![]() |
#1201 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Cytat:
![]() I znów okradam ![]() Mnie? Nie pomyliło Ci się czasem? ![]() Kurczę, bardzo, bardzo dziękuję Kochanie ![]() Cytat:
![]() Ja talenciara? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() O godzinie 25 podniosę wysoko czoło i pójdę naprzód. I już nigdy mnie nie znajdziesz.
Egocentryczka? Nie. Po prostu wielokrotnie dostała po tyłku, a teraz ma wszystko w tzw. czterech literach. Wyeksploatował moje serce. Został tylko kilof wbity w mięsień, który wciąż kłuje. Kupiłam bilet do szczęścia. I wsiadłam do złego pociągu. Szczerość jest jak drobny duszek. Nawet dalekowidz ma problemy z jej odczytaniem.
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
joyeuse- :dziekuje-kwiatek:
![]() ![]() without_demur- aaa, ciesze się ![]() nydee, xxgroszek07xx - ![]() Cytat:
![]() _______ Wypłakałeś kiedyś wszystkie łzy? Wykrzyczałeś cały ból? Nic cenniejszego od uśmiechu na pożegnanie. Nienawidzę nadziei, która dotyka mnie wraz z Twoim spojrzeniem. Tak, każda burza się kończy. Ale nie burza uczuć, nie we mnie.
![]() |
#1203 |
Raczkowanie
|
dresowa ![]() ![]() ![]() ![]() 1. 'Ty jeseś rodem z piekła, a ja jestem rodem z nieba, nic więcej nie potrzeba'. 2. ''Uzależniłeś mnie, więc już nie męcz mnie odwykiem..." 3. Potrzebuję być kochanym przez kogoś, kto wybrał, że pokocha właśnie mnie, kto widzi we mnie coś wartego kochania.. 4. 'Niektórzy ludzie uzależniają się od innych. Nie miałabym nic przeciwko temu, aby on uzależnił się ode mnie' 5. 'Musiała komuś o tym wszystkim powiedzieć, by nie zwariować. Ale nie mogła zwierzyć sie temu, który ją kochał i którego ona kochała. Bo każdy dba tylko o siebie. I tak naprawdę każdy jest sam, a miłość to tylko urojenie' 6. "Mówią, że kiedy rodzi się człowiek, z nieba spada dusza i rozdziela się na dwie części. Jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mężczyzny. Natomiast całe życie polega na tym, aby znaleźć tę drugą połowę. Połowę własnej duszy. Połowę swojego serca. Połowę samego siebie. Bo tylko wtedy można być prawdziwie szczęśliwym..." 7. Nie rezygnuj z nas. Proszę. Może się okaże, że to na mnie czekałaś całe życie !!!
#1204 |
Rozeznanie
|
Nie wiem o czym mówisz ![]() Postaram się ![]() aj, aj, cudowna! ![]() marikab cieszę się bardzo ;-) <3 ______________ Czas różowych papierosów i pogryzionych długopisów, worków pod oczami i stężenia nikotyny co przekracza stan krytyczny. Połączenie kofeiny i leków powodujących senność nie jest dobre, ja też nie jestem dobra. Jestem zagubioną rzęsą. Pozbądźmy się ideałów, będzie łatwiej. W moim świecie ostatnio na skrzypcach gra tylko cisza i z ciszą mi do twarzy. Mnie interesują rzeczy połamane i podarte, odbijanie od rzeczywistości i slajdy na ścianach. Głęboko gdzieś we mnie - coś nie działa na baterie. Coś działa bez kontroli, nieskończenie.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2010-01-31 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zadomowienie
|
chce Ci jak najwięcej dawać a nie coś odbierać.
straciłam dla Ciebie głowę. daj mi siebie.
#1206 |
Zakorzenienie
|
siedzisz i myślisz co robić dalej, nie ogarniasz tego świata, wszyscy mówią ' na to nalej ! '
#1207 |
Rozeznanie
|
mÓj :
Znowu ty w moich snach nawiedzasz mnie co noc i sprawiasz, że chciałabym tak śnić i śnić cały czas. Lecz co rano wszystko ginie... pęka jak mydlana bańka Otwieram oczy i znów jesteś daleko... ...znów nie ma Cię przy mnie. Dlaczego tylko w snach jesteś mój? Dlaczego tak naprawdę nie chcesz mnie? Dlaczego ja tak bardzo pragnę z Tobą być? Co ty w sobie takiego masz, że Kocham Cię ??. tam gdzie czarny pada śnieg... Rozmowa z przyjaciółką: - ' Ktoś mnie pokochał świat nagle zawiro...' <śpiewa> - Ale ty głupoty opowiadasz... Mój świat i moje czarno-białe kredki w 8 kolorach .! Z piosenki: "Gdzie dziś marzenia nasze są? Blizny po szczęściu, oko zaszło mgłą." 'Uśmiech przez łzy? To nic nie zmieni. Niczego nie da się naprawić, wyjaśnić, wymienić.."
![]() |
#1208 |
Rozeznanie
|
dzięki dzięki dzięki za wszystkie pochwały♥ ... Nigdy nie pozwolił mi mieć prawo kroku w jego śnie i nie czuć zapachu twojej słodkiej wody kolońskiej Zatruje twoje słodkie myśli Mogę być spóźnioną nocną damą której nie poznasz Plamy po kawie na twojej ulubionej książce przypominają mi o tobie .nawet nie mogę na nie patrzeć Zaślepiona twoimi kłamstwami nigdy nie dostrzegłam całej twojej natury Puste strony mojego pamiętnika którego nawet nie tknęłam odkąd mnie opuściłeś |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Rozeznanie
|
Niektórym ludziom się wydaje, że prawda leży tam, gdzie ją położą.
Miasto pustych słów... gdzie obietnice znaczą tyle co nic. Gdy jest źle podchodź do życia jak do działania matematycznego - czasem jest w nim więcej minusów, niż plusów, ale ciągle ma sens. Przykro żyć z wiedzą, że dla niektórych jedyną religią jest „seks bez zobowiązań”.
#1210 |
Zadomowienie
|
UpsentMinded - a dziękuje
![]() Toogether93 - daleko mi do najlepszej Skarbek ![]() ![]() latin - łah, dobrze wiedzieć, bo ja też nie pozostaję dłużna ![]() Issuee - tak, od razu zwariowałam ![]() ![]() caroline060 - ![]() ![]() joyeuse - uczucie jak najbardziej odwzajemnione ![]() without_demur - nie mam nic przeciwko ![]() caroline2324 - <3 i przy okazji, zachwycasz Słońce ![]() tusiiek - tutaj jestem ![]() + chocapic, envious - uwielbiam Was dziewczyny ![]() ___ ugryzę Cię prosto w serce niczym zwierzę, pragnące wyssać miłość. twierdziłeś, że lubisz ryzyko, że satysfakcje daje Ci ta odrobina adrenaliny, gdy palisz szugi w szkolnej toalecie, a nic tak nie poprawia smaku Twojego piwa, jak prohibicja. rzeczywiście, strasznie fajne.
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - Wiesz gdzie leży niebo?
- Wiem, on jest moim niebem.. razem płakali. przyjaciele. Wiesz, jak to jest, gdy dwoje ludzi patrzy na ciebie z oddaniem i pożądaniem przez jedną parę oczu? Chyba nie wiesz. Niezły odjazd. chociaż pogodziłam się z tym, że mnie odtrącił, to jednak moje serce nadal się buntuje, szukając wyjscia... zaspokajając tęsknotę - wypatrywałam go w każdym autobusie. Zawsze nadzieja. Zawsze ta ku**a w zielonej sukience. Kiedyś ucieknę za Tobą. Nauczysz mnie żyć. Tak prawdziwie do krwi Serce wiąże supły na tętnicach...
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Przyczajenie
|
Nie kocham Cię!! Ot tak mi się znudziłeś!!
Oddaj mi tylko mojego misia,proszę Wróć jak dorośniesz Chłopczyku gdzie masz mamusie?? Mamo jego już nie ma! On wybrał inna drogę! Drogę beze mnie! Rozumiesz? I będę płakać aż mi braknie łez! I będę krzyczeć aż stracę głos! Może wróci... Pokaz mi kotku co masz w środku Mówią ze ona nie ma serca. Podobno wyrzuciła je do kosza. -Zostawił ja tamtej nocy. Od tamtej nocy ona ciągle siedzi przy tym oknie i płacze -Ona tęskni! Biedna pewnie wierzy że wróci! ![]()
#1213 |
Raczkowanie
|
Żaden z jej dotyków nie jest przesycony żarem.
Żadne z tych spojrzeń nie wyraża uczucia, troski, współczucia... chcę uwolnić się od pułapki, którą zastawiło na mnie życie! Ceń się, a najlepiej bądź bezcenna. ![]() ![]() ![]()
#1214 |
Raczkowanie
|
![]() Widzę przeszłość, czuję teraźniejszość, tylko przyszłość mi ucieka.. -Dziękuję, że wtedy byłeś. -To ja dziękuję. Za to, że mogłem być. Magia jest piękna. Jak wspaniale jest czarować i samemu paść jej ofiarą. Nauczyłam się bezgłośnie oddychać i rozumieć dźwięk ciszy. Mamy sobie tyle do powiedzenia Ściągnęłam Ci maskę z twarzy; brzydką masz twarz. Smutek pozostawiam w sobie; radością chcę się dzielić. Pozbyłam się alkoholu z organizmu i dotarło do mnie, że na trzeźwo kocham Go jeszcze mocniej. Przy Jego ustach nawet najlepsza wódka traci swój smak. Serce a rozum. Wybierz pierwsze - wezmą Cię za ślepego głupka. Wybierz drugie - wezmą Cię za bezuczuciową bestię. Nie wystarczy mówić, że nie wierzy się w przesądy trzeba jeszcze kopnąć w dupę, temu czarnemu skurczybykowi, któremu wydaje się, że jest nietykalny! Mam zgagę od ciągłego oddychania powietrzem, w którym ludzie nie chcą być naprawdę sobą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Raczkowanie
|
nydee 'jakoś tak się porobiło,że z czasem nabrałam do tego wszystkiego chłodnego dystansu. Słowa zdawały być się coraz głupsze, piosenki beznadziejne, niespodzianki przewidywalne, przytulanie krępujące. Nawet te jego super koszulki zaczęły drażnić kiczowatością'
keeendy 'zerwaliśmy. ale chcę zobaczyć Cie ponownie' chocapic 'czas różowych papierosów i pogryzionych długopisów, worków pod oczami .... ' cudne! ![]() a przede mną stoi kobieta, która jest strasznie samotna. zamknięta w sobie, boi się powiedzieć jak bardzo potrzebuje męźczyzny, szczególnie w te chłodne, zimowe wieczory. kobieta która pragnie kogoś, kto by się nią zajął , był osobą o której pomyśłaby ostatni raz przed zaśnięciem i pierwszy na przywitanie nowego dnia. potrzebuję miłości, przed którą się tak broni. 'Idioci mają na tej planecie liczną reprezentacje.' _______ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Wtajemniczenie
|
powiennam była zrozumieć dystans twoich oczu.
jeszcze dobrze nie wyszedłeś, a już zmywałam z siebie twój dotyk. i zapach. zmywałam ciebie z mojego ciała. żeby się nie zdążyć przyzwyczaić. bo wiem że nie mogę. bo znikniesz. kiedy będę się najmniej spodziewała. i proszę, żyjmy już bez siebie. a Ty Kochanie jesteś pieprzonym hipokrytą. chciałbyś mieć ciastko i zjeść ciastko. a najlepiej móc je jeszcze kur.wa wyrzygać. nie wiem jaka ona jest. jakie ma potrzeby. może rzeczywiście wystarcza jej że jesteś przez telefon. ale zapomniałeś chyba że ja nie. nie będę dodatkiem to tej dziewczynki. nie będę dodatkiem do nikogo. mówiłam ci kiedyś, że jeśli się decydujesz być ze mną, to że ja się nie dziele. że albo jesteś tylko mój albo wcale. śmiałeś się. że taka mała a taka zaborcza i walczna. i że przecież nie będę musiała bo to tylko dla mnie. tylko. tylko ty chyba teraz nie wiesz - Kochanie - że już za kilka chwil nie będziesz miał żadnego wyboru. ja nie czekam. zniknę ani się obejrzysz. a wtedy docenisz. i wtedy zobaczysz różnice między nią - a mną. "na zawsze" trwa czasem bardzo krótko. nie pozwoliła sobie na żadne dalsze rozmyślania i po prostu poszła spać. jak zwykle sama, choć tym razem wcale jej to nie przeszkadzało. |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Raczkowanie
|
namacalny bezsens, gorzki posmak życia. zostaw na później wszystko co mówiłeś przed chwilą tylko patrz i spojrzeniem wyznawaj mi miłość.. cześć, to ja twój sen i chleb powszedni noc i dzień i śmiech i seks niedzielny. dam Ci wszystko czego chcesz, tylko zostań tu, i siądź i bądź, nie odchodź już na krok, przy mnie bądź, tak to ja, twój cel i sens, początek twój i kres, twój szach i mat, Ttwój cały świat. __ Mateusz <3 kochamCiękochamCiękochamCię . |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
mieć złamane serce to jak mieć złamane żebra.
na zewnątrz wszystko wygląda w porządku, ale każdy kolejny oddech rani. wygrywasz, czy przegrywasz, słońce i tak wschodzi co rano. jeśli kiedykolwiek masz zamiar zdobyć czyjeś zaufanie, musisz poczuć, że też ufasz. nawet w ciemnościach. nawet, gdy już upadasz. zawsze ktoś odchodzi i wtedy trzeba powiedzieć „żegnaj”. nie znoszę pożegnań. wiem, czego potrzebuję. potrzebuję więcej powitań.
#1219 |
Raczkowanie
|
Nigdy nie zapomnę tych pięknych oczek,które na mnie patrzały...
by życie bajką było, wystarczy tylko chcieć ... Skreśliłam Cię z mojego życia, z moich wspomnień, z moich snów, z każdej chwili... Skreśliłam Cię, ale mimo wszystko dalej cię znam! =/ All of my memories keep You near. In silent moments imagine You here.. Wszystkie moje wspomnienie trzymają Cię blisko. W ciszy wyobrażam sobie Ciebie tutaj. Ej ja tylko chciałam poukładać swoje życie I fuck up all along the line... =( Spieprzyłam/em na całej linii So be my little honey & love me all the time... =*** Więc bądź moim małym kochaniem i kochaj mnie cały czas... =*** ___________________ Dobry duchu regeneracji zwróć mi siły po libacji !!! Edytowane przez Nienor_malna Czas edycji: 2010-01-31 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Raczkowanie
|
i nagle w moim Świecie zrobiło się cichutko .... żyłam tylko dla Ciebie , teraz muszę znów zacząć żyć dla siebie ... choć chwilę kochaj mnie jak Romeo Julie Edward Belle czy Jake Rose wahałam się do ostatniej chwili ... - uciekałam do Ciebie zostawiłam za sobą kolejkę złamanych serc Świat wariata przyjaciół - w głowie pulsowały mi słowa "dla Ciebie zmienię całe moje życie " nie zauważyłam tylko ,że to ja zmieniłam swoje __ naiwna ryzykantka ! - ta co kocha sercem - ten co kocha .... tak naprawdę nigdy nie wiem "czym" mnie kochałeś, bo na pewno nie można nazwać tego sercem... .. miałam wtedy fioletowa sukienkę , Ty miałeś biały sweter oblepiony kawałkami lizaka z tylniego siedzenia. _________________________ _ Nie dziele się nim chowam go jak skarb jak coś czego nikt, nikt nie musi znać |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Raczkowanie
|
![]() 1.egoistka z pudełkiem kolorowych kredek. 2. szczęście przylazło samo. wepchnęło się przez drzwi. siadło i tak siedzi. 3. i co mam ci napisać ? . że tak bardzo tęsknie ? . że analizuję wszystkie wspólne chwile ? . że tak bardzo tęsknie za czasami , kiedy udawałam obrażoną , a ty bez słowa przytulałeś mnie najmocniej jak umiałeś i czekałeś , aż mi przejdzie ? . że wciąż powtarzam sobie w głowie nasze ostatnie zdania ? . że żałuję tego , co się stało ? . że .. że cię kocham ?. 4.siedziała na 'ich' ławce w 'ich' parku i nuciła sobie ' mogę być całkiem sama '.. 5. Postanowienia noworoczne: (...) 12.Naprawić świat. 6. Miłość? Jak będę chciała cierpieć to sobie palce drzwiami przytrzasnę. 7. nie możesz winić lustra za to, że odbicie ci się nie podoba. 8. a wieczorami siedzimy na dachu i jemy gwiazdy plastikową łyżeczką 9. jestem samodzielna. sama i dzielna. 10. Mam marzenie - to dla mnie wszystko. Boże, chyba mogę nazwać to modlitwą.
04.09.2009-nasz początek ;* ![]() " <K3" ♥.Kocham Cię każdego dnia. Każdego dnia coraz mocniej. Coraz mocniej i mocniej.♥ Edytowane przez agatka944 Czas edycji: 2010-01-31 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Rozeznanie
|
a bierz
![]() ![]() _______________ gdybym nie miała sumienia, to powiedziałabym ci, że cię kocham. życzę ci, abyś cierpiał. nie spał po nocach, dławiąc się wspomnieniami. aby dym nikotynowy wypruł ci płuca. abyś nie panował nad tym, ile kieliszków wina wypijasz, każdego wieczoru. życzę ci, abyś się czuł, tak jak ja aktualnie. opowiedz mi o szczęściu. jest mi tak cholernie obce. chciałabym, być tak częstym gościem w twojej głowie, jak ty jesteś w mojej.. kiedy poruszasz się chociaż jednym koniuszkiem palca, żyjesz. czy wiesz jaka jest cena wolności? nie mogę stwierdzić, że kiedykolwiek kochałam życie.. a jednak jestem w czymś doskonała. w umieraniu.
![]() |
#1223 | |||
Rozeznanie
|
ajajajaj no to nieźle narozrabiałam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ona jakby czekała, on jakby miał to gdzieś. gdy go zobaczyła pomyślała o smaku jego ust po chwili "przecież na nich są ślady poprzedniej" a jej czerwona sukienka ociekała kłamstwem
![]() |
#1224 |
Zadomowienie
|
Nydee - o tak:d pozytywnie zwariowana
![]() ![]() Jutro się znów będziemy mijać....
![]() |
#1225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ślepota przychodzi z czasem, z głupotą trzeba się urodzić. Jak do mnie mówisz to milcz! Mężczyźni są jak plemniki - jeden na milion staje się człowiekiem. Są trzy rodzaje kobiet: damy, nie damy i nie każdemu damy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
BAN stały
|
_mandarynka
że jaa ? ![]() ![]() joyeuse dziękuedziękujedziękuje ♥ . . . - oj słonko musi Ci być bardzo ciężko po stracie wielkiej miłości ... - właściwie mamo to bez niego też żyję mi się dobrze . nie jest tak źle jak myślałam, żę będzie. minęły już 2 dni, a moje niebo dalej utrzymuje się nad moją głową, a co najważniejsze nawet od czasu do czasu pojawia się na nim słońce. Widocznie on był tylko taka nie udaną próbą stworzenia wielkiej, prawdziwej miłości. raz . dwa . trzy i wyrzucamy wszystkie te niechciane wspomnienia do kosza. No dalej, dalej. tylko bez żadnego wahania mi się tu. Bo przecież Ty już go nie kochasz a te wspomnienia Ci tylko ciążą ! kiedyś wielka miłość . dzisiaj tylko pieprzone wspomnienia, doprowadzające ją do łez. naiwna naiwniaczka zakochana nie w niedostępnym dla niej frajerze. Ten życiowy serial naprawdę fajnie się zapowiada. dziwny jesteś, kiedy mówisz o nas tak jakbyśmy nigdy nie istnieli. wiesz ? . |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Konto usunięte
|
i nie powiem Ci, jak bardzo mój świat wyblakł, gdy zabrakło w nim Ciebie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Raczkowanie
|
W oczach mych wyczytasz wszystko!
...gdzie muzyka dla nas gra... Kilka słów, a na końcu 'nara'. Cudownie jest płakać gdy są to łzy szczęścia. Kiedy wreszcie powiesz mi 'Kocham Cię' bo ja czekam. tylko świat jest mniej kolorowy... __________________ Tęsknota bólem jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Przyczajenie
|
Mój dzień zaczyna się od ciebie...
Bo tylko Ty potrafisz tak kolorować oddechem mój cały świat... Twoja obecność, warunkiem mojego szczęścia... Kochanie! Tak słodko mi smakujesz...! ;* Wszystkie szare dni zamieniasz właśnie Ty ;* - opisz mi swój ideał ? - ideałów nie ma... - więc nie masz marzeń ? nie wyobrażasz sobie kogoś dla kogo mogłabyś zwariować...?? - Nie muszę ! - jak to ? - ja już zwariowałam ... Kochaj mnie nieprzytomnie jak słodki księżyc śmiej się i płacz Czułym słowem rozpętać burze uczuć .. "... But everything is nothing if I ain't got You ... " Dajesz mi niepokorne myśli, niepokoje... Oaza uczuciowej stabilności KOCHAM CIĘ 168 godzin w tygodniu Nie próbuj mnie zrozumieć po prostu mnie kochaj. Zdejmij kamizelke uczucioodporna i Kochaj Mnie _________________________ _______ Uzależniasz <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.