Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 202 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-31, 13:52   #6031
Danni
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez polili Pokaż wiadomość
Ja to bym najchetniej lapcia wziela i po forum pobuszowala hihi,moze jaki internet z orange czy czego podobnego zakupieA ze doktora trzeba za jezyk ciagnac to wiem bo juz bylam u niego i juz po konsultacji stwierdzilam ze to chyba ja wiecej mowilam,i moje kolezanki tez robily,ale one to jakos bezstresowo,pojechalu na konsultacje dobraly rozmiar,potem na op i po sprwaie.Ja tez sie staralam tak ale kurde nie daje rady
Nie brałabym bo szkoda amunicji , wypoczywać trzeba i czas przyjdzie póżniej na F5 No ale to tez indywidualnie się przechodzi .Ja mam duzy próg bólu do tej pory tam myślałam ( dentysta poród itp pikuś ) a po zabiegu cierpiałam mocno .No ale Dr mówił że ciężko było ze mną bo jestem bardzo nabita w konstrukcji .Namęczyli się ze mną a jakie siniaki miałam na biodrach 2 miech schodzily .Szkoda że fotek nie zrobiłam Także ciężko radzić ja bym nie dała rady nic napisać .
Stary 2010-01-31, 14:08   #6032
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość

Misia co kupilas ?
Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość

też jestem ciekawa
kuipłam bluzeczkę z duuużym dekoltem, a mężuś mi kupił rajstopki i komplet seksownej bielizny..
Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Nie zdjelam,bo doktorek mowil,ze do zdjecia szwow nie mam sciagac.
A ja grzeczna jestem i slucham.
ja tez do zdjęcia szwów nie mogłam ani na chwilę zdjąć staniora a jak pojechałam na zdjęcie to dr pytał czy już widziałam cycuchy..miałam wtedy ochotę go

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 14:08   #6033
Danni
Raczkowanie

Mykam do pózniej
Stary 2010-01-31, 14:12   #6034
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polili Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,napiszcie co wy robilyscie przed op zeby czym sie zajac i nie myslec tylko o jednym,bo ja chyba poszukam jakiegos egzorcysty zelkowegokurde wczoraj basen,sauna zakupy wieczorem do znajomych i nic innego w glowie tylko cycuchy!!!!Nawet spac nie moge bo o cycuchach mysle caly czas.Ratunku
..droga Polili, proszę sobie natychmiast zrobić podpis- co, jak,na jakim etapie,kiedy, u kogo etc...
..bo tu tyle różnych spraw na głowie każdy ma,że czasami niesposób spamiętać kto jest kto
..a za każdym razem w postach grzebać by na sklerotyka nie wyjść..
..podpis..
..bo gdybyś choć avatar miała, to też by było łatwiej, a tak..
Stary 2010-01-31, 14:15   #6035
Miskaa78
Kazar Lady

ja miałam laptopa w klinice - pisałam już wczesniej o tym że dr mi go wniósł do pokoju a potem wyniósł..i tyle niestety nie byłam w formie zeby go wziąć ale miałam towarzystwo Sami i kulezanki po odsysaniu i nie nudziło mi sie ani przez chwilę bo większość czasu jednak przysypiałam po dolarganie

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Danni Pokaż wiadomość
Mykam do pózniej
same obżartuchy na tym forum...i alkoholiki..róziowe wiedziały jakiego elementu sie pozbywają

Stary 2010-01-31, 14:42   #6036
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
To moze znajdzie sie jakas dobra dusza na forum , ktora nas na obiad przygarnie Trelek ma 3 osoby ja tez

Normalnie zastanawiam sie czy czegos nie zamowic tylko szkoda mi miesa
trelek, pysia, to zapraszam do mnie W piekarniku na szybko kurze biusty w marynacie i z anansem dochodza. Jeszcze tylko poleje je miodem z kropla wina (kropla bo cos musi zostac na pozniej ) i gotowe. Do tego risotto i salatka z porow Moze byc?

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
kuipłam bluzeczkę z duuużym dekoltem, a mężuś mi kupił rajstopki i komplet seksownej bielizny..

Juz mnie skreca aby to oblookac A skad Ty takiego Skarba wytrzasnelas, dopiero co cud-miod swiecidelka Ci kupil a teraz szaleje z bielizna
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 15:26   #6037
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
pysia,
a tak na marginesie... idzie Ci to gotowanie obiadu
no prosze sie nie smiac rolady zrobione dochodza do siebie ( jeszcze jakies 40 min) kluski ukulane

Moze dzisiaj rodzinka sie na obiad doczeka

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

[QUOTE=anna_ivy;16853493]trelek, pysia, to zapraszam do mnie W piekarniku na szybko kurze biusty w marynacie i z anansem dochodza. Jeszcze tylko poleje je miodem z kropla wina (kropla bo cos musi zostac na pozniej ) i gotowe. Do tego risotto i salatka z porow Moze byc?

aniu Slonce wiedzialam , ze Ty mnie w potrzebie nie zostawisz

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:

same obżartuchy na tym forum...i alkoholiki..róziowe wiedziały jakiego elementu sie pozbywają
normalnie holota

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

[QUOTE=Miskaa78;16852789]kuipłam bluzeczkę z duuużym dekoltem, a mężuś mi kupił rajstopki i komplet seksownej bielizny..

szczesciara , tu sa sklepy w niedziele zamkniete - a szkoda

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
..droga Polili, proszę sobie natychmiast zrobić podpis- co, jak,na jakim etapie,kiedy, u kogo etc...
..bo tu tyle różnych spraw na głowie każdy ma,że czasami niesposób spamiętać kto jest kto
..a za każdym razem w postach grzebać by na sklerotyka nie wyjść..
..podpis..
..bo gdybyś choć avatar miała, to też by było łatwiej, a tak..
PORZADEK musi byc
Zgadzam sie z macerata fajnie jak zrobisz podpis
Stary 2010-01-31, 15:33   #6038
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
trelek, pysia, to zapraszam do mnie W piekarniku na szybko kurze biusty w marynacie i z anansem dochodza. Jeszcze tylko poleje je miodem z kropla wina (kropla bo cos musi zostac na pozniej ) i gotowe. Do tego risotto i salatka z porow Moze byc?

ojej risotto i pory bez cycka może być..ojej:s lina:

Juz mnie skreca aby to oblookac A skad Ty takiego Skarba wytrzasnelas, dopiero co cud-miod swiecidelka Ci kupil a teraz szaleje z bielizna
efekt jest taki że niedziela 15,26 a ja w koszulce i gatkach

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:

normalnie holota

Stary 2010-01-31, 15:33   #6039
Happy_hour
Rozeznanie

A ja Spaghetti ugotowalam,pomidorowym ze sloja oblalam i wcinali wszyscy jak szaleni.
Moi mezczyzni i tak nie odrozniaja czy gotowce jedza czy dania wymagajace 3 godzin pracy, no to sie nie przemeczam.
A dzieci i tak by co drugi dzien najlepiej nalesniki z nutella jadly ,a na miesko to spod byka patrza.
A u mnie to mowisz i masz.Wiec smaze je tak czesto jak nikt.

Za to na kolacyjke owocki wszelkiego rodzaju kroje,zalewam joghurtem ,dosypuje platki owsiane i wcinamy ,bo na noc to juz samobojstwo chlebem sie napchac.Moj M czasami cichaczem podzera jak mu te plateczki zbrzydna.

Polecam moj sposob.Latwo,szybko i przyjemnie.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 15:44   #6040
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Mi kazal sie myc pod pachami i pod prysznicem tylko od pasa w dol.
A po zjeciu szwow juz chodzic pod prysznic i nakladac jalowa gaze na ranki przed ubraniem staniczka.Caly miesiac oklejac implanty plastrami ( plastry Omnifix 5 cm ) na okolo
(tylko w przypadku anatomow ) co ma zapobiec przesunieciu i dac ladna forme.
Kurcze ale jak kazal to tak zrobie.
Ciekawe do do Zagi tez tak mowil?
Pysia a tobie co powiedzial?
Wiesz co z perspektywy czasu dochodze do wniosku , ze ja sobie to wszystko za lekko wzielam
Nawet go nie pytalam co mam robic , w zaleceniach pisalo do sciagniecia szwow zmieniac codziennie opatrunki, stanik ktory dostalam od niego zszyc z przodu , prysznic ale bez moczenia ran i to chyba bylo wszystko .

Szwy sciagal mi moj maz ( oczywiscie wczesniej dr. pokazal mu co ma robic i nawet dostal do tego taki maly skalpelek )

Po miesiacu bylam na 1 wizycie kontrolnej i bylo wszystko ok, dostalam plastry na blizny i dowiedzialam sie jak mam piersi i blizny masowac i to chyba bylo tyle

Zreszta doktorek to bardziej interesuje sie moim mezem niz mna

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Happy ja tez ta zasade uznaje zreszta ja naprawde malo gotuje.
Wczoraj pomyslalam , ze mezowi przyjemnosc zrobie i dlatego te rolady trzeba sie jakos przymilic

Nalesniki z nutella to i u mnie sa czesto , moja dziewczynka je uwielbia
Stary 2010-01-31, 15:45   #6041
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz co z perspektywy czasu dochodze do wniosku , ze ja sobie to wszystko za lekko wzielam
Nawet go nie pytalam co mam robic , w zaleceniach pisalo do sciagniecia szwow zmieniac codziennie opatrunki, stanik ktory dostalam od niego zszyc z przodu , prysznic ale bez moczenia ran i to chyba bylo wszystko .

Szwy sciagal mi moj maz ( oczywiscie wczesniej dr. pokazal mu co ma robic i nawet dostal do tego taki maly skalpelek )

Po miesiacu bylam na 1 wizycie kontrolnej i bylo wszystko ok, dostalam plastry na blizny i dowiedzialam sie jak mam piersi i blizny masowac i to chyba bylo tyle

Pysia
no ale zeby zmieniac opatrunki musialas zdjac stanik.To normalne.

Mi 3 razy powtarzal: "Z anatomicznymi trzeba 10 razy bardziej uwazac,zeby sie nie przekrecily niz z okraglymi , prosze bardzo uwazac,
nie zdejmowac stanika do zdj. szwow " i za chwile to samo "uwazac,uwazac,uwazac ".I ze mam spac sama,zeby mi maz nie przekrecil przypadkiem.

No i spie sama bo jak mowilam posluszna dziewczynka jestem.
Jeszcze mnie cos napadnie i sie nie powstrzymam wiec juz lepiej jak pozostane w abstynencji.

Mysle ze doktorek bardzo powaznie traktuje te anatomy i to chyba dobrze.

A co ma doktorek do twojego meza ? Tak mnie to zainteresowalo.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-01-31 o 15:47
Stary 2010-01-31, 15:50   #6042
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:

-
skąd ja to znam...
stoję z cyckami gołymi a oni nawijają o motorach

Stary 2010-01-31, 15:54   #6043
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
efekt jest taki że niedziela 15,26 a ja w koszulce i gatkach
no coz ... a kto powiedzial, ze TE sprawy tylko w nocy

Happy, ja tez z tych co to sie nie przemeczaja Wazne aby w domu duzo drobiu, albo ryb bylo i koniecznie worek ryzu ... i jakos w piekarniku, na grillu czy patelni to lacze

Z nalesnikow z Nutella, to ja bardzo prosze SAMA Nutelle Robilismy kiedys zlecenie dla Ferrero i ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ... obdarowali nas m.in 6kg slojem Nutelli. W sklepach takich nie ma ... i slusznie, bo momentalnie wchodzi do zoladka i w biodra
Stary 2010-01-31, 16:02   #6044
pysia222
Zakorzenienie

Happy ale ze mnie gapa , ja niedoczytalam ze Ty anatomy masz.
jak masz anatomy to napewno musisz bardzo uwazac i rob co doktorek mowi

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
skąd ja to znam...
stoję z cyckami gołymi a oni nawijają o motorach
u mnie o autach

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Z nalesnikow z Nutella, to ja bardzo prosze SAMA Nutelle Robilismy kiedys zlecenie dla Ferrero i ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ... obdarowali nas m.in 6kg slojem Nutelli. W sklepach takich nie ma ... i slusznie, bo momentalnie wchodzi do zoladka i w biodra
Nutella to najlepsza jest prosto ze sloika

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Happy powiedzmy , ze moj maz zajmuje sie zawodowo autami a dokladniej mowiac ich motorami
Mieli z dr. wspolny temat a ja tam jak sierota stalam
Stary 2010-01-31, 16:03   #6045
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Mi 3 razy powtarzal: "Z anatomicznymi trzeba 10 razy bardziej uwazac,zeby sie nie przekrecily niz z okraglymi , prosze bardzo uwazac,
nie zdejmowac stanika do zdj. szwow " i za chwile to samo "uwazac,uwazac,uwazac ".I ze mam spac sama,zeby mi maz nie przekrecil przypadkiem.
a moj o tym przekreceniu mowil, ze to troche jak strasznie dzieci Baba Jaga Owszem ryzyko jest, ale on w swojej karierze mial jedna reoperacje po innym lekarzu, anatomow nieteksturowanych.
Przed operacja szukalam namietnie statystyk tego oslawionego przekrecania i gdzies na stronach wenezuelskich znalazlam jedynie okreslenia "sporadyczna" lub "pomijana w statystykach"
Natomiast z teksturowanymi zrobilismy z doktorkiem doswiadczenie ile sily trzeba wlozyc, aby implant przesunal sie na roznych powierzchniach ... Mysle, ze musialabym wyczyniac niezle cuda, aby to nastapilo, chociaz zdaje sobie sprawe ze cialo moze zachowywac sie zgola inaczej anizeli powierzchnia materialu, laminat, czy metal
Stary 2010-01-31, 16:12   #6046
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:

Tu sie zebral sam margines...
Cytat:
mniam...mniam... podrzuc przepis, jak..., co..., gdzie... i jak dlugo...bo ja w kuchni to roziowa...ups zielona jestem

Chyba poprosze P.Prezes zeby w klubie zalozyla nowy watek pt. Przepisy cycolinek

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Dani, ale dalas mi do myslenia... w jakiej reklamie byl ten slogan
...z milosci do piekna...., za cholere nie moge sobie przypomniec
Meczy mnie to od rana
Stary 2010-01-31, 16:19   #6047
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Chyba poprosze P.Prezes zeby w klubie zalozyla nowy watek pt. Przepisy cycolinek

jak zalozy, to bedziemy skrobac Warunek jest tylko jeden! Ma byc na szybko i prosto, bo nie chodzi o przereklamowane i nieskuteczne przez zoladek do serca ... kazda z nas zna przeciez krotszy sposob, nie?
Stary 2010-01-31, 16:24   #6048
willma2
Raczkowanie

zgadlas! I to z 1 marca Wkrotce impreza, tance, hulanki, swawole Moj mi zawsze cos fajnego wymysla i przyznam, ze juz nie moge sie doczekac
willma, a za Ciebie to ktorego bedziemy opijac?[/QUOTE]

Ja z 13!!! tez imprezka bedzie!! Ale mój..mi nic nie wymysli!! Trafił mi się spokojny zrównowazony TZ bez nadwyżki fantazji!!

Ale ja za to mam fantazję za dwoje!! Zawsze i wszędzie!!
Stary 2010-01-31, 16:29   #6049
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
ale suuuper

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
:rot fl:

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
to ja tez poproszę
... chociaż resztki z talerzy

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 16:31   #6050
pysia222
Zakorzenienie

:cis za:

zjadlam nareszcie obiad
Stary 2010-01-31, 16:36   #6051
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
a moj o tym przekreceniu mowil, ze to troche jak strasznie dzieci Baba Jaga Owszem ryzyko jest, ale on w swojej karierze mial jedna reoperacje po innym lekarzu, anatomow nieteksturowanych.
Przed operacja szukalam namietnie statystyk tego oslawionego przekrecania i gdzies na stronach wenezuelskich znalazlam jedynie okreslenia "sporadyczna" lub "pomijana w statystykach"
Natomiast z teksturowanymi zrobilismy z doktorkiem doswiadczenie ile sily trzeba wlozyc, aby implant przesunal sie na roznych powierzchniach ... Mysle, ze musialabym wyczyniac niezle cuda, aby to nastapilo, chociaz zdaje sobie sprawe ze cialo moze zachowywac sie zgola inaczej anizeli powierzchnia materialu, laminat, czy metal

Dzieki POCIESZYCIELKO MOJA,milo sluchac ,ale ja z tych ostrozniejszych co na zimne dmucha.Wiec pospie sama i staniczka jeszcze 3 dni nie zdejme.
Ale na sekundke rozpielam i unioslam a ...
cycki mi nie opadly juhuuuu
Nie mam juz babcinych zwisow. juhuuu

To najlepiej zainwestowane tysiaczki w moim zyciu !!!

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-01-31 o 16:40
Stary 2010-01-31, 16:38   #6052
willma2
Raczkowanie

Przegrali..nasi..nasze kochane umięśnione ciałka, tyłeczki jak dwa głazy...Oj pewnie się smucą..oj pocieszyłabym chętnie kilku...
Jestem na str.195...!!!
Pozdrawiam!!
Stary 2010-01-31, 16:44   #6053
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Dzieki POCIESZYCIELKO MOJA,milo sluchac ,ale ja z tych ostrozniejszych co na zimne dmucha.Wiec pospie sama i staniczka jeszcze 3 dni nie zdejme.
Ale na sekundke rozpielam i unioslam a ...
cycki mi nie opadly juhuuuu
Nie mam zwisow. juhuuu

To najlepiej zainwestowane tysiaczki w moim zyciu !!!

Happy, wiesz ja przez caly miesiac musialam nosic stanior z bando. Ale u naszego doktorka kazda pacjentka (nawet ta z okraglaskami) ma takie zalecenia Dlatego jak doktorek kazal, to wypelniaj wszystkie przykazania Ja tez lekko nie mialam I bardzo, bardzo sie ciesze z Twojej Inwestycji!!! Niech biuscik sexownie Ci sie nosi

Horitko, no widzisz ... i bylo tak daleko mieszkac???? Wpadlabys z Dzieciaczkami na pyszny obiadek, pogadalybysmy, pomacalybysmy sobie to i owo i pewnie ... i pewnie jutro pognalabym do doktorka po inny rozmiarek

Willma, ale fajna data na urodzinki!!!! Juz wkrotce bedziemy swietowac z czego bardzo sie ciesze Moze nowe usteczka sobie na urodziny zrobie? A co do szalenstwa, to mam tak samo ... czasami samej ze soba trudno mi wytrzymac

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Przegrali..nasi..nasze kochane umięśnione ciałka, tyłeczki jak dwa głazy...Oj pewnie się smucą..oj pocieszyłabym chętnie kilku...
Jestem na str.195...!!!
Pozdrawiam!!
padlam
Stary 2010-01-31, 16:50   #6054
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Jestem na str.195...!!!
Pozdrawiam!!

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Horitko, no widzisz ... i bylo tak daleko mieszkac???? Wpadlabys z Dzieciaczkami na pyszny obiadek, pogadalybysmy, pomacalybysmy sobie to i owo i pewnie ... i pewnie jutro pognalabym do doktorka po inny rozmiarek
zabrałam tylko córcie... synkowie za dużo jedzą
zresztą... i tak pewnie byśmy były zajęte macaniem i oglądaniem... a nie jedzeniem

Stary 2010-01-31, 16:51   #6055
pysia222
Zakorzenienie

Zjadlam obiadek i teraz sie krakersami objadam , ale od jutra obiecalam sobie , ze bede patrzec na to co jem
Stary 2010-01-31, 16:51   #6056
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
jak zalozy, to bedziemy skrobac Warunek jest tylko jeden! Ma byc na szybko i prosto, bo nie chodzi o przereklamowane i nieskuteczne przez zoladek do serca ... kazda z nas zna przeciez krotszy sposob, nie?
Nooo..i ten sposob doskonale opisala nam nasza agnes
Cytat:

zjadlam nareszcie obiad
Ja tez

Cytat:
Jestem na str.195...!!!
Pozdrawiam!!
Leze i kwicze
Stary 2010-01-31, 16:52   #6057
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Zjadlam obiadek i teraz sie krakersami objadam , ale od jutra obiecalam sobie , ze bede patrzec na to co jem
pysiu,
ja zawsze patrzę i... jem jeszcze wiecej ... zwłaszcza jak coś nie tylko smakuje ale i apetycznie wygląda

Stary 2010-01-31, 16:57   #6058
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Dani, ale dalas mi do myslenia... w jakiej reklamie byl ten slogan
...z milosci do piekna...., za cholere nie moge sobie przypomniec
Meczy mnie to od rana
Pofatygowalam sie i mam Apart , wiedzialam, ze to cos zwiazane ze swiecidelkami
Stary 2010-01-31, 16:58   #6059
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
pysiu,
ja zawsze patrzę i... jem jeszcze wiecej ... zwłaszcza jak coś nie tylko smakuje ale i apetycznie wygląda
Ty sie nie odzywaj bogdybym ja miala taka figure to bym na nic nie patrzyla
Stary 2010-01-31, 16:59   #6060
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Ty sie nie odzywaj bogdybym ja miala taka figure to bym na nic nie patrzyla
no jak?
po omacku byś jadla??

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2010-01-31 o 17:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości