|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
pewnie
![]() nam sie te projekty zmieniają co chwila, wiec bez sensu aby co tydzien wklejała inny ![]() pokaze wam tylko jaki mniej wiecej chcemy (ten akurat jest teraz na tapcie) chodzi o rozkład pomieszczen http://www.extradom.pl/projekt-domu-...garaz=&strona= |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Goosiu, było bardzo fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i poznałam tam chłopaka ![]() ![]() ![]() No i już następnego dnia przyjechał do mnie i poszliśmy na spacer... Było miło, wpatrzony we mnie jak w 8 cud świata, chemia w powietrzu, ale wciąż mi się kołatała w głowie myśl, że to nie jest Pan Potencjalny (ten, z którym jadę do Wrocka) ![]() ![]() Z Panem Potencjalnym moje rozmowy to zupełnie inny poziom poznawczy ![]() ![]() Tymczasem chłopak z klubu chce się znowu spotkać we wtorek i zabrać mnie do kina albo na kręgle... I co tu robić? ![]() Jodie, a gdzie mój przepis na ciasto Shrekowe? ![]() ![]()
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry,
co za masakra. Ile może być zimno i ile może padać śnieg? Jakoś udało się wczoraj wyjechać i dojechać, ale przekopałam chyba kilkaset metrów drogi, żeby w ogóle się stamtąd ruszyć i jestem cała połamana dziś. Melodio, spóźnione życzenia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. ![]() Haniu, super fryzura, ja sobie całkiem inną wyobrażałam, jak pisałaś o bobie, ale wyglądasz naprawdę dobrze. nie lubię poniedziałku |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie robić kurs prawa jazdy zimą, bo jednak kierowcy wolniej jeżdżą i przez to jest nieco łatwiej - poza tym od rzu się przyzwyczajasz do trudnych warunków ![]() Ja się nie dziwię, że nie jeździsz samochodem rodziców - kto to widział, żeby jeździć zimą na letnich oponach??? ![]() Widzę, że jesteś rozchwytywana ![]() ![]() Madziu, odpowiem na Twoje pytanie, jak tylko znajdę chwilkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak poznałam męża spotykałam się z 3 na raz ![]() ![]() I zawsze miałam takie podejście jak Ty..przecież na kawkę czy do kina można się umówić..bo niby czemu nie ![]() Zła kobieta ze mnie była ![]() Cytat:
![]() Wyszłam do knajpy pierwszy raz od zmiany fryzury. Akurat trafiliśmy na knajpę pełną znajomych i wszyscy oczy wybałuszali na mój widok. Pięciu kumpli stwierdziło (przy mężu) że gdyby nie on padliby mi do stóp. Dobrze że mam Igora bo co ja bym zrobiła z 5 kolesiami u stóp ![]()
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Melodio spóźnione życzenia przesyłam, niech się znajdzie wreszcie ta idealna połówka ![]() Haniu super fryzurka ![]() ![]() Ja tylko dzisiaj i też zaczynam małe ferie do końca tygodnia się pobyczę na urlopie z synkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wole mieć ciemne niż nie mieć żadnych ![]() Zresztą mąż woli ciemne..nawet teraz uważa że mam za jasne ![]() Fajnie że cały tydzień z synkiem spędzisz ![]()
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
też to samo pomyślałam, że strasznie wielki ten dom, za wielki.
ale ci zazdroszczę. W weekend właśnie też sobie pomyślałam, że mam ogromną chęć na parę dni wolnego, takiego żeby się wybyczyć, ale w sumie zaraz potem stwierdziłam, że szkoda mi tak urlop marnować, więc chodzę do pracy, ale kompletnie mi się nie chce |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no jasna sprawa, każdy ma inny gust ![]() Fajnie, fajnie, będe go uczyć jeździć na łyżwach ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi nie szkoda, mam dodatkowe dwa dni opieki na dziecko co roku do urlopu i jakoś zawsze ten urlop mam, nawet teraz wykorzystuję jeszcze końcówkę z zeszłego roku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mni też nie ![]() Znajomi pobudowali takie kolosy, a teraz do dziewczyn mamusia musi przyjeżdżać jak mężowie wyjeżdżają. Poza tym weź to posprzątaj i ogrzej. W pewnym momencie życie sprowadza się tylko do pracy i do sprzątania w "wymarzonym" domu. Jedyny ratunek to wynajęcie pani do sprzątania. Wszyscy moim znajomi korzystają z takich usług. Brat sie wkurzył w momencie w którym okazało sie ze w sobotę zamiast iśc z dziećmi na spacer od rana szoruje łazienki i kible.
![]() |
#4811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym, pytanie ile osób ma mieszkać w takim domu, bo jak 2 czy 3 to po 3 łazienki i 4 garderoby? No ale każdy potrzebuje czegoś innego. Ja za domem jestem jak najbardziej, ale raczej mniejszym, żeby potem nie być jego niewolnikiem. Nie chodzi już tylko o sprzątanie, ale też o koszty napraw, remonty itp. Wiadomo, że w takim domu trzeba co chwilę coś robić, więc to beczka bez dna |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
cześć!
ale piękna zima za oknem! Hania - fryzura super, Ty to jesteś kobieta kameleon ![]() Madzia ale chałupa! ogromna! podzielam zdanie dziewczyn ![]() ![]() Dori mam pytanko paznokciowe - ponieważ się interesujesz tematem ![]() kompletnie się na tym nie znam ![]()
![]() |
#4813 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Haniu ja na łyżwach nie jeździłam z 15 lat więc nie wiem jak mi pójdzie, ale spróbuję ![]() Zuza ale chcesz zrobić sobie po prostu maniciure czy jakieś tipsy kombinujesz ? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-02-01 o 09:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o projekt wklejony przez Madzię, to najbardziej przeraża mnie dach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, tak łamany musi kosztować Z punktu widzenia estetyki ten dom jest dla mnie z zewnątrz przekombinowany. Nie wiem po co ten wykusz z balkonem? W domu jest ogród i taras, więc balkonu się raczej nie używa, bo i po co? No i nie podobają mi się te okna z kratkami na szybach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oooo, no to się nie nudzisz ![]() ![]() Lecę dzisiaj z TŻ-em do dziekanatu... Chociaż szczerze mówiąc wolałabym zapomnieć, że w ogóle kiedyś studiowałam. Ale TŻ się upiera. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym jestem fanką domów nowoczesnych, takie okna też mi się nie podobają (z kratką czyli ze szprosami), chyba że jest to historycznie uzasadnione. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |||
Zakorzenienie
|
Jestem! a jakże
![]() Cytat:
![]() Myślę że z łyżwami- jak z rowerem ![]() Raz się nauczysz, umiesz na zawsze ![]() Cytat:
Kolejna sprawa....ja się zastanawiam po co ludziom te wszystkie balkoniki. Używa się i tak tylko dolnego tarasu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() Nie marzę o domu..ale jak już to chciałabym taki parterowy 100m z dwuspadowym dachem..albo totalnie nowoczesny - zupełnie plaski ![]()
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
http://nocoty.pl/gid,11890318,kat,10...l?ticaid=6990c
Zobaczcie ale laska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zakorzenienie
|
Jednak zdecydowana większość ludzi woli dachy wielospadowe, tynk na elewacji i balkony. Gdyby nie było takiego boomu na projekty gotowe, z pewnością powstawałoby o wiele więcej pięknych, współczesnych domów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w to 1000 brzuszków jakoś nie wierze. Poza tym po cholerę robić 1000 brzuszków. Codzienne ćwiczenie w ten sam sposób, tych samych partii mięśni mija sie z celem...nie przynosi wymiernych efektów w stosunku do włożonej pracy. To już lepiej poćwiczyć jogę czy pilates przez godzinę. Poza tym na tym zdjęciu może i korzystnie wygląda..ale ja widziałam takie na których była wyżyłowaną, wysuszoną wręcz anorektyczką. Powinna przytyć z 5 kg wyglądałabym lepiej. ![]()
![]() |
#4823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://nocoty.pl/gid,11890318,img,11...galeria.html?T[page]=2 - tu wygląda strasznie! (następne zdjęcie w czarnej sukience) Dori to co radzisz? tak po prostu poprosić frencz? Cytat:
był w Dużym Formacie GW artykuł co się Polakom podoba m.in. jeżeli chodzi o domy: http://wyborcza.pl/1,76842,6979035,C...as=4&startsz=x niestety nie ma w necie zdjęć z tego artykułu ![]()
![]() Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2010-02-01 o 10:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
U mnie znowu pada śnieg ![]() Haniu, fryzura jest suuper ![]() ![]() ![]() W końcu podpisaliśmy umowę w naszej weselnej knajpie...teraz już nie ma odwrotu ![]() ![]() Co do Kręglickiej, to faktycznie chudzina z niej straszna...dla mnie wygląda nieciekawie, powinna troszkę przytyć...ale kolor włosów ma piękny ![]() ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2010-02-01 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kręglicka jest za chuda! Te wystające obojczyki... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O domu moich znajomych to legendy chodził zanim jeszcze się wprowadzili...ludzie gadali że to sklep, knajpa, biurowiec, magazyn..a najlepsze że nawet miał byś klub ze striptizem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chcesz zrobić coś jednorazowo to ja najbardziej lubię french, można jakąś delikatną ozdobę na palec serdeczny, a to na jakieś extra wyjście ? ![]() Ad Kręglickiej mając 45 lat pokażcie mi kogoś kto moze z nią konkurować na naszym polu oczywiście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękna, pogodzona z mijającym czasem dojrzała kobieta.
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to na jednorazowe wyjście ![]() co do pytania to moim zdaniem fajnie wygląda Grażyna Wolszczak (jest po 50tce) o Stenka też ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest dobre dla kogoś, kto chce regularnie potem ten żel uzupełniać (raz na dwa tyg.?), bo inaczej też lipa. No i jest problem potem jak się ten żel zdejmie, bo bardzo to niszczy płytkę, mi przynajmniej. Miałam kiedyś tym żelem potraktowane paznokcie na jakieś wesele. Owszem, french się trzymał super, ale jak to potem poszłam zdjąć (spiłować), to moje paznokcie długo dochodziły do siebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.