|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() pokaaa ![]() dołącz ![]() ![]()
![]() |
#3182 | |
Zakorzenienie
|
To niespodziankę wyślę
![]() Wiesz, czasem trzeba sobie dobrze zrobić ![]() Cytat:
![]() Ehe, lubimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mrr, czekajcie, tylko pójdę po podwiązkę ze 100dniówki, co by seksowniej było ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobiety najlepiej wiedzą, jak sobie dogodzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, może nie każda... Ich program, a tym bardziej metody -> ![]() Cytat:
![]() To Ty jesteś niebezpieczna! To już odpala? ![]() Cytat:
![]() Nie, nie to mój zupełnie inaczej. Że on zauważy, tylko jak mu pokażę palcem dokładnie gdzie. Inaczej - nigdy w życiu ![]() To z kim ![]() Cytat:
![]() Zostawiamy... eee, na później ![]() Cytat:
![]() ![]() To Marek zero reakcji tylko żonę wysłał? ![]() Cytat:
![]() Nie miałam jeszcze sytuacji, żeby to Tżta ktoś prosił o to, czy może ze mną zatańczyć, bo i z jakiej racji ![]() Cytat:
![]() ---------- Czytam opowiadania Borowskiego. Pożegnanie z Marią to jakieś gadanie o firmie budowlanej, żebym na koniec się dowiedziała, że z tytułowej Marii zrobili mydło. Świetne ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3186 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3187 |
Zakorzenienie
|
To macie nieścisłość
![]() W Seksie w Wielkim Mieście był taki epizod jak Samantha spotykała się z kobietą i stwierdziła, że to ciężko praca, takie bycie facetem i ekhm, wiecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3188 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To co napisałaś - chamstwo, no. ![]() No, denerwuje mnie każdy, kto uważa, że rolnicy w Polsce powinni mieć większe prawa. ![]() Pff, się zbulwersowałam. Polityka to ogólnie mówiąc dość drażliwy temat jak dla mnie. ![]() Cytat:
![]() Na 100dniówce siedziałam z TŻem i odpoczywaliśmy, zaczęłam rozmawiać z kolegą, bo się przysiadł i zapytał najpierw mnie, czy zatańczę, a potem TŻa, czy może porwać partnerkę. ![]() Co w tym takiego złego? ![]() ![]() Cytat:
![]() To co, cyberek? ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- A po co nam facet, dziewczyny?... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie kojarzę. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | |
Zakorzenienie
|
Nie jestem
![]() W Oxfordzkiej do matury to niby podróże. Ale ona nam daje takie różne kserówki swoje z ćwiczeniami ze słownictwa ![]() Ok, ubiorę coś stosownego ![]() No dobra, niech już będzie ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() Oczywiście, faceci nie wiedzą co i jak. ![]() Tż chyba Justynę ostatnio zaniedbał... to co ? Dowartościujemy Cię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3190 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strajki, protesty i wiece? Ja jakoś widzę bez przerwy strajkujących górników (emerytura >2000), policjantów (po 15 latach), pielęgniarki i stoczniowców. Ale zarówno te, jak i te rolnicze (przy okazji świetnie, że jakiś oszołom się wypowiada w imieniu kilku milionów ludzi) są dla mnie żenujące. Też się zbulwersowałam, uwierz mi, że bardziej. U s p o k a j a m s i ę ![]() Po prostu poczułabym się głupio i na pewno miło by mi się z takim chłopakiem nie tańczyło. Nikogo się nie musi pytać, jeśli chce ze mną tańczyć ![]() Ciśnienie mi przez Ciebie skacze, a się dziwisz, że sfrustrowana ![]() Cytat:
![]() Ja na 10 ![]() Patrzą pod swoim kątem ![]() A możecie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() autko już odpala, nowy mocniejszy akumulator mam ![]() nie mamy, Karolina wstydzi się przyznać, że sobie doczepia ![]() wyskocz dla mnie z tortu ![]() ![]() ja mam czas do 8 ![]() ![]()
![]() |
#3193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widać szturmu, bo nie każdy kosztem wysokich dofinansowań państwa chce żyć na wsi i ciężko harować. Mamy wysoką urbanizację, tyle w temacie. Były protesty rolników, nie podam przecież daty, ale wierz mi, że były. No pielęgniarki, górnicy, itp. swoją drogą, to fakt. Ja nie twierdzę, że rolnicy najwięcej strajkują, ale że W OGÓLE. Przykro mi, że ciśnienie Ci skacze, wyrażam tylko swoją opinię. ![]() No, to już spokojnie. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- A ja mam ferie i mogę już i zawsze, kiedy tylko chcesz kotku. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-31 o 23:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np nie rozumiem, czemu strajkują górnicy albo policjanci, ale chodziło o to, że to niedawno. Rolnicy (część ich, ci którzy hodowali świnie + sprawy ze sprowadzaniem zboża z zagranicy, podczas gdy w Polsce nie można było sprzedać) - kilka lat wstecz, właśnie za aktywnej działalności Leppera. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepper cały czas usiłuje dojść do władzy i właśnie za to go nie znoszę, za te krętactwa., byleby się nachapać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aa, jeszcze emerytury strukturalne (i zachęcanie ludzi, by w wieku 55 lat przepisywali gospodarstwo, super pomysł ![]() Jedyny udział państwa polega na rozdysponowaniu tych środków, a co za tym idzie - typowy burdel w papierach, do łódzkiego oddziału ARiMR weszło w tamtym roku CBA ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-01-31 o 23:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więcej przykładów nie znam, nie chcę udawać bardziej oczytanej niż jestem. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Dobranoc, bo jednak trzeba jutro wstać... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mówię dobrze, 20-30tys. ;] Z długim i żmudnym procesem składania wniosku pewnie masz rację. Dobranoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
Zakorzenienie
|
Na tym, jakie to są kwoty, to ja się akurat znam
![]() Nie kojarzą sytuacji zakładania nowego gospodarstwa, to jest realnie niemożliwe. Na "start" z funduszy strukturalnych dostaje się 50 tys. zł. Mój sąsiad dostał, ale nie wiem dokładnie, jakie trzeba spełnić kryteria, poza tym, że rodzice przepisali na niego gospodarstwo, on ma wyższe rolnicze wykształcenie. A PROW to finansowanie od 40 do 70% kosztów nowych maszyn. Sam ciągnik to koszt min.150 tys., więc kwoty rosną. Moi rodzice dostali 280 tys - 50%., a to jest pierwsza tura, druga sporo mniejsza. Przy czym trzeba samemu wyłożyć kasę, później zwracają. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3202 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Nie mam dziś energii. Dostałam wieczorem @ i umieram. Bardziej bolą mnie lędźwie niż brzuch. Biorę tabletkę i idę do szkoły. A raczej doczłapię. Miłego dnia. ![]()
![]() |
#3203 | ||
Zakorzenienie
|
ja ramowy , szczegółowy i bibliografię już oddałam dawno.
mam pozatwierdzane wszystko ![]() Cytat:
![]() ![]() no chyba ![]() zasady savoir vivre ![]() obcy będąc kulturalnym powinien poprosić Twojego partnera o taniec z Tobą. i te same zasady zakładają, aby Twój partner na takich balach adorował Cię cały czas, dbał o Ciebie i Twoje bezpieczeństwo. ![]() chociaż to pewnie zależy też od rangi imprezy ![]() moim zdaniem półmetek czy studniówka to na tyle elegancki bal (wszyscy w garniturach, sukienkach, wykwintne żarcie), aby tą zasadę stosować ![]() Cytat:
![]() widziałam tam wymianę poglądów nt rolictwa. ja raczej nie mam zdania na ten temat. podziwiam rolników, bo to naprawdę ciężka praca.. i tak naprawdę inwestuje się dużo, a czasami można G. mieć z tego interesu ![]() bo wystarczy, że nie ma zapotrzebowania na jakiś produkt..i wszystko leży i kwiczy bo musisz kombinować co zrobić. nie mam w rodzinie żadnego rolnika, ale mój wujek jest dyrektorem KRUSu. Tak i więc ogólnie czasami sobie posłucham jak ciężko mają rolnicy. a ile % i z czego na rolnictwo idzie to nie wiem, nigdy się nie interesowałam. ![]() ![]() i tak w ogóle to cześć Smrodki ;*
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3204 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
![]() Wróciłam ze szkoły. Targi edukacyjne są. Ale tylko Łódź, Kielce i Częstochowa przyjechały. bidnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() jeszcze wiszę Wam relację ze studniówki, ale muszę ogarnąć kilka spraw i dopiero napiszę ![]() póki co zarzucę kilka zdjęć ![]() http://img687.imageshack.us/img687/9766/dscf3253e.jpg http://img685.imageshack.us/img685/4149/dscf3257j.jpg http://img269.imageshack.us/img269/4348/dscf3258m.jpg http://img130.imageshack.us/img130/7231/dscf3262z.jpg http://img59.imageshack.us/img59/1694/dscf3269.jpg ;D tylko nie przestraszcie się moich grubych ud i cellulitu ![]() miłego dnia ![]()
#3207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
lasencja ![]() ślicznie wyglądałaś, zgrabne nogi ![]() ja też juz po studniowce, zadnych ladnych zdjec nie mam ![]() no to teraz wypadalo by sie wziasc za nauke do matury ![]() może polecacie cos do nauki do geografii, oprocz podrecznikow szkolnych i vademecum z operonu? ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3208 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jak dostanę wszystkie zdjęcia (fotograf wysyła je w turach) to je ogarnę i tym, które będą chciały wyślę na PW ![]() Mama mnie rano obudziła, nawet sobie nie pospałam ![]() Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-02-01 o 11:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Szczypiorniaki ;**
Cytat:
No, ale na pewno masz o tym pojęcie, bo mieszkasz na wsi, a ja nie i tu Twoja przewaga, bo masz z tematem do czynienia w praktyce. ![]() Także nie spieram się już. ![]() Cytat:
![]() Edit: Kasia, b. ładne zdjęcias. I zgrabne nogi, co Ty od nich chcesz?! ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-01 o 12:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() oj moje nogi pozostawiają trochę do życzenia ;P dobra, idę się wreszcie ubrać i skoczę do sklepu przejrzeć gazety codziennie, może są jakieś zdj. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.