|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6121 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
wskakuj do auta i dawaj!!! Wez Horite ze soba, bo widac ze biedactwo glodne ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- powtorze o kiedys pisalam. Moja Babcia, podajac mi kolejny batonik zawsze mowila piec minut w ustach, godzina w zoladku, cale zycie w biodrach |
||
|
|
|
#6122 |
|
Rozeznanie
|
oj te babcie maja powiedzonka...
u mnie to jak zobaczyla synka po raz pierwszy to bylo tak ,, z takiej mazi takie cudo,, hihihii
|
|
#6123 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6124 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6125 |
|
Kazar Lady
|
opalenizna mi wyłazi.tylek piecze hehe ale nie mialam kremu z filtrem bo znienacka wpadłam ..niby zakryłam wacikami ale i tak blizny czerwone..
a co sie bedę martwić i tak niedługo je ponownie potnę ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- najadłam sie jak bąk - oczywiście również w słusznej sprawie..teraz trzeba poleżeć
|
|
|
|
#6126 |
|
Rozeznanie
|
mniam smaka robicie ta makrelka....
ja wlasnie wciagnelam salatke z tunczykiem,,, przez to forum zamiast zwalic moje 2 kilo to przytyje....
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-01-31 o 21:50 |
|
|
|
#6127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- a ja wlasnie 2 jogurty wciaglam ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- aniu wlasnie przejzalam moje wyniki i w tym tygdniu pobilam rekord w ciagu tyg. spalilam 6600kcal . Naszczescie moj 2 tyg. wyscig sie skonczyl i wracam do treningow codziennych po ok.1 -1,5 h ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- mykam spac kolorowych snow
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-31 o 22:33 |
|
|
|
|
#6128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześc wszystkim
-no trudno, jakoś dam radę![]() Listopadowa- rodzinka siedziała do 3 w nocy ? Mam nadzieję, że Ci wszystkiego nie zjedli ![]() Macerata- z Nolicinem niestety nie pomogę We wtorek (9 02) ma jeszcze śnieg padać- ale w czwartek juz nie Zenettt-Twój Tż to blacharz-ale by mi się przydał , szkoda że w Poznaniu. W piątek jakiś gamoń mi na autku ogromnego wgniota zrobił - nie wyszłoTak czy inaczej będzie mi pilnie blacharz potrzebny-bo takim gnieciuchem to trochę wstyd jezdzić.---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i: pogratulować. Kolorowych życzę
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#6129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To nie takie proste siku wypocic w tygodniu 6600kcal powyzej spoczynkowego metabolizmu Wielki szacun Slonko!!! Wczoraj pisalam o mojej nowej odzywce. Jako, ze ostatnio odzywki bialkowe spozywam w formie musow, to i teraz tez tak zrobilam. Trzy miareczki, odrobina mleka 0% i ubilam calosc mikserem. Powstala puszysta, truskawkowa masa ... prawie pychota Jedynie 110kcal i az 23 gramy białka ![]() pysiu, kolorowych i do jutra
|
|
|
|
|
#6130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..o ile mi coś innego nie powariowało od tych nerwów, to myślę,że będzie dobrze.. ..najgorsza jest niepewność,bo na dłuższą metę odbija się nie tylko na psychice, ale i na fizyczności..ciało, wiadomo,też ma w główce centrum dowodzenia.. ![]() ..będzie wszystko wiadomo jutro wieczorkiem,ale jestem dobrej myśli.. ..śnieg w czwartek nie będzie padał, ale ten wtorkowy może jeszcze zalegać.. ![]() ..chyba,że spróbujemy go przekonać siłą pozytywnego myślenia ..przykro mi,że Twoje autko obite.. ..ale powiedzmy, że to na szczęście.. ![]() ..teraz nic mu nie straszne.. ![]() ..choć z tym blacharzem to dla pewności pewnie lepiej poczekać do wiosny.. ![]() ..może za wcześnie o to pytać,ale w razie gdybym była w stanie umyć głowę przed powrotem.. ..bo czytałam(Tigi pisała),że dziewczyny myły,ale to był środek lata.. ..bo tak mnie to nurtuje.. ![]() ..czy widziałaś tam może przypadkiem w obiegu jakąś szpitalną suszarkę do włosów ![]() ..nie mam doświadczenia ze szpitalami, nie spodziewam się luksusów,ale co mi szkodzi spytać.. ![]() pozdrawiam, i uciekam.. życzę wszystkimDobrej Nocki ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- ..ach, i jeszcze.. ..bo DadaGaga miała powiększone węzły, i dlatego jej nie zoperowali,czy coś.. ..a jak się objawiają powiększone węzły..? ..bo ja nie wiem.. ![]() ..choć może i lepiej nie wiedzieć ![]() ..ale jeśli to widać gołym okiem, to w którym miejscu?
|
|
#6131 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale lodówka pełna, tylko napoje poszły![]() Cytat:
Cytat:
Kierowca z bombowca ![]() :ro tfl:......................... ......................... ......................... ......................... ...................... A ja dalej do roboty ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Daga miała powiększone bodajże podżuchwowe... albo któreś z szyjnych... Nie pamiętam niestety . Podżuchwowe - jak sama nazwa wskazuje znajdują się obustronnie pod żuchwą; szyjne - rozmieszczone na linii od uszu do obojczyka. No i oprócz tego są jeszcze inne węzły chłonne... Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-31 o 23:55 |
|||||
|
|
|
#6132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówisz -autko na szczęście . Może być i tak . Co do mycia główki. Ty cała moczyć się nie będziesz mogła - ale można zadzwonoć i się spytać. Wiem, że to kiepskie rozwiązanie ale są spraye do "mycia" włosów bez mycia. Takie jak trzeba np w podróży umyć a warunków nie ma.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#6133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..moim zdaniem nie, ale trochę mnie nurtowało,choć im więcej poczytałam, tym bardziej wątpię.. ..co o tym myślisz? ..bo mi lekarz kazał się nim karmić przez 10dni..tzn.do niedzieli włącznie.. ..ew.myślę by skrócić o 2-3dni,bo taki skrót byłby już bezpieczny, a miałby czas się wypłukać z organizmu..
|
|
#6134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może sami tyle naniesli
|
|
|
|
|
#6136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie widzę problemu , ale też to nie ja będę Ciebie kroić![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#6137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..ale jak nie wiadomo co myśleć, to zawsze można sobie wytłumaczyć,że to na szczęście.. ![]() ..one sobie myły w zlewie,ale jak już o to zapytałam, to zdałam sobie sprawę,że dziwnymi rzeczami zaprzątam sobie glowę.. ![]() ..taki spray to trzeba dobrze wyczesać,co może nie być łatwe.. ![]() ..ale przecież jest zima, i czapka jak najbardziej wskazana, w razie co.. ![]() buziam Cię i uciekam,bo rano trzeba wstać, i jutro dłuuugi dzień.. ![]() ..a autko..no, trudno,zdarza się.. ..cycuchy żeśmy naprawili,a z takim pięknym biustem naprawa autka to musi być pikuś.. ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
im więcej się wie, tym człowiek spokojniejszy.. ![]() ..choć różnie to bywa.. ![]() ale też i normalne jest,że tych parę dni przed op.,to niemal wszystkie robimy z igły widły.. ![]() papatki.....
|
|
#6138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak trochę jak kotek-po kawałeczku . Od piersi w dół , i od piersi w górę
|
|
|
|
|
#6139 | |
|
Zakorzenienie
|
Macerata
Ja też niedługo lulu, bo jutro rano do pracy trzeba wstać ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
.
|
|
|
|
|
#6140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() :rot fl:![]() jeszcze nie sprawdzałam Ja zawsze, we wszystkim dobrego się doszukam - więc mi przypasowało, że to na szczęście .A jak zreperuje to będzie za co toast wznieść Jutro skończę to co miałam w listopadzie skończyć Mykam już , buziaki
|
|
|
|
|
#6141 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ale z cyckami Dopiero by się zdziwił lekarz co mi szwy zdejmował -to ta pani po operacji plastycznej? ![]() Jeszcze by mnie pogonili z poczekalni.Pamiętam jak się ucieszyłam, że mnie uczeszesz ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#6143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaraz się posikam ze śmiechu ![]() To ja już naprawdę uciekam, żeby mi co nieco po nogawkach nie poleciało ![]() Buziaczki |
|
|
|
|
#6144 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
macerata - slonce wyluzuj troche , jak tak dalej bedzie to Ty sie jeszcze przed op.sama wykonczysz . Wszystko bedzie ok. Mya bardzo mi przykto z powodu autka , ale macerata ma racje to na szczescie ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- ania widze , ze Twoja nowa odzywka sie sprawdza ,zobaczymy co bedzie dalej . Powiedz mi jeszcze ile razy w ciagu dnia ja pijesz ![]() Od dzisiaj musze chociaz pilnowac co jem zobaczymy czy mi cos z tego wyjdzie
|
#6145 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim
miłego dzionka wieczorkiem zapraszam na ![]() 5 miesięcy stuknie cycuchom, więc.... stawiam ![]() ![]() cco byśmy nie popadaly z nadmiaru procentów w glówkach toaścik ![]() ![]() ![]() buziaczki willma
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2010-02-01 o 08:24 |
|
|
|
#6146 |
|
Raczkowanie
|
buziaczki willma
Dzięki Horo!!!! Przeleciałam Was!!! Duuuużo tego naprodukowałyście!! Idę na śniadanko! mam urlop! Dzieci juz w szkole...Tz w pracy...Ja w łóżku... Tak powinno być!!! Chciałeś panią pracuj na nią!!!
|
#6147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie, ze tak powinno być moj najstarszy w szkole... maluchy ze mna w domku... wolne do środy... TZ w oracy a ja... delektuję się kawką
|
|
#6148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to ja juz pije na razie kawe
|
|
#6149 |
|
Zakorzenienie
|
|
#6150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj z moim zrobilismy sobie pomiary i troche tego musimy ubic Ale na szczescie nie tak wiele (ok. 2-3% fatu )W sprawie odzywki, to zawsze po treningu a czasami tez wieczorem (w nocy ) gdy nie mam nic innego sensownego w lodowce typu makrelka, twarozek czy tunczyk. Taki mus odzywkowy skutecznie mnie zamula i zasladza a na szczescie nie zamienia sie w facik ![]() Horitko, no to do wieczornej imprezki!!! Patrz Pani jak ten czas leci ... I jak szybko czlowiek do obfitosci przywyka A z wolnych dni korzystaj!!! Wczoraj w koncu przetrzymali Cie w pracy Willma, grzeczna Dziewczynka! Najwazniejsze to zycie sobie ustawic, a potem to juz z gorki ![]() trelek, trzymamy kciuki abys nie musiala calego krwiobiegu zostawiac Czekamy na wiesci, wiec o nas nie zapominaj ![]() macerata, juz luty!!!!! Odliczamy Slonko i dla Ciebie A zreszta ... co tam wlosy, jak cycuchy tak raduja |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

Moze mi urosna???

blacharz potrzebny-bo takim gnieciuchem to trochę wstyd jezdzić.
klask i: pogratulować.