Walka z CELLULITEM w miesiąc - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-28, 11:22   #2911
Brook
Zakorzenienie

Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc

Wodesia ale banski chionskie ksoztuje jakies 16 zl na allegro a ten masazer prozniowy 2 tyle mysle ze to nie jest jakas zawrotna suma
co innego jakby ksoztowal 100 zl...

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 13:14   #2912
Wodesia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
Wodesia ale banski chionskie ksoztuje jakies 16 zl na allegro a ten masazer prozniowy 2 tyle mysle ze to nie jest jakas zawrotna suma
co innego jakby ksoztowal 100 zl...

No ok..
Stary 2010-01-28, 13:34   #2913
avOniasta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wodesia Pokaż wiadomość
Ludzie! Chcecie na siłe wydać duże pieniądze?

Zamiast tego masażera próżniowego może kupcie sobie bańki chińskie. Jak Wam nie pomogą to przydadzą się podczas przeziębienia czy gdzy bolą plecy. A masażer? Wydasz ze pieniądze i bedziesz sobie pluła w brodę.

Bańki raz ze są tańsze, łatwe w obsłudze, może regulować zasysanie to i przydadzą się kiedyś jeszcze..

Naprawdę dobrze Wam radzę. Sama sobie kupiłam jakis masażer za 150 zł i teraz żałuje ze wczesniej nikt mi nie powiedział o bańkach..

Ale i tak zrobicie jak chcecie

P.S po bańkach macie jakąs pewność ze pomogą..
no już kupiłam .. ale chyba ten masażer działa podobnie jak bańki. widziałam na allegro ,że są za 16zł + przesyłka to też wychodzi podobnie jak masażer, a ja go kupiłam za 30zł i sama go odbieram, więc cena podobna
sprawdze na sobie i dam wam znać

czytałam że pisałyście o 8-mio minutowych ćwiczeniach , znalazłam je na youtubie i mi się spodobały bedę ćwiczyć!
avOniasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 13:50   #2914
twizzy
Zadomowienie

a dla najlepszym masażerem antycellulitowym jest gąbka syrena

od dwoch tygodniu regularnie piję zieloną herbatę(wiem,ze to narazie krótko,by coś powiedzieć wam konkretnego),ale tą zieloną herbatę wcieram też w pośladki i uda i skóra robi się jakaś taka fajniejsza

teraz dokładam też ćwiczenia
twizzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 13:53   #2915
Brook
Zakorzenienie

to napisz tylko czy dobrze ssie i czy w instukcji jest by uzywac go na oliwke jak odpsizesz to i ja zamawiam

Stary 2010-01-28, 14:06   #2916
avOniasta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NiczymFeniks Pokaż wiadomość
i o to chodzi, bo po to jest moim avatarem by motywował nas wszystkie
dupka jak marzenie
Stary 2010-01-28, 17:44   #2917
Wodesia
Raczkowanie

Mi sam masaż gąbką nie pomógł.. Masowała się przez 2,5 miesiąca codziennie i nic.. Skóra fakt gładka ale nic poza tym..

Wcierałam też już różne rzeczy i żadne nie pomogły. Preparaty czynią skórę gładką ale tak to cellulitu nie usuną.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-28, 20:11   #2918
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez avOniasta Pokaż wiadomość
no już kupiłam .. ale chyba ten masażer działa podobnie jak bańki. widziałam na allegro ,że są za 16zł + przesyłka to też wychodzi podobnie jak masażer, a ja go kupiłam za 30zł i sama go odbieram, więc cena podobna
sprawdze na sobie i dam wam znać

czytałam że pisałyście o 8-mio minutowych ćwiczeniach , znalazłam je na youtubie i mi się spodobały bedę ćwiczyć!
sprawdzilas juz na sobie?
bo nie wiem czy kupwoac

Stary 2010-01-29, 08:40   #2919
NiczymFeniks
Zadomowienie

GG do NiczymFeniks

Cytat:
Napisane przez Wodesia Pokaż wiadomość
Mi sam masaż gąbką nie pomógł.. Masowała się przez 2,5 miesiąca codziennie i nic.. Skóra fakt gładka ale nic poza tym..

Wcierałam też już różne rzeczy i żadne nie pomogły. Preparaty czynią skórę gładką ale tak to cellulitu nie usuną.
Bo Bańki, peelingi i masaże dzialają na zasadzie poprawieniu krązenia limfy, tak samo jak masaże rollen, wiadomo że od arzu po miesiący czy 2 nie ma efektów, ja ostatnio jak walczyłam to potym czasie wylazł mi na wierzch cellulit a dopiero stopniowo zaczynał znika, to mozolna walka i czeba byc cierpliwym, a kremy hmmm sama w nie nie wierze aczykolwiek liren serum drenujace mi sie podoba, mam ewelaina białego, mam daxa 2 rodzaje i mam Anew, narazie lece ciagle z liren, bańki i syrenka.

13.09.2014
NiczymFeniks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 19:39   #2920
avOniasta
Raczkowanie

Cytat:
sprawdzilas juz na sobie?
bo nie wiem czy kupwoac

Taaak sprawdziłam wczoraj pierwszy raz się masowałam tym masażerem.
Po jednym dniu oczywiście nic nie widać,ale podoba mi się.
Fajnie wsysa skórę ,ale potrzeba do niego oliwki,żeby dobrze jeździł po miejsach do tego potrzebnych Skóra później była czerwona i napięta,czyli coś ją tam ruszyło
Myślę ,że po jakimś miesiącu codziennego stosowania + ćwiczeniach będzie widać jakiś rezultat, więc myśle że nie były to pieniądze wyrzucone w 'błoto'
powodzenia dziewczyny
Stary 2010-01-29, 19:49   #2921
Brook
Zakorzenienie

ok kupuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 20:07   #2922
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

a ja własnie robiłam zabieg z detorenem uwielbiam skóre po nim jest taka aksamitna)) mmm i zauwazyłam ze celulit pomału znika i jeszcze wczoraj przypomniałam sobie ze mam w domu taki masażer zeptera http://www.zepterbioptron.pl/images/...mages/14_1.jpg i sie nim śmigam
uzywała go któras na cellulit?
Stary 2010-01-30, 09:19   #2923
avOniasta
Raczkowanie

Cytat:
ok kupuje
szukaj taniego, bo one wszystkie na allegro są takie same albo bardzo podobne, a ceny są niektóre z kosmosu daj znać jak już będzie po pierwszym masażu

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
a ja własnie robiłam zabieg z detorenem uwielbiam skóre po nim jest taka aksamitna)) mmm i zauwazyłam ze celulit pomału znika i jeszcze wczoraj przypomniałam sobie ze mam w domu taki masażer zeptera http://www.zepterbioptron.pl/images/...mages/14_1.jpg i sie nim śmigam
uzywała go któras na cellulit?
ooo jakie cacko jak działa?

Dziewczyny pije któraś z was Aqua slim ?
Stary 2010-01-30, 10:40   #2924
Dog-Rose
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny pije któraś z was Aqua slim ?
Jest osobny wątek o Aqua slim, ale opnie nie są zbyt dobre...
Dog-Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 12:05   #2925
animka007
Raczkowanie

GG do animka007

aqua slim zawiera chrom, a właściwie to na chromie sie wręcz opiera, a jak ktoś bierze tabletki antykoncepcyjne to nie wolno chromu, bo tak jak np dziurawiec osłabia działanie tabletek. wiem bo sporo o tym czytałam , myślałam o aqua slim, ale niestety nydyrydy trza kombinować na okrętke

...
animka007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-30, 13:12   #2926
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

avioniasta dosyc mocno rozmasowuje wibruje jak szalony, na czterech bokach ma rózne wypustki, jedna czesc gładka jedna z takimi dzyndzelkami jedna takie jakby dwie kule i jedna prazki ale to swietnie wyjasniłam nie ma co haha
mysle ze moze przynosic jakies rezultaty bo na prawnie intensywnie masuje
poza tym zamówialm bańki chińskie
a chrom jest podobno rakotwórczy;/ kiedyś jadłam tabletki z chromem i dziłaly ale jak dowiedziałam sie o jego działaniu to zrezygnowałam;/
Stary 2010-01-30, 13:19   #2927
karoolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez animka007 Pokaż wiadomość
aqua slim zawiera chrom, a właściwie to na chromie sie wręcz opiera, a jak ktoś bierze tabletki antykoncepcyjne to nie wolno chromu, bo tak jak np dziurawiec osłabia działanie tabletek. wiem bo sporo o tym czytałam , myślałam o aqua slim, ale niestety nydyrydy trza kombinować na okrętke

mozna lykac chrom przy tabletkach Trzeba jednak pamietac zeby zachowac odstep miedzy nimi - np.rano chrom ,wieczorem tabletka.
karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 13:50   #2928
UknowUloveMe
Raczkowanie

Tak wiec ja też walczę, mam cellulit gdzieś od 3 -4 lat od ponad 2 lat biorę tabl. antykoncepc. i mój C. sie powiększył;/ dlatego muszę coś z nim zrobić, od ponad roku smaruję sie jakimiś kremami antycell, ale nie widzę różnicy, od 2 tyg. ćwicze na Leg magic, staram sie mniej jeść, rzadko słodycze, praktycznie wogole fast foodów, masuję się takim masazerem nie wiem jak go nazwac rolka z wypustkami na rączce ponizej wklejam zdjęcie, smaruje się nadal balsamami 2 razy dziennie:d i tyle I powiedzcie, czy któraś z Was używała takiego masazera i czy cos dawał??? chciałabym bańki chińskie, ale mam popękane naczyńka na nogach takżę lipa;/;/;/

Ten masazer to ten niebieski z raczką:d "wygodny masazer z rączką"
http://www.dziennik.pl/files/archive..._08_96553g.jpg
UknowUloveMe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 13:57   #2929
Dog-Rose
Zadomowienie

No wreszcie ten wątek żyje Chyba dlatego że wiosna się zbliża Bo w listopadzie, grudniu i na początku stycznia była straszna cisza.... Oby tak dalej!
Dog-Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 14:04   #2930
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

każdy chce sie pozbyć tego dziadostwa jak ma perspektywe krótkich spódniczek, i bikini mnie to strasznie motywuje bo chce wreszcie rewelacyjnie wyglądać na plaży
Stary 2010-01-30, 14:06   #2931
guniaaa
Wtajemniczenie

Hehe,co roku tak bedzie,ze bedziemy sie aktywowac przed wiosna tak to jest. A ja nadal walcze z syrenka przeciw panu ccccceeee....dopiero 3 miesiac,maly rezultat,ale jakis jest. Kemu nie uzywaz zadnego,bo w nie nie wierze. A mysle nad bankami,bo skoro po syrence nic mi nie popekalo,to przy bankach tez nie powinno...hmm...
Stary 2010-01-30, 14:56   #2932
Aaliyah1981
Zadomowienie

dawno mnie tu nie bylo ja juz prawie koncze walke z cellulitem i musze przyznac ,ze mimo ,ze proces byl dlugotrwalo okazalo sie ,ze obylam sie bez specyfikow , kremow bo tak naprawde nic nie dawaly itd

Za to ograniczylam chipsy i nie pijam napojow slodzonych gazowanych , na rzecz duzej ilosci czerwonej herbaty oraz bialej czasami zielonej . Pare miesicy chodzilam na basen w tym aquafit , teraz cwicze jedynie silowo w domku tzn sztanga na miesnie lydek i przy okazj ladnie modeluje sie pupa oraz 10 min codziennie na orbiterku na najwyzszym obciazeniu . I po cellulicie nie ma sladu nawet na pupie prawie juz nie ma tylko jak mocno zcisnie sie skore
http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI

Aaliyah1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 15:10   #2933
avOniasta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aaliyah1981 Pokaż wiadomość
dawno mnie tu nie bylo ja juz prawie koncze walke z cellulitem i musze przyznac ,ze mimo ,ze proces byl dlugotrwalo okazalo sie ,ze obylam sie bez specyfikow , kremow bo tak naprawde nic nie dawaly itd

Za to ograniczylam chipsy i nie pijam napojow slodzonych gazowanych , na rzecz duzej ilosci czerwonej herbaty oraz bialej czasami zielonej . Pare miesicy chodzilam na basen w tym aquafit , teraz cwicze jedynie silowo w domku tzn sztanga na miesnie lydek i przy okazj ladnie modeluje sie pupa oraz 10 min codziennie na orbiterku na najwyzszym obciazeniu . I po cellulicie nie ma sladu nawet na pupie prawie juz nie ma tylko jak mocno zcisnie sie skore
o rety ale ci zazdroszcze niestety mieszkam na takim 'zadupiu' że nawet nie ma porządnego basenu, tym bardziej z takimi ćwiczeniami..
ja chcę w końcu wyjść na plaże i czekać aż będą na mnie patrzeć,ale z zazdrością a nie chichotać
Cellulit jest równiez genetyczny.. ja jak sobie na maxa ścisne udo z przodu to wyglądam jak moja babcia
ide umyć schody , nakładam oliwkę i bedę się masować próżniowym przyjacielem
Stary 2010-01-30, 15:19   #2934
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

genetyczny jest celulit?? moja mama nie ma ani jedej najmniejszej grudki a je jak smok i nie ćwiczy nic no nic kompletnie nie robi antycwlulitowego i potrafi o 12 w nocy wstac i przygrzac sobie np. prażone i jesć i tak codziennie a ja mam okropny celulit i jest jakas sprawiedliwosc na tym świecie???????
Stary 2010-01-30, 15:19   #2935
Aaliyah1981
Zadomowienie

Cytat:
o rety ale ci zazdroszcze niestety mieszkam na takim 'zadupiu' że nawet nie ma porządnego basenu, tym bardziej z takimi ćwiczeniami..
ja chcę w końcu wyjść na plaże i czekać aż będą na mnie patrzeć,ale z zazdrością a nie chichotać
Cellulit jest równiez genetyczny.. ja jak sobie na maxa ścisne udo z przodu to wyglądam jak moja babcia
ide umyć schody , nakładam oliwkę i bedę się masować próżniowym przyjacielem
no szkoda ,ze nie masz mozliwsoci isc na basen naprawde swietnie dziala . Ja bardzo dlugo nie widzialam efektow po 3-ch miesiacach nawet mialam chwile zwatpienia ale nagle wszystko ruszylo z kopyta . Polceam ci pic czerwona herbate pu - erh i kup sobie biala , i duzo ruchu (no sama nie wiem moze rolki ,rower). Teraz postanowilam nie osiadac na laurach tylko codziennie cwocze i z dnia na dzien cialo wyglada coraz lepiej mam nadzieje ,ze do wakacji bedzie super .A zaczelam w sierpniu tamtego roku wiec jakis czas juz temu
http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI

Aaliyah1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 15:26   #2936
avOniasta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
genetyczny jest celulit?? moja mama nie ma ani jedej najmniejszej grudki a je jak smok i nie ćwiczy nic no nic kompletnie nie robi antycwlulitowego i potrafi o 12 w nocy wstac i przygrzac sobie np. prażone i jesć i tak codziennie a ja mam okropny celulit i jest jakas sprawiedliwosc na tym świecie???????
o kurcze no u mnie mama ma,ale jak patrze na siebie i na to jak bede wyglądała za 30 lat to aż się boje
Taki dzisiejszy poroniony świat !!

Cytat:
Napisane przez Aaliyah1981 Pokaż wiadomość
no szkoda ,ze nie masz mozliwsoci isc na basen naprawde swietnie dziala . Ja bardzo dlugo nie widzialam efektow po 3-ch miesiacach nawet mialam chwile zwatpienia ale nagle wszystko ruszylo z kopyta . Polceam ci pic czerwona herbate pu - erh i kup sobie biala , i duzo ruchu (no sama nie wiem moze rolki ,rower). Teraz postanowilam nie osiadac na laurach tylko codziennie cwocze i z dnia na dzien cialo wyglada coraz lepiej mam nadzieje ,ze do wakacji bedzie super .A zaczelam w sierpniu tamtego roku wiec jakis czas juz temu
dzięki , poszukam w sklepie i napewno kupie Rower lubie i dużo jeżdżę, czekam tylko na wiosnę
Tak tak, teraz jak już wygladasz dobrze to dbaj dalej, bo jakbyś przestała to pewnie pan C wróciłby z podwójną mocą

Edytowane przez avOniasta
Czas edycji: 2010-01-30 o 15:28
Stary 2010-01-30, 20:03   #2937
aguna
Rozeznanie

Dziewczyny, powiedzcie mi, czy da się usunąć cellulit, który powstał głównie za sprawą hormonów?
aguna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 20:21   #2938
madziasNS
Raczkowanie

dobrze ze watek zyje ja walcze z tym juz od pazdziernika ale wsumie bezskutecznie, widze tylko poprawe w wygladzie skory, jest gladka i wyglada lepiej, troche zniknal mi z przodu ud ale z tylu jest nadal fatalnie...:/ w ostatnich tygodniach zrzucilam 3 kg tluszczyku z bioderek, pupy i brzucha a Pan C sie bardziej uwidocznił ...:/ poradzcie co mam zrobic aby cos zaczelo dzialac ????
Stary 2010-01-31, 05:14   #2939
NiczymFeniks
Zadomowienie

GG do NiczymFeniks

Cytat:
Napisane przez madziasNS Pokaż wiadomość
poradzcie co mam zrobic aby cos zaczelo dzialac ????
cwiczyc, masowac, kremowac
Cytat:
Napisane przez aguna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiedzcie mi, czy da się usunąć cellulit, który powstał głównie za sprawą hormonów?
da ale trzeba miec duzo samozaparcia i cierpliwosci i działac atakiem zmasowanym

13.09.2014
NiczymFeniks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 09:20   #2940
madziasNS
Raczkowanie

Od pazdziernika cwicze na silowni bardzo intensywnie 3 razy w tygodniu, masuje sie codziennie podczas kapieli i wcieram dwa razy dziennie kremy, jak pisalam to schudlam teraz i uda sa jakies takie malo elastyczne. Skora na brzuchu szybko sie wciagnela i jest ladna a na nogach mam wrazenie ze jest jakby nie moja :/ pewnie przez te paskudztwo (((((( ale postrama sie jakos z tym poradzic, musze inne cwiczenia zastosowac moze pomoze.

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości