![]() |
#241 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Cytat:
![]() Z kuzynką chyba lepiej poczekam..nie wyobrażam sobie zadzwonic do niej..przeczekam... Wczoraj zrobilamporzadki ciuszkowe.Róż i typowo dziewczęce emblematy poszły do wora- poczekaja na agatkę ![]() I chyba zakochałam sie w wózku: http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=277 kolorki miodzio ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() KUMKURA-ja wolę wózki na dużych,dmuchanych kołach .Chyba jestem staroświecka ![]()
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2010-01-30 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie było niepokojących zmian, szyjka trzymała, wody się nie sączyły... na szczęście plamienie nie było czerwone, takie jest niebezpieczne i wymaga natychmiastowego zgłoszenia do szpitala podoba mi się ten zestaw kolorków ![]()
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
mi się podoba coś takiego.Kolor też jest w pożadku.Nie jest to najnowszy model ale jakoś nie mogę się przekonać do nowosci.
#245 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja juz dośc długo biorę te leki, więc za dokładnie nie pamietam jaka była reakcja mojego organizmu, ale raczej nie tyłam. W ulotce mozna przeczytać, że normują przemianę materiii, ale nie należy ich traktować jako środków odchudzających, więc raczej nie powodują tycia tylko wrecz przeciwnie ![]() Nie czytaj za duzo na necie, bo tylko niepotrzebnie sie denerwujesz ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Ja będę mierzyć temp dziecku elektronicznym bo taki posiadam.
#247 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję też wszystkim mamusiom udanych wizyt u gina i dobrych wiadomości o dzieciaczkach. Oby tylko takie nas czekały ![]() To co przydarzyło się twojej kuzynce jest bardzo przygnębiające. Lepiej ją zostawić na razie w spokoju. Przynajmniej ja bym tak wolała ![]() Cytat:
![]() U mnie twardnienie brzucha tak przybrało na sile, że nie czekając do poniedziałku wybrałam się dzisiaj do szpitala. Zrobiono mi KTG, usg i badanie (jak to mówi Daf) organoleptyczne ![]() ![]() ![]() Edytowane przez yustyna777 Czas edycji: 2010-01-30 o 14:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś, Łukaszowi mierzyłam zwykłym, rtęciowym ( w pupie ), a teraz chcę kupić taki w smoczku.
![]() |
#249 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A przed chwilą na All widziałam nawet za 335 zł Citi. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() po zastrzykach rozkurczających, które dostałam w szpitalu też przespałam całą noc... aż byłam zdziwiona bo to jedna z nielicznych tak dobrze przespanych nocy w ciąży... może powinnam sobie raz na jakiś czas strzelić taki zastrzyk w tyłek coby się wysypiać ![]()
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie sie tez musze zastanowić nad tym wózkiem. Wysyłają do uk a cena podobna jak mura4 (oczywiście w uk.) a za to kolory są o wiele ładniejsze. Pomacam go sobie jak bede w pl. Czy do Tako bedzie pasował fotelik maxi cosi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
#253 |
Zakorzenienie
|
A ja własnie wróciłam ze szkoły i czekam na faworki
![]() Pierwszy raz podczas całego dnia w szkole nie stwardniał mi brzuch, nic mnie nie bolało. a mała caały dzien hasała ![]() ![]() a co do rzeczy z TT w Smyku to tez widziałam tam, kupowałam tam butelki i smoczki. a za cążkami się nie rozglądałam, ale pewnie bedą tam ![]() Kropko kurdę szalejesz kobito z zakupami ![]() Ja termometr mam elektryczny. można go wsadzić i do pupy i po buzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16825000]Majeczko, bo kto to pokazuje filmy porodowe PRZED porodem?
![]() no wlasnie ![]() ![]() Kropka ten Palmers jest naprawdę dobry, 2 kolezanki całą ciążę się nim smarowały i żadnej rozstępy się nie pojawily, ja też mam po nim sprężystą skórę i liczę, ze uniknę niespodzianek..oby ![]() coś mi się zdaje,ze w Pol. w szkolach rodzenia jakis inny program wykladają, tutaj juz 3 zajecia z rzędu jakieś anatomiczne szczególy i wszystko pod tytułem :"jak fajnie jest byc na porodówce" ![]() dzięki wszystkim za listy zakupowe, przynajmniej wiem czego się trzymac kupując malemu całe wposażenie. milego weekendu! |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Kumkura zdecydowanie odradzam na razie pocieszanie kuzynki. Wiem co mówię, poroniłam 3 razy i ostatnia rzecz jaka mi była potrzebna to pocieszanie a już na pewno nie przez kobietę w ciąży. Naprawdę ona teraz musi z mężem spokojnie przejść żałobę i pocieszać będą się nawzajem, przynajmniej ja nie chciałam nikogo widzieć i słuchać współczucia a widok kobiet w ciązy wole nie mówić jak na mnie działał
![]() Kropeczkoto ty już praktyczie na dzidzia tylko czekać i już ![]() A mnie coś katarzysko bierze, ale walczę, piję dużo płynów i heratki z miodkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwykły znaczy jaki, rtęciowy? Radę dasz, ale czy 5 minut trzymania termometru w pupie to taki komfort to ja nie wiem. ![]() Edit. Już wiem jaki. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie migdał prawy smyra i coś mam w prawej zatoce... Zaraz się miodu nachlam na wszelki wypadek... Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-01-30 o 20:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |||
Konto usunięte
|
gratuluję syna!!!
![]() a z kuzynką bardzo przykra sprawa. Sądzę podobnie jak pozostałe kobietki- powinnaś jej dać troszkę czasu. ![]() oki, już się robi. ![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1682742 7] eee... normalnie jakby żywcem wyjęty tekst z "kwiatu śniegu i sekretnego wachlarza" lisy see... nie wiem czy któraś czytała... chińskie "średniowiecze"... faktycznie z takimi babkami lepiej nie wchodzić w bliższe konszachty... [/QUOTE] czytałam, podobało mi się. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Roan Marita. ![]() Ale zaszalałam znów na Allegro. ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16840776]
Maksia karmiłam NAN od początku, zresztą on wciąż je pije. ![]() ![]() ![]() NAN 1 chyba jest tylko w kartonie, ale mnie interesuje bardziej jakieś z probiotykami, np. NAN Active 1, a to już jest w puszce. ![]() Nie wiem tylko czy nie powinnam kupić np. NAN AR ze względu na swój AZS. Ale nie pójdę do pediatry z dzieckiem w brzuchu żeby spytać... ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-01-30 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, bardzo dawno mnie tutaj nie było, ale widzę, że coraz więcej z Was zna już płeć swojego dzidziusia, więc Wam gratuluję
![]() Mój synuś rośnie zdrowo i szybko, na ostatniej wizycie w 20 tyg, doktor ocenił go na pół kilograma ![]()
#262 |
Rozeznanie
|
Mogę do Was dołączyć?
Mam termin na 6 maja. Widzę, że u Was temat wózka i wyprawki dla noworodka. Ja mam dłuuga listę, ale większośc rzeczy mam po córce. A wózek Britax Voyager. |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witaj ![]() A i jeszcze dzisiaj mam święto ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez yolanda9 Czas edycji: 2010-01-31 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz coś o sobie. Ile ma córka i co nosisz w brzuszku? ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja przegapiłam swoja studniówkę ![]() ![]()
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Zaczarowana wóakiem roan /marita postanowilam mu sie blizej przyjrzec ![]() ![]() Czy myslalyscie o porodzie w wodzie? Czy w mazowieckim znajde jakis przyzwoity szpital, ktory wykonuje te "usluge"?? slyszalam o Zelaznej..Musze tak wszytsko zorganizowac, zeby w tym samym szpitalu pojsc na szkole rodzenia no i potem na porod ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam co myśleć, bo tu u mnie nigdzie nie wolno. Pozwalają poleżeć w wannie pół godz, 40 min, a potem wyjście na jakiś czas. I znowu powrót. Nie ma zgody na dłuższe siedzenie, ani na poród.
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
PRODUCENT:ROAN
MODEL:MARITA Jest to wózek trójfunkcyjny w cenie 1388zł Znalazłam go na CENEO
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.