|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Klub ŻARŁOKÓW
Cytat:
![]() zbieram się na to odchudzanie i zbieram masakra. a co myślicie o rumianku, mięcie i pokrzywie? Kurde bardzo lubie.. a miętę to z własnego ogródka mam i uwielbiam pijać.
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mozna
![]() Ja wlasnie 30 brzuszków pełnych, ok. 500 podskoków, przed tym takie małe cwiczenia 15minutowe, a popołudniu łyżwy i 60 brzuszków na iweczór.
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
malutka to jestem ja 158 kochaniutka i w maju skończe 18 lat; )Więc proszę mi tu nie marudzić; ) Ważę 54 kg i mimo, że to też nie jest dużo jak twierdza wszyscy dookoła.. to czuję się jak ociężały słoń.. bo w tamtym roku tego samego miesiaca ważyłam 45 kg. najgorsze jest właśnie kupowanie spodni.. w moim wypadku, bo musiałam wymienić wszystkie..a o sukienkach nie mowie...
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Ja sukienki lubię bardzo
niestety w mojej szafie jest jedna ale to z powodu pory roku ;p ide sobie teraz troche poskakać to może część obiadu spalę ;d
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
poskakac? na skakance może? hmmm
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() bad_romance aaaa to takie buciki a co do tych herbatek to jak najbardziej, sama bardzo lubię pic pokrzywę ![]() A skakanka dobra rzecz lubię sobie poskakać, ale teraz pracuje nad talią i boczkami, więc wole częściej kręcić hula-hopem ![]() Dziś jak na razie pouczyłam się, pokręciłam 0,5h hula-hopem, pomogłam tacie, nanosiłam sie starych książek ze strychu, przy okazji troche pobiegałam po schodach, około 60 stopni w górę i tak w ta i wew tą parę razy Po tych porządkach i bieganinie zgłodniałam, więc zjadłam marchewkę i plaster polędwicy Znowu poszłam, ale wróciłam juz wcześniej, musiałam tylko zamieść cały strych. Przyszłam i zaczęłam robić obiadek, wyszedł pyszniutki ![]() Zdrowe gofry (niestety naleśniki nie pykły, bo wyszło na to, że siostra-studentka zabrała nowa patelnię teflonową a była taka cudna , a z innej to zjedli teflon i naleśniki rwały się więc postanowiłam zrobić gofry wyszły również wyśmienite i do tego smakowity sos zrobiony z średniej wielkości piersi z kurczaka ugotowanej w przyprawach![]() Reasumując obiadek zdrowy, małokaloryczny i syty Po obiadku pokręciłam jeszcze 0,5h hula-hopem a zaraz mykam myć naczynia i siO do nauki ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a na silownie/aerobic to chodze tak 8-9 wieczorem a potem w domku to juz praktycznie zaraz spac.... wiec kolacja po cwiczeniach jest juz niewskazana
Edytowane przez slonkom Czas edycji: 2010-01-31 o 18:16 |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
herbatki zielone z miętą, czerwoną z kawałkami grejpfruta pijam.
ostatnio tez robie soki z buraków = bardzo dobrze oczyszczają organizm /smiem powiedziec ze nawet przeczyszczają / dziewczyny o jak mi dobrze ze jest NAS żarłoczków wiecej
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Tak, tak - skakanka dobra rzecz
na skakance schudłam 10 kg, więc mam nadzieję, że i tym razem podziała ];-> dzisiaj lody zjadłam ;(
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
slonkom owsianka gÓóÓrą !
'nektar Bogów' ![]() Reasumując dzisiejszy dzionek to zjadłam hm..tak jakoś dużo się wydaje -owsianka ze startym małym jabłkiem -2xmarchewka + małe jabłko -marchewka, plaster polędwicy -zdrowe gofry light ;P z sosem z gotowanej piersi z kurczaka -marchewka, parę listków kapusty pekińskiej, 5 orzechów włoskich,plaster polędwicy Ćwiczenia: -rano 0,5h -> różne-> rozciąganie, brzuszki, damskie pompki etc -2x po 0,5h hula-hop -około 0,5 h rozciągania, brzuszki, boczki,skręty Piłam kawki, kakaa,coś 'ala' bulionik', ale nie z kostki tylko woda + przyprawy ![]() Jutro musze wstać raniutko [szkoła come back Dzień zacznę, jak to w rytuale bywa od pyszniutkiej owsianki (z czym to sie obaczy jeszcze ) + kawka z mlekiem 0,5%, a do szkoły zrobię kanapkę z chlebka robionego na zakwasie żytnim Ech..trzeba przetrwać jakoś te 9h w szkole ![]() Mykam spać piekne
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Malo jesz....
Co to jest marchewka plus plaster synki? Moze wytrzymasz na tym tydzien,a le potem nawrót i znow zaczniesz się objadac...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
mało, ale często
Dwa takie treściwsze dania i reszta mniej, ale zdrowiej (nie ja kiedyś, co 1h do lodówki lub jak poczułam małego głoda i wszamałam, co sie pierwsze pod rękę nawinęłoZa mna poranne ćwiczenia, a teraz zajadam owsiankę ze startym małym jabłkiem oraz kawka z mlekiem 0,5% i podczas robienia kanapki do szkoły podjadam plaster szyneczki Miłego Dnia
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec Wam dziewczynki zycze milego dnia pelnego usmiechu i tracenia kilogramow. ja zmykam spac. przez sen tez sie conieco spala ps. ja na sniadanie planuje owsianke z bananem. wiem ze banany sa nieco kaloryczne ale coz... trzeba sobie jakos zycie umilac
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie przyłanaczam tez na śniadanko zjadłam płatki owsiane z dodatkiem musli z rodzynkami i orzechami - odrobine. musze sie do tego troche przekonać bo nidgy nie lubiłam owsianki, ale wiem że jest bardzo syte i na długo starczy.
miłego dnia
|
|
#45 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. Ale ostatnio to co wyprawiam samą mnie przeraża - jakbym w jakieś ciągi wpadała... Czy mogę się do Was przyłączyć? Bardzo potrzebuję wsparcia Jak ja zazdroszczę ludziom, którzy mają zdrowy stosunek do jedzenia... Może z Waszą pomocą się tego nauczę?
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
_ell_ wlasnie dla takich osob załozylam ten wątek
![]() Ja własnie zjadłam mleko z płatkami9rozne rodzaje, plus suzone jabłko, rodzynki jakies owoce z rozy(?). A teraz gotuje sobie na parze 3 marchewki. Wiem, że zaczynam pieknie dzien, ale pewna jestem, że sie tak nie skonczy..
|
|
#47 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wiem, że jeśli dzień zacznę od zdrowego jedzenia, łatwiej mi to ciągnąć do końca dnia, jeśli jestem wystarczająco uważna i sobie nie odpuszczam, bo... (i w tym miejscu znajdę dla siebie 1000 wymówek Ale skoro zaczęłaś ładnie dzień, tak trzymaj! A jak Ci będzie źle to pomyśl o mnie - to mój pierwszy dzień i najbliższe będą męką, bo moje myśli będą krążyć wciąż wokół słodyczy . Ale dam radę. Muszę. W końcu, jeśliby się tak nad tym zastanowić, to cały ten śmieć, który zjadam, więcej mi zabiera niż daje.
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
zjadłam pączka.. mam ochote sie powiesic..
ide skakac..
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz po kalacji , dzisiaj sałatka z makreli wędzonej z cebulą i czosnkiem, oddech ,mam rewelacyjny
![]() ![]() ![]() na dzisiaj już koniec z jedzenie, ale nie obyło się bez grzeszków, bo niestety zjadłam dzisiaj 1 princese teraz tylko została mi woda.dziewczyny a jak u was ????
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis zjadlam prawie cala czekolade kokosowa, ale w sumie nie zaluje bo dobra w miare byla
a pozatym.. cos z zycia sie nalezy
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Żarłok Enigma melduje sie na stanowisku
![]() Suuuma suuumarów : -owsianka ze startym małym jabłkiem + kawa z mlekiem 0,5% -kanapka razowa ze sałata, pomidorkiem, twarożkiem i szyneczką -owsianka z 1xmarchewką i malutkim jabłkiem (to i to starte razem na tarce) + łyzka kukurydzy + łyzka p.kukurydzianych + kawka -5 orzechów włoskich, trochę otręb pszennych + kakao (1/3 mleka 0,5%, 2/3 wody + łyżeczka kakaa nat. + słodzik ) x2 Jadłospis nie za ciekawy, gdyż, iż,ponieważ... szkoła do 16.10, autobus o 16.30, w domu koło 17.30 Zaraz myknę zrobic sobie jeszcze kakaa mam dzis na nie wielką ochotę ale co tam zdrowe, nietłuste, więc sobie pozwalam ![]() Dobrze, że już odzwyczaiłam się od pączków i kupnej czekolady (nie smakuje już mi, wolę własnoręcznie robioną ) ![]() slonkom hih..zakręcona kobitka jesteś ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie moge- wielki grzech- naleśniki.
Weźcie przestancie, wychdozi na to, ze powinniscie jechac na smaych warzywach, bo owoce są tez bleeee gdyz fruktoza i inne pierdoły..;/
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Witam ;* dzisiajszy dzień byłby dla mnie w miarę udany gdyby nie kolacja ;/ Na śniadanie zjadłam dwie kromki chleba z serkiem i jabłko; następnie przed obaidem 3 mandarynki i jogurt naturalny; na obiad jakaś zupka; a na kolacje (i tu uwaga) ogromna jajecznicę, kajzerke z serkiem i jabło ;(((((((((((((((((((((((( ( to jest OKROPNE ile ja jestem w stanie zjesc na kolacje ;( ale wazylam sie dzis i schudlam 1,4 kg. Chociaż sama nie wiem jakim cudem ;o co do nalesnikow to ja rowniez uwieliem, mm ;d
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Narazie to tracisz wodę..
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
BelovedMoon jest tak, ze jeśli jesz mało w ciągu dnia to organizm domaga sie i nadrabiasz kolacją.
moya07 fakt, niestety na razie to woda i 'sygnał', że jelitka się czyszczą ![]() Mykam douczyć sie, bo czuje głóÓód wiedzy
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
enigmatyczna ma racje. Pozatym starajcie sie stopniowo, a nie tak rygorystycznie, bo wam metabolizm padnie i potem juz nic nie bedziecie chudnac, a od samego spróbowania zaczniecie tyc.
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
![]() Ech..ten cholerny metabolizm, juz raz sobie rozwaliłam jak jakos mało jadłam, więc wole częściej a mniej (choć lubię zapychać się a nie, czuć jakiś niedosyt choć powinno sie odchodzić od 'koryta' jak czuje się, że w brzuszku już cos jest, bo 20min dochodzi do naszego mózgu inf.o tym, że jesteśmy syci ) Teraz próbuje stawiać na sport tudzież gimnastyke żeby rozruszac mieśnie i mieć jakoś je wykształcone, bo co to za ciałko, które z tłuszczyku opadnie i taka galaret będzie, znaczy się bez żadnych mięśni? ![]() ee..ja tam lubie delikatnie zarysowane ![]() Dzis juz za mna poranne ćwiczenia i sniadanko-> owsianka ze startym małym jabłkiem + parę wisienek z dżemu niskosłodzonego ![]() Niedługo do szkoły obym nie musiała jak wczoraj czekać ponad 0,5h na autobus (rano jest niesamowity mróz ), oczywiście spóźniona na lekcje etc. Więc pamiętajcie, wszystko z głową Po co drastycznie ograniczać, spowolnić metabolizm, a później jak sie obudzicie to będziecie starać sie jeśc 'normalniej', ale jednak to będzie więcej i organizm będzie robił zapas, bo nie wiem kiedy znowu bedzie musiał 'głodować'.Miłego Dnia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.

ale rozumiem cię, bo sama jestem w takiej sytuacji 

a co do herbatek to uważam, że zielona i czerwona sa najlepsze(zdrowsze od tych wszystkich slim/fit etc.), ale czerwonej nie można pic w nadmiarze, bo odwapnia kości.

a była taka cudna
, a z innej to zjedli teflon i naleśniki rwały się 
Po obiadku pokręciłam jeszcze 0,5h hula-hopem 

. Ale ostatnio to co wyprawiam samą mnie przeraża - jakbym w jakieś ciągi wpadała... Czy mogę się do Was przyłączyć? Bardzo potrzebuję wsparcia
teraz tylko została mi woda.