarej,dresowej sukience z dwoma suwakami byłam przekonana że masz min 175. - w takim razie jak to zrobiłaś że jest taka krótka ? ja mam 163 a sięgała mi prawie do kolan
To mnie też ciekawi . Ja musiałam skracać tę sukienkę o listwę (jej długości pierwotnej nie toleruję u siebie).
Stary 2010-01-30, 14:42   #531
nombre
Zadomowienie

Cytat:

no to mnie zaskoczyłaś.

To widocznie mam szczescie do małych/krotkich ubran
Stary 2010-01-30, 14:46   #532
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
To widocznie mam szczescie do małych/krotkich ubran
Chyba tak . Kinga (ona123ona) też ma tę sukienkę, ten sam rozmiar i jest 10 cm krótsza od mojej .
Stary 2010-01-30, 14:49   #533
Gonia
Zakorzenienie

Dziewczynyny.... please.....

Może uchowałay się u Was gdzieś te botki, rozm. 38 ?

Może którejś się znudziły..... nawet używane kupię

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 15:07   #534
rysienka
Wtajemniczenie

Witam Was moje drogie
mam do Was pytanie. jako miłośniczki zary być może ma któraś z Was bądź przymierzała, któreś z tych butów. widziałam je w zarze w tamtym roku, bardzo mi się podobały, ale w sumie nie miałam okazji by je kupić. teraz znalazłam je na allegro i są idealne do mojej szarej sukienki. tylko pytanie. czy są wygodne? ogólnie uwielbiam wysokie obcasy, tak te powyżej 10 cm też i nie mam problemów z chodzeniem, ale nie wiem czy te buty są stabilne i wygodne. nie chciałabym się wyłożyć na tyłek na polonezie, ani ściągać ich po godzinie imprezy, a ogólnie nigdy butów nawet bardzo wysokich nie ściągam, być może zawsze trafiam na wygodne.
czekam na odpowiedź i życzę udanych łowów w zarze.

Edytowane przez rysienka
Czas edycji: 2010-01-30 o 15:21
rysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 15:08   #535
druska
Raczkowanie

ja swoją zeberkę już mam
i jeszcze parę innych, nieco mniej planowanych rzeczy...

dla zainteresowanych botkami z łańcuchami z przodu: w SB w Poznaniu są 37, 38 i 40 - w cenie 229PLN
te z ćwiekami też były, 38 bodajże
do tego bluza Anies po 99, z bufkami - cały stosik

obmacałam też tę torebkę z dziwnym zapięciem u góry w wersji czarnej i ładna kurde jest, i nawet to zapięcie bym "zniesła", ale kurczaki, czemu ona ma takie krótkie rączki?
druska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 15:10   #536
FFashionistkAA
Zakorzenienie

A mnie udało się wczoraj zakupić botki z łańcuchami. Za cenę pierwotną bym ich nie kupiła, ale za ponad połowę taniej, to żal było nie wziąć. Nic poza tym nie kupiłam, bo nic mi się nie spodobało. Dziś znów się wybieram, więc jeśli któraś coś potrzebuję, to mogę się rozejrzeć, ewentualnie kupić.
Stary 2010-01-30, 15:42   #537
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
A mnie udało się wczoraj zakupić botki z łańcuchami. Za cenę pierwotną bym ich nie kupiła, ale za ponad połowę taniej, to żal było nie wziąć. Nic poza tym nie kupiłam, bo nic mi się nie spodobało. Dziś znów się wybieram, więc jeśli któraś coś potrzebuję, to mogę się rozejrzeć, ewentualnie kupić.
gdyby była konkretnie ta marynarka

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1264796467

w rozmiarze 34/XS, kupiłabyś ją dla mnie ? ewentualnie na S/36 też bym chętna była.

Edytowane przez XS-ka
Czas edycji: 2010-01-30 o 15:46
XS-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 15:44   #538
alicja210
Raczkowanie

Witajcie! Mam pytanie czy może któras z was widziała te szale z cekinami w zara? I mogła by podac cenę. Na stronie zara sa po 99zł Interesuje mnie kolor czarny.
alicja210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 15:46   #539
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
gdyby była konkretnie ta marynarka

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1264796467

w rozmiarze 34/XS, kupiłabyś ją dla mnie ?
Ok, nie ma sprawy, jeśli będzie to kupię. One są po 99zł, tak?
Stary 2010-01-30, 15:50   #540
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Ok, nie ma sprawy, jeśli będzie to kupię. One są po 99zł, tak?
podobno tak.

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości