|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II
A właśnie, miałam Cię spytać jakim cudem Ty te "wiewiórki" tak spasłaś?
Chyba,że tylko tak na fotce wyglądały. Też miałam koszaty i nigdy takich rozmiarów nie osiągały. Za to mam chomika-giganta Drcron - Ja swojemu Tżowi to nawet do ramienia nie sięgam
|
|
#4562 | |
|
Zakorzenienie
|
ja kupilam jedna koszule taka dłuzsza do porodu , taka generalnie rzecz biorac fatalnie brzydka
i dwie takie z rozcieciami na piersiach zakrywane te rozciecia jakby takim bolerkiem ktore jest wszyte tylko na przod koszuli i sciagne pod biustem zeby cycki nie wyskoczyly:P ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
to ta schiza od wczoraj jak zadnych ruchow nie czulam, teraz czuje jak siedze wiec na bank jest git jejku ile jeszcze czekania, a wiecie co tak zajrzalam na watek wrzesniowo pazdziernikowy i dopiero pomyslalam bozeee jak ja tym dziewczynom wspolczuje, ile jeszcze czekania przed nimi a my juz coraz blizej
|
|
|
#4563 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- :d :d :d też chcę! :d :d :d ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Ludzie to mają jazdy. Nie ma się co dziwić że dzieci w USA bywają dziwne, skoro tak wygląda opieka nad nimi ![]() No ale to na pewno jest bardzo oszczędny sposób wychowywania/opiekowania się Ja jednak wolałabym żebyś nas nawet ZADRĘCZAŁA tysiącami pytań, ale nie szła w ślady koleżanek z USA, ok? ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
A żeby dodać fotki to klikasz np. na dole pod wszytskimi postami "Odpowiedz" (a nie to to pod każdą wypowiedzą jest "odp.") i możesz pisać w nowym zupełnie okienku. Tutaj masz więcej opcji. I jest min. taki jakby spinacz biurowy - to jest załącznik. Klikasz to. Pojawia się nowe okienko. Od góry dołączasz wybrane pliki (wybierasz z folderów na HDD klikając w "przeglądaj"). Jak już wybierzesz wysztkie które chcesz dołączyć klikasz w "załącz". Teraz chwilkę będą się ładowały. Jak się załaduję to będziesz miała w tym okienku wypisane że masz te pliki załączone, wtedy tylko klikasz "zamknij okno" i już powinno być Nie będzie widać w okienku, ale jak dasz przed wysłaniem posta "podgląd wiadomości" to powinnaś widzieć ...., Wiem że jestem kiepska w tłumaczeniu, ale może pomoże ![]() Jeśli pomogło, to chwal się! ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- SUPER ... widze że nie potrzebnie się rozpisywałam...Ale dziś wyjątkowo trudno ZA WAMI NADĄŻYĆ! Aż nie wiem co się dzieje ![]() Maleństwo śliczne |
||||
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
MROWAK ja tez chce twoja propozycje
ta rozowa mi sie podoba;D ale ta z torbami tez jest fajna
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
narazie pokaze jak wyglada na pszczolce
moge sie tez w koncu pochwalic akwarium malza bo juz sa roslinki i rybki ale za dwa tygodnie ma sie calkiem zazielenic bo roslinki zaczely umierac i zrobvil jakas bimbrownie czy cos takiego zeby duzo co2 bylo nie wiem nei znam sie
|
#4566 |
|
BAN stały
|
A mi sie przypomnialo jak kilka dni temu lezelismy w nocy z TZ w lozku i wzielo go chyba na rozmyslanie....masowal brzuszek i mowi do mnie.... "ciezko mi sobie wyobrazic, ze tam jest nasza coreczka, teraz przed Nami porod...pozniej pierwszy zabek, pierwsze slowo..oczywiscie TATA, pierwszy krok... (tu wzial gleboki oddech i mowi dalej) pierwszy okres, pierwszy chlopak i pierwszy seks...(i cisza...a za sekunde podniesionym glosem) SEKS? O cholera, ja potrzebuje PISTOLET!!!"
Mowil to tak smiertelnie powaznie, ze sie nie zdziwie jak za kilkanascie lat znajde miedzy skarpetkami piekny blyszczacy pistolecik ![]() Juz wiem ze bedzie zazdrosnik z niego, ale moze to i dobrze ja sama bylam coreczka tatusia i wiem ze nie ma nic lepszego!!!!Wogole slyszalam kiedys ze faceci zazwyczaj marza o synku ale jak rodzi sie dziewczynka calkowicie 'glupieja' na jej punkcie, i ze laczy ich jakas specyficzna wiez.... slodkie to jest
|
|
|
|
#4567 |
|
Rozeznanie
|
Mi też póki co najbardziej podoba się:
Marzec-kwiecień: dwa miesiące gdy witamy nasze brzdące Dodatkowo jestem strasznie ciekawa ile kobietek z nas uczęszczających tu na wątku, rozpakuje się w lutym ![]() Macie jakieś typy?
Emilka jest już z nami Edytowane przez asienka240 Czas edycji: 2010-01-30 o 22:00 |
|
|
|
#4568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
w sumie juz w poniedzialek luty, trwa tylko 26 dni wiec zaciskac nogi!!!
|
|
|
#4569 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Faktycznie ciąża Cię odmieniła ![]() Młodzieniec (rany... wysławiam się jak moja babcia ) na fotografi to tatuś? Bo taki jakiś bardzo szczesliwy ???---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Ale mamuśka mówi, ze raczej profilaktycznie się go nie używa.
|
||
|
|
|
#4570 |
|
BAN stały
|
Izumi... na pewno nie podaze sladem amerykanskich kolezanek hehe nie mialabym sumienia
bede meczyc mame przez skype i Was ale takich rad nie zastosuje Asienka....dziewczynka 'syrena' w wieku 10 lat zmarla niestety, zachorowala...stanelo serduszko i nie uratowali.. Nie bylo operacji :/ chyb a nie zdazyla.... |
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
CO TO MA ZNACZYĆ!!!!!!!!![]() jak rano to lipa i pustki człowiek wyjdzie z domu na chwile przychodzi i 6 stron do nadrobienia w 5 godzin!!!!! Jestem na stronie 148 wiec zaczynam .... z takim tempem to my przed rozpakowaniem jeszcze jeden watek zapiszemy....
|
|
#4572 |
|
Rozeznanie
|
Z tego co wiem to luty trwa 28 dni Darusiaaa
![]() Izumi oczywiście, że to tatuś, jakiż inny mężczyzna przy boku NaTaLaLi z brzuszkiem byłby taki szczęśliwy?? ![]() Madziwnia nie martw się- wnet położymy się spać i żadna nie będzie tutaj już nic pisać ![]() Będziesz mogła spokojnie czytać i nie martwić się, że do rana nie zdąrzysz nas nadrobić... Ale masz prawdę... rozkręciłyśmy się hihihi
Emilka jest już z nami Edytowane przez asienka240 Czas edycji: 2010-01-30 o 22:09 |
|
|
|
#4573 |
|
BAN stały
|
Izumi, tatus tatus tylko jakis tu nie podobny do siebie....a ze z bananem na twarzy to normalka, zeby nie uszy to usmiechalby sie dookola glowy... taki typ czlowieka ze zobaczyc go smutnego,zamyslonego to jak trafic 6tke w totolotka...podziwiam, bo ja ostatnimi czasy to zawsze skrzywiona, obolala i zmeczona...ale on nadrabia podwojnie wiec sie uzupelniamy-tak to sobie tlumacze hehe
O i dziekuje za pomoc we wgraniu zdjecia, ale juz poradzilam jak zauwazylas
|
|
|
|
#4574 |
|
Zadomowienie
|
Drcron fajne akwa, spodobalo by sie mojemu tacie, on ma 3 i lubi wlasnie takie naturalne, z fajnym korzeniem, a nie lubi tych sztucznych ozdobek,zatopionych statkow czy czaszek i plastikowych roslin
![]() Dziewczyny sliczne macie ubranka! ja tez jak cos kupie to rozkladam, ogladam i zacieszam ![]() Izumi kiedys dostal :P ale zadnego wrazenia na nim to nie zrobilo, ja zaczynam szalec to nazywa mnie wariatka i wychodzi a ta bezradnosc jeszcze bardziej doporwadza mnie do szalu.na szczescie zdarza sie to rzadko, no ale zdarza sie..
Edytowane przez JoannM Czas edycji: 2010-01-30 o 22:15 |
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
hahahhahahah cos mi sie z ta 26 udbalo bo dzisiaj z mama gadalam na temat lutego i tez jej sie porabalo i tak samo powiedziala
WSZYSTKO PRZEZ NIĄ !!;-)
|
|
#4576 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No tak, na kogoś trzeba zwalić winę...
|
|
#4577 | |
|
Raczkowanie
|
A ja należę do grupy: "Invite me to Farmville one more time and I'll burn your farm and animals"
![]() Cytat:
|
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wracam i co? Mam kilka stron do nadrobienia.
Cytat:
No i piękny mech - christmas moss? A jeśli bimbrownia nie przyniesie skutku, to może oświetlenie albo nawożenie - najczęściej wypłukuje się żelazo.Dzisiaj mąż mnie wypuścił z domu Mogłam z nim pojechać do Castoramy i siedzieć na ławce i pilnować wózek To se zaszalałam To ja nadrabiam, coście natworzyły
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Darusia luty ma 28 dni gdzie zgubilas 2 dni ??
wiecie co a tak strasznie m nie kluje na dole ze szko chyba znow przesadzilam dzisiaj ale za to w domku czysto leze z pupcia u gory i jednym palcem klikam
|
#4580 |
|
BAN stały
|
Hehe asienka slodziak z Ciebie niesamowity
![]() Widze macie zwierzatka, ja tez hoduje dwa kraby (hermetyczne)...Waldek i Halinka... (zbieznosc imion przypadkowa) Biedrona-Halina,Kubus Puchatek-Waldemar. Czasami w ciagu nocy zmieniaja sobie muszelki wiec i tak nigdy nie wiem ktory to ktory :P "Kazdy ma jakiegos bzika, kazdy jakies hobby ma " hehe
|
|
|
|
#4581 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale teraz jak się okazało, że mamy takie warunki mieszkalne i finansowe jakie mamy, to obawiam się niestety, że nawet z kolejnym Maluszkiem trzeba będzie długo poczekać <ociera łezki>---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
Teraz to tylko w takim razie do agencji modelek się udać, albo się z kimś na jakiś czas (ZE MNĄ!!!!! ) przemianą materii zamienić ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
???---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() A wiesz ...ja się wczoraj wystraszyłam, bo pomyślałam, że mam nawał pokarmu w prawym cycku . Nie wiem czy to możliwe. Ale cały dzień strasznie mnie prawa pierś bolała. I wieczorem jak położyłam się do łóżka ścisnęłam sutka i aż tak trysnęło do góry (jak ze strzykawki)!! Poszłam do łazienki i jak ściskałam to się lało... i lało... i lało... i lało O_o .... po takim dłuższym ściskaniu wreszcie przestało boleć ..... . . . (..) i co to było w takim razie?
|
|||||
|
|
|
#4582 |
|
Rozeznanie
|
Megi to teraz kochana musisz przez tydzień leżeć plackiem, bo po takich szaleństwach to naprawdę... musisz teraz porządnie wypocząć
![]() Mąż nie powinien Cię tak forsować... ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Megi to teraz kochana musisz przez tydzień leżeć plackiem, bo po takich szaleństwach to naprawdę... musisz teraz porządnie wypocząć ![]() Mąż nie powinien Cię tak forsować... ![]()
|
#4583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Każda wazy ok. 270g ... to dużo xD??? Moja najcięższa ważyła 330g ale jak się potem okazało była kotna (kosztaniczna??? Yyymmmm .... w ciąży była). Masz chomika giganta mówisz? ![]() Ja bym z chęcią od Drakonka tą orzesznicę przygarnęła ![]() A w zooologu widziałam ostatnio.... SUSŁA!!!! OMG! BYŁ NAPRAWDĘ BOOOSKI! A JAKI MĄDRY! i TAK PIEKNIE "ĆWIERKAŁ" |
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
stosuje nawoz ale nie wiem co wlewa tam jakies kropelki a swiatlo pali sie 2 x dziennie po 4 godziny smiesznie bo sasiedzi mysla ze to ja na necie seidze hehe a ja smacznie spie w tym czasie
![]() ja mam takiego znajomego co ma zrosniete paluszki u jednej reki ma taka blone jak zaba wyglada jak rozlozy palce ale nnie przeszkadza mu to w normalnym funkcjonowaniu a dodatkowo ma jeszcze kruchosc kosci masakra
|
#4585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jeszcze raz zobacze ze myjesz domestosem schody albo cholera wie co robisz i wymyslasz ty GŁUPIA BABO!! a pozniej piszesz smutne minki i dzwonisz o 23 bo przesadzilas ze sprzataniem to sie tam przejade ( a uwielbiam moja honoratka jezdzic) i przyrzekam uroczyscie ze sie DUPE SKOPIE!!!
|
|
|
#4587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem co czujesz kochana..... O RANY! OFICJALNIE WYMIĘKŁAM! NIE DAM RADY DZIŚ WAS NADROBIĆ! Rozgadałyście się jak niemowy w sądzie ;P Idę spać
|
|
|
|
|
#4588 |
|
Rozeznanie
|
Megi to teraz kochana musisz przez tydzień leżeć plackiem, bo po takich szaleństwach to naprawdę... musisz teraz porządnie wypocząć
![]() Mąż nie powinien Cię tak forsować... ![]()
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- uciekam, jade po małża bo dzwonil a potem po rodzicow- nie ma to jak osobisty szofer dobrej nocki
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Izumi oddawaj swoja przemiane chociaz na te dwa miesiace
z checia Ci oddam moja orzesznice ja zagrozilam jej opstatnio ze jak wroci i bedzie chalasowac to ja zlapie i zjem mam nadzieje ze sie wystraszyla ale na studni polozylam jej kilka orzeszkow a na drugiej jablko i ptaszki do niego przylatuja i do sloninki na szopie co wisi tez a jesli chcesz to ja mam do oddania kury i koguty i liliputy bo strasznie halasuja i smierdziela cielaka co puszcza baki tak ze az na caly dom smierdzi a jest w pokoju zamkniety bleeee
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

Chyba,że tylko tak na fotce wyglądały. Też miałam koszaty i nigdy takich rozmiarów nie osiągały. 

to ta schiza od wczoraj jak zadnych ruchow nie czulam, teraz czuje jak siedze wiec na bank jest git
Ludzie to mają jazdy. Nie ma się co dziwić że dzieci w USA bywają dziwne, skoro tak wygląda opieka nad nimi

a ta bezradnosc jeszcze bardziej doporwadza mnie do szalu.na szczescie zdarza sie to rzadko, no ale zdarza sie..
a tak strasznie m nie kluje na dole ze szko chyba znow przesadzilam dzisiaj