|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
![]() kliwia ty zmieniałas nawyki zywieniawe?? bo widze, ze waga ci łądnie idzie w dół. tak sie pytam, bo mój TZ chce schudnąc, ale cienko mu to idzie. odstawił cukier, nie pije soków itp tylko wodę niegazowaną. nie jada słodyczy wcale. i w sumie nie wiem co jeszcze powinien zrobic. bardzo chce schudnąć ale nie moze jakos. od kiedy tu ejstesmy (2 miesiące) schudł 3 kg, teraz wazy 102 a dązy do 85 wiec jeszcze sporo przed nim. |
||
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka no taka dieta lekka
Jem owoce, staram sie jesc wiecej warzyw. Slodkie tez jem. Nie jem kolacji, sokow generalnie nie pijam. gazowanego tez. U facetow zeby byly wieksze efekty dieta muusi byc z cwiczeniami. U kobiet jednak wiecej zmian horomonalnych zachodzi i woda sie zatryzmuje, wiec jakos laatwo zgudbic te pierwsze kilogramy. No i do tego kontroluje co i o ktorej jem. pomaga. ![]() A ostatnio czesciej wykorzystuje meza, w ramach aktywnosci fizycznej
|
|
|
|
#4713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To jakaś paranoja I to dwojaczki dziewczynki hehehe Pozazdrościć Fajnie masz ... ja tak nie mam po tabletkach, ani ochoty, ani nic nie czuję więc omijam te sprawy, ale mąż powoli nie wytrzymuje i się wkurza...
|
|
#4714 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
rosetko sernik na walentynki
![]() agatek dlatego wlasnie zrezygnowaalam z tablete, d tego bylam nerwowa i bolala mnie glowa. |
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy braniu tabletek wszystko było ok, przed braniem też ok, ale po braniu masakra chyba do nich wrócę i tak na kolejne 1,5 roku bo ja tak dłużej nie wytrzymam ![]() kliwia a jak długo brałaś tabletki? i po jakim czasie wróciło 'libido' ????
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-01-30 o 15:24 |
|
|
|
|
#4718 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaczynam być zła sama na siebie, bo zaczynam kalkulować kiedy najlepiej zajść w ciążę i w ogóle. I żeby potem tylko mi los nie zrobił psikusa i nie przesunął tego o parę miesięcy
Myślę jak to będzie z pracą, czy w razie czego iść na wychowawczy.A nie wiecie może jak to jest? Bo z tego co wyczytałam w czasie urlopu wychowawczego można podjąć pracę w niepełnym wymiarze godzin u tego samego pracodawcy. Czy w tym czasie pracownica jest chroniona przed zwolnieniem i przez jaki czas? |
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() :brzyda l: ![]() tzn hormony wróca do normy a libido zostanie ![]()
|
||
|
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do gina gdzie chodzisz? bo ja jak już idę to rzecz jasna Dobrowolski w mieście jest naprawdę spoko, nie czeka się w kolejce ani nic.
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia trzymam mocno kciuki
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chodzę do Iżyckiej, ale w Lubinie :d
|
|
#4726 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
P.S. AH jest drogim sklepem, ja się przerzuciłam na Jambo i turecki zieleniak i mniej wydaję za podobne zakupy W AH kupuję głównie chleb![]() A odchudzanie - Tż zrzucił tu sporo, głównie zmianą diety: żadnych dużych posiłków wieczorem, śniadanie plus ich lunch a nasz obiad w pracy (sałatka plus zupa) i wieczorem lekka kolacja. Mało mięsa, jak już coś to drobiowe, dużo zielonego (tu jest sporo mieszanek np. sałat) do tego jakieś mięsko z grilla wtedy bez dodatku w postaci ziemniaków, makaronu itp. Jak makaron to bez mięsa np. ze szpinakiem. Ciemne pieczywo. Żadnych soków z kartonu, zup ze śmietaną i do tego duuuuuuuużo ruchu (głównie rower) i do pracy na piechotkę (będzie ze 20-30 min w jedną stronę). Bez ruszania się nic z tego nie będzie Cytat:
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2010-01-30 o 16:01 |
||
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli gdybym np po macierzyńskim chciała pójść na wychowawczy na rok, ale wrócić do dotychczasowego pracodawcy na 1/2 etatu to mogę? Czy on się musi zgodzić? I czy w tym czasie (tj. przez rok) jestem chroniona przed zwolnieniem? |
|
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi...
Agatek zaproszenie wysłane
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek ja bralam 8miesiecy eee 2 lata temu? I tez mialam jeszcze miesiac temu ochote na meza az na miesiac, i tak tez sie kocalismy. Ale oatstnio stweirdzilam, ze jak sie bedziemy starac o dzidzi to przeciez bedziemy sie czesciej kochac, wiec musimy potrenowac
