|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
dobra Żbiki, ja już schowałam do torby co potrzebuję
![]() ![]() ![]() miłego wieczora ![]()
#3122 |
Zakorzenienie
|
Szalowej zabawy!
#3123 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wieczór
![]() Ale spam !!!! [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16818062] jeśli chodzi o alkohol to mamy już schowane w szatni ![]() no i na koniec chciałam jeszcze napisac o znajomościach zawieranych przez internet. myslę,że Karmenko powinnaś spróbowac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My to nie mieliśmy dostępu do szatni. Takie historie mnie właśnie na duchu podtrzymują i wierzę, że się może udać. A jak wyglądają ich spotkania ? No bo to trochę trudno zorganizować jest i ciągle o tym myślę, co by tu zrobić. Cytat:
Ciekawa historia i fajnie opowiedziana. No nie, nie brzmi na staruszka ![]() I zdjęcia to też chyba jego ![]() Cytat:
No nie wiem, takie jakieś fajne to jest. I wcale nie takie trudne. A nie jakieś chore ciągi. Nie mam majcioch po pachy ![]() Jak 69 to nie tak źle ![]() A ja jakie mam kłaki na rękach ![]() Nie depiluje tego, bo się boję, ale widać je bardzo. A blondynką jestem aż dziwne to. Cytat:
Starszy o rok, 3 miesiące i 16 dni ![]() Studiuje ale zaocznie no i jakiejś pracy teraz szuka. No bo kasy nie ma a jak chciałby do mnie przyjeżdżać to za coś trzeba. A rodzice... tu jest problem. Nic nie powiedzą mi, ale nie podoba się to im. Nie wiem jak mam ich przekonać. No bo właśnie, obcy z internetu, a to jeszcze to stare pokolenie i jak ktoś z internetu to właśnie Czesiek57 od razu. Na 2 noce ![]() I jak coś to na gadu wbijaj a nie ![]() Dużo szczęścia i wszystkiego najlepszego z okazji imienin ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chyba gorąco było w nocy. Wróciłam z nart, pojeździłam. Fajnie było. ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- A zapomniałam, bo zacytowałam u Martyny o tych łapach i czy faceci uwagę zwracają. Otóż mój kolega zwraca. Siedzę na lekcji kiedyś, obcinam rozdwojone końcówki, tak bokiem siedziałam do niego. A on do mnie, na rękach sobie lepiej obetnij te kłaki ![]() Dostał z piąchy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale ślicznie Ci w tych włosach ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale smakowicie wygląda ![]() ![]() Ja też miałam ochotę to zobaczyc, a od siebie polecam Chalenging z Jolie chociaż dramatów nie lubię ten film oglądałam z przyjemnością ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3125 | |||
Zakorzenienie
|
jaka cisza tu dziś
![]() Cytat:
![]() spałowana ![]() Cytat:
![]() ![]() i włosy mocne, czarne i dlugie na łydkach (na udach już nie ![]() ![]() to chyba jakoś bardziej genetycznie jest, niż do typu urody ![]() a rodzice pewnie przekonają się, jak poznają. wydaje mi się, że jeśliby się teraz przekonali i szczęśliwi byli z tego powodu, to by zawiało nieodpowiedzialnością. bo przecież nigdy nic nie wiadomo, i jakąs cząstkę niezaufania powinno się zostawić. a kto jak nie oni ją pozostawią? przecież nie zauroczona Ty. z 50 na plusie ![]() Cytat:
![]() ![]() miałam tan, bo medium straszliwie żółty ![]() a na nogach nie mam zdjęć, bo ja na ciało użyłam, a tak to miałam pończochy ![]() jutro się postaram w świetle dziennym zrobić ![]() ![]() noo smakowite smakowite ![]() ![]() a makaronu użyłam spaghetti ![]() apropo mojego nie jem sera byłam dziś na pizzy ![]() ![]() ech ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
studia mnie wykończą
![]() ![]() można? można. sterta, splot, dane, kod.. jezu, już ja się tego nauczyłam ![]() a teraz siedzimy, pijemy i czekamy na pie*dolnię*ie ![]() Marek będzie niewyspany ![]()
#3127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o wdzięczna bym była ![]() i chyba wiem co będzie na obiad dzisiaj ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3128 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Pałkarze ;**
Amen. ![]() Cytat:
![]() Dręczycie tego Marka! ![]() Ale się czuję dzisiaj. -.- za długo chyba spałam, zwlekłam się z łozia przed chwilą. Dorota, i co, obejrzałaś Rewers? ![]() ![]() A wiecie, że dziś ma zostać wyemitowany pierwszy mecz w wersji 3D? Manchester United z jakąś drużyną. To ma być podobno przełom w dziejach telewizji. Niektóre bary zakupiły specjalne telewizory i zestawy okularków, by zgromadzić kibiców. ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-31 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
uwielbiam taki roztopiony, ciągnący się ![]() Cytat:
![]() wiadomo, jak coś fajnego to nie w Polsce ![]() nie lubię piłki nożnej, ale w 3d bym sobie pooglądała tych niektórych piłkarzy ![]() dzień doberek ;* muszę szybko suszyć włosy i jechać na zakupy ![]() potem obiadek ![]() ![]() wstałam przed 10, cud ![]() Martyna, podstawy jakieś masz już ![]() ![]() ja uczyłam się razem z TŻ o silnikach indykcyjnych, np o dwufazowych i innych. potem mówił, że nigdy nie znajdzie sobie innej dziewczyny, bo żadna nie będzie umiała narysować budowy silnika indukcyjnego i dlatego jestem taka wyjątkowa i kochana ![]() miłego dnia ;*
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry, dobry wieczór
![]() później Wam napiszę słów kilka o studniówce, bo sama nie wiem czy nie padnę zaraz na klawiaturę. byłam w domu chyba o 6.30, zasnęłam dopiero o 7. a o 9.30 już się obudziłam ;/ w sumie nie jestem śpiąca, ale pewnie się zdrzemnę :P no. powiem, że było super, wytańczyłam się za wszystkie czasy, wszystko mnie boli i o ![]() miłego dnia ![]()
#3131 | ||||||
Zakorzenienie
|
Melduję się po dwudniowej przerwie
![]() ![]() Nie życzyłam Kamili i Kasi dobrej zabawy ![]() ![]() I pół mi nie zacytowało... Marty o pochodnych i granicach... Tego nie ma w programie przecież ![]() ![]() I Doroty. Wg mnie to normalne, że czujesz się z tym dziwnie, ale jak Twój Tż mówi, że to nie będzie jego główny sposób zarabiania, to poczekaj te kilka miesięcy ![]() Cytat:
![]() ![]() I ogólnie, jak rozmawiałyście o telefonach, to ja nigdy więcej nie kupię z klapką ani slidera xD teraz mam e51. Jak rozmawiam ~1h dziennie, wysyłam 30-40 smsów + czasami internet, sprawdzę pocztę, w szkole wyślę maila jak potrzebuję (jak czekałam na odbiór prawka, to co 10 minut sprawdzałam ![]() ![]() ![]() Ja też... Bo czarne są ![]() Cytat:
![]() I u nas w klasie jedna dziewczyna 4, bo sama chodzi na niemiecki. Cytat:
![]() A wiecie, że oni w ogóle na włosy nawet na nogach nie zwracają uwagi? Przynajmniej mój Tż ![]() ![]() Z Tobą gadałam o tym kolesiu z Mazur, co go nie mogłam zrozumieć, jak powiedział "wiater"? ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16828551]w ogóle mój wychowawca został wicedyrektorem. ![]() Macie szychę ![]() Ja też, przypomniała mi się muszelka z Muminków ![]() Cytat:
![]() ![]() Bo żeś za dużo emotków dała ![]() Cytat:
Nie powiem, co moi rodzice o Was myśleli ![]() ---- Pocytowałam ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-01-31 o 11:13 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze mi nie zacytowało tego Martyny i Doroty o nauce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pochodne na rozszerzeniu są w zakresie materiału, nie ma ich za to na maturze. Ale i tak dalej twierdzę że to zuuoo :P
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
Później im cyknę foto
![]() Wg mojej babki od matmy nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
![]() Ale super było. ![]() ![]() ![]() ![]() Superświetnie było. ![]() Nogi mnie bolą, zwłaszcza to kolano ![]() A, i poloneza spiep.rzyliśmy. ![]() ![]() ![]() ![]() Kurde, dużo by opowiadać. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Wtajemniczenie
|
Czeeeść Dziewczyny
![]() Ja żyję ![]() ![]() ![]() ![]() I nawet polonez nam wyszedł, to chyba ze stresu ![]() Niestety, moja sukienka była średnio co 2 minuty od czegoś mokra, nawet nie wiedziałam kiedy, siedze sobie.. patrze a tu plama. Mówie Tżtowi żeby wyczyścił, a on bierze sto chusteczek nalewa na nie wode tak że sie robi jezioro na tych chusteczkach i chlat mi na ta sukienke :P no ale było ok ![]() Niektórzy oczywiście nieźle sobie przesadzili, a najgorszy był widok dziewczyn co poniektórych... Ja zachowałam pion i fason ![]() ![]() W ogóle to chciałabym zobaczyć film ze studniowki hehe bo nas kamerzysta miał chyba plan, żeby filmować to czego nie powinien :d no ale to nic i tak fajna pamiątka ![]() AA i co do sukienek, to większość dziewczyn miała naprawdę ładne, długie i krótkie a kolory wszystkie. Niektóre ciężko było poznać ![]() ![]() O kurcze ale sie rozpisałam ![]() ![]() Beeata, no dokładnie polonez wam nie wyszedł ale przynajmniej potem z tego pośmiejecie i jest ok ![]() Ja chce jesszczee raz..
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-01-31 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w ogóle nie interesują się sportem w wersji oglądanej, ale 3d.. coś nowego. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świetnie, że Wam się udały 100dniówki Żbiczęta! ;**
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Super ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Konto usunięte
|
kolejna wczorajsza studniówiczka się melduje!
![]() U mnie impreza skończyła się o 4 szkoda, bo nawet nie wiedziałam kiedy zleciała ta studniówka ![]() Bawiłam się świetnie, orkiestra super (mimo, ze zapomnieli zaśpiewać "sto lat" naszemu koledze, który w sobotę skończył 20 lat- sami mu zaśpiewaliśmy przy stole) jedzenia wystarczyłoby jeszcze dla całego wojska ![]() trochę głupio mi było, bo mój Tż nie chciał za bardzo tańczyć, nie znał tam prawie nikogo, a kiedy jakiś chłopak z naszej klasy zapraszał dziewczynę do tańca, tańczyliśmy do przerwy. Czasem były to 4 piosenki czasem 8. Zdarzyło mi się go tak ostawić na dłuższy czas, bo jakiś kolega poprosił mnie do tańca i chyba był trochę zły na mnie o to. Ale ja też byłam u niego na studniówce jakoś się odnalazłam wśród jego klasy i tam bawiłam się świetnie. Zresztą często spotykamy się z jego znajomymi, więc nic by się nie stało gdyby sam się zintegrował z moją klasą ![]() Dlatego chyba najlepiej iść samemu na studniówkę, ewentualnie z kimś, kto czułby się dobrze wśród twojej klasy . Nie chodziłam na sesje zdjęciowe, więc pewnie będę na niewielu zdjęciach. Jak tylko jakieś dostanę, pochwalę się Wam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj szkoda jeśli chodzi o to, jak czul się tam Twój Tż... ale myśle, że mógł sobie tam poradzić, poznać innych itp., w sumie u mnie wszyscy zacieśnili więzy przy piciu ![]() No trudno, nie przejmuj się tym, może był nie w humorze lub coś. Dobrze, że Ty się super bawilaś ![]() A ja tam myślę, że najlepiej wlasnie jest iśc z własnym chłopakiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Beata, Ala, Basia, jakoś mi umknęło, że Wy wszystkie miałyście studniówki
![]() Ale ważne, że wszystkie udane ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kto chcę wiedzieć, to powiem który na nk xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a uwielbiam ![]() wow, mecz 3D to musiałoby być coś super ![]() bo osobiście też nie oglądam meczy, teraz piłki ręcznej też nie, zaraz mnie to nudzi. przynajmniej w tv. Cytat:
![]() ![]() no właśnie, już nawet nie te pixele są ważne, tyko obiektyw, lampa i zoom ![]() przydałby się ![]() ej, dziewczyny, a powiedzcie mi, w czym Tusk miałby być lepszy od obecnego prezydenta ![]() jaka muszelka ![]() ![]() super, że wszystkim wam się podobały studniówki ![]() szkoda, że już po, nie? ![]() Basia, z tym tżtem, to faktycznie nieciekawie ![]() nie będę mówiła, że powinien się zintegrować, bo to jasne. poza tym, nikt nie jest zobligowany do bawienia się tylko z osoba tow, szczegolnie na takiej imprezie. moze nie miał ochoty na zabawę? trzeba go bylo na parkiet zaciągnąc, zeby wiedzial, ze chcesz sie z nim bawic tez ![]() hm... ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Justyna - ja ![]() ale wiesz co, tak to chyba jest, że Ci co sami mają przerost ego i są przekonani o swojej cudowności, są tak na prawdę zakompleksieni. i ciagle tylko zjezdzaja kazda/kazdego, jaki to on nie jest beznadziejnie ohydny. ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- przeczytajcie TO ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() opłaca się ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
także myslę że warto spróbowac ![]() ![]() Cytat:
![]() a właśnie. wtedy jak Marek przyszedł do drzwi to chłopcy otworzyli mu ? ![]() a jak tam po dzisiejszej akcji. ? hej, hej czołem ! ;* impreza świetna,bombowa,genialna ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Późnieeej ![]() Dla mnie w jednym - nie nazywa się Kaczyński i nie jest z PiS-u. ![]() ![]() ![]() ![]() I mając do czynienia z tymi ludźmi, ich wyrażaniem poglądów przez 4-5 dni z całkowicie neutralnej politycznie osoby zrobiłam się skrajnie antyPiSowska ![]() Taki tekst z Muminków, o którym mój kolega ciągle wspomina ![]() Też tak uważam ![]() Takie trochę dowartościowywanie się ![]() Z tym dentystą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16851578]hej, hej czołem ! ;* impreza świetna,bombowa,genialna ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamiętaj, że obiecałaś, że pokażesz ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Marta - http://www.youtube.com/watch?v=Ua3-a8NQpK8 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cóż, wiedział, że to studniówka. Cytat:
![]() dobra, później, ja już Cie przypilnuję ![]() ale czy głosowanie na druga partię, tylko dlatego, że ta pierwsza nam się nie podoba ma sens? bo czy ta druga jest lepsza? troche bardzo dowartościowywanie się. że wiesz - nie on jeden jest ohydny ![]() no aż przed komputerem się zasapałam ![]() ![]() muszelka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
gratuluje udanych studniówek
![]() aż mi się znowu zachciało jeszcze raz ![]()
#3149 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Cytat:
![]() Zbereźna ? Ja ? ![]() No co ? Przecież nie będę z nim spać ![]() I Twoi rodzice o nas myśleli ? ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16851578] jej chłopak studiuje, ma swoje mieszkanie. na początku wiesz przyjeżdzał tutaj i spał u jej cioci. teraz to albo ona jeździ do niego , albo on tu,w weekendy. całe wakacje spędziła u niego i to przekonało ją do tego że chce z nim byc. planuje w tamtym mieście studiowac. także myslę że warto spróbowac ![]() [/QUOTE] Weź, ja to pojadę do niego do domu, tam cała rodzina, ale się będę wstydzić, masakra ![]() I jak on kiedyś do mnie to to samo będzie, mój tata to by mu kazał na dole spać i by mnie pewnie na klucz zamknął ![]() I tak w ogóle to jak pojadę to będzie 14 luty. Nie wiem czy mam mu coś kupić, tzn. raczej zrobić bo ja to prezentów nie kupuję. A jak tak no to nawet nie wiem co... ![]() Obiadek robiłam dziś, sama. ![]() Schab w żurawinach, buraczki na słodko, mniam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------- Siadłam trochę do chemii, ale zasypiam. Nie położę się, bo i tak nie usnę. Nie potrafię spać w dzień. Chyba wypiję kawę i chemię będę robić. http://demotywatory.pl/811109/WIELKA-OSZCZ obczajcie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.