![]() |
#1381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() 13,35zł nie dolarów chyba ![]() No to ja nie wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |
Zakorzenienie
|
czyli tak:
Ja: 1.golden fair pressed 23,25 2.eye kabuki junior 13,35 3. mint 16,65 4.fawn matte 23,25 5.soft bronzerr (połówka) 8,40 6.champagne (połówka) 8,40 wysyłak 6 zł ==99,30 Ty: golden fair intensive 23,25 oval brush 13,35 soft bronzer (połówka) 8,40 wysyłka 6 zł =51 zł Asia: champagne (połówka) 8,40 wysyłak 6 zł =14,40zł moze Asia jeszcze coś będzie chciała albo zrezygnuje ![]() mozemy zrobic tak, ze ja sobie wezmę łyżeczke gf i wysle Ci łyzeczka fawna? moze ktos sprawdzic, bo moja matematyka kiepska ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszalałaś... stówa na minerały ![]() Jakby Asia się rozmyśliła to ja moge wziąć tą połowke rozświetlacza, ale jeśli się rozmyśli oczywiscie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Zakorzenienie
|
tylko tak sobie teraz myślę, że troche przesadziłysmy
![]() 12 produktów to jedno zamówienie i powinnysmy się zmiescic w 50 $ a jest tylko 8 produktów i juz kwota wykorzystana ![]() chodzi o to zeby urząd celny nie naliczył watu;/ ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- jednak ariani ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-01-31 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to 50 $ to z samego zamówienia czy wysyłke tez sie dolicza? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Zakorzenienie
|
50$ całe zamówienia z wysyłką ze stanów
ciekawe czy się będziemy śmaic jak jakis wredny urzędnik każe nam dopłacic za wartościową przesyłkę ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- poczekamy na Esstelle i bedziemy mogły przelewac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakby co to dogadamy się jutro, bo ja już uciekam - ide opijać urodziny pierwszy raz legalni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to i tak do Polski dotrze za jakies 3 tygodnie... zapytam organizatorki czy z takim zamówieniem się załapiemy i jak coś to wtedy ![]() czyje urodziny? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Pewnie, że pamiętamy ![]() Na kiedy masz termin? PS. Zajrzyj mi w profil ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No to ja biorę tego champagne, jak Karolina chce, to się podzielę, bo pewnie i tak będę mało używać, albo podzielimy po 1/3, to już od Mirelki zależy ![]() Multi taska może bym tak wzięła z 1/4 - zobaczymy co to za dziwadło ![]() A skoro ten pędzel do korektora taki tani i tak ładnie korektory aplikuje, to może też? A inne pędzle też są ze zniżką? Kurde, cały limit na miesiąc zaraz wydam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszytskie pędzle są ze zniżką ![]() ![]() ![]() jak 1/4 bys brała i nikt więcej sie nie znajdzie to nic z tego nie będzie, bo nie potrzeba mi aż 3/4 biga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1391 | |
|
Cytat:
A ile kosztuje flat top ze zniżką?
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Zakorzenienie
|
19.95
![]() korektora ewnetualnie mogłabym połówke wziąść, ale to juz do Ciebie zalezy, bo chętnych innych nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
|
Kuuurrrde, boję się, że ten korektor będzie nietrafiony i nie będę miała co z nim zrobić
![]() ![]() Jak taki tani, to flat topa też bym wzięła - jak rozumiem to już cena w zł, tak ![]() PS. Coś dziwnego dzieje się z wizażem ![]() Chciałam zacytować wiadomość i nie mogłam, a po otworzeniu pojedyńczej wiadomości, wyświetla brak danych, tj. pustego posta, napisanego przez guest'a 1 stycznia 1970 roku ![]()
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
no jasne ze w PLN
![]() ![]() ja tez biorę ten korektor w ciemno, ale z tego co wiem malujesz się cieniami, a to jest tezz primer pod cieniee, więc powinnas wykorzystac ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- no wizaz znowu szwankuje...;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
|
No to mnie podsumuj i powiedz, co mam dalej robić
![]()
![]() |
#1396 |
Zakorzenienie
|
czyli ovala, flat topa, połówke korektora i champagne (tylko nie wiem czy połówka czy 1/3)
i nie wiem czy niby nic chce w koncu podkład a i podzilic ma to organizatorka czy najpierw do mnie i ja mam zrobic podziały? ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- mówiłas kiedys , ze chciałbys zdjęcia bez makijazu, w mincie i pomalowana mam na internecie jedno zdjęcie bez makijazu (jak wrzucałam na watek zeby mi dziewczyny kolor doradziły i jedno takie mało wyraźne jak mnie zakryły minerałki jak chcesz to ew. te dwa moge ci narazie wysłać ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- niby nic nie wiem co robimy z tymi podkładami ![]() ja tez musiałabym cały brac ![]() a Ty bys nie chciała polówki fawna matte i połówki gf intensive? |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Termin 11 luty.Chociaż lekarze mówią że już mogłabym urodzić w każdej chwili..Rozwarcie mi rośnie z tyg. na tyg. mam już 3cm ... I jak dla mnie to mogę rodzić chociażby jutro! Już mam dosyć. NIe mogę się wyspać bo ciągle coś boli..Ani siedzieć, stać, leżeć...o siusianiu już nie mówiąc...Uroki ciążowe ![]() Podobno będzie baba! Zosiunia ![]() Estelle- SŁODZIAK NA MAKSA ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-01-31 o 21:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |
Zakorzenienie
|
czyli tak pytałam organizatorki i jeśli boimy się vatu to musiałybysmy zrezygnowac z jednego podkładu...
niby nic napisz jutro ja z tym champagne i tym podkładem, bo mozemy tylko jeden wziąść... to ci potem wysle moje dane na PW i przelejesz pieniądze, a ja wysle całosc do organizatorki ![]() chyba, że się boisz, że jestem internestowym oszustem ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
|
Zgadza się.
Z podzieleniem, to już jak Ci wygodnie, ja się dostosuję. Wcześniej pytałaś o pudełeczka oryginalne, gdybyś nie miała nic przeciwko, to poprosiłabym o jedno ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- A zdjęcia bardzo poproszę ![]() Cytat:
![]() Życzę zatem szybkiego i bezproblemowego rozwiązania ![]() Informuj nas ![]() A z rozwarcia się ciesz - ja do ostatniej chwili nie miałam żadnego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi to bez różnicy mogę ja podzielic, bo będe juz dzielic dla Karolinyale to jak juz chcesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny..na pewno wam napiszę jak już się "rozpakuje" ![]() ![]() estelle- rozwarcie u mnie postępuje.Już czop sluzowy odchodzi od 2 czy 3 dni ale...narazie żadnych skórczy. Tylko to kłucie w podbrzuszu i bół krzyża.-ale położna mówiła że to od skracania szyjki! Mam nadzieję że w tym tyg już urodzę
![]() |
#1402 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Zakorzenienie
|
ok to dane do przelewów podam, jak uzgodnimy do konca co bierzemy i powiem organozatorce zeby jeszcze raz policzyła czy błędów nie zrobiłam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czuję się od kilku dni tak fatalnie że mam nadzieje że bym te 3 tyg dotrwała! Śpię po 4 h bo w nocy mam wrażenie jakbym za moment miała skurcz łydko-takie jakieś napięcie...kłucie SILNE jak diabli w szyjce i ból pleców..Nie mogę siedzieć...leżeć..spać... . chodzić..Praktycznie siedzę od tyg. ciągle w domu! A mój mężulo pracuje o 6:00 do 18:00 i też lipa bo nikt do mnie nie zachodzi pogadać ![]() ![]() Chociaż ja teraz monotemantyczna jestem ![]() ![]()
![]() |
#1405 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale teraz będziesz do nas mogła na pogaduchy wpadać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Zakorzenienie
|
Nie włączam się do tematów minerałów, bo jak już poprzednio pisałam : dla mnie to tak samo zrozumiałe jak papuaski język tok pisim, którego "bazą" również jest język angielski. Ze szczerym podziwem jestem dla Was, że to ogarniacie. Życzę trafnych wyborów i udanych zakupów. To nie sarkazm - też chciałabym umieć się tak mizać tymi dobrodziejstwami. Rozmawiajcie, rozmawiajcie - to może i ja się skuszę.
Z tych "próbek" pomazanych na dłoni {chyba} najbardziej podoba mi się Intensive Tam. Tylko nie wiem co to jest ![]() Mirelkaaa - czy Ty te podkłady aplikujesz na krem do twarzy, czy na "czystą" twarz ? Sweet_Jelly - fajnie, że wróciłaś. No i ... gratuluję ! Pan Specjalista postarał się : "mój" komputer wrócił już w sobotę . A ten drugi "żółwiowaty" - po dodaniu czegoś tam wziął się do pracy z wzmożoną prędkością. Ufff ! Jak sprawuje się u Was Pani Zima ?! U mnie wczoraj już śnieg nie padał, ale temperatura "spadła" do -14. Szczęście, że wiatru nie ma. Nadal straszliwie obawiam się roztopów, bo zewsząd otaczają mnie kilku-dziesięciocentymetrowe zaspy. Jak do Bałtyku popłynę, to przyślę Wam kartkę z pozdrowieniami i ... sławniejsza będę od psiaka dryfującego na krze. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Używam go tylko latem bo wydaje mi się że zimą moja buzia jednak potrzebuję troszkę większej ochrony ![]() Szukałam kiedyś Dobrego Następcy dla mojego minerała ale...nie wiem które (dostępne w pl) by się sprawdziły? ad2) Nie dziękuję ![]() ad3)u mnie wczoraj była pogoda śliczna. Nie sypało, "0" wiatru, piękne przejrzyste niebo i zero stopni na termomentrze..Więc źle nie było.A w prognozie podawali że miało być niby u mnie -6...Chyba okien w studniu nie mieli ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 | ||
|
Cytat:
![]() Albo się uda, albo się nie uda - wtedy będę kombinować, co z tym fantem zrobić. A maziać też się nie umiem, ale liczę, że te czarodziejskie pędzle coś zrobią z tymi brakami ![]() Cytat:
![]() A zima na razie znośna - wyjrzałam, jak psa wyprowadzałam i temperatura całkiem do rzeczy. W nocu padać ostro musiało, bo koło 5 już z administracji pługiem odśnieżali. Idę dziś na spacer, do apteki, recepty zrealizować, a przy okazji już sobie coś włosowego zamówiłam ![]() ![]() ![]() Sweet_Jelly, a może mają na ebayu? Albo w którymś sklepie, co on-line sprzedaje?
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oczywiscie, ze na krem i to nawet na tłusty krem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | |
|
Cytat:
![]() Może dlatego się warzy?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.