PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-31, 10:59   #751
lain
Zakorzenienie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Ooo... to też wesoło mieliście Dobrze, że telefon był pod ręką
no u nas to byl poczatek romantycznego wieczoru, a TZ chcial wlasnie wyjsc do lodowki po szampana a tu zonk wyjsc sie nie da caly romantyzm prysl
wiec nam sie romantyczny wieczor opoznil i przeniosl do innego pokoju

moj TZ na szczescie reaguje w takich sytuacjach smiechem i mnie uspokaja, bo ja juz snuje od razu czarne wizje (szczegolnie jak sie dzieje cos na czym sie nie znam), a on taki bardziej opanowany - mysli i analizuje co by tu zrobic

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
dziękuję Wam za odpowiedzi jeszcze jedno pytanie: czy Wy już na próbnej fryzurze albo próbnym makijażu byłyście? tzn głównie chodzi mi o to czy najpierw się umawiałyście na próbny i potem decydowałyście się na fryzjera/ makijażystkę? Wiem że już o to kiedyś pytałam ( chyba w grudniu ) ale może coś się zmieniło? Bo wiem że niektóre z Was umawiały się na ślub do fryzjera/ makijażystki bo miały kogoś zaufanego kto czesał/ malował znajomą itp ale same nie sprawdzałyście tych usług.
O matko ale zaplątałam
ja na probna fryzure i makijaz mam zamiar sie umowic przy ktoryms weselu znajomych wtedy tez obfotografujemy i fryz i make up zeby potem odtworzyc tak samo wierze, ze ten gosciu ma takie doswiadczenie, ze krzywdy mi nie zrobi a jak zrobi to najwyzej na gwalt bede szukac kogos innego ale nie przewiduje takiej sytuacji w koncu z jakiegos powodu czesze i maluje modelki do tych wszystkich sesji w slubnych magazynach (i nie tylko).

ja jeszcze musze sie do kosmetyczki przejsc zapytac ile przed slubem robic depilacje zebym nie byla za bardzo obolala albo podrazniona na skorze i ciage mam watpliwosci: wosk czy pasta cukrowa naczytalam sie juz troche opinii i wszystko ma swoich zwolennikow i przeciwnikow

dobra laski, ja zmykam milego dnia
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 11:05   #752
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja jeszcze musze sie do kosmetyczki przejsc zapytac ile przed slubem robic depilacje zebym nie byla za bardzo obolala albo podrazniona na skorze i ciage mam watpliwosci: wosk czy pasta cukrowa naczytalam sie juz troche opinii i wszystko ma swoich zwolennikow i przeciwnikow
A wykonywałaś już depilację woskiem/pastą?
Bo ja myślałam o depilacji pach, ale się boję, no i nie wiem czy nie za późno już
Jak długo trwa zanim zaczną włoski odrastać?

Któraś z Was dziewczyny ma doświadczenie w tej kwestii?
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 11:15   #753
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Helllo

Cytat:
hej

co to za balsam?

Lain gratulacje my mieliśmy w ubiegłym tygodniu pół roku do ślubu Macie już jakieś plany?

w ogóle powiedzcie mi bo nie doczytałam czy Wy już macie umówionego fryzjera i makijażystkę na dzień ślubu? No i na którą godzinę sie umawiać jeśli mam ślub na 15.30? Stwierdziłam że jakoś wolno nam idą te przygotowania do ślubu , oboje z TŻ jesteśmy zapracowani i ostatnio nawet jak już chcemy coś ustalać to oboje jesteśmy niezdecydowani i kończy się na przesunięciu problemu (np. dekoracji sali ) na inny termin ( kolejnej rozmowy )
Ja mam juz makijazystke a fryzjera niet ale jutro chyba bede dzwonic i majac slub na 16 umowie sie na 9 bo musze liczyc dojazd jakies 40 min w jedna strone uroki wsi Przynajmniej makijazystka przyjezdza do domu przy okazji malnie moja Mam. Z próbna fryzura i makijazem to chyba pojde tak w zwykly dzien bo po drodze zadna impreza sie nie szykuje najwyzej bede chodziła odpicowana po domu
Cytat:

TŻ w takich sytuacjach traci zimną krew i strasznie się denerwuję, więc jeszcze na mnie wrzeszczał, jak mi nie wychodziła ta akcja ratunkowa On niestety na każdą sytuację kryzysową tak reaguje

Jak sobie palec przecięłam solidnie, tak, że nie mogłam zatamować krwi przez dłuższy czas, to zamiast mi pomóc, też na mnie wrzeszczał, że jestem memeja i że zaraz jego brat i bratowa przyjdą, a ja w takim stanie jestem

Ooo... to też wesoło mieliście Dobrze, że telefon był pod ręką
Fajtycznie nerwowy twoj TZ u nas jest dokładnie na odwrót Ale wazne zeby jedna osoba w zwiazku zachowywala zimna krew , niewazne ktora

Edytowane przez natisska
Czas edycji: 2010-01-31 o 11:17
natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 11:19   #754
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Bo ja myślałam o depilacji pach, ale się boję, no i nie wiem czy nie za późno już

No ja niestety nie pomogę, bo nigdy nie byłam na takim zabiegu

Kurka, chodzę jak robokop, bo nie mogę skręcać głowy w prawą stronę Na leżąco się tak uszkodziłam - chciałam tylko poprawić sobie poduszkę i jakoś źle podniosłam głowę. Coś mi w karku przeskoczyło, aż mi się zrobiła słabo
Chociaż dobrze, że mogę w lewo głowę skręcać i względnie nachylać na dół i do tyłu Kiedyś mnie zawiało tak, że w ogóle przez parę dni nie mogłam głową ruszać i dopiero jakieś silne leki przeciwzapalne mi pomogły. Mam fotkę zrobioną jak jem obiad siedząc przy ławie na poduszce na podłodze, bo tylko tak mogłam jeść nie nachylając przy tym głowy
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 11:29   #755
basienka666
Raczkowanie

Cytat:

Jeśli nie masz problemów z hormonami, czyli gdy wszystko masz ustabilizowane, to możesz w tym tygodniu wybrać się na depilację. Włoski zaczynają odrastać po ok. 3 tyg (długość włosa powinna wynosić ok. 3-5mm aby wosk go zdołał zlapać. Podrażnienie utrzymuje się w dniu, w którym robiłaś depilację.
Ja robię sobie depilację woskiem tzn.mój tż mi robi w domu....ja tylko czekam na zerwanie paska (cały zestaw kupiłam sobie kiedyś, tylko co pewien czas dokupuje sobie przez neta woski).
Dla porównania mogę napisać, że cena jednej depilacji przez mojego tż-cika to ok 4-5zł za obie nogi, zaś u kosmetyczki kosztuje teraz pewnie min 100zł.
To nie jest takie straszne, ważne jednak żeby osoba zrywająca paski robiła to szybko i sprawnie-aby nie przedlużać oczekiwania na ból

Edytowane przez basienka666
Czas edycji: 2010-01-31 o 11:31
basienka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 12:21   #756
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczynki

a ja mam taki problem.. czy między 17,5 a 18 w romiarze obrączek to jest duża wyczuwalna równica?? bo teraz się zastanawiam czy dobrze że wzięłam rozmiar 17,5.. niestety z tego typu co przymierzalismy nie było mojego rozmairu, a u jubilera mieli do mierzenia takie ceniutkie krązki i 18 była trochę za duża.. TŻ mówi żeby zadzwonic, ale zamawialismy obrączki 2 tygodnie temu więc może juz je robią/są zrobione.. oani powiedziała że nie będzie problemu żeby powiększyć 0,5 - 1 rozmiara, ale TŻ mnie denerwuje że będzie widać że była powiększana..

no i ogólnie mam takie dziwne palace, bo mam grube kostki a palce ogólnie szczupłe, więc cięzko mi przecisnąć przez tą kostkę obrączkę, a potem mi ona lata...

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-01-31 o 12:25
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 12:25   #757
metkaa
Zakorzenienie

czesc

ja nigdy nie bylam u kosmetyczki na depilacji, w domu uzywam depilatora ale tylko na łydkach, na reszcie ciala za bardzo boli
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-31, 12:29   #758
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
hej

co to za balsam?
O taki:

http://www.domzdrowia.pl/68540,eveli...zuplajace.html

Naprawdę rozgrzewa
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 12:30   #759
201701300931
Konto usunięte

Też używam depilatora, ale drażni mnie, bo jest niedokładny I nie wiem, co zrobić, bo nie chce mi się używać co dwa dni maszynki... A depilatora i tak muszę używać najrzadziej raz w tygodniu
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 12:36   #760
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Też używam depilatora, ale drażni mnie, bo jest niedokładny I nie wiem, co zrobić, bo nie chce mi się używać co dwa dni maszynki... A depilatora i tak muszę używać najrzadziej raz w tygodniu
ja mam ogromny problem z depilacją, nogi jakbym chciała robić maszynką to bym musiała golić się codziennie, to samo z pachami, depilatorem starcza na 4-5 dni.. z bikini to jest masakra, zimną golę maszynką raz na 2 tygodnie, bo strasznie podrażnienia mam.. i czesto z tego powodu nie wychodze na plażę

dzisiaj mam jakiś dzień do doopy
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 13:12   #761
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
no i ogólnie mam takie dziwne palace, bo mam grube kostki a palce ogólnie szczupłe, więc cięzko mi przecisnąć przez tą kostkę obrączkę, a potem mi ona lata...
Mam ten sam problem. A do tego jak jest ciepło to mi palce puchną, a czasem mi puchną bez powodu (np. w nocy)
Spokojnie, na pewno obrączka będzie dobra. Przecież 0,5 rozmiaru to wcale nie tak dużo, więc na pewno nie będzie za ciasna

Cytat:
ja mam ogromny problem z depilacją, nogi jakbym chciała robić maszynką to bym musiała golić się codziennie, to samo z pachami, depilatorem starcza na 4-5 dni.. z bikini to jest masakra, zimną golę maszynką raz na 2 tygodnie, bo strasznie podrażnienia mam.. i czesto z tego powodu nie wychodze na plażę

dzisiaj mam jakiś dzień do doopy
posłuchaj jakiejś optymistycznej piosenki - mi to zawsze pomaga
Ja zimą golę nogi raz na tydzień i zauważyłam, że im rzadziej golę, tym włoski wolniej mi odrastają Ale latem to już niestety codziennie golę. Nie wyobrażam sobie depilacji woskiem/pastą. Auuuć... Nawet do depilacji wąsika używam kremu specjalnego, bo nie mam odwagi odrywać tych plastrów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-31, 13:51   #762
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
)
ooo a do ktorego miasta lecicie?
my lecimy na dwa tygodnie 7 dni zwiedzania i mieszkamy sobie na statku (sto jest rejs po Nilu) i potem 7 dni w hotelu w hotelu Carribean World Resorst w Soma Bay (jakoś tak), (jest to totalne pustkowie) ok 40 km od Hurghady
a płacimy ok 6100

Cytat:
Na tą chwilę na pierwszy taniec przewidujemy "When a man loves a woman" Boltona, ale tańczyć nadal nie umiemy
uwielbiam tę piosenkę

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
o! widzisz ona ma na dole pod pępkiem ten brzuch taki wystający ja też tak mam i to pod bluzką głupio wygląda jak sadło
Kasia popatrz jeszcze raz na to zdjęcie i przeczytaj to co napisałaś

Cytat:

a my dzis mamy 4 rocznice zareczyn i rowniutkie pol roku do slubu za pol roku o tej porze juz bede siedziec u fryzjera
no, wiec TZcik napisze tylko egzamin i zacznie sie nasz rocznicowy dzien pelen przyjemnosci
miłego świętowania

imprezka udana, zaczęła sie wcześniej bo o 17.00 ale późno się skończyła, śmiesznie było

zaraz zmykam po TZ i jedziemy do kościoła a potem leniwy wieczór przed tv

któraś z Was pytała o fryzjera, ja mam ślub o 17.00 fryzjera o 11 a kosmetyczka prawdopodobnie na 13.00

miłego popołudnia

jutro znowu do pracy

Can`t

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 13:54   #763
BlackAngel
Adwokat diabła

hej! hej!
u mnie dzieję się troszkę, a widzę że tutaj nie wiele inaczej

ogólnie tż spedza po 24h przy kompie przy projekcie i nie m czasu na nic..
a wyrwałabym się na kawę idzie ktoś ze mną

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 14:00   #764
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej! hej!
u mnie dzieję się troszkę, a widzę że tutaj nie wiele inaczej

ogólnie tż spedza po 24h przy kompie przy projekcie i nie m czasu na nic..
a wyrwałabym się na kawę idzie ktoś ze mną
Ja mam trochę daleko, ale możemy sobie przez wizaż herbatkę razem wypić (bo ja kawy nie pijam) Tylko szkoda, że nie ma na to odpowiedniej emotki
Tak samo brakuje kopniaka w Jest bacik i tasaczek, ale to nie to samo. I później ktoś prosi o kopniaka w a dostaje bacikiem
Stary 2010-01-31, 14:07   #765
chilanes
Zakorzenienie

toskaKrk my też kupimy Czystą de Lux Żołądkową O taniec się nie matrw, do Boltona bujanko fajnie wychodzi Kasa sie skombinuje, kasa zawsze daje się jakoś skombinować, a ważniejsze jest, byś była zdrowa!

Cytat:
hej

co to za balsam?

Lain gratulacje my mieliśmy w ubiegłym tygodniu pół roku do ślubu Macie już jakieś plany?

w ogóle powiedzcie mi bo nie doczytałam czy Wy już macie umówionego fryzjera i makijażystkę na dzień ślubu? No i na którą godzinę sie umawiać jeśli mam ślub na 15.30? Stwierdziłam że jakoś wolno nam idą te przygotowania do ślubu , oboje z TŻ jesteśmy zapracowani i ostatnio nawet jak już chcemy coś ustalać to oboje jesteśmy niezdecydowani i kończy się na przesunięciu problemu (np. dekoracji sali ) na inny termin ( kolejnej rozmowy )
Tak, mam umówionego fryzjera na 11, makijaż na ok.13, ślub na 17
Próbne zrobię przy okazji jakiejś uroczystości, a jak się nic nie trafi po drodze, to zrobię na początku sierpnia, by nie pamiętała... może na panieński?
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć
Kasia daj spokój swojemu brzuchowi
A ja mam dołek, i ogólnie mówiąc odechciało mi się ślubu
głowa do góry, mam nadzieję, że będzie lepiej
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ja mam ślub o 15, do fryzjera jestem zapisana na 8 a na makijaż na 11. Nam jakoś też wolno idą załatwienia. A teraz to mi się już odechciało, TŻ jakoś mało się interesuje tym wszystkim albo zapomina, co oczywiście jest moją winą. Zamilknę bo jeszcze za dużo napiszę i będę żałować
Twoją winą, że On zapomina? Nie gadaj bzdur! Faceci już tacy w większości są, myślisz, że mój pamięta, że należałoby coś do ślubu zrobić? Ja np pytam co sądzi o... na co mój "jak Ty uważasz, jak Ty myślsiz, ja nei wiem..." Tacy w większości są faceci, sprawy ślubno-organizacyjne ich najczęściej przerastają
Cytat:
hej dziewczynki

a ja mam taki problem.. czy między 17,5 a 18 w romiarze obrączek to jest duża wyczuwalna równica?? bo teraz się zastanawiam czy dobrze że wzięłam rozmiar 17,5.. niestety z tego typu co przymierzalismy nie było mojego rozmairu, a u jubilera mieli do mierzenia takie ceniutkie krązki i 18 była trochę za duża.. TŻ mówi żeby zadzwonic, ale zamawialismy obrączki 2 tygodnie temu więc może juz je robią/są zrobione.. oani powiedziała że nie będzie problemu żeby powiększyć 0,5 - 1 rozmiara, ale TŻ mnie denerwuje że będzie widać że była powiększana..

wiesz co nie wiem co Ci poradzić, ja np pierścionek (węższy) mam 14, obrączka w zwiazku z tym, ze szersza, to 15, mieszyłam 14,5 i różnica jak dla mnie była odczuwalna. Ja też mam grubsze kostki, a potem jest luźniej, ale żeby było luźniej, to przez kostkę obrączka przejść musi, a Tż nie będzie się z nią przed ołtarzem mocował
Cytat:

to chyba zależy za którym razem, bo np. po 1szym razie już w pierwszym tygodniu odrastają te, co ich przy depilacji widać jeszcze nie było, ale były już przy powierzchni. Po 2-3 razach włosków jest mniej i wolniej odrastają, wtedy nawet do 4 tygodni (zależy od miejsca wyrywania i indywidualnie w jakim tempie komuś rosną)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-31, 14:07   #766
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Ja mam trochę daleko, ale możemy sobie przez wizaż herbatkę razem wypić (bo ja kawy nie pijam) Tylko szkoda, że nie ma na to odpowiedniej emotki
Tak samo brakuje kopniaka w Jest bacik i tasaczek, ale to nie to samo. I później ktoś prosi o kopniaka w a dostaje bacikiem
toś mnie rozwaliła
zaraz chyba wyrwę kupić sobie butki, bo mnie krew zalewa z nudy

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 14:08   #767
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Kasia popatrz jeszcze raz na to zdjęcie i przeczytaj to co napisałaś
a co źle napisałam cos ze składnią czy co

no to gramy o brąz

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-31 o 14:10
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 14:26   #768
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
a co źle napisałam cos ze składnią czy co

tak, tak o składnie mi głównie chodziło

Cytat:
no to gramy o brąz
oby im się udało

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 14:31   #769
chilanes
Zakorzenienie

Kaśka ja naprawdę nie wiem... aż okulary założyłam.... ja nie mam pojęcia gdzie Ty na tamtym brzuchu sadło widzisz!!! Muszę iść na jakąś operację oczu, skoro tak już z nimi źle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-31, 14:58   #770
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dzięki Chilanes
Czyli mam jeszcze próbować tej depilacji przed ślubem czy odpuścić?

Próbuję wrzucić coś do "Naszej Szafy", ale mi nie wychodzi
Jak mam tam załadować zdjęcia z dysku, a nie z neta?
Jak próbuję wstawić linki z imageshack to się nie wyświetlają w podglądzie wiadomości
Stary 2010-01-31, 15:30   #771
chilanes
Zakorzenienie

nie da sie z dysku (jeślis ię da, to ja nie wiem jak), musi być z neta. powinny się wyświetlać, ale jak wstawiasz link? kopiujesz z górnego paska? wtedy nie działa! trzeba na zdjęcie najechać, prawy klawisz, Kopiuj adres obrazka....dopiero wstawiać do klubu.
Stary 2010-01-31, 15:36   #772
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
nie da sie z dysku (jeślis ię da, to ja nie wiem jak), musi być z neta. powinny się wyświetlać, ale jak wstawiasz link? kopiujesz z górnego paska? wtedy nie działa! trzeba na zdjęcie najechać, prawy klawisz, Kopiuj adres obrazka....dopiero wstawiać do klubu.
Udało mi się w końcu choć trochę to trwało bo w międzyczasie mi się przeglądarka wyłączyła
Stary 2010-01-31, 15:43   #773
chilanes
Zakorzenienie

no to się cieszę, że się udało lecę zobaczyć cos wstawiła
Stary 2010-01-31, 15:58   #774
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Przegrali A tak mało brakowało !

Tośka jak to miałaby byc twoja pierwsza depilacja to po tygodniu juz bedziesz miała włoski wiec moim zdaniem nie ma juz sensu chyba ze zrobisz np jutro i w czwartek przed slubem skoro Ci dwa tygodnie zostały ale jest ryzyko ze jakies wloski nie beda zlapane i wyrosna w dzien ślubu wiec moim zdaniem uzyj swojego sprawdzonego sposobu Wiem co mowie bo depilowalam i dopiero po okolo pół roku to sie stabilizuje i włosków nie ma około przez 2 tyg (u mnie)

Ej też chcę zobaczyc zdjęcia...

No dobra nie marudze wracam do nauki

Edytowane przez natisska
Czas edycji: 2010-01-31 o 15:59
natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 16:07   #775
Samoa
Zakorzenienie

cześć j tylko wpadałam oblukać suwaczek, żeby powiedzieć tż ile nam zostało
4 miesiące i 19 dni to pa
Stary 2010-01-31, 16:07   #776
gospella
Wtajemniczenie

cześć
my dzis po pełnym wrażeń dniu na spacerku z psem, słucha się psinka świetnie
po obiadku u teściowej

Cytat:
hej dziewczynki

ja mam rozmiar 17a pierścionka 15, ale to kwestia grubości, natomiast zmiejszałam pierścionek i ok, nie ma śladu, obrączki wysżły nam ok, ale mamy w gratisie powiększanie albo zmiejszanie. także przed ślubem się zobaczy.

ja to dziś jakiegoś nerwa złapałam, przeraża mnie ten ślub
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-01-31 o 16:14
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 16:17   #777
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
cześć j tylko wpadałam oblukać suwaczek, żeby powiedzieć tż ile nam zostało
4 miesiące i 19 dni to pa
nooo nakopać ładnie to tak, wykorzystać nas i porzucić!!! Ale Wam malutko zostało U nas 6 m-cy i 21 dni lub jak kto woli 202 dni
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
cześć
my dzis po pełnym wrażeń dniu na spacerku z psem, słucha się psinka świetnie
po obiadku u teściowej

ja mam rozmiar 17a pierścionka 15, ale to kwestia grubości, natomiast zmiejszałam pierścionek i ok, nie ma śladu, obrączki wysżły nam ok, ale mamy w gratisie powiększanie albo zmiejszanie. także przed ślubem się zobaczy.

ja to dziś jakiegoś nerwa złapałam, przeraża mnie ten lub
Mnie przeraża myśl, że o czymś zapomnę, czegoś nie przygotuję, co będzie potrzebne do innej czynności i posypie się lawina nieprzygotowanych spraw

Tż odbiera jutro obrączki, aż się boję co to bedzie, bo wiecie... jak Bridezilla sama nie obejży, to nie uwierzy, że wszystko jest ok Już mu 3 razy instrukcję dałam, co ma zrobić, o co jeszcze zapytać, itd... A On tylko "wiem, wiem, wiem..."
A te różne rozmiary w pierścionku i obrączce to oczywiście wynik różnej szerokości przedmiotów

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-31 o 16:19
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 16:44   #778
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
hej dziewczynki

jeden rozmiar to jeden mm - tak nam powiedziano. powiekszenie o 1-2 rozmiary jest niewidoczne zupełnie wiec nie masz co się przejmować. My zamówliśmy, ja na rozmiar pierścionka (teraz się przestraszyłam, że za mała bedzie bo pieścionek cieńszy dużo) ale jajpierw mamy przymiarkę i dopiero będą kończyć i wstawiać elementy z białego złota, więc jeszcze sprawdzę czy jest OK.

Lain, Ty już doswiadczona w snurkowaniu to powiedż czy lepiej kupić buty maskę i płetwy w Polsce czy w Egipcie?
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 17:21   #779
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ale Wam malutko zostało U nas 6 m-cy i 21 dni lub jak kto woli 202 dni

Mnie przeraża myśl, że o czymś zapomnę, czegoś nie przygotuję, co będzie potrzebne do innej czynności i posypie się lawina nieprzygotowanych spraw

Tż odbiera jutro obrączki, aż się boję co to bedzie, bo wiecie... jak Bridezilla sama nie obejży, to nie uwierzy, że wszystko jest ok Już mu 3 razy instrukcję dałam, co ma zrobić, o co jeszcze zapytać, itd... A On tylko "wiem, wiem, wiem..."
A te różne rozmiary w pierścionku i obrączce to oczywiście wynik różnej szerokości przedmiotów
Chilanes my pamiętam mieliśmy 202 dni jak robilismy nauki- listopad

no właśnie też sie tego boję, że coś nie wyjdzie itp

ja sama odebrałam
teraz zastanwiam sie czy póścić tżta po kwiatki samego

117 dni u nas-3 m-ce i 4 tygodnie
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-01-31 o 17:23
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 18:18   #780
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Chilanes my pamiętam mieliśmy 202 dni jak robilismy nauki- listopad

no właśnie też sie tego boję, że coś nie wyjdzie itp

ja sama odebrałam
teraz zastanwiam sie czy póścić tżta po kwiatki samego

117 dni u nas-3 m-ce i 4 tygodnie
faktycznie z nas Bridezille No bo niewiadomo co chłop do domu przyniesie :P

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości