|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część IX
Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki
![]() Znacie jakies sklepy internetowe z fajna bielizna? szukam jakiegos kompleciku, ale nigdzie nic nie ma
|
|
#932 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.dopasowana.pl/ http://www.bradea.pl/ http://www.ewa-michalak.pl/ UK z wysylka do polski: www.brastop.com www.figleaves.co.uk
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, moja koleżanka z lupoline (czy jakoś tak). A komplecik to na walentynki?
|
|
|
#934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedzialam, ze tyle tego jest!![]() Cytat:
no na walentynki tak mnie wzielo, zeby w tym roku zrobic Tztowi taka niespodzianke ![]()
|
|
|
#935 |
|
Konto usunięte
|
.
Dziewczyny, zapraszam do linka w moim podpisie. Brakuje jeszcze kilku chetnych do zamowienia palety lakierow .. |
|
|
|
#936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tu jeszcze kalkulator rozmiarow: http://bra-fitter.prv.pl/ Aha, staniki ewy michalak maja swoja wlasna rozmiarowke i ona ma swoj kalkulator na stronie, jej rozmiar bedzie inny od twojego 'ogolnego' rozmiaru.
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz sprawdzalam jaki mam biuscik na tej stronce i mi jakis H wyszedl- chyba bede musiala isc do sklepu i pomierzyc te H
|
|
|
#938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tu masz jeszcze kalkulator jak dla mnie jest rewelacyjny http://www.ewa-michalak.pl/Kalkulator-chelp-pol-10.html a ja ma pytanie jeszcze do maniaczek truskawkowych czy któraś płaci za pomośą paypal? jesli tak ,to czy miała też zwroty od truskawki na paypal? jeśli tak to ile dni zwrot piniędzy trwał na paypal? bo mi oczekuje od 27 stycznia,czy to mozliwe że tak długo? Edytowane przez agatasw1 Czas edycji: 2010-02-01 o 15:26 |
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=mejkapownia;1687566 4]NIE KUŚ
![]() ![]() ![]() http://www.yslbeautyus.com/make-up-e...duct_info.html NUMER 21 ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- dziękuje |
|
|
|
#940 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Skoro to dla Ciebie dlugo, to ja nie wiem kiedy tego zwrotu sie spodziewalas .
|
|
|
|
|
#941 |
|
Rozeznanie
|
A moich perfum z podpisu już nie ma na tru, dobrze, że kliknęłam, ale jeszcze nie zapłaciłam, ale zapłacę, bo widzę, że towar deficytowy
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
1234123456667778900-==\\][pooiyterw
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- przepraszam moje dziecio dorwalo sie do komputera. |
|
|
|
#943 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko New Look ma bardzo okrojona rozmiarowke. Zazdroszcze, ze sie miescisz w ich staniki, bo calkiem ladne maja niektore. A co do kalkulatora, ktory podalas. On sie sprawdza tylko do stanikow Ewy, bo ona szyje je tak, ze np. 70D naprawde pasuje na osobe z ok 70cm pod biustem. Wiekszosc stanikow innych firm jest tak rozciagliwa, ze chociaz na metce jest 70, to nawet ktos kto ma 80 pod biustem sie w niego zapnie i jeszcze bedzie mial luz. Niestety. Pamietam jak przymierzylam stanik mojej chudziutkiej siostry (chyba to bylo 32A) i moglam sie nim prawie 2 razy owinac (a nosze 36G). Ja nie wiem jak ona mogla w nim chodzic.
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16881613]Rosnie mala Truskawka
.[/QUOTE]to moja asystentka przy make up, ma niecałe 4 lata i kolorówke w mały paluszku ![]() oferta truskawy na luty |
|
|
|
#946 | |
|
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16879851]Przeciez to dopiero kilka dni
.Skoro to dla Ciebie dlugo, to ja nie wiem kiedy tego zwrotu sie spodziewalas .[/QUOTE]z twojej wpowiedzi rozumiem że wpłata oczekująca może isć dłużej po prostu chciałam się upewnić ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
ło ale dziewczyny cycate jesteście ![]() ja od kiedy schudłam 25 kg z c zrobiło mi się b tzn bardzo niedobrze
|
|
|
|
|
#947 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiec sie nie przejmuj. Ja mam pod biustem 90cm (no dobra, jestem pod koniec ciazy, ale przed mialam najmniej 85) i nosze 42-44. A kiedys przy tych rozmiarach tez nosilam 80D, co jak sie okazalo bylo zlym rozmiarem. Ale juz nie offtopuje i zmykam.
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ktoś ma 75 pod biustem (jak ja) a 76 w biuście (jak ja ) juz mnie trafia jak czytam o tych D czy E jak ja sobie kupię C u chińczyków (bo tam te chineczki całe chyba takie małe) to metki nie odpruwam i puchnę z dumy a żeby nie było OT to jednak muszę tuszyk kupić!
|
|
#949 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Wie ktoś coś o rozświetlaczu stili ?
|
|
|
|
#950 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tak od poczatku roku próbuję trzymać dietę jedzeniową i kosmetykową ale żadna mi nie wychodzi ![]() Jakos ostatnio kiepsko u mnie z motywacją do czegokolwiek ![]() Bo ja generalnie jestem taka że albo wszystko albo nic - żadnych połowicznych rozwiązań. Ale jak juz cos postanowie i się zawezmę to wtedy nie ma siły- nic mnie nie złamie. Tylko najgorzej się własnie zawziąć ![]() Cytat:
![]() Zrobi się trochę cieplej, wiecej będziesz się ruszac to te Twoje niby nadprogramowe kilogramy szybko znikną, sama nie będziesz wiedziała kiedy Jak feverek 320 się podoba? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z tym że ja kupuję na all próbki po 5 ml, jedna próbka kosztuje 5-9zł, ostatnio serum Younger Longer 50 ml kupiłam za 85zł, Multi Active na noc za 70zł a Multi Active krem-żel na dzień za 75zł. 50 ml produktu w próbkach kosztuje srednio 1/2 ceny kremu na all i 1/3 a czasami nawet 1/4 ceny kremu w sklepie. Cytat:
.[/QUOTE]Dziecię wie co dobre, niech sie uczy od najmłodszych lat Cytat:
![]() Wczesniej zamawiałam z La Senzy i z asosa O taki staniczek z NL kupiłam http://www.newlook.co.uk/1867493/186...ctDetails.aspx i do tego majteczki szare http://www.newlook.co.uk/1856056/185...ctDetails.aspx chciałam różowe ale nie było mojego rozmiaru chociaż szare też będa pasować do szarych ramiączek z tyłu biustonosza ![]() Cytat:
Zeby nie było off topa - jako że od połowy stycznia nic nie kupiłam (ostatni był wsciekle różowy błyszczyk Clarinsa) wczoraj klikłam Parurkę Aqua 03. Mam pytanie do posiadaczek tego podkładu (pamiętam Priyaa miała próbki a Red Shine chyba pełnowymiarowe opakowanie) - jak go oceniacie po dłuższym stosowaniu? Edytowane przez dennyrose Czas edycji: 2010-02-01 o 19:47 |
||||||||
|
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj mam dola zreszta jutro mam urodziny to co sobie mam zabraniac!wlasnie chcialam tak do konca lutego ladnie wygladac bo w koncu na ta brzydka uczelnie wracam i nie chce wygladac tak, zeby mysleli, ze tylko w domu siedzialam i jadlam a tak to zawsze jednak jakos sie pilnuje ![]() no calkiem ladny jest ladnie sie blyszczy- ladniej niz chanelki levres (oprocz galactica ) dosc fajna konsystencja chociaz feverki maja lepsza, ciut rozjasnia i calkiem ladnie wyglada, ale jak mi sie skonczy to chyba nie kupie kolejnego Cytat:
heh no mi tak z 10 mija zanim kasa jest na koncie- raz mi oddawali na paypala to chyba ciut szybciej bylo
|
|
|
#952 |
|
Rozeznanie
|
"Zgadzam się z sereną, ja również używam kremów Clarinsa Multi Active na dzień i na noc i jeszcze tego serum Younger Longer na noc co 2 dzień.
Z tym że ja kupuję na all próbki po 5 ml, jedna próbka kosztuje 5-9zł, ostatnio serum Younger Longer 50 ml kupiłam za 85zł, Multi Active na noc za 70zł a Multi Active krem-żel na dzień za 75zł. 50 ml produktu w próbkach kosztuje srednio 1/2 ceny kremu na all i 1/3 a czasami nawet 1/4 ceny kremu w sklepie. " A na to bym nie wpadla |
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
doradźcie proszę, czy ta pryzma jest ok?
![]() http://www.brigettesboutique.com/GIV...N_p/giv002.htm zastanawiam się nad jej zakupem a wy bardziej doświadczone jesteście, rzekłabym ekspertki |
|
|
|
#955 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE
dziekuje heh no mi tak z 10 mija zanim kasa jest na koncie- raz mi oddawali na paypala to chyba ciut szybciej bylo [/QUOTE]Dimiti dzieki,pokrzepiłaś mnie na duchu ![]() ale mnie kusi ta truskawa |
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
kolejne pytanie z serii glupich
![]() ma ktoras gdzies tatuaz ?![]() agatasw1 prosze ja publiczny pocieszacz
|
|
#957 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak ja dawno zapiekanek nie jadłam a lubię ![]() Na szczęście na tym watku mozna się dowiedzieć wszystkiego a nawet jeszcze więcej ![]() Co prawda pełnowymiarowy słoiczek cieszy oko na półce ale przy takich róznicach cenowych to walory estetyczne schodza, przynajmniej u mnie, na dalszy plan. Te tubki z kolei bardziej higieniczne no i praktyczniejsze np. w razie wyjazdu. Ja na koniec zawsze rozcinam te tubeczki bo w środku jest zawsze mnóstwo kremu, tak na 3-4 użycia mi to jeszcze wystarcza Cytat:
Recenzje mnie jakoś nie zachęcają ![]() Zamawiałaś już coś z tej stronki? Bo ja w sobote kupiłam 3 Juicy Tubesy i rozswietlacz EL, krzyknęli mi 27$ za wysyłkę i to tylko rejestrowaną ale rozbiłam to na 2 zamówienia i wyszło po 5 i 7 $ za wysyłkę. Co prawda przesyłka nierejestrowana to większe ryzyko zaginięcia ale mniejsze złapania przez UC. Zobaczymy w przyszłym tyg bo szacuję że jakoś tak te paczuszki powinny przylecieć
|
||
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a czy róże Tender Blush są w promocji w Sephorze?
|
#959 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
widzisz to teraz bedziesz musiala zrobic
pyszniutkie byly![]() a ja dzisiaj oblewam swoje o rok starsze zycie i z tej okazji musze cos kupic na pocieszeniemoglabym dzisiaj jakas paczke dostac....jedna do mnie leci od tamtego tyg- z perfumami i JT peche druga w UC a jedna paka ze stanow z ciuchami powinna byc teraz poczatkiem lutego wiec moze akurat cos przyleci?
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

, moja koleżanka z lupoline (czy jakoś tak). A komplecik to na walentynki?
nie wiedzialam, ze tyle tego jest!

.
.

tzn bardzo niedobrze
jak ja sobie kupię C u chińczyków (bo tam te chineczki całe chyba takie małe) to metki nie odpruwam i puchnę z dumy
?

i z tej okazji musze cos kupic na pocieszenie