Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 205 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-31, 20:52   #6121
anna_ivy
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
chodź do Misi przytule do piersi (lewej bo większa) nie płakaj sprawdz konto ..zaradzimy..
matko i kto by pomyślał że po niepełnych 3 miesiącach będe obsesyjnie myślec o kolejnym zabiegu i nie przeraża mnie zadna narkoza ból jedynie to spanie na plecach...brrrrr
ale jak mus to mus
no tule, sie tule a im dluzej jestem przy Twej piersi tooooo Nie wiem co Twoj Polowek na to, ale ja juz tu zostane

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Ania, uuuwielbiam pastę z makreli Daj mi ze 2,5 godz i już u Ciebie jestem

wskakuj do auta i dawaj!!! Wez Horite ze soba, bo widac ze biedactwo glodne

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
własnie tego się należy obawiać

powtorze o kiedys pisalam. Moja Babcia, podajac mi kolejny batonik zawsze mowila piec minut w ustach, godzina w zoladku, cale zycie w biodrach
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 20:59   #6122
pink star
Rozeznanie

oj te babcie maja powiedzonka...
u mnie to jak zobaczyla synka po raz pierwszy to bylo tak ,, z takiej mazi takie cudo,, hihihii

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 20:59   #6123
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
no tule, sie tule a im dluzej jestem przy Twej piersi tooooo Nie wiem co Twoj Polowek na to, ale ja juz tu zostane

przytuli sie do drugiego..

wskakuj do auta i dawaj!!! Wez Horite ze soba, bo widac ze biedactwo glodne

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

powtorze o kiedys pisalam. Moja Babcia, podajac mi kolejny batonik zawsze mowila piec minut w ustach, godzina w zoladku, cale zycie w biodrach
pasta z makreli z ogóreczkiem jajeczkiem..świeży chlebek masełko...id grzac pomidorową

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 21:15   #6124
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
pasta z makreli z ogóreczkiem jajeczkiem..świeży chlebek masełko...id grzac pomidorową
makrelka wciagnieta ... i to w takiej ilosci, jakby wszystkie Wizazystki byly na kolacji Nie mniej jadlam w szczytnym celu Moze mi urosna???
Stary 2010-01-31, 21:31   #6125
Miskaa78
Kazar Lady

opalenizna mi wyłazi.tylek piecze hehe ale nie mialam kremu z filtrem bo znienacka wpadłam ..niby zakryłam wacikami ale i tak blizny czerwone..
a co sie bedę martwić i tak niedługo je ponownie potnę

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

najadłam sie jak bąk - oczywiście również w słusznej sprawie..teraz trzeba poleżeć

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 21:48   #6126
pink star
Rozeznanie

mniam smaka robicie ta makrelka....

ja wlasnie wciagnelam salatke z tunczykiem,,,
przez to forum zamiast zwalic moje 2 kilo to przytyje....

54,5 kg - cel 49kg

Edytowane przez pink star
Czas edycji: 2010-01-31 o 21:50
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 22:40   #6127
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
logiczne, ze albo "wypadl" z tira , albo dziergany w garazu, przez male chinskie raczki za lyzeczke ryzu.

Dziewczyny, nie ma co liczyc na cud jesli w UK, ShockAbsorber kosztuje powyzej 20 - 30 funciakow
aniu swietny tekst z tymi raczkami

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

a ja wlasnie 2 jogurty wciaglam

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

aniu wlasnie przejzalam moje wyniki i w tym tygdniu pobilam rekord
w ciagu tyg. spalilam 6600kcal . Naszczescie moj 2 tyg. wyscig sie skonczyl i wracam do treningow codziennych po ok.1 -1,5 h

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

mykam spac kolorowych snow

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-01-31 o 22:33
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 22:58   #6128
MyaDiva
Zakorzenienie

Cześc wszystkim , widze że u nas w niedziele apstynencja -no trudno, jakoś dam radę

Listopadowa- rodzinka siedziała do 3 w nocy ? Mam nadzieję, że Ci wszystkiego nie zjedli

Macerata- z Nolicinem niestety nie pomogę. Jutro się wyjaśni-będę z niecierpliwością czekać na wieści.
We wtorek (9 02) ma jeszcze śnieg padać- ale w czwartek juz nie. Mówiłam, że wszystko załatwione

Zenettt-Twój Tż to blacharz-ale by mi się przydał , szkoda że w Poznaniu. W piątek jakiś gamoń mi na autku ogromnego wgniota zrobił. I to z tej strony, co ja go obiłam niedawno-jak wracałam z konsultacji od twopika wpiep......łam się na żuka. Tak mnie wtedy ten idyiota wkurzył że postanowiłam żuka przepchnąć - nie wyszło. Już Wam nawet wtedy tego nie pisałam-bo ile moich nieszczęśc można znieść i tak jesteście bardzo wyrozumiałe.
Tak czy inaczej będzie mi pilnie blacharz potrzebny-bo takim gnieciuchem to trochę wstyd jezdzić.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

w ciagu tyg. spalilam 6600kcal .
klask i: pogratulować.

Kolorowych życzę

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 22:59   #6129
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
w ciagu tyg. spalilam 6600kcal . Naszczescie moj 2 tyg. wyscig sie skonczyl i wracam do treningow codziennych po ok.1 -1,5 h

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

mykam spac kolorowych snow
pysiu, podziwiam To nie takie proste siku wypocic w tygodniu 6600kcal powyzej spoczynkowego metabolizmu Wielki szacun Slonko!!!
Wczoraj pisalam o mojej nowej odzywce. Jako, ze ostatnio odzywki bialkowe spozywam w formie musow, to i teraz tez tak zrobilam. Trzy miareczki, odrobina mleka 0% i ubilam calosc mikserem. Powstala puszysta, truskawkowa masa ... prawie pychota Jedynie 110kcal i az 23 gramy białka Normalnie wytlucze te resztki tluszczu i ... i wyschne na wior Zapchalam sie tym musem na pol dnia

pysiu, kolorowych i do jutra
Stary 2010-01-31, 23:42   #6130
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Macerata- z Nolicinem niestety nie pomogę. Jutro się wyjaśni-będę z niecierpliwością czekać na wieści.
We wtorek (9 02) ma jeszcze śnieg padać- ale w czwartek juz nie. Mówiłam, że wszystko załatwione
hej,Mya
..o ile mi coś innego nie powariowało od tych nerwów, to myślę,że będzie dobrze..
..najgorsza jest niepewność,bo na dłuższą metę odbija się nie tylko na psychice, ale i na fizyczności..ciało, wiadomo,też ma w główce centrum dowodzenia..
..będzie wszystko wiadomo jutro wieczorkiem,ale jestem dobrej myśli..
..śnieg w czwartek nie będzie padał, ale ten wtorkowy może jeszcze zalegać..
..chyba,że spróbujemy go przekonać siłą pozytywnego myślenia
..przykro mi,że Twoje autko obite..
..ale powiedzmy, że to na szczęście..
..teraz nic mu nie straszne..
..choć z tym blacharzem to dla pewności pewnie lepiej poczekać do wiosny..

..może za wcześnie o to pytać,ale w razie gdybym była w stanie umyć głowę przed powrotem..
..bo czytałam(Tigi pisała),że dziewczyny myły,ale to był środek lata..
..bo tak mnie to nurtuje..
..czy widziałaś tam może przypadkiem w obiegu jakąś szpitalną suszarkę do włosów
..nie mam doświadczenia ze szpitalami, nie spodziewam się luksusów,ale co mi szkodzi spytać..
pozdrawiam, i uciekam..
życzę wszystkimDobrej Nocki

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

..ach, i jeszcze..
..bo DadaGaga miała powiększone węzły, i dlatego jej nie zoperowali,czy coś..
..a jak się objawiają powiększone węzły..?
..bo ja nie wiem..
..choć może i lepiej nie wiedzieć
..ale jeśli to widać gołym okiem, to w którym miejscu?
Stary 2010-01-31, 23:52   #6131
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

Listopadowa- rodzinka siedziała do 3 w nocy ? Mam nadzieję, że Ci wszystkiego nie zjedli
No siedzieli, siedzieli, już ledwo trzymałam się na nogach, a impreza nadal trwała. Ale lodówka pełna, tylko napoje poszły

Cytat:
Lek z grupy fluorochinolonów - bardzo często i z dużą efektywnością stosowane w zakażeniach (bakteryjnych) dróg moczowych (zarówno u ludzi i sierściuchów)

Cytat:
W piątek jakiś gamoń mi na autku ogromnego wgniota zrobił. I to z tej strony, co ja go obiłam niedawno-jak wracałam z konsultacji od twopika wpiep......łam się na żuka. Tak mnie wtedy ten idyiota wkurzył że postanowiłam żuka przepchnąć - nie wyszło

Kierowca z bombowca:ro tfl:

......................... ......................... ......................... ......................... ......................

A ja dalej do roboty, ale pewnie Was za jakiś czas odwiedzę

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość

..może za wcześnie o to pytać,ale w razie gdybym była w stanie umyć głowę przed powrotem..
..czy widziałaś tam może przypadkiem w obiegu jakąś szpitalną suszarkę do włosów
..nie mam doświadczenia ze szpitalami, nie spodziewam się luksusów,ale co mi szkodzi spytać..
Macerata - ja co prawda nie widziałam suszarki, ale pewnie mają. Tyle, że ja akurat nie byłam zainteresowana myciem głowy....bo leżałam plackiem w wyrze i wyłam z bólu

Cytat:

..ach, i jeszcze..
..bo DadaGaga miała powiększone węzły, i dlatego jej nie zoperowali,czy coś..
..a jak się objawiają powiększone węzły..?
..bo ja nie wiem..
..choć może i lepiej nie wiedzieć
..ale jeśli to widać gołym okiem, to w którym miejscu?
Powiększone węzły da się bez problemu wyczuć (palpacyjnie, a czasem i gołym okiem), czasem bolą czasem nie...
Daga miała powiększone bodajże podżuchwowe... albo któreś z szyjnych... Nie pamiętam niestety.
Podżuchwowe - jak sama nazwa wskazuje znajdują się obustronnie pod żuchwą; szyjne - rozmieszczone na linii od uszu do obojczyka.
No i oprócz tego są jeszcze inne węzły chłonne...

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-01-31 o 23:55
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 23:54   #6132
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
hej,Mya
..o ile mi coś innego nie powariowało od tych nerwów, to myślę,że będzie dobrze..
..najgorsza jest niepewność,bo na dłuższą metę odbija się nie tylko na psychice, ale i na fizyczności..ciało, wiadomo,też ma w główce centrum dowodzenia..
..będzie wszystko wiadomo jutro wieczorkiem,ale jestem dobrej myśli..
..śnieg w czwartek nie będzie padał, ale ten wtorkowy może jeszcze zalegać..
..chyba,że spróbujemy go przekonać siłą pozytywnego myślenia
..przykro mi,że Twoje autko obite..
..ale powiedzmy, że to na szczęście..
..teraz nic mu nie straszne..
..choć z tym blacharzem to dla pewności pewnie lepiej poczekać do wiosny..

pozdrawiam, i uciekam..
życzę wszystkimDobrej Nocki

Oczywiście-bądzmy dobrej myśli

Mówisz -autko na szczęście. Może być i tak W sumie i tak dobrze że z tej samej strony stuknął-zawsze mogę parkować tak, żeby prawego boku nie było widać .

Co do mycia główki. Ty cała moczyć się nie będziesz mogła-i to przez 6 dni. W szpitalu jest tylko prysznic dla personelu-ale jak będziesz chciała to oczywiście można skorzystać. Tylko tam Ci ciężko będzie samej głowę umyć tak by się nie zmoczyć po całości. Suszarki nie widziałam - ale można zadzwonoć i się spytać. Wiem, że to kiepskie rozwiązanie ale są spraye do "mycia" włosów bez mycia. Takie jak trzeba np w podróży umyć a warunków nie ma.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-01-31, 23:57   #6133
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Lek z grupy fluorochinolonów - bardzo często i z dużą efektywnością stosowane w zakażeniach dróg moczowych (zarówno u ludzi i sierściuchów)
..he,no ale czy Twoim zdaniem ma się on jakoś/może mieć wpływ na op./konieczność jej przełożenia z tego powodu..?
..moim zdaniem nie, ale trochę mnie nurtowało,choć im więcej poczytałam, tym bardziej wątpię..
..co o tym myślisz?
..bo mi lekarz kazał się nim karmić przez 10dni..tzn.do niedzieli włącznie..
..ew.myślę by skrócić o 2-3dni,bo taki skrót byłby już bezpieczny, a miałby czas się wypłukać z organizmu..
Stary 2010-02-01, 00:00   #6134
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

Co do mycia główki. Ty cała moczyć się nie będziesz mogła-i to przez 6 dni. .
Zalecenie pani dr, ale w domku to już się kąpałam - tak delikatnie uważając na piersi, opatrunki itp. Głowę mył mi mąż. Ale przed op. przezornie obcięłam kudełki - żeby później było łatwiej
Stary 2010-02-01, 00:05   #6135
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
No siedzieli, siedzieli, już ledwo trzymałam się na nogach, a impreza nadal trwała. Ale lodówka pełna, tylko napoje poszły
To za dużo nakupiłaś -jakby było mniej, szybciej by poszli a może sami tyle naniesli .

Stary 2010-02-01, 00:08   #6136
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
..he,no ale czy Twoim zdaniem ma się on jakoś/może mieć wpływ na op./konieczność jej przełożenia z tego powodu..?
..moim zdaniem nie, ale trochę mnie nurtowało,choć im więcej poczytałam, tym bardziej wątpię..
..co o tym myślisz?
..bo mi lekarz kazał się nim karmić przez 10dni..tzn.do niedzieli włącznie..
..ew.myślę by skrócić o 2-3dni,bo taki skrót byłby już bezpieczny, a miałby czas się wypłukać z organizmu..
Myślę, że nie będzie konieczności przekładania op.. Co prawda pani dr zastrzega, aby na 2 tyg. przed op. zakończyć kurację antybiotykową (fluorochinolony nie są zaliczane stricte do antybiotyków, ale działają na tej samej zasadzie), ale przecież często stosuje się antybiotyki zapobiegawczo przez op. (zapobiegawczo przed ew. zakażeniem) i po op.
Ja nie widzę problemu, ale też to nie ja będę Ciebie kroić

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
To za dużo nakupiłaś -jakby było mniej, szybciej by poszli a może sami tyle naniesli .
Poszli....a gdzie tam - spali u mnie. Napoje kupił mój mąż i rodzina też przywlekła
Stary 2010-02-01, 00:13   #6137
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście-bądzmy dobrej myśli

Mówisz -autko na szczęście. Może być i tak W sumie i tak dobrze że z tej samej strony stuknął-zawsze mogę parkować tak, żeby prawego boku nie było widać .

Co do mycia główki. Ty cała moczyć się nie będziesz mogła-i to przez 6 dni. W szpitalu jest tylko prysznic dla personelu-ale jak będziesz chciała to oczywiście można skorzystać. Tylko tam Ci ciężko będzie samej głowę umyć tak by się nie zmoczyć po całości. Suszarki nie widziałam - ale można zadzwonoć i się spytać. Wiem, że to kiepskie rozwiązanie ale są spraye do "mycia" włosów bez mycia. Takie jak trzeba np w podróży umyć a warunków nie ma.
tak mi się klepnęło,wiadomo,że szkoda autka..
..ale jak nie wiadomo co myśleć, to zawsze można sobie wytłumaczyć,że to na szczęście..
..one sobie myły w zlewie,ale jak już o to zapytałam, to zdałam sobie sprawę,że dziwnymi rzeczami zaprzątam sobie glowę..
..taki spray to trzeba dobrze wyczesać,co może nie być łatwe..
..ale przecież jest zima, i czapka jak najbardziej wskazana, w razie co..

buziam Cię i uciekam,bo rano trzeba wstać, i jutro dłuuugi dzień..

..a autko..no, trudno,zdarza się..
..cycuchy żeśmy naprawili,a z takim pięknym biustem naprawa autka to musi być pikuś..

