Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-30, 21:46   #4561
MadCat
Raczkowanie

Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II

Cytat:
Napisane przez Izumi Pokaż wiadomość

4 wiewiórki
A właśnie, miałam Cię spytać jakim cudem Ty te "wiewiórki" tak spasłaś? Chyba,że tylko tak na fotce wyglądały. Też miałam koszaty i nigdy takich rozmiarów nie osiągały.
Za to mam chomika-giganta

Drcron - Ja swojemu Tżowi to nawet do ramienia nie sięgam

MadCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 21:49   #4562
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

ja kupilam jedna koszule taka dłuzsza do porodu , taka generalnie rzecz biorac fatalnie brzydka
i dwie takie z rozcieciami na piersiach zakrywane te rozciecia jakby takim bolerkiem ktore jest wszyte tylko na przod koszuli i sciagne pod biustem zeby cycki nie wyskoczyly:P

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez asienka240 Pokaż wiadomość
Darusiaaa za bardzo się przejmujesz... Rusza się przecież więc w czym problem?? Źle by było gdyby się dzieciątko nie ruszało, a to czy rusza się po lewej, czy po prawej, na dole czy na górze nie ma znaczenia. Raz ci wytnie z piąchy a innym razem dostaniesz kopa z "buta". Powinnaś się cieszyć, że maleństwo ruchliwe...
Koniec z panikowaniem !!!
masz racje to ta schiza od wczoraj jak zadnych ruchow nie czulam, teraz czuje jak siedze wiec na bank jest git

jejku ile jeszcze czekania, a wiecie co tak zajrzalam na watek wrzesniowo pazdziernikowy i dopiero pomyslalam bozeee jak ja tym dziewczynom wspolczuje, ile jeszcze czekania przed nimi a my juz coraz blizej
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 21:54   #4563
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Marzec-kwiecień: dwa miesiące gdy witamy nasze brzdące.
LUB
Torby się pakują, brzuszki się szykują- marzec-kwiecień 2010.
Jak coś jeszcze wymyślę to dam znać
Uważam, że to jest Zarąbiste!!!!!! JA CHCĘ TEN!

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
oto moje łożeczko i takie tam...
aa a to różowe z podusią i misiem to pościel do wózeczka
do tego przwijak i przybornik na łożeczko

poźniej wkleję jeszcze rożek mam taki fajny żółciutki do wiązania i nie kupowałam takiego sztywnego... bleee dałam w prawdzie 50zł ale jest fajniusi... w sumie to zaraz wkleję ;P
Ale śliczniutkie te rzeczy!!! Ja się już nie mogę doczekać jak ja będę takie mieć

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
właśnie nastawiłam pranie i przy tej okacji zrobiłam pare fotek
:d :d :d też chcę! :d :d :d

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez NaTaLaLa Pokaż wiadomość
anakazar, hehe czlowiek uczy sie cale zycie...wiec wanienki nie kupuj, przeciez masz zlew...a jak jeszcze dwu komorowy to calkiem full wypasss jak dzidzia podrosnie to calkiem nie oczyszczaj z resztek jedzenia...kapiel+jedzonk o.....czego chciec wiecej a ile przy tym czasu zaoszczedzone ja niestety mam juz wanienke ale pewnie ja oddam bo jestem szczesliwa posiadaczka wanienko-zlewu...osz ja glupia ze wczesniej nie pomyslalam tak mysle, ze po co plyny do kapieli i cala reszta jak mam plyn do naczyn..i to antybakteryjny
Nie no, szok to co piszesz Ludzie to mają jazdy. Nie ma się co dziwić że dzieci w USA bywają dziwne, skoro tak wygląda opieka nad nimi
No ale to na pewno jest bardzo oszczędny sposób wychowywania/opiekowania się
Ja jednak wolałabym żebyś nas nawet ZADRĘCZAŁA tysiącami pytań, ale nie szła w ślady koleżanek z USA, ok?

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Dziewczynki, bawicie sie moze w gry i zabawy pt facebook, nasza-klasa, myspace??
Ja na facebooku gram w farmvilla ;D
A żeby dodać fotki to klikasz np. na dole pod wszytskimi postami "Odpowiedz" (a nie to to pod każdą wypowiedzą jest "odp.") i możesz pisać w nowym zupełnie okienku. Tutaj masz więcej opcji. I jest min. taki jakby spinacz biurowy - to jest załącznik. Klikasz to. Pojawia się nowe okienko. Od góry dołączasz wybrane pliki (wybierasz z folderów na HDD klikając w "przeglądaj"). Jak już wybierzesz wysztkie które chcesz dołączyć klikasz w "załącz". Teraz chwilkę będą się ładowały. Jak się załaduję to będziesz miała w tym okienku wypisane że masz te pliki załączone, wtedy tylko klikasz "zamknij okno" i już powinno być Nie będzie widać w okienku, ale jak dasz przed wysłaniem posta "podgląd wiadomości" to powinnaś widzieć ...., Wiem że jestem kiepska w tłumaczeniu, ale może pomoże
Jeśli pomogło, to chwal się!

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Odczytalo!!!!! Uffff...chyba cuda sie na tym forum zdarzaja...
SUPER ... widze że nie potrzebnie się rozpisywałam...
Ale dziś wyjątkowo trudno ZA WAMI NADĄŻYĆ!
Aż nie wiem co się dzieje

Maleństwo śliczne
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 21:56   #4564
Darusiaaaa
Zakorzenienie

MROWAK ja tez chce twoja propozycje ta rozowa mi sie podoba;D ale ta z torbami tez jest fajna
A.Camus
Stary 2010-01-30, 21:56   #4565
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Berecik ale fajnie chcę ją w nim później zobaczyć
aaaa
narazie pokaze jak wyglada na pszczolce
moge sie tez w koncu pochwalic akwarium malza bo juz sa roslinki i rybki ale za dwa tygodnie ma sie calkiem zazielenic bo roslinki zaczely umierac i zrobvil jakas bimbrownie czy cos takiego zeby duzo co2 bylo nie wiem nei znam sie

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 21:57   #4566
NaTaLaLa
BAN stały

A mi sie przypomnialo jak kilka dni temu lezelismy w nocy z TZ w lozku i wzielo go chyba na rozmyslanie....masowal brzuszek i mowi do mnie.... "ciezko mi sobie wyobrazic, ze tam jest nasza coreczka, teraz przed Nami porod...pozniej pierwszy zabek, pierwsze slowo..oczywiscie TATA, pierwszy krok... (tu wzial gleboki oddech i mowi dalej) pierwszy okres, pierwszy chlopak i pierwszy seks...(i cisza...a za sekunde podniesionym glosem) SEKS? O cholera, ja potrzebuje PISTOLET!!!"
Mowil to tak smiertelnie powaznie, ze sie nie zdziwie jak za kilkanascie lat znajde miedzy skarpetkami piekny blyszczacy pistolecik
Juz wiem ze bedzie zazdrosnik z niego, ale moze to i dobrze ja sama bylam coreczka tatusia i wiem ze nie ma nic lepszego!!!!
Wogole slyszalam kiedys ze faceci zazwyczaj marza o synku ale jak rodzi sie dziewczynka calkowicie 'glupieja' na jej punkcie, i ze laczy ich jakas specyficzna wiez.... slodkie to jest
NaTaLaLa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 21:58   #4567
asienka240
Rozeznanie

Mi też póki co najbardziej podoba się:
Marzec-kwiecień: dwa miesiące gdy witamy nasze brzdące

Dodatkowo jestem strasznie ciekawa ile kobietek z nas uczęszczających tu na wątku, rozpakuje się w lutym

Macie jakieś typy?

Edytowane przez asienka240
Czas edycji: 2010-01-30 o 22:00
asienka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 22:01   #4568
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A mi sie przypomnialo jak kilka dni temu lezelismy w nocy z TZ w lozku i wzielo go chyba na rozmyslanie....masowal brzuszek i mowi do mnie.... "ciezko mi sobie wyobrazic, ze tam jest nasza coreczka, teraz przed Nami porod...pozniej pierwszy zabek, pierwsze slowo..oczywiscie TATA, pierwszy krok... (tu wzial gleboki oddech i mowi dalej) pierwszy okres, pierwszy chlopak i pierwszy seks...(i cisza...a za sekunde podniesionym glosem) SEKS? O cholera, ja potrzebuje PISTOLET!!!"
Mowil to tak smiertelnie powaznie, ze sie nie zdziwie jak za kilkanascie lat znajde miedzy skarpetkami piekny blyszczacy pistolecik
Juz wiem ze bedzie zazdrosnik z niego, ale moze to i dobrze ja sama bylam coreczka tatusia i wiem ze nie ma nic lepszego!!!!
Wogole slyszalam kiedys ze faceci zazwyczaj marza o synku ale jak rodzi sie dziewczynka calkowicie 'glupieja' na jej punkcie, i ze laczy ich jakas specyficzna wiez.... slodkie to jest
to ja sie smieje z mojego jak mowi " Witaj człowieczku, na pewno ty jesteś tam Kacperkiem? a może Oliwką? jak Kacperkiem kopnij raz, jak Oliwka kopnij dwa" a ja wyje ze smiechu widzac jak on oczekuje tego kopniaka

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Mi też póki co najbardziej podoba się:
Marzec-kwiecień: dwa miesiące gdy witamy nasze brzdące

Dodatkowo jestem strasznie ciekawa ile kobietek z nas uczęszczających tu na wątku, rozpakuje się w lutym

Macie jakieś typy?
asienka oby zadna!!
w sumie juz w poniedzialek luty, trwa tylko 26 dni wiec zaciskac nogi!!!
A.Camus
Stary 2010-01-30, 22:02   #4569
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe to moze pobawie sie w akcje pt przed i po...bedziecie mialy sie z czego posmiac na wieczor

I niech ktos mi teraz powie ze cora nie ma wplywu na cere itp itd... bede polemizowala ;P
OMG! U're so hot baby
Faktycznie ciąża Cię odmieniła
Młodzieniec (rany... wysławiam się jak moja babcia ) na fotografi to tatuś? Bo taki jakiś bardzo szczesliwy ???

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
moja tesciowa uzywala sudocremu na odlezyny i jej pomagal ale tez uzywala go sporadycznie ja popytam sie poloznych w poniedzialek czy mozna codziennie po kazdej kapieli albo po zmianie pieluszki czy tylko jak sie jzu to pojawi ??
Moja mama mówi na ten krem "CUDOkrem" bo podobno własnie pomaga na bardzo wiele rzeczy Ale mamuśka mówi, ze raczej profilaktycznie się go nie używa.
Stary 2010-01-30, 22:02   #4570
NaTaLaLa
BAN stały

Izumi... na pewno nie podaze sladem amerykanskich kolezanek hehe nie mialabym sumienia bede meczyc mame przez skype i Was ale takich rad nie zastosuje

Asienka....dziewczynka 'syrena' w wieku 10 lat zmarla niestety, zachorowala...stanelo serduszko i nie uratowali.. Nie bylo operacji :/ chyb a nie zdazyla....
Stary 2010-01-30, 22:04   #4571
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

CO TO MA ZNACZYĆ!!!!!!!!
jak rano to lipa i pustki człowiek wyjdzie z domu na chwile przychodzi i 6 stron do nadrobienia w 5 godzin!!!!!

Jestem na stronie 148 wiec zaczynam ....

z takim tempem to my przed rozpakowaniem jeszcze jeden watek zapiszemy....

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 22:05   #4572
asienka240
Rozeznanie

Z tego co wiem to luty trwa 28 dni Darusiaaa

Izumi oczywiście, że to tatuś, jakiż inny mężczyzna przy boku NaTaLaLi z brzuszkiem byłby taki szczęśliwy??

Madziwnia nie martw się- wnet położymy się spać i żadna nie będzie tutaj już nic pisać
Będziesz mogła spokojnie czytać i nie martwić się, że do rana nie zdąrzysz nas nadrobić...
Ale masz prawdę... rozkręciłyśmy się hihihi

Edytowane przez asienka240
Czas edycji: 2010-01-30 o 22:09
asienka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 22:08   #4573
NaTaLaLa
BAN stały

Izumi, tatus tatus tylko jakis tu nie podobny do siebie....a ze z bananem na twarzy to normalka, zeby nie uszy to usmiechalby sie dookola glowy... taki typ czlowieka ze zobaczyc go smutnego,zamyslonego to jak trafic 6tke w totolotka...podziwiam, bo ja ostatnimi czasy to zawsze skrzywiona, obolala i zmeczona...ale on nadrabia podwojnie wiec sie uzupelniamy-tak to sobie tlumacze hehe
O i dziekuje za pomoc we wgraniu zdjecia, ale juz poradzilam jak zauwazylas
Stary 2010-01-30, 22:09   #4574
JoannM
Zadomowienie

Drcron fajne akwa, spodobalo by sie mojemu tacie, on ma 3 i lubi wlasnie takie naturalne, z fajnym korzeniem, a nie lubi tych sztucznych ozdobek,zatopionych statkow czy czaszek i plastikowych roslin

Dziewczyny sliczne macie ubranka! ja tez jak cos kupie to rozkladam, ogladam i zacieszam

Izumi kiedys dostal :P ale zadnego wrazenia na nim to nie zrobilo, ja zaczynam szalec to nazywa mnie wariatka i wychodzi a ta bezradnosc jeszcze bardziej doporwadza mnie do szalu.na szczescie zdarza sie to rzadko, no ale zdarza sie..

Razem z Gabrysią

Edytowane przez JoannM
Czas edycji: 2010-01-30 o 22:15
JoannM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 22:10   #4575
Darusiaaaa
Zakorzenienie

hahahhahahah cos mi sie z ta 26 udbalo bo dzisiaj z mama gadalam na temat lutego i tez jej sie porabalo i tak samo powiedziala WSZYSTKO PRZEZ NIĄ !!;-)
A.Camus
Stary 2010-01-30, 22:14   #4576
asienka240
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
hahahhahahah cos mi sie z ta 26 udbalo bo dzisiaj z mama gadalam na temat lutego i tez jej sie porabalo i tak samo powiedziala WSZYSTKO PRZEZ NIĄ !!;-)

No tak, na kogoś trzeba zwalić winę...
Stary 2010-01-30, 22:15   #4577
MadCat
Raczkowanie

Cytat:

Ja na facebooku gram w farmvilla ;D
A ja należę do grupy: "Invite me to Farmville one more time and I'll burn your farm and animals"

Cytat:
dziewczynka 'syrena' w wieku 10 lat zmarla niestety, zachorowala...stanelo serduszko i nie uratowali.. Nie bylo operacji :/ chyb a nie zdazyla....
Aaa to w takim razie ja o innej oglądałam, bo tamta miała operacje chyba jako 2-3 letnia dziewczynka i żyła dalej.

MadCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 22:16   #4578
megi-megi
Zakorzenienie

Ja też wracam i co? Mam kilka stron do nadrobienia.

Cytat:
moge sie tez w koncu pochwalic akwarium malza bo juz sa roslinki i rybki ale za dwa tygodnie ma sie calkiem zazielenic bo roslinki zaczely umierac i zrobvil jakas bimbrownie czy cos takiego zeby duzo co2 bylo nie wiem nei znam sie
No i akwarium całkiem, całkiem - rozborki klinowe i gupiki No i piękny mech - christmas moss? A jeśli bimbrownia nie przyniesie skutku, to może oświetlenie albo nawożenie - najczęściej wypłukuje się żelazo.

Dzisiaj mąż mnie wypuścił z domu Mogłam z nim pojechać do Castoramy i siedzieć na ławce i pilnować wózek To se zaszalałam

To ja nadrabiam, coście natworzyły
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 22:16   #4579
drcron
Zakorzenienie

Darusia luty ma 28 dni gdzie zgubilas 2 dni ??

wiecie co bylam w wc i mam brunatne uplawy probuje dodzwonic sie do ginka zapytac czy to grozne w moim stanie a tak strasznie m nie kluje na dole ze szko chyba znow przesadzilam dzisiaj ale za to w domku czysto leze z pupcia u gory i jednym palcem klikam

Stary 2010-01-30, 22:17   #4580
NaTaLaLa
BAN stały

Hehe asienka slodziak z Ciebie niesamowity

Widze macie zwierzatka, ja tez hoduje dwa kraby (hermetyczne)...Waldek i Halinka... (zbieznosc imion przypadkowa)

Biedrona-Halina,Kubus Puchatek-Waldemar. Czasami w ciagu nocy zmieniaja sobie muszelki wiec i tak nigdy nie wiem ktory to ktory :P

"Kazdy ma jakiegos bzika, kazdy jakies hobby ma " hehe
Stary 2010-01-30, 22:20   #4581
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
My z TZ na poczatku rozmawialismy o ilosci....to stwierdzil ze chcialby druzyne pilkarska...ale jak sie dowiedzielismy ze bedzie corcia to jakos przestal raptem o tym mowic....:P
ale rozmawiajac z nim na powaznie, doszlismy do wniosku ze moze za jakies 4-5 lat... w mojej rodzinie dzieci rodza sie zazwyczaj co 5 lat nie wiem czy to przypadek czy tak sobie wyliczaja i tak chyba nie jest zle,nie za duzo i nie za malo...wiec pozyjemy zobaczymy, czas pokaze
Kurcze, mój tez tak mówił Ale teraz jak się okazało, że mamy takie warunki mieszkalne i finansowe jakie mamy, to obawiam się niestety, że nawet z kolejnym Maluszkiem trzeba będzie długo poczekać <ociera łezki>

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
wstawiam zdjecie z wczorajszej imprezy tylko moj malz wyszedl nie kozystnie i prosil bym go zamazala musialam to zrobic
Drakonik... dalejś chuda jak szkapa Kochana Już Ci chyba w takim razie nic nie pomoże Teraz to tylko w takim razie do agencji modelek się udać, albo się z kimś na jakiś czas (ZE MNĄ!!!!! ) przemianą materii zamienić

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Leci wlasnie w tv na discovery health dokument o dziewczynce ktora urodzila sie 'syrena'...nozki zrosniete :/ tragedia
Nie powinnaś oglądac takich rzeczy w ciąży

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość

malutka czesc naszych ciuszkow, ale czapeczki i skarpetusie prawie wszystkie sa uwiecznione.
OMG! JAKIE ILOŚCI! Słonko... na co Ci aż tyle czapeczek? ???

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
ja rozstepow nie mam wycieki mam najgorsze w nocy jak przycisne cycola to rano mam twarda plame na koszulce i do prania laduje teraz spie w koszulkach malza bo mi wygodniej i ma ich duzo wiec codziennie moge wymieniac a on sie denerwuje hehe
Hehhee... wiem o co Ci chodzi
A wiesz ...ja się wczoraj wystraszyłam, bo pomyślałam, że mam nawał pokarmu w prawym cycku . Nie wiem czy to możliwe. Ale cały dzień strasznie mnie prawa pierś bolała. I wieczorem jak położyłam się do łóżka ścisnęłam sutka i aż tak trysnęło do góry (jak ze strzykawki)!! Poszłam do łazienki i jak ściskałam to się lało... i lało... i lało... i lało O_o .... po takim dłuższym ściskaniu wreszcie przestało boleć ..... . . . (..) i co to było w takim razie?
Stary 2010-01-30, 22:21   #4582
asienka240
Rozeznanie

Megi to teraz kochana musisz przez tydzień leżeć plackiem, bo po takich szaleństwach to naprawdę... musisz teraz porządnie wypocząć
Mąż nie powinien Cię tak forsować...

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Megi to teraz kochana musisz przez tydzień leżeć plackiem, bo po takich szaleństwach to naprawdę... musisz teraz porządnie wypocząć
Stary 2010-01-30, 22:22   #4583
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MadCat Pokaż wiadomość
A właśnie, miałam Cię spytać jakim cudem Ty te "wiewiórki" tak spasłaś? Chyba,że tylko tak na fotce wyglądały. Też miałam koszaty i nigdy takich rozmiarów nie osiągały.
Za to mam chomika-giganta

Drcron - Ja swojemu Tżowi to nawet do ramienia nie sięgam
E tam spasłam zaraz Każda wazy ok. 270g ... to dużo xD??? Moja najcięższa ważyła 330g ale jak się potem okazało była kotna (kosztaniczna??? Yyymmmm .... w ciąży była).
Masz chomika giganta mówisz?
Ja bym z chęcią od Drakonka tą orzesznicę przygarnęła
A w zooologu widziałam ostatnio.... SUSŁA!!!! OMG! BYŁ NAPRAWDĘ BOOOSKI! A JAKI MĄDRY! i TAK PIEKNIE "ĆWIERKAŁ"
Stary 2010-01-30, 22:22   #4584
drcron
Zakorzenienie

stosuje nawoz ale nie wiem co wlewa tam jakies kropelki a swiatlo pali sie 2 x dziennie po 4 godziny smiesznie bo sasiedzi mysla ze to ja na necie seidze hehe a ja smacznie spie w tym czasie

ja mam takiego znajomego co ma zrosniete paluszki u jednej reki ma taka blone jak zaba wyglada jak rozlozy palce ale nnie przeszkadza mu to w normalnym funkcjonowaniu a dodatkowo ma jeszcze kruchosc kosci masakra

Stary 2010-01-30, 22:22   #4585
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
ŚWIETNE TO AKWARIUM! Jakie profesjonalne!
Stary 2010-01-30, 22:23   #4586
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Darusia luty ma 28 dni gdzie zgubilas 2 dni ??

wiecie co bylam w wc i mam brunatne uplawy probuje dodzwonic sie do ginka zapytac czy to grozne w moim stanie a tak strasznie m nie kluje na dole ze szko chyba znow przesadzilam dzisiaj ale za to w domku czysto leze z pupcia u gory i jednym palcem klikam
teraz siedzisz pupcia do gory i jednym palcem klikasz?
Jak jeszcze raz zobacze ze myjesz domestosem schody albo cholera wie co robisz i wymyslasz ty GŁUPIA BABO!! a pozniej piszesz smutne minki i dzwonisz o 23 bo przesadzilas ze sprzataniem to sie tam przejade ( a uwielbiam moja honoratka jezdzic) i przyrzekam uroczyscie ze sie DUPE SKOPIE!!!
A.Camus
Stary 2010-01-30, 22:23   #4587
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
CO TO MA ZNACZYĆ!!!!!!!!
jak rano to lipa i pustki człowiek wyjdzie z domu na chwile przychodzi i 6 stron do nadrobienia w 5 godzin!!!!!

Jestem na stronie 148 wiec zaczynam ....

z takim tempem to my przed rozpakowaniem jeszcze jeden watek zapiszemy....

Wiem co czujesz kochana.....
O RANY!

OFICJALNIE WYMIĘKŁAM! NIE DAM RADY DZIŚ WAS NADROBIĆ! Rozgadałyście się jak niemowy w sądzie ;P Idę spać
Stary 2010-01-30, 22:24   #4588
asienka240
Rozeznanie

Stary 2010-01-30, 22:26   #4589
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, mój tez tak mówił Ale teraz jak się okazało, że mamy takie warunki mieszkalne i finansowe jakie mamy, to obawiam się niestety, że nawet z kolejnym Maluszkiem trzeba będzie długo poczekać <ociera łezki>

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Drakonik... dalejś chuda jak szkapa Kochana Już Ci chyba w takim razie nic nie pomoże Teraz to tylko w takim razie do agencji modelek się udać, albo się z kimś na jakiś czas (ZE MNĄ!!!!! ) przemianą materii zamienić

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Nie powinnaś oglądac takich rzeczy w ciąży

OMG! JAKIE ILOŚCI! Słonko... na co Ci aż tyle czapeczek? ???

Hehhee... wiem o co Ci chodzi
A wiesz ...ja się wczoraj wystraszyłam, bo pomyślałam, że mam nawał pokarmu w prawym cycku . Nie wiem czy to możliwe. Ale cały dzień strasznie mnie prawa pierś bolała. I wieczorem jak położyłam się do łóżka ścisnęłam sutka i aż tak trysnęło do góry (jak ze strzykawki)!! Poszłam do łazienki i jak ściskałam to się lało... i lało... i lało... i lało O_o .... po takim dłuższym ściskaniu wreszcie przestało boleć ..... . . . (..) i co to było w takim razie?
nie moglam sie oprzec tym czapeczkom ale za 0,50 gr i po zlotowkach tez byscie sie skusily;D

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

uciekam, jade po małża bo dzwonil a potem po rodzicow- nie ma to jak osobisty szofer

dobrej nocki
A.Camus
Stary 2010-01-30, 22:30   #4590
drcron
Zakorzenienie

Izumi oddawaj swoja przemiane chociaz na te dwa miesiace
z checia Ci oddam moja orzesznice ja zagrozilam jej opstatnio ze jak wroci i bedzie chalasowac to ja zlapie i zjem mam nadzieje ze sie wystraszyla ale na studni polozylam jej kilka orzeszkow a na drugiej jablko i ptaszki do niego przylatuja i do sloninki na szopie co wisi tez a jesli chcesz to ja mam do oddania kury i koguty i liliputy bo strasznie halasuja i smierdziela cielaka co puszcza baki tak ze az na caly dom smierdzi a jest w pokoju zamkniety bleeee

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości