|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6031 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
Także ciężko radzić ja bym nie dała rady nic napisać .
|
|
#6032 | |
|
Kazar Lady
|
kuipłam bluzeczkę z duuużym dekoltem, a mężuś mi kupił rajstopki i komplet seksownej bielizny..
Cytat:
|
|
|
|
|
#6033 |
|
Raczkowanie
|
Mykam
do pózniej
|
#6034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ..bo tu tyle różnych spraw na głowie każdy ma,że czasami niesposób spamiętać kto jest kto ![]() ..a za każdym razem w postach grzebać by na sklerotyka nie wyjść.. ![]() ..podpis.. ![]() ..bo gdybyś choć avatar miała, to też by było łatwiej, a tak..
|
|
#6035 |
|
Kazar Lady
|
ja miałam laptopa w klinice - pisałam już wczesniej o tym że dr mi go wniósł do pokoju a potem wyniósł..i tyle niestety nie byłam w formie zeby go wziąć
ale miałam towarzystwo Sami i kulezanki po odsysaniu i nie nudziło mi sie ani przez chwilę bo większość czasu jednak przysypiałam po dolarganie![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- same obżartuchy na tym forum...i alkoholiki..róziowe wiedziały jakiego elementu sie pozbywają |
|
|
|
#6036 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze byc? ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
Juz mnie skreca aby to oblookac |
||
|
|
|
#6037 | ||
|
Zakorzenienie
|
no prosze sie nie smiac
rolady zrobione dochodza do siebie ( jeszcze jakies 40 min) kluski ukulane ![]() Moze dzisiaj rodzinka sie na obiad doczeka ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- [QUOTE=anna_ivy;16853493]trelek, pysia, to zapraszam do mnie Moze byc? ![]() aniu Slonce wiedzialam , ze Ty mnie w potrzebie nie zostawisz ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- [QUOTE=Miskaa78;16852789]kuipłam bluzeczkę z duuużym dekoltem, a mężuś mi kupił rajstopki i komplet seksownej bielizny.. szczesciara , tu sa sklepy w niedziele zamkniete - a szkoda ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() Zgadzam sie z macerata fajnie jak zrobisz podpis
|
|
#6038 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#6039 |
|
Rozeznanie
|
A ja Spaghetti ugotowalam,pomidorowym ze sloja oblalam i wcinali wszyscy jak szaleni.
Moi mezczyzni i tak nie odrozniaja czy gotowce jedza czy dania wymagajace 3 godzin pracy, no to sie nie przemeczam. A dzieci i tak by co drugi dzien najlepiej nalesniki z nutella jadly ,a na miesko to spod byka patrza. A u mnie to mowisz i masz.Wiec smaze je tak czesto jak nikt. Za to na kolacyjke owocki wszelkiego rodzaju kroje,zalewam joghurtem ,dosypuje platki owsiane i wcinamy ,bo na noc to juz samobojstwo chlebem sie napchac.Moj M czasami cichaczem podzera jak mu te plateczki zbrzydna. Polecam moj sposob.Latwo,szybko i przyjemnie. |
|
|
|
#6040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet go nie pytalam co mam robic , w zaleceniach pisalo do sciagniecia szwow zmieniac codziennie opatrunki, stanik ktory dostalam od niego zszyc z przodu , prysznic ale bez moczenia ran i to chyba bylo wszystko .Szwy sciagal mi moj maz ( oczywiscie wczesniej dr. pokazal mu co ma robic i nawet dostal do tego taki maly skalpelek )Po miesiacu bylam na 1 wizycie kontrolnej i bylo wszystko ok, dostalam plastry na blizny i dowiedzialam sie jak mam piersi i blizny masowac i to chyba bylo tyle ![]() Zreszta doktorek to bardziej interesuje sie moim mezem niz mna ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Happy ja tez ta zasade uznaje zreszta ja naprawde malo gotuje. Wczoraj pomyslalam , ze mezowi przyjemnosc zrobie i dlatego te rolady trzeba sie jakos przymilic ![]() Nalesniki z nutella to i u mnie sa czesto , moja dziewczynka je uwielbia
|
|
#6041 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pysia no ale zeby zmieniac opatrunki musialas zdjac stanik.To normalne. Mi 3 razy powtarzal: "Z anatomicznymi trzeba 10 razy bardziej uwazac,zeby sie nie przekrecily niz z okraglymi , prosze bardzo uwazac, nie zdejmowac stanika do zdj. szwow " i za chwile to samo "uwazac,uwazac,uwazac ".I ze mam spac sama,zeby mi maz nie przekrecil przypadkiem. No i spie sama Jeszcze mnie cos napadnie i sie nie powstrzymam wiec juz lepiej jak pozostane w abstynencji. Mysle ze doktorek bardzo powaznie traktuje te anatomy i to chyba dobrze. A co ma doktorek do twojego meza ? Tak mnie to zainteresowalo. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-01-31 o 15:47 |
|
|
|
|
#6042 |
|
Kazar Lady
|
skąd ja to znam...
![]() stoję z cyckami gołymi a oni nawijają o motorach
|
|
|
|
#6043 |
|
Zadomowienie
|
no coz ... a kto powiedzial, ze TE sprawy tylko w nocy
Happy, ja tez z tych co to sie nie przemeczaja Wazne aby w domu duzo drobiu, albo ryb bylo i koniecznie worek ryzu ... i jakos w piekarniku, na grillu czy patelni to lacze ![]() Z nalesnikow z Nutella, to ja bardzo prosze SAMA Nutelle Robilismy kiedys zlecenie dla Ferrero i ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ... obdarowali nas m.in 6kg slojem Nutelli. W sklepach takich nie ma ... i slusznie, bo momentalnie wchodzi do zoladka i w biodra
|
|
|
|
#6044 | |
|
Zakorzenienie
|
Happy ale ze mnie gapa
jak masz anatomy to napewno musisz bardzo uwazac i rob co doktorek mowi ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- u mnie o autach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Happy powiedzmy , ze moj maz zajmuje sie zawodowo autami a dokladniej mowiac ich motorami ![]() Mieli z dr. wspolny temat a ja tam jak sierota stalam
|
|
#6045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Owszem ryzyko jest, ale on w swojej karierze mial jedna reoperacje po innym lekarzu, anatomow nieteksturowanych.Przed operacja szukalam namietnie statystyk tego oslawionego przekrecania i gdzies na stronach wenezuelskich znalazlam jedynie okreslenia "sporadyczna" lub "pomijana w statystykach" Natomiast z teksturowanymi zrobilismy z doktorkiem doswiadczenie ile sily trzeba wlozyc, aby implant przesunal sie na roznych powierzchniach ... Mysle, ze musialabym wyczyniac niezle cuda, aby to nastapilo, chociaz zdaje sobie sprawe ze cialo moze zachowywac sie zgola inaczej anizeli powierzchnia materialu, laminat, czy metal
|
|
|
|
|
#6046 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
zielona jestem ![]() Chyba poprosze P.Prezes zeby w klubie zalozyla nowy watek ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Dani, ale dalas mi do myslenia... w jakiej reklamie byl ten slogan...z milosci do piekna...., za cholere nie moge sobie przypomniec Meczy mnie to od rana
|
|
#6047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak zalozy, to bedziemy skrobac Warunek jest tylko jeden! Ma byc na szybko i prosto, bo nie chodzi o przereklamowane i nieskuteczne przez zoladek do serca ... kazda z nas zna przeciez krotszy sposob, nie?
|
|
|
|
|
#6048 |
|
Raczkowanie
|
zgadlas! I to z 1 marca
Wkrotce impreza, tance, hulanki, swawole Moj mi zawsze cos fajnego wymysla i przyznam, ze juz nie moge sie doczekac willma, a za Ciebie to ktorego bedziemy opijac?[/QUOTE] Ja z 13!!! tez imprezka bedzie!! Ale mój..mi nic nie wymysli!! Trafił mi się spokojny zrównowazony TZ bez nadwyżki fantazji!! Ale ja za to mam fantazję za dwoje!!
|
#6049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() :rot fl:---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ... chociaż resztki z talerzy
|
|
#6050 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() :cis za:![]() zjadlam nareszcie obiad
|
#6051 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieki POCIESZYCIELKO MOJA,milo sluchac ,ale ja z tych ostrozniejszych co na zimne dmucha.Wiec pospie sama i staniczka jeszcze 3 dni nie zdejme. Ale na sekundke rozpielam i unioslam a ... cycki mi nie opadly Nie mam juz babcinych zwisow. To najlepiej zainwestowane tysiaczki w moim zyciu !!! Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-01-31 o 16:40 |
|
|
|
|
#6052 |
|
Raczkowanie
|
Przegrali..nasi..nasze kochane umięśnione ciałka, tyłeczki jak dwa głazy...Oj pewnie się smucą..oj pocieszyłabym chętnie kilku...
Jestem na str.195...!!! Pozdrawiam!!
|
#6053 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Happy, wiesz ja przez caly miesiac musialam nosic stanior z bando. Ale u naszego doktorka kazda pacjentka (nawet ta z okraglaskami) ma takie zalecenia Dlatego jak doktorek kazal, to wypelniaj wszystkie przykazania Ja tez lekko nie mialam I bardzo, bardzo sie ciesze z Twojej Inwestycji!!! Niech biuscik sexownie Ci sie nosi Horitko, no widzisz ... i bylo tak daleko mieszkac???? Wpadlabys z Dzieciaczkami na pyszny obiadek, pogadalybysmy, pomacalybysmy sobie to i owo i pewnie ... i pewnie jutro pognalabym do doktorka po inny rozmiarek ![]() Willma, ale fajna data na urodzinki!!!! Juz wkrotce bedziemy swietowac Moze nowe usteczka sobie na urodziny zrobie? A co do szalenstwa, to mam tak samo ... czasami samej ze soba trudno mi wytrzymac ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#6054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() zresztą... i tak pewnie byśmy były zajęte macaniem i oglądaniem... a nie jedzeniem
|
|
#6055 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadlam obiadek i teraz sie krakersami objadam , ale od jutra obiecalam sobie , ze bede patrzec na to co jem
|
#6056 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez Cytat:
|
|
#6057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze patrzę
|
|
#6058 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i mam , wiedzialam, ze to cos zwiazane ze swiecidelkami
|
|
#6059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym ja miala taka figure to bym na nic nie patrzyla
|
|
#6060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po omacku byś jadla??
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2010-01-31 o 17:03 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.

A ze doktora trzeba za jezyk ciagnac to wiem bo juz bylam u niego i juz po konsultacji stwierdzilam ze to chyba ja wiecej mowilam
Także ciężko radzić ja bym nie dała rady nic napisać .

loviam go prawie tak mocno jak moje melonki-anatomki ( 345 )

do pózniej

ale miałam towarzystwo Sami i kulezanki po odsysaniu i nie nudziło mi sie ani przez chwilę bo większość czasu jednak przysypiałam po dolarganie
, tu sa sklepy w niedziele zamkniete - a szkoda 

i mam
gdybym ja miala taka figure to bym na nic nie patrzyla