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:
Myślę, że nie będzie konieczności przekładania op.. Co prawda pani dr zastrzega, aby na 2 tyg. przed op. zakończyć kurację antybiotykową (fluorochinolony nie są zaliczane stricte do antybiotyków, ale działają na tej samej zasadzie), ale przecież często stosuje się antybiotyki zapobiegawczo przez op. (zapobiegawczo przed ew. zakażeniem) i po op.
Ja nie widzę problemu, ale też to nie ja będę Ciebie kroić
dzięki
im więcej się wie, tym człowiek spokojniejszy..
..choć różnie to bywa..
ale też i normalne jest,że tych parę dni przed op.,to niemal wszystkie robimy z igły widły..

papatki.....
Stary 2010-02-01, 00:22   #6138
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Zalecenie pani dr, ale w domku to już się kąpałam - tak delikatnie uważając na piersi, opatrunki itp. Głowę mył mi mąż. Ale przed op. przezornie obcięłam kudełki - żeby później było łatwiej
Kąpiel tak trochę jak kotek-po kawałeczku . Od piersi w dół , i od piersi w górę . Ale te kilka dni idzie się przemęczyć. Ja włosy nad zlewem myłam-samemu to chyba najlepszy sposób.

Stary 2010-02-01, 00:26   #6139
listopadowa80
Zakorzenienie

Macerata - Śpij dobrze, kochana Kolorowych snów

Ja też niedługo lulu, bo jutro rano do pracy trzeba wstać

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:
Kąpiel tak trochę jak kotek-po kawałeczku . Od piersi w dół , i od piersi w górę . Ale te kilka dni idzie się przemęczyć. Ja włosy nad zlewem myłam-samemu to chyba najlepszy sposób.
Mya - ja sama nie dałabym rady - jeszcze lewa ręka była w miarę na chodzie, ale ta prawa.... tragedia.
Stary 2010-02-01, 00:36   #6140
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
tak mi się klepnęło,wiadomo,że szkoda autka..
..ale jak nie wiadomo co myśleć, to zawsze można sobie wytłumaczyć,że to na szczęście..
..a autko..no, trudno,zdarza się..
..cycuchy żeśmy naprawili,a z takim pięknym biustem naprawa autka to musi być pikuś..
:rot fl: jeszcze nie sprawdzałam

Ja zawsze, we wszystkim dobrego się doszukam - więc mi przypasowało, że to na szczęście choć sama bym na to nie wpadła .
A jak zreperuje to będzie za co toast wznieść

Jutro skończę to co miałam w listopadzie skończyć . Przebiłam Listopadową i jej kuraki o głowę.
Mykam już , buziaki

Stary 2010-02-01, 00:47   #6141
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

Jutro skończę to co miałam w listopadzie skończyć . Przebiłam Listopadową i jej kuraki o głowę.
No kurza stopa

I ja Ciebie buziam : cmok: Mya na dobranoc - Słodkich snów
Stary 2010-02-01, 00:53   #6142
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
----------

Mya - ja sama nie dałabym rady - jeszcze lewa ręka była w miarę na chodzie, ale ta prawa.... tragedia.
Tak, wiem kochanie Całe szczęscie, że ja byłam sprawna bo po tym tygodniu to bym jak jakaś bezdomna wyglądała. Potargany, zapuszczony upiór - ale z cyckami Dopiero by się zdziwił lekarz co mi szwy zdejmował -to ta pani po operacji plastycznej? Jeszcze by mnie pogonili z poczekalni.
Pamiętam jak się ucieszyłam, że mnie uczeszesz . Ale jeszcze bardziej się ucieszyłam, że dałam rade sama

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Cytat:
No kurza stopa

I ja Ciebie buziam : cmok: Mya na dobranoc - Słodkich snów
Słodkich, papa

Stary 2010-02-01, 00:55   #6143
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, wiem kochanie Całe szczęscie, że ja byłam sprawna bo po tym tygodniu to bym jak jakaś bezdomna wyglądała. Potargany, zapuszczony upiór - ale z cyckami Dopiero by się zdziwił lekarz co mi szwy zdejmował -to ta pani po operacji plastycznej? Jeszcze by mnie pogonili z poczekalni.
Pamiętam jak się ucieszyłam, że mnie uczeszesz . Ale jeszcze bardziej się ucieszyłam, że dałam rade sama

Zaraz się posikam ze śmiechu

To ja już naprawdę uciekam, żeby mi co nieco po nogawkach nie poleciało

Buziaczki
Stary 2010-02-01, 07:53   #6144
pysia222
Zakorzenienie

Witam wszystkich

macerata - slonce wyluzuj troche , jak tak dalej bedzie to Ty sie jeszcze przed op.sama wykonczysz .
Wszystko bedzie ok. przestan sie zamartwiac i glowa do gory