![]() Nie zmuszam się do seksu bron boze. Po prostu czytalam ksiazke, i w niej ciagle byly opisy uczuc i tego co czula bohaterka jak calowala swojego ukochanego. No i tak sie jakos rozochocilam Generalnie polecam kazda lierature stymul,ujaca nasza wyobraznie w tej kwestii. Nawet rozmowa. Ja mam jednego kolege sieciowego z ktorym gadam na te tematy No i wyobraznia pracuje Nawet przegladanie internetu, alllegro z zabawkami erotycznymi daje podniete hahaCo do wilgotnosci to ja odczuwalam jej brak przy tabletkach. Polecam zel nawilzajacy. |
|
|
|
#4730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Możesz jeszcze zrobić "formę" z folii aluminiowej parę razy złożonej i wyłożonej papierem do pieczenia
![]() Cytat:
- jak jesteś na wychowawczym to przez cały czas nie może Cię zwolnić (max. 3 lata i do skończenia przez malucha 4 lat), - jak będziesz na wychowawczym i będziesz pracować obniżoną ilość godzin u swojego pracodawcy to po roku ochrona przestaje obowiązywać, ale przed końcem tego roku możesz znowu iść na wychowawczy bez pracy - jak będziesz na wychowawczym i będziesz pracować u kogo innego to Twój pracodawca zwolnić Cię nie może. Na pracę na pół etatu godzić się nie musi - może np. za Ciebie przyjąć kogoś na cały etat - jest to jego dobra wola. Jak się nie zgodzi Ciebie przyjąć, możesz poszukać pracy gdzie indziej ale będziesz musiała go o innej pracy poinformować, żeby za Ciebie nie były składki dwa razy odprowadzane - raz z tytułu wychowawczego a dwa z tytułu drugiej pracy.
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia no to krótko brałaś, organizm jeszcze się tak nie przezwyczaił, a my tu z indią męczarnie przechodzimy
![]() India83 przyjęte
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego ja bym na waszym miejscu poszla do lekarza zeby dobral inne tabletki.
Ja bralam yasmin i yasminelle czy jakos tak, Po yasmin myslalm ze zejde na zawal i nerwice, a po drugim brak libido i bol glowy. Jak sobie ;przekalkulowalam ile razy sie kochamy w miesiacu przy tych tabletkach, to sie niejak kalkulowalo. Wiec odstawilam. I mam zaoszczedzone pieniadze i nie truje organizmu. |
|
|
|
#4733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego butelka ginu, tonic, bita śmietana i gra sensea ![]() Cytat:
![]() Agatek |
||
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy powrócić za miesiąc czy nie... ![]() akurat przy microgynon'ie płaciłam 15 zł na 2 miesiące, więc to nie było dużo, a przy nich miałam normalne libido, a jak odstawiłam, to masakra jest ![]() Ale wiesz, ciągle ta niepewność, a może w ciąży jestem, bo jakoś mi słabo a może to, a może tamto... chociaż się zabezpieczamy, ale ja mam i tak schizy
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja chyba też zaprzestanę
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
india no to dobrze, ze nie chcesz wracac.
![]() agatek no musisz przemyslec co bedzie dla Ciebie lepsze. Scio jak Ty pomidorow, tak jak nei lubie smaku toniku hahahaha. Wiecie co zrobilam dzisiaj spagetti ze szpinakiem. Yhm.... za bardzo mi ten szpinak jedzie glonami. Chyba jedyna forma w jakiej go toleruje są dewolaje z piersi kurzej, ze szpinakiem i feta ![]() Zjadlam to spagetti, nawet zrobilam zdjecie - potem pokaze z przepisem na gastorponomicznych pm. I naaawet mi smakowalo. No ale nigdy wiecej ![]() Teraz za to mam smaka na zupęszczawiową
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwuś ja tonic tylko z ginem w innej postaci nie przełknę
![]() A ja dziś ugotowałam kurczaka curry z ananasem wg przepisu z gastronomicznych żonkek i nie mogę si ruszyć
|
|
|
|
#4739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny szykujcie sie na konkursy![]() Ja jak brałam Jasmin to moje libido było na poziomie minusowym, nic nie czułam, dosłownie nic.A z nawilżeniem to tżecik sobie poradził ![]() Ale przestałam brać tabsy i wszystko wróciło do normy, tzn libido wróciło i pryszcze też
|
|
#4740 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a siuski musza zdrowiec![]() polecammmmm rady cioci martuchy skutkuja ![]() zycze wszystkim aby (jak chca) sprobowaly i sie przekonaly![]() no oprocz Majiii maja tobie niczego takiego nie zycze.... aaa raczej tobie zycze niezaleznosci ![]() Cytat:
wiec jest cos!Cytat:
:![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
aaaa u maggi... chciala posluchla zrobila i ma ![]() dziewczyny egzam dzis na 4 ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

zobaczymy czy bedzie zjadliwie 

no i wszytko wskazywało na to ze to moje dziecko
To jakaś paranoja
więc omijam te sprawy, ale mąż powoli nie wytrzymuje i się wkurza...

czy powrócić za miesiąc czy nie...