![]() |
#1351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
Wiem, ze do szyi [też mam żółtą ![]() ![]() A co warto kupić do zmatowienia twarzy? Coś pod podkład czy puder wykończeniowy? Czy jedno i drugie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1352 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=311233 chętnie bym kupila, ale dopiero za tydzien dwa jak będe miec kase ![]() ale Ty chcesz kupic na all czy na wspólnych zamówienaich? bo na allegro tylko się przepłaca... Cytat:
![]() i jedno i drugie jako primer to najlepiej krzemionka/puder ryżowy/puder bambusowy (do kupienia w mazidłowych sklepach ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-01-30 o 18:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Zakorzenienie
|
no to jednak jestes mniej żółta niż ja
![]() a jeszcze co do matowienia to pnoc podkłady w formule matte bardzo ładnie matują mozesz np na inną fomrułe nałozyc matte Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-01-30 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Ale chciałabym zobaczyć, jak to wygląda od strony technicznej, że tak powiem, krok po kroku i jak wygląda sam korektor po nałożeniu np. A powiedz mi jeszcze, ile warstw nakładasz, żeby mieć ładne krycie? Co do różu, to ile mniej więcej wychodzi z EDM, z wysyłką? Gdybyś była tak uprzejma i zamawiała, to czy mogłabym się "wprosić" na odsypkę albo sampla, oczywiście partycypuję w kosztach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Czy jeszcze mnie ktoś tu pamięta? ![]() Należą mi się baty za taaaką nieobecność...cuż brak netu, brak czasu, przeprowadzka....Teraz net mam...i w końcu przypomniałam sobie gdzie był nasz wątek ![]() ![]() ![]() Od siebie dodam, że wreszcie (po raz n-ty) odhowałam własne i to już długości do końca ucha!!!! ![]() Niefarbuję i nieobcinam od lipca2009roku ![]() ![]() ![]() Teraz hoduje je do długości do brody by zrobić sobie boba! Już niedługo znowu będę mieć mniej czasu bo lada dzień urodzę śliczną dziewczynkę..podobno dziewczynkę ![]() Co do moich kosmetykowo-włosowych stanów: -odżywka ukochana Joanny z cytryną i miodem bez spłukiwania -maska rozświetlająca marion (jeszcze nie używałam) -odżywka przeciw blaknięciu i matowieniu włosów KEMON -ekspresowa odżywka Gliss Kur do matowych (różowa) -maska Joanny z cytryną (czeka na swoją kolejkę) -odżywka Timotei od blondu -odżywka w spray'u z nowej serii Joanny Jedwab(czeka) -jedwab w płynie Joanny /styling effect/ -odżywka ze spłukiwaniem HEGRON (czeka) -szampon Lidlowy z papayą i brzoskwinią ![]() ![]() -szampon Palmolive z perłą aby włosy miały blask ![]() -szampon palmolive do blondu (czeka) -H&S zimowy Do tego piję Pokrzywę a po urodzeniu córuni zabiorę się za moje tabletki drożdżowo-pokrzywowe ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-01-31 o 07:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nawet nie wiedziałam, że w ciąży jestes... Gratuluje ![]() wpadaj tutaj częsciej, bo jak nie to.... Cytat:
+wysyłka od organizatorki do polski ok 5-6 zł... za połówkę różu pewnie 5, ale jak się zamawia przez zbiorowe to lepiej opd razu kupic cos więcej, bo i tak płaci się za wysyłke pocztą ![]() w sumie najlepiej byłoby jakby się jakas organizatorka zgodziła nam podzielić, a pewnie taka się znajdzie ![]() sampli kupowac się nie opłaca, bo taki sampel kosztuje ok 10 zł za 1g a za 18 zł mamy 5 g ![]() a moze chciałabys jeszcze czegoś połówkę? skoro masz 20 zł na tydzien ![]() ja będe poszukiwac chętnej na połówkę soft bronzera tego: http://www.everydayminerals.com/stor...t-bronzer.html i tego korektora. mi on potrzebny na próbę jako baza pod cienie, ale nadaje się tez do krycia pojedynczych niedoskonałosci ![]() ![]() ![]() http://www.everydayminerals.com/stor...intensive.html chyba, że organizatorka wysyłałby wszystko do mnie to mogłabym ci coś odsypać, ale dużo tego nie mam tym bardziej, że nie wiem jakich podkładów potrzebujesz ![]() ew. mogłabym ci odsypac troszkę primera z EDM, o ile nie masz ![]() ![]() ![]() ale to jak juz chcesz.... warstw podkładu czy minta? ![]() ja nkładalam 4-5 warstw podkładu,a to źle bo za duzo, teraz nkładam 2-3 warstwy, a podobno 1-2 starczają, bo podkład ma tylko wyrównac koloryt ![]() co do minta to tylko opruszam nim nos i policzki musze sobie kupic jeszcze jednego LHK ![]() bo uzywam go do bazy, minta, podkładu i pudru ![]() ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-01-31 o 09:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A używasz czasem formuły intensive jako korektora? Ja dzisiaj próbowałam, ale nie mam pędzelka do tego więc troche nie wyszło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie powinna zrobic ci się maska, o ile nie przesadzisz z podkladem ![]() nie testowałam, ale powinien byc ok, jasny brązer, który krzywdy raczej nie zrobi ![]() tez niewiem jaki ![]() albo intensive fair albo multi-tasking ![]() ![]() ![]() nie wiem czy ci powiedzą czy same będą wiedziec ![]() ![]() zawsze mozesz wizasc ze mną ten primer i on powinien miec odcien podobny dotych 2 korektorów + będziesz miec juz baze pod cienie formuły intensive nie próbowałam jako korektora, ale wątpie zeby dała krycie takie jakie da korektor ![]() ja na poczatku uzywałam zwykłego pędzla do cieni do korektora i malo mnie krył, dopiero jak kupiłam ovala to zobaczylam jak ładnie kryją korektory ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- tutaj masz jeszcze zdjęcia korektorów ![]() http://1.bp.blogspot.com/_KVRgkO_C8f...concealers.JPG Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-01-31 o 12:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Wtajemniczenie
|
Już wczoraj tutaj zaglądałam, ale się wam nie wtrącałam...
![]() ![]()
#1361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z Tobą soft bronzer na pół o ile się nie rozmyślicie ![]() i szukam jeszcze chętnych na połówki albo1/3 1/4 korektora multi-intensive i połówke podkładu fawn w formule matte ![]() jak bede zamawiac to zapytam dziewczyn z wątku EDM a jak się nikt nie skusi to koektora całego napewno nie biorę ![]() jak uzywacie cieni to podobno pędzelek eye kaubku junior jest świetny ![]() ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-01-31 o 12:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A próbowałas korektora aussie perk me up? Co do pędzli to ja musze zamówić jeszcze do korektora i coś do różu/brązera tylko ciekawe skąd ja na to kase wezme ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1264867504 Ty mi to mówisz ![]() ![]() go ma tylko jedna osoba na all do różu wez dome ![]() aussie mam ale w ogóle niepotrzebny, dziewczyny uzywają do powiek/ rozświetlenia kącików ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem jak sobie ten brązer czy róż nałoże flat topem, ale nie mam pieniedzy na jakiś normalny pędzel ![]() ![]() Edit: Jednak jest multi intensive to zamówie najpierw próbki ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-01-31 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
flat topem to ja nie wiem jak to nałozysz ja nie dałam rady ![]() sunlight pod oczy ok ale ogólnie najlepsze co moze byc to nawilzajace korektory w nich jest nawilżajacy sunlight uwodniony mint clear na niedoskonałosci i jeszcze jakis jeden +pędzelek do korektora i tokosztuje 37-38 zł to są sample... do mnie powinny dojsc jutro ![]() ja sunlighta pod oczy rozrabiam z jojobą ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- zawsze mozesz kupic jakies zestaw korektorów z tego ![]() http://www.everydayminerals.com/stor...oncealers.html 15 zł kosztuje jeden zestaw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to są jakieś nawilzające korektory z edm? Matko ja jestem zielona ![]() I jeszcze musze kupić jakiś puder, myslałam nad bambusowym, bo nim byłam zainteresowana juz duzo wczesniej ale jakos tak nie było okazji do kupienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1368 |
Zakorzenienie
|
http://www.everydayminerals.com/stor...ollection.html
dziewczyny mówią, ze jak narazie najlepsze z oferty EDM ![]() ale one na znizki nie wchodza i tylko sample są... |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- po zstanowieniu stwierdzam, że do zamówienia będe juz mogła podpiąć się w połowie tygodnia ![]() i w ogóle jesli napewno chcecie te połówki to jak sie dzielimy? kto bierze pudełko? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi jest obojętne, ja ostatecznie mam jakieś puste pudełko bo jakimś pudrze to nie ma problemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Zakorzenienie
|
wyniesie jakies 9 zł z wysyłką ze stanów
podkład cię wyniesie 23-24 zł +wysyłak do Polski 6 zł jak chcesz to mozemy wysłac to najpierw do mnie ja nam podziele i wyśle Ci próbki multi-taskinga i intensive-faira? |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Zakorzenienie
|
w jakiej formule bierzesz golden faira?
bo chętnie bym ci cos do niego dopłaciła.. muszę wypróbowac ten odcien, a jeszcze nie miałam oj tam to wątek plotkowy o czym chcemy tylko nazwe ma mylną ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-01-31 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | |
Zakorzenienie
|
na inny temat robie zadanie domowe i nie wiem
![]() co to znaczy, ze mam wymienic wzorce parenetyczne renesansu? to mają byc autorzy? tytuły? a moze kawałek tekstu? ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
![]() a chciałam tylko kolor sprawdzic czy lepszy od fawna będzie ![]() jak chcesz to mozemy zrobic tak, ze ja sobie wezme próbeke gf i wysle ci próbke fawna i zobaczysz jak z tą formułą matte i czy Cię matowi ![]() dziwczyny robią tak, ze kładą gf pod spód a na to fawna zeby nie byc ani za żółte ani za blade ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak organizatorka wyśle do Ciebie ten mój podkład to zapłacisz więcej za wysyłke do Ciebie? Bo jak tak sie da to mozna zrobic tak, ze wszystko zamówisz do siebie a potem mi wyślesz to co do mnie, a ja Ci kase oddam. No chyba, ze to wyjdzie jakoś wiecej czy cos. A matta chętnie spróbuje ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-01-31 o 16:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli wyjdzie więcej to jedynie o 1 zł a to na pół 50 gr a moze bedzie 6 zł ![]() napisz mi dokaldnie co chcesz sobie kupic z EDM to zrobie taką liste i oblicze ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- jeszcze tak wracając do zadania mam zebrac informacje o alianach "alianach" według mnie to"aliani" ale w internecie znajduje tylko "alianci" "alianach" to alianci a nie aliani? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli ja bym wzięła jeśli by się dało ten pędzel, podkład no i brązer do podziału. ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oval kosztuje 6$ poz nizce to 3,3$+ 1,15$ wysyłka =4,45$ x 3 = 13,35$ zaraz zrobię taką liste ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.