|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - cześć IV :)
Wiecie kochane...te 75zł za kurs przedmałżeński od osoby to jest ta co łaska? czyli jak my będziemy z tż szli we dwoje to 150zł?!za te 4 godz które kurs będzie trwał...
Coraz lepiej robią w tych kościołach... ![]() Skoro jest obowiązkowe to powinno być bezpłatne...a tak to biznes sobie kręcą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Przyczajenie
|
witam
![]() dziewczyny mam prośbę--szukam dobrej wizażystki w Kielcach...może polecicie kogoś ![]() Co do przygotowań--to u nas też jeszcze duuużo do zrobienie--sukni nie mogę znaleźć żadna mi nie przypadła do gustu...a najgorsze,że z muzyką też jesteśmy w lesie,jak nie znajdziemy u nad to ewentualnie ściągniemy zespół z lublina,ale to już zdecydowanie większe koszta--koszmar hihihi |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eninka84 hmmmm a to było twoje pierwsze oczyszczanie, bo zazwyczaj przy pierwszym nie udaje się wszystkiego oczyścić bo jest określony czas na oczyszczanie, ponad to cera się "buntuje" przed takim zabiegiem. Powinnaś jakis tydzień po zabiegu sama również robić regularnie peeling cery. Każdemu z nas w innym tempie zanieczyszcza się cera ale 4 dni to zdecydowanie za szybko na zanieczyszczenie, stawiam na to że nie dokładnie Ci oczyszczona twarz. Niem czego chcesz się pozbyć, bo może lepiej sprawdziły by się u Ciebie kwasy, albo mikrodermabrazja. A za oczyszczanie to ładnie przepłaciłaś u mnie jest sporo taniej ![]() Na forum wizażu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=106196&page=29 jest cały wątek o oczyszczaniu twarzy jak masz ochotę to poczytaj, dużo jest tam moich wypowiedzi i rad, może się przydadzą. justynka ja mam ślub na samym początku września i powiem że też pod wpływem naszych kochanych dziewczyn ![]() I wczoraj poszłam po pracy do Cymbeline, przymierzyłam z 8 sukien i od bieda jedna była by ok. Ale to kwestia figury bo suknie są ładne ![]() ![]() ![]() Justyna nie trzeba panikować nawet jak 4 miesiące przed ślubem mamy zdecydować się na sukienkę to bez paniki ![]() ![]() Lamiaa u nas na forum czarna_kawa jest wizażystką i parę dziewczyn już stąd malowała, możesz się jej spytać.
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-01-30 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ponawiam pytanie ile może kosztować dekoracja kościoła żywymi kwiatami i czy znacie jakąś tania kwiaciarkę?
#4535 |
Konto usunięte
|
Odbiegając od tematów,przeraża mnie to,że zupełnie niczym się nie stresuję,a został TYLKO tydzien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Raczkowanie
|
ech lowczyni masz racje
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16830552]Odbiegając od tematów,przeraża mnie to,że zupełnie niczym się nie stresuję,a został TYLKO tydzien ![]() allllle ci dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Raczkowanie
|
Honolinka nie stresujesz się bo już wszystko masz gotowe, wystarczy powiedzieć "Tak" i po sprawie
![]() Dziewczynki Wy dużo wiecie - możecie polecić mi jakiś salon kosmetyczny bo nie mam bladego pojęcia gdzie się wybrać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Honolinka to tylko pozazdrościć bo ja czuję że tydzień przed ślubem to przestanę jeść z nerwów hihi
![]() ![]() Justynka to dopóki nie pracujesz wykorzystaj to i chodź sobie po sklepach do południa kiedy większość dziewczyn jest na uczelnia albo w pracy. I nie od razu 3 sklepy na raz bo można dostać świra, ja przynajmniej odnosiłam takie wrażenie, że zamiast mnie to cieszyć, bawić to tylko zmęczyło na maxa i zniechęciło (może dlatego że na 14 sukienek, dwie były możliwe). Dominika88 radzę Ci pochodzić po kwaciarniach spisać sobie ceny a potem na którąś się zdecydować ja nie mam pojęcia ile może to kosztować. Bo raczej będę płaciła za oprawę ze wszystkim, samochód, wiązanki, Pałac w Kurozwękach i kościól.
#4539 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane a ja jak zwykle z innej beczki
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ight=azakowana Normalnie już się nie mogę doczekac jak wręcze go Mężulkowi a właściwie znajdzie go rano w sercu z płatków róż , które mam zamiar ułożyc w salonie a od sypialni ułożyc długą strzałe która będzie go prowadziła do serca ![]() ![]() ![]() ![]()
#4540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4541 |
Raczkowanie
|
Pozwalam
![]() ![]()
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zadomowienie
|
zazdroszcze Wam...ja nadal nie moge sie wybrać...wrr ciągly brak czasu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Blackrose24 super ten albumik, mam nadzieję że go jednak obejrzę na żywo
![]() ewelkafty ja jestem kosmetyczką jeśli masz ochotę to zapraszam do siebie ![]()
![]() |
#4546 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a u Was w kościołach nie ma tak, że pary które biorą ślub danego dnia składają się na kwiaty ?? U Nas tak właśnie jest i to siostra zakonna robi kompozycje z kwiatów pod ołtarz + klęczniki, krzesła i dywan przez środek kościoła. Szczerze to ja sobie tego inaczej nie wyobrażam no bo jak
![]() ![]() Przyszły Nasze zaproszenia ![]() ![]() ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
z prędkościa światła to może nie ale już niedługo się wylaszczę
![]() Cytat:
to ja sobie może kiedys pozwolę ![]() DZIEWCZYNY CUDNE KIECKI MACIE ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Przyczajenie
|
dziewczyny, które były dziś na kursie - była poradnia w tym czy nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Poradni chyba w tym nie ma.
Ja polecam u mnie w Suchedniowie. Sporo osób z Kielc było i wystarczyło jedno spotkanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Raczkowanie
|
Niestety nie było poradni, bo pani ją prowadząca jest chora. Także ksiądz prosił, żeby dowiedzieć się przy własnych parafiach jak to jest. Tutaj na Wizażu dziewczyny polecają p. Marię z Parafii Ducha Św. ze Stoku.
![]()
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Proszę bardzo - polecam Age jest genialna. Jeszcze nic - ale z przesyłką pobraniową coś chyba 100zł - jak dojdzie przesyłka to napiszę dokładnie.
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Black Rose dzięki
![]() to jest świetny pomysł na rocznice. Zanotuje sobie i w wakacje będę myśleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4557 |
Raczkowanie
|
Lowczyni nie wiedziałam że jesteś kosmetyczką (chyba mam do nadrobienia duuuuużo stron z tego forum), w każdym bądź razie bardzo chętnie skorzystam z Twojej propozycji.Myślałam o jakimś zabiegi pod koniec lutego (będę miała troszkę wolnego więc mordka dojdzie do siebie w domowym zaciszu
![]() Ja się muszę wybrać na nauki w ostatnia sobotę lutego - a czy trzeba wczesniej sie zapisywać czy po prostu należy stawić się na miejscu przed godz. 9 ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Na pewno
![]() I jaka super pamiątka dla Was obojga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Rozeznanie
|
Witam.Od jakiegos czasu czytam sobie to forum....a dzis postanowilam dołączyc
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.