|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak wójt w Ranczu ![]() Coś drobnego, czemu nie ![]() Co rodzina na to? ![]() Cytat:
![]() w ogóle te ich pseudo-śmieszne reklamy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | ||||||
Zakorzenienie
|
O Jeżu, coś mi się net przyciął.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie chcę go usprawiedliwiać, ale przyszło mi do głowy, że może się wstydził tańczyć, bo wmówił sobie, że nie potrafi dobrze tego robić, a jak widział, że dobrze się bawiłaś z innym chłopakiem, zrobiło mu się przykro. No faceci, no. ![]() Cytat:
![]() Ja chcę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pokazał to chociażby organizując budowę autostrad, co mi się osobiście b. spodobało. A Kaczyński palcem nie kiwnie, jeśli coś nie dotyczy szczęścia jego lub jego braciszka. ![]() A jeszcze Tusk jest dość kreatywny i odważny, wychodzi z inicjatywą zmian, czego u Kaczyńskiego przez 5 lat nie spotkałam. Tusk pracował przy projekcie ustawy antyhazardowej, Tusk coś próbuje zmieniać. Kaczyński siedzi na tyłku. No i polecam jeszcze książkę Ziemkiewicza "Polactwo", tam też jest wszystko opisane bardzo dobitnie, co prawda książka z 2004 roku, od tamtej pory się nieco pozmieniało, ale jest kilka słów prawdy o polskiej polityce i mentalności Polaków. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16851578] opłaca się może coś wywalczymy. młodsze klasy też tak mają ![]() impreza świetna,bombowa,genialna ! ![]() ![]() ![]() ![]() No to walczcie. ![]() ![]() O, następna studniówkowiczka zadowolona. ![]() Cytat:
![]() ![]() Każda? Nawet Samoobrona z piep****nym Lepperem? ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nikt tam nie był jakimś wybitnym tancerzem, wystarczyłoby się tylko wyluzować i zintegrować... co do Tuska i Kaczyńskiego... Prezydent ma także funkcję reprezentatywną wobec innych państw. A wydaje mi się, że Kaczyński taki nie jest. Nie chodzi mi już o jego wzrost czy wygląd, ale o jego zachowanie. Dla niego media to wróg, do dziennikarzy odnosi się z nienawiścią ("jesteś na mojej czarnej liście"), nie ma dla siebie tego dystansu i dlatego w innych państwach także kpią sobie z naszego prezydenta. Tusk przyznał się do palenia trawki, picia tanich win. Pokazał, że równy z niego gość, pokopie sobie piłkę, pojeździ na quadach i wydaje mi się, że jego postawa jest bardziej reprezentatywna na arenie międzynarodowej. Ja nie interesuję się na tyle polityką, więc skupiłam się wyłącznie na tej jednej funkcji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie to miałam na myśli, że w swoim towarzystwie zachowuje się inaczej niż w towarzystwie Twoich znajomych, którego nie zna. Ty jesteś na tyle towarzyska, że potrafisz się odnaleźć i wśród obcych ludzi, on nie ma takich zdolności. ![]() Masz rację. Ale jak inne państwa mają się z polskiego rządu nie śmiać, jeśli, nie dość, że i tak mamy tylko jeden (!) samolot do dyspozycji rządu, to premier i prezydent kłócą się, bo jeden nie chce lecieć z drugim i nawzajem? ![]() ![]() A o wyglądzie tez warto wspomnieć.. w końcu jak Cię widzą, tak Cię piszą. A czy widząc siwego facecika 150 w kapeluszu jako głowę państwa nie nasuwa się traktowanie go trochę z przymrużeniem oka? No nasuwa się. Mówisz o tekstach Kaczyńskiego, a co powiesz na to, że Palikot ogłosił gotowość startowania w wyborach? ![]() ![]() Podsumowując: Komoroś górą. ;]
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-31 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Raczkowanie
|
hej Piękne
![]() ![]() ![]()
#3157 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj obejrzę, obiecuję ![]() Cytat:
![]() szkoda, szkoda ![]() ![]() Cytat:
![]() odłożyłaś mi trochę mam nadzieję ![]() prostownica mi się spaliła akurat jak pół włosów wyprostowałam ![]() a dzisiaj takie siano miała, że musiałam je przeciągnąć. pojechałam do przyjaciółki i mi pożyczyła ![]() mama właśnie wróciła i.. kupiła mi nową ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3158 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() W ogóle to czeeeeeeeść ![]() Miałam się wdrażać w Wasz krąg, ale jakoś tak wyszło, że tylko Was podczytuję. Ogólnie wzięłam się do roboty, zaczęłam się uczyć. Ale i tak przeraża mnie to, że zostały trzy miesiące. Z prezentacją stoję w miejscu, nawet nie wiem za co się zabrać. Na dodatek jutro do szkoły, koniec ferii ... I jeszcze ręczni przegrali... ![]() A propos tej studniówki to... moja za dwa tygodnie ![]() I ja właśnie idę sama... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() witamy Cię ;* ja rozwiązuję (mam zamiar) arkusze maturalne z poprzednich lat i jakieś próbne z różnych źródeł. zdajesz pp czy pr? P.S. fajny awatar ![]()
![]() |
#3160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle, zapraszamy Cię do nas częściej. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-31 o 17:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3162 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dokumenty można wysłać pocztą albo może je donieść inna osoba. mój też zwraca, ale raczej nie przywiązuje wielkiej uwagi do tego. w sensie, że jak mam zarośnięte nogi to się śmieje z tego i mówi, że lubi i mu nie przeszkadza ![]() ![]() chyba nie. ale ja się tak śmieję. bo dużo starszych ludzi mówi "wiater wieje" ![]() Cytat:
btw, zdajemy to samo na maturze ![]()
![]() |
#3163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
jutro szkoła.. aaaaaaa!
właśnie robie sobie przerw od chemii więc oczywiście wizaż ![]() ![]() dziewczyny potrzebuje pomocy... Dwa ujęcia motywu śmierci. Porównaj na podstawie 'Rozmowy Mistrza Polikarpa ze Śmiercią' i 'Wiedźmikołaja' Terry'ego Pratchetta to temat mojej prezentacji, tylko kompletnie nie wiem co mam dać w bibliografii do literatury podmiotu ![]() chodzi mi oczywiście o Wiedźmikołaja bo do tego pierwszego coś znajde w biblitece ale Wiedźmikołaj? nie wiem jakieś recenzje czy coś? szukałam w necie i ne ma chyba nic co by mi się przydało ![]() wogóle jak u was z tym? ![]()
#3165 |
Zakorzenienie
|
Ja musze zaczac ogarniac swoj temat. Nic jeszcze nie mam.
#3166 |
Zakorzenienie
|
ja po feriach muszę oddać napisaną wypowiedź ;|
tak jakbym to miała/chciała mówić. także. ale jeszcze nie zaczęłam pisać, pewnie w okolicach środy zacznę. ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- aaaaa, Kamila pytałaś jak tam dzisiejsze poranne pierdyknięcie. no to przyszła jakaś kobieta, że dziecko obudziliśmy. i K. wyszedł z nią pogadać, miał cichą nadzieję, że to Marek. ale powiedział jej o co chodzi, że to w odwecie itd. i tak myślimy wszyscy wspólnie, że to żona Marka jednak była.. a K. jej powiedział, że oni w odwecie za kłótnie itd. i pytał czy ona słyszy te kłótnie .. powiedziała, że nic nie słyszy.. a przecież u nich w mieszkaniu wyraźnie słychać.. a kobieta jeszcze mówiła, że mieszkają centralnie nad Tż i K. więc.. to MUSIAŁA być żona Marka ! ![]()
#3167 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale nie obrażam jak zostaję sama z jego znajomymi. Palikot to Palikot, dopóki nie jest głową państwa albo premierem, może sobie robić co chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
Basia, ja wiem o czym mówisz
![]() dlatego chciałam żeby współlokator Tż poszedł z moją G. na 100. żeby Tż nie był samotny . Zawsze staram się też żeby na takich imprezach otaczali nas ludzie otwarci i tacy, których Tż zna chociaż trochę, żeby nie musiał siedzieć i się obrażać na mnie.. tylko, że w sumie.. on jakoś tam się odnajduje w moim towarzystwie. gorzej ze mną wśród jego ludzi. dwa lata temu na jego 100dn.. poszłam z nim..i się czułam taka.. młodziutka.. taka wiecie, niedojrzała w porównaniu z jego koleżankami z klasy.. one mi się wydawały takie bardzo dorosłe (mimo, że niektóre były ode mnie tylko o rok starsze).. tak dziwnie bo ciągle mam jakieś takie wrażenie, że one są bardzo dorosłe itd., a to przecież tylko dwa lata różnicy. no, ale chociaż nie mam tego problemu z kolegami Tż. ![]() i normalnie jestem bardzo otwarta, mało wstydliwa, raczej się nie krępuję, a jednak wśród zupełnie obcych ludzi czuję się bardzo nieswojo.. więc to chyba naturalne, że Twój Tż tak się zachowywał.. no, tylko dziwne, że się obrażał.. ale wiadomo, jak Cię nie było 20 minut ![]() ![]() ![]() ja jak idę na taką imprezę z Tż to bawię się tylko z nim. chyba, że ktoś przyjdzie i poprosi GO o taniec ze mną.. i Tż się zgodzi.. to wtedy nie ma problemu. aczkolwiek na mojej studniówce tańczyłam z kolegami z klasy, bo chociaż raz w życiu wypada. a tak to jedynie z Tż i K.
#3169 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przecież nikt nie oczekiwał od niego, by tańczył jak Maserak, zresztą wielu chłopaków nie potrafiło tańczyć, a mimo to bawili się świetnie na parkiecie... Ja na jego studniówce byłam w bardziej komfortowej sytuacji, bo znałam w jego klasie parę osób, ale tańczyłam też z tymi, których nie znałam... Koledzy podchodzili na nas i pytali się jego, czy nie miałby nic przeciwko, gdybym zatańczyła z nimi. Rozumiem, że mógłby czuć się niezręcznie, starałam się opuszczać go jak najrzadziej (pod koniec odmawiałam), no ale to jest impreza klasowa, z niektórymi już nie będzie okazji się pobawić z nimi też chciałam spędzić trochę czasu. Ech, ciężko pogodzić te dwie rzeczy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do TŻtów na studnówkach. mój jest zawsze otwarty na nowe znajomości, ja tańczyłam z chłopakami z klasy, a on albo rozmawiał z innymi albo też z kimś tańczył ![]() muszę jechać po północy po mamę, a na parkingu tak ciemno ![]()
![]() |
#3171 |
Raczkowanie
|
a na jakie kierunki studiów składasz papiery?
![]()
#3172 |
Zakorzenienie
|
No jasne, kurierem wyślę
![]() Angielski, nie mogę już. 4 godziny z jakimiś słówkami, np. części samochodu, albo znaki drogowe, na co mi to potzrbne do matury to nie wiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zadomowienie
|
#3174 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale Ci zazdroszczę. Na 100 musisz bawić się super, to jednak jest wyjątkowa noc, super atmosfera - wykorzystaj to. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jutro szara rzeczywistość ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
ramowy już dawno oddawałam.
teraz konspekt. w sensie.. napisać taką właśnie wypowiedź spójną. tak jakbym to mówiła. skandynawistyka gospodarka przestrzenna geografia geologia. skandynawistyka najbardziej pożądana. ale jeśli się nie wezmę za robotę to się z nią pożegnać mogę.
#3177 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja muszę oddać plan ramowy i bibliografię ![]() wszystko ![]() ![]()
![]() |
#3178 |
Konto usunięte
|
a ja mam ferie od jutra
![]() dostałam pierwszą część zdjęć ze studniówki. Ale na nich mnie prawie nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
Karolina z Dorotą... jakie flyrty tu odchodzą.
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Wtajemniczenie
|
Karolina mogłabyś mi skasować w tych planach w pierwszym poście 'fil.ang', na razie nie chce sobie robić na nic nadziei bo tylko mnie to dołuje
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.