Mya bardzo mi przykto z powodu autka , ale macerata ma racje to na szczescie

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

ania widze , ze Twoja nowa odzywka sie sprawdza ,zobaczymy co bedzie dalej .
Powiedz mi jeszcze ile razy w ciagu dnia ja pijesz

Od dzisiaj musze chociaz pilnowac co jem zobaczymy czy mi cos z tego wyjdzie
Stary 2010-02-01, 08:08   #6145
horo
Zakorzenienie

GG do horo

dzień dobry wszystkim ... wiem, ze pysia już "na straży"
miłego dzionka
wieczorkiem zapraszam na
5 miesięcy stuknie cycuchom, więc.... stawiam ... jak ktoś woli. to ...w międzyczasie cco byśmy nie popadaly z nadmiaru procentów w glówkach
toaścik

buziaczki willma

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2010-02-01 o 08:24
horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 09:03   #6146
willma2
Raczkowanie

buziaczki willma [/QUOTE]

Dzięki Horo!!!!
Przeleciałam Was!!!
Duuuużo tego naprodukowałyście!!
Idę na śniadanko!
mam urlop!
Dzieci juz w szkole...Tz w pracy...Ja w łóżku...
Tak powinno być!!! Chciałeś panią pracuj na nią!!!
Stary 2010-02-01, 09:08   #6147
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Dzięki Horo!!!!
Przeleciałam Was!!!
Duuuużo tego naprodukowałyście!!
Idę na śniadanko!
mam urlop!
Dzieci juz w szkole...Tz w pracy...Ja w łóżku...
Tak powinno być!!! Chciałeś panią pracuj na nią!!!

pewnie, ze tak powinno być

moj najstarszy w szkole... maluchy ze mna w domku... wolne do środy... TZ w oracy
a ja... delektuję się kawką ... zapraszam

Stary 2010-02-01, 09:31   #6148
alela12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
dzień dobry wszystkim ... wiem, ze pysia już "na straży"
miłego dzionka
wieczorkiem zapraszam na
5 miesięcy stuknie cycuchom, więc.... stawiam ... jak ktoś woli. to ...w międzyczasie cco byśmy nie popadaly z nadmiaru procentów w glówkach
toaścik

buziaczki willma

to ja juz pije na razie kawe
Stary 2010-02-01, 09:34   #6149
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez alela12 Pokaż wiadomość
to ja juz pije na razie kawe

w zasadzie mozna juz rano ...

Stary 2010-02-01, 09:46   #6150
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
ania widze , ze Twoja nowa odzywka sie sprawdza ,zobaczymy co bedzie dalej .
Powiedz mi jeszcze ile razy w ciagu dnia ja pijesz

Od dzisiaj musze chociaz pilnowac co jem zobaczymy czy mi cos z tego wyjdzie
pysiu, dla mnie 1 luty to tez taka graniczna data, od ktorej zaczynam wybijac nadprogramowa tkanke tluszczowa wciagnieta jesienia i zima Wczoraj z moim zrobilismy sobie pomiary i troche tego musimy ubic Ale na szczescie nie tak wiele (ok. 2-3% fatu )
W sprawie odzywki, to zawsze po treningu a czasami tez wieczorem (w nocy ) gdy nie mam nic innego sensownego w lodowce typu makrelka, twarozek czy tunczyk. Taki mus odzywkowy skutecznie mnie zamula i zasladza a na szczescie nie zamienia sie w facik

Horitko, no to do wieczornej imprezki!!! Patrz Pani jak ten czas leci ... I jak szybko czlowiek do obfitosci przywyka
A z wolnych dni korzystaj!!! Wczoraj w koncu przetrzymali Cie w pracy

Willma, grzeczna Dziewczynka! Najwazniejsze to zycie sobie ustawic, a potem to juz z gorki

trelek, trzymamy kciuki abys nie musiala calego krwiobiegu zostawiac Czekamy na wiesci, wiec o nas nie zapominaj

macerata, juz luty!!!!! Odliczamy Slonko i dla Ciebie A co do mycia glowy, to chyba sil Ci nie starczy A zreszta ... co tam wlosy, jak cycuchy tak raduja